Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftaya burda cok büyük bi kutlama olcak gibi geliyor

evet zevcanım canım benim kutlama yapcaz burda haftaya sen 59 hatta belki 58, minnoşcum 65 ben 67 hypatia belki beni geçer 66 olur diğerleri de 1er kilo verdimi burda tam bir kutlama olucak inş inş

birinci olcaz haftaya fıstıklar bunun için çabalayalım

Bugünkü menümü unutmadan yazayım

Sabah:Yulaf ezmesi ve light süt, 1 dilim kızarmış ekmek, 1 tatlı kaşığı pekmez
ara:1 yeşil elma
Öğle:Fırında tavuk 100-150 gr arası ve salata
ara:kuru kayısı 1 tane ve yeşilçay
Akşam:Haşlanmış pancar ve yerelması 100er gram+ keten tohumlu yoğurt

3.5 lt su, yeşilçay ve 1. saat yürüyüş orta tempoda...

zevcancım montiye başlayamıycam galiba annem kansızlık var diye kızıyo hem yaparsam kaçamaksız yapmak istiyorum o yüzden belki haftaya filan başlarım bakalım şimdilik böyle devame deyim de haftasonu yine elma diyetinden gidicem

çok keyifsizim ben bugün kızlar, erken kaçıyorum

menümü de yazıyım, haftasonu uğrayamam heralde

sabah: 2 dilim t.t. ekmek, yağsız b. peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: ton balıklı salata, 1 dilim k. ekmeği
akşam: mantar sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek

kızlar bende bireysel dereceki yanlıslığa daldım size dönemedim ..
3. Lük minnosun hakkı ama 4. Ye kayıyor ..
Onu halletmeye calısıyorum.. Hafta sonu sakın kacırmayın herkese ii aksamlar..

3.olmuşuz sanırım :)

haftaya 1.oluruz inşallahh

dışarı çıktık hava güzel eşim evdeydi,koca bi tabak çikolatalı pastayı gözümün önünde yedi,ama benn ağzıma bile sürmedim su içtim sadece:)

60ları görmüşken durmak yook:=)

ah canım hayırdır noldu iyimisin kötü bir şey yok inşallah :96:

menün güzel canım haftaya vermiş olacaksın inşallah

kızlar bende bireysel dereceki yanlıslığa daldım size dönemedim ..
3. Lük minnosun hakkı ama 4. Ye kayıyor ..
Onu halletmeye calısıyorum.. Hafta sonu sakın kacırmayın herkese ii aksamlar..

bende diyorum zevcanım nerelerde :44:

ah neden öyle ki nasıl olmuş öyle neyse kolay gelsin canım benim

tamam tatlım kaçırmıycaz tabi haftaya birinci olcaz inş:78:

evet canım 3.cüyüz

inşallahı maşallahı yok haftaya birinciyiz işte o kadar

oh aferin canım çok iyi yapmışsın benim 2 gündür gözümün önünde neler yendi var ya börek pasta kek baklava kurabiyeler ağzıma bile sürmedim bende yeşilçayımı içtim suyumu içtim sabrettim

evet kilo vermeye başlamışken yok öyle kaçamak filan azimle devam edicez sabrın sonu selamettir

sana da maşallahh valla nefis kötü bişi nası tutuyom kendimi:))

bu arada menüm:

sabah:aç karnına 1brd greyfurt suyu
2 kaşık menemen,peynir,4-5 zeytin,2-3 kaşık reçel,2dl tb ekmeği,çay,dere otu

ara:1 elma

öğle: haşlanmış yoğurtlu karnıbahar,1/2 dil ekmek

ara: 1 ayva

akşam:4 kaşık kuru fasulye,2kş pilav,salata

ara:meyve veya dut,ceviz

hemde nasıl nefis yokmu böyle böyle terbiye ediyoruz işte irademiz çelik gibi sağlam olmalı canım başka yolu yok

canım greyfurt aç karnına midene dokunabilir kahvaltıda ara ara içmen daha iyi olur genelde uzmanlar öyle diyor o yüzden söylüyorum ama midende sorun yoksa iç tabi

pilav hmm 2 kaşıktan bir şey olmaz heralde afiyet olsun canım

bi ark. önerdi zayıflatıyo diye başladım içmeye şimdilik midede prob. yok inş olmaz sağol canım:)

pilav ekmek yerine geçiyo dimi

bi ark. önerdi zayıflatıyo diye başladım içmeye şimdilik midede prob. yok inş olmaz sağol canım:)

pilav ekmek yerine geçiyo dimi

anladım canım ama greyfurt aç karnına yenildiğinde karın yağlarını yakıyormuş, yemek aralarında içince de kalori yok edici özelliği varmış doktorum bana öyle demişti:78:

pilav geçer tabi 2 kaşık pilav 2 dilim ekmek demek

bende de koca bi karın var sezeryandan kalan,içmeye devam edim ozaman:)

bende de koca bi karın var sezeryandan kalan,içmeye devam edim ozaman:)

iç tatlım her sabah bende 1 ay boyunca denemiştim her sabah yedim göbek möbek kalmadı inanki

ama ben yemeyi çok seviyorum greyfurtu içmeyi değil bir şey farkedermi bilmem :44:

birde pirinç le bulgur pilavı arasında çok fark varmı?

aynı şey tatlım ya ikisi de ama pirinçte bulgura nazaran daha az kalori var ve bulgur şişiriyor insanı

aa pardon cnaım ya şimdi baktımda bulgurun kalorisi daha azmış

bulgur pilavı 291
pirinç pilavı 326

ama ikiside aynı tür sonuçta bulgur daha lifliymiş o yüzden daha çok tutuyormuş öğrendiğim iyi oldu yanlış bilgi vermiyim şimdi burda

selam kızlar mısafırım gelmek uzere menumu yazıp hemen kacıyorum

sabah 07:30 bır bardak taze sıkılımıs portakal suyu
08:00 ceyrek beyaz ekmege kasarlı tost

ara 11:00 2 tane kuru kayısı

öğlen 12:30 1 bardak sıfır yaglı sute 3 tatlı kasıgı yulaf ezmesı 3 tatlı kasıgı nesquıklı koydum ıctım

ara 14:30 6 tane badem

ara 16:30 2 tane kuru kayısı

aksam 19:30 1 kase dolu çorba kasesı yanı buyuk kase degıl peynırlı salcalı makarna 3 tane cerry domates

2 ltre su 1 bardak yesıl cay

(eve geldım hastayım bugun nazar degdı galıba bana yemekte yoktu kocısım makarna yaptı hıc kendıme bısey ugrasamadım sadece domates kesebıldım kızlar bırazdan mısafırler gelıcek onlarlada bol bol yesılcay ve su ıcerımm)

Son düzenleme:
haftaya birinci olmazsanız hepinize küserim bu konuda cok ciddiyim takımdanda kacarım gelmem bir daha..

haftaya kesınlıkle ve kesınlıkle bırıncı olmamız lazım kızlar zaten azıcık ucundan dondum bıreyselde dereceye gırecektım gırmedım cok uzuldum haftaya derece lıstesınıde 4. takım doldursun tamam mı canlarım benım mucuckkk hepınızı cok cok opuyorum hadı grs kızlar

gercektenmııı göbek yaglarını erıtıyormu pekı hersabahmı ıcmek lazım ayy onunlada hersabah sıkmaya ugrasamam kı yaa gözunu seveyım yesılcayımınn ıstedıgım zaman ıcıyorumm yesılcayyy butun bolgelerdekı yagları erıtıyor bence ayy makarna yedım ya vıcdan azabından yada vucut bıranda makarnayı ögutemedımı ne cok rahatsız oldum yaa

yaptım canım
pasta yapacaksan kekin üzerine krema sürmeyeceksin
sadece içine süreceksin
kekin üzerine ya da hamura bal ya da reçel sürüp hamuru yapıştıracaksın
mesela hamurun üstüne şekil vermek için hamur yapıştırıyorsun ya çiçek gibi onu da suyla yapıştırıcaksın

:18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…