Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar ben geldım bomba gıbı hemdee ohh sımdı bıtane daha ılac ıctım hapı yuttum yanı hayde bıre pehlıvannlarr varmısınız CUMAYA KADAR YARISA BAKALIM KIM EN COK GR VERICEK YIHUHUHU

ah canım ya bi türlü iyileşemedin :94: seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de öyle yattım 1 hafta boyunca bu sene

simit diyeti dediğim muzaffer kuşhanın çok eski bi diyeti
ben kilolarımın çoğunu bu diyetle verdim, hatta takıma ilk girdiğimde de bunu yapıyodum

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma (ben genelde kabak yiyorum)
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte (ekmeksiz yapılacak)
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

tahıl bar dediğim de k-bar değil de başka bir markanın benzer bir ürünü
ara öğün olarak iyi oluyo, hem tok tutuyo hem de lezzetli

Eklentiler

• $286.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36

ben amerikadayken yerdim kbarı: ama kutu kutu:)

selam kızlar nasılsınız ben geldim

hava buz gibi oldu burda donuyorum resmen ya dersanedede kaloriferler bozulmuş tüm gün dondum..neyse şimdi yeşilçayımı içince ısınırım:2:

bir yandan da geçmişe bakıp geliyorum

afiyet olsun canım harika bir dönüş yaptın cuma günü ekside olcan inş

oyy minnoşum benim ya kıyamamm nasıl üzüldüm yalnızlık çok kötü tabi ama bir de şöyle düşün ya annen baban hayatta olmssaydı ya kimsesiz olsaydın ben annemden uzakta büyüdüm biliyomusun 6 yaşımdan 18 yaşıma kadar babamlaydım annem ile ayrılardı ama neyse ki 2-3 sene oluyo barıştılar şimdi birlikteler bir aradayız annelerin yeri doldurulamaz asla hem biz varız üzülme bak iyileşceksin güzle şeyler düşün

bende şiştim hemde nasıl tartıda artıları görüyorum hep ya cumaya kadar motivasyonumu toplamam lazım inş vermiş oclaz hepimiz üzülme tatlım benim

afiyet olsun canım meyve sebzeyide ayarlarsan süper olcak

hypatiacım kıyamam bende artıalrdayım ya korkarak tarıldım bugün ama maalesef of cumaya kadar motivasyonumuzu toplamamız lazım

menün güzel ama akşam yemeği neden yok:78:

kaptannnn.....

mezun etcez seni inş o tarihte yuppiii

kaptan 55 olcak 18 martta açılın zevcan geliyorrr

afiyet olsun tatlım pilavı abartmazsan güzel olcak

kızlar bu yazıyı size ekledim çünkü istenildiğinden hersey tapılıyor bunu sürekli hatırlayalım istedim..

ayy çok sağol zevcancım ya motivasyon ediyo süpermiş valla tebrik etmek lazım

insan azimli olunca neler başarıyor işte örnek alalaım bizde

slm kızlar ben geldım bomba gıbı hemdee ohh sımdı bıtane daha ılac ıctım hapı yuttum yanı hayde bıre pehlıvannlarr varmısınız CUMAYA KADAR YARISA BAKALIM KIM EN COK GR VERICEK YIHUHUHU

owwminnoşcum kendine gelmişsin süpersin yaramış o hap sana belli

of ben çok şişim ya bilmiyorum ki verebilcek miyim moralim bozuldu zaten

kızlar kızıyorumm ben bu hafta iiden iiyee herkes + dayım demeye basladııı cuma hani birinci biz olacaktıkk
bu hafta sonuncuyuz anlasılan hiç boşuna yormayın siz kendinizi...

Son düzenleme:
evet fatmacım kandırıldım gaza getirildim azımdan öyle birsey cıkıverdi
şimdide kılıfımı kusanmaya calısıyorum inş olucak diyorum ve olucak

valla ben haftasonu ve pazartesiyi süper geçirdim, eksilerin dibine vurmuştum ama gel gör ki bu sabah şok oldum tartı şaka mı yaptı gerçek mi anlamadım, on kez tartıldım yok yok yokk

oy hastayım zaten yeni iyileştim birde daha kötü olmiyim ya:2:

neyse ısındım şimdi canım yeşilçayım sağolsun:78:

nasıl geçiyor günün canım benim

günüm ii geciyor cnaım wc ile cok yakınlastık
bol bol sıvı alıyorum yarın sabah tartılıcam ona göre kendime bir yol belirlicem

kızlar kızıyorumm ben bu hafta iiden iiyee herkes + dayım demeye basladııı cuma hani birinci biz olacaktıkk
bu hafta sonuncuyuz anlasılan hiç boşuna yormayın siz kendinizi...

ya ben valla birşey kaçırmadım hep dikkat ettim :18::18:ama niye böyle oldu bilmiyoum zevcancım ya kendimi davul gibi hissediyorum

moralim de çok bozuk sevgililer gününde unutulup gittim dün...

şu toksin atıcı diyet bitsin inş veririm ondan sonra elmalı diyeti yapcam senin yaptığını ama vermiycekmişim gibi oluyo çok karamsar oldum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…