Haftaya burda cok büyük bi kutlama olcak gibi geliyor
çok keyifsizim ben bugün kızlar, erken kaçıyorum
menümü de yazıyım, haftasonu uğrayamam heralde
sabah: 2 dilim t.t. ekmek, yağsız b. peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim k. ekmeği
akşam: mantar sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
kızlar bende bireysel dereceki yanlıslığa daldım size dönemedim ..
3. Lük minnosun hakkı ama 4. Ye kayıyor ..
Onu halletmeye calısıyorum.. Hafta sonu sakın kacırmayın herkese ii aksamlar..
3.olmuşuz sanırım :)
haftaya 1.oluruz inşallahh
dışarı çıktık hava güzel eşim evdeydi,koca bi tabak çikolatalı pastayı gözümün önünde yedi,ama benn ağzıma bile sürmedim su içtim sadece:)
60ları görmüşken durmak yook:=)
evet canım 3.cüyüz
inşallahı maşallahı yok haftaya birinciyiz işte o kadar
oh aferin canım çok iyi yapmışsın benim 2 gündür gözümün önünde neler yendi var ya börek pasta kek baklava kurabiyeler ağzıma bile sürmedim bende yeşilçayımı içtim suyumu içtim sabrettim
evet kilo vermeye başlamışken yok öyle kaçamak filan azimle devam edicez sabrın sonu selamettir
sana da maşallahh valla nefis kötü bişi nası tutuyom kendimi:))
bu arada menüm:
sabah:aç karnına 1brd greyfurt suyu
2 kaşık menemen,peynir,4-5 zeytin,2-3 kaşık reçel,2dl tb ekmeği,çay,dere otu
ara:1 elma
öğle: haşlanmış yoğurtlu karnıbahar,1/2 dil ekmek
ara: 1 ayva
akşam:4 kaşık kuru fasulye,2kş pilav,salata
ara:meyve veya dut,ceviz
hemde nasıl nefis yokmu böyle böyle terbiye ediyoruz işte irademiz çelik gibi sağlam olmalı canım başka yolu yok
canım greyfurt aç karnına midene dokunabilir kahvaltıda ara ara içmen daha iyi olur genelde uzmanlar öyle diyor o yüzden söylüyorum ama midende sorun yoksa iç tabi
pilav hmm 2 kaşıktan bir şey olmaz heralde afiyet olsun canım
bi ark. önerdi zayıflatıyo diye başladım içmeye şimdilik midede prob. yok inş olmaz sağol canım:)
pilav ekmek yerine geçiyo dimi
anladım canım ama greyfurt aç karnına yenildiğinde karın yağlarını yakıyormuş, yemek aralarında içince de kalori yok edici özelliği varmış doktorum bana öyle demişti:78:
pilav geçer tabi 2 kaşık pilav 2 dilim ekmek demek
bende de koca bi karın var sezeryandan kalan,içmeye devam edim ozaman:)
birde pirinç le bulgur pilavı arasında çok fark varmı?
haftaya birinci olmazsanız hepinize küserim bu konuda cok ciddiyim takımdanda kacarım gelmem bir daha..
iç tatlım her sabah bende 1 ay boyunca denemiştim her sabah yedim göbek möbek kalmadı inanki
ama ben yemeyi çok seviyorum greyfurtu içmeyi değil bir şey farkedermi bilmem :44:
aynı şey tatlım ya ikisi de ama pirinçte bulgura nazaran daha az kalori var ve bulgur şişiriyor insanı
ay sen yaptınmı katrem pekı ben bunu yaspasta yapıp uzerını tamamen kaplamak ıstıyorum ozaman neyle yapıstırıcam yaspastanın etrafına uzerıne krema surdukten sonramı yoksa hıc krema surmeden seker hamurunu ıslatıpmı yapıstırıcam nasıl olucak canım kac zamandır yapmak ıstıyorum bı kısmet olmadı
:18::18::18::18::18:hahah ne sormuşum. hadi oradan... ben azıcık daha sabret zayıflayınca birlikte pasta kesersiniz şimdilik ona koca bi kurabiey yap o kadar dedim ama dinletemedim.... ıspanak pastası yap sen en iyisi
meyve geldi dağılın kızlar
nisacım bu bile cok güzel bi basarı canım hastalık halinde insan kendini ne olsa yiyeyim durumuna sokuyor..
çok teşekkür ederim canım. hastayım ama dikkat ediyorjum yine de. ama hastalığım tamamen geçene kadar düzenli menu paylaşımında bulunamayacağım , çünkü hastayım ve tasarladığım menuye tam uyamayabilirim, diyet sendromu yaşamak istemyrm bunun içn iyileşene kadar menu koymayacağım:2:
çok geçmiş olsun canım
DERECEDEYİZZz 3. OLDUK
HAFTAYA KESİN BİRİNCİ OLMALIYIZZ ....
çok iyi bence derecede olmamız
ama 1. likkten 3. lüğe düşmüş olduk o kötü oldu
en azından 2. olaydık eyiydi
inşallah haftaya 1. olucazzzz
maşallah iradene hayran kaldım3.olmuşuz sanırım :)
haftaya 1.oluruz inşallahh
dışarı çıktık hava güzel eşim evdeydi,koca bi tabak çikolatalı pastayı gözümün önünde yedi,ama benn ağzıma bile sürmedim su içtim sadece:)
60ları görmüşken durmak yook:=)
ben en azından 1 çatal alırdım:26:
haftaya birinci olmazsanız hepinize küserim bu konuda cok ciddiyim takımdanda kacarım gelmem bir daha..
aanaaaam tehdit sezdimmm :18:
meyveciğim inşallah 1. olucaz
bu hafta çok daha dikkatli olucam
hatta spora yazılacaktım hergün gidecektim ama yer kalmamış
çok sinir oldum sağlık raporu bile almıştım halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?