Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menun çok güzel. darısı başıma cumadan sonra ben de menu koyarım

iğne oldum kızlr ya bu nasıl bi gripmiş

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

tatlım üzülme , sen bol bol su iç , ve direncini kırma bunun mukafatını cuma günü alıcana eminim. size çok imreniyorum yaaa hastayım düzenim kayboldu iyileşsem de ben de böyle gzl gzl menu yapsam.

ya bişey sorucam simit diyetini biraz açarmısın canım. hızlı yaşayanlar içn olabilir belki.ç bir de tahıl bar demişsn nedir o k bar mı

menüm:

sabah : 1brd greyfurt suyu
2dl tb ekmeğiyle yağsız beyaz peynirli tost,3zeytin,dere otu

ara:1 elma

öğle: 1kase çorba,4-5 kş pırasa,yoğurt

ara: meyve

akşam: fırında tavuk,çorba,yoğurt,salata belki bulgur pilavı..

ara meyve veya ceviz.

bomba bu bombaaaaaaa

güzel, vitamin, protein, karbonhidrat , folik asit herbişey var. afiyet olsn

bende bugünkü menümü yazıyım öğlen ne yiyeceğimi bilmediğim için bu saatte yazıyorum
sabah
1 bardak çay.yarım dilim ekmek.3 tane zeytin.2 çatal peynir
öğle
1 kase şehriye çorbası. 1 tane küçük tavuk budu (derisi soyulmuş yağsız).3 çatal pilav (yemekten sonra yarım saat yürüdüm)
ara
1 tane portakal
akşam
1 kase tavuk çorbası. yeşil salata
gece
1 yeşil elma

2 lt su zamanım olursa yürüyeceğim

gayet güzel. tebrikler:)

pilav yokkk pilav yokkkk:96::96::96:
takım kaptanımız şuan yok ben teşekkür ederim paylaşımın için.

afiyet olsun sporda var ohhh cumaya erisin yağlarrr

meyvenull canım şu senin listedeki öğünleri yer değiştirsem olurmu ? haşlanmış sebzeyi öğlen yesem hııı

doğacım bu liste 5. takımda bi arkadastan alınma ona diyetisyeni vermiş..
deyişeceğini zannetmiyorum çünkü aksamı hafif gecirmek adına öğlen et sebze aksam sebze yoğurt denmiş ..

kızlar bu yazıyı size ekledim çünkü istenildiğinden hersey tapılıyor bunu sürekli hatırlayalım istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…