ohh maşallah ben de 3.şişedeyim:))
kızlar sandoroz sakızını duydunuz mu ender saraçtan dinledim bugün yağ yakıcı özelliği var diye
ben duydum ama hiç denemedim vücuduma o tür seylerin girmesine karsıyım ben acıkcası .. :26:
günaydın kızlarr...
bu günkü menümm
sabah yulaf ezmesi yoğurt haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslana tavuk budu salata
ara yeşil elma keten tohumlu tarcınlı yoğurt
aksam sebze yoğurt ne sebzesi olur bilmiyorum
3 litre su 5 mil leslie
Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,
Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…
MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
ULAŞAĞINIZ SİTEDE
-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..
Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye
düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
Günaydın şekerler, ben geldim
Dün o kadar yoğundum ki öğleden sonra ve akşam hiç giremedim.
Dünkü menümü yazıyım
Sabah: Kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5-6 parça kuşbaşı et, 4 çatal pilav, salata
Ara: Yarım bardak süt, yarım muz
Haftasonu ve dün çok iyi geçmesine rağmen bugün tartıldım ama aynıyım :84::84:
Niye böyle oldu hiç anlamadım ama cidden sıkıldım artık
Ben haftaya yine simit diyetime dönüyorum
menun çok güzel.darısı başıma cumadan sonra ben de menu koyarım
iğne oldumkızlr ya bu nasıl bi gripmiş
sekerlerım az once aldıgım duyumlara gore meyvem 18 mart cuma gunu 55 kılo olacakmıs hemen ufak bır muhendıslık hesabıylann
bugun 61 kılo olan meyve tam 32 gun sonra 18 mart (bugunu saymıyorum)ta 55 kılo
61 - 55 = 6 kılo (32 gunde gıdecek)
6 / 32 = 187 gr (hergun gıdecek olan pıs karayag)
187 * 7 gun = 1.31 kg ( her hafta gıtmesı gereken kg,)
hayde bakalaım pehlıvann kazan mubarek olsunn
arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.
menüm:
sabah : 1brd greyfurt suyu
2dl tb ekmeğiyle yağsız beyaz peynirli tost,3zeytin,dere otu
ara:1 elma
öğle: 1kase çorba,4-5 kş pırasa,yoğurt
ara: meyve
akşam: fırında tavuk,çorba,yoğurt,salata belki bulgur pilavı..
ara meyve veya ceviz.
güzel, vitamin, protein, karbonhidrat , folik asit herbişey var. afiyet olsn
bende bugünkü menümü yazıyım öğlen ne yiyeceğimi bilmediğim için bu saatte yazıyorum
sabah
1 bardak çay.yarım dilim ekmek.3 tane zeytin.2 çatal peynir
öğle
1 kase şehriye çorbası. 1 tane küçük tavuk budu (derisi soyulmuş yağsız).3 çatal pilav (yemekten sonra yarım saat yürüdüm)
ara
1 tane portakal
akşam
1 kase tavuk çorbası. yeşil salata
gece
1 yeşil elma
2 lt su zamanım olursa yürüyeceğim
pilav yokkk pilav yokkkk:96::96::96:menüm:
sabah : 1brd greyfurt suyu
2dl tb ekmeğiyle yağsız beyaz peynirli tost,3zeytin,dere otu
ara:1 elma
öğle: 1kase çorba,4-5 kş pırasa,yoğurt
ara: meyve
akşam: fırında tavuk,çorba,yoğurt,salata belki bulgur pilavı..
ara meyve veya ceviz.
takım kaptanımız şuan yok ben teşekkür ederim paylaşımın için.
bende bugünkü menümü yazıyım öğlen ne yiyeceğimi bilmediğim için bu saatte yazıyorum
sabah
1 bardak çay.yarım dilim ekmek.3 tane zeytin.2 çatal peynir
öğle
1 kase şehriye çorbası. 1 tane küçük tavuk budu (derisi soyulmuş yağsız).3 çatal pilav (yemekten sonra yarım saat yürüdüm)
ara
1 tane portakal
akşam
1 kase tavuk çorbası. yeşil salata
gece
1 yeşil elma
2 lt su zamanım olursa yürüyeceğim
pilav yokkk pilav yokkkk:96::96::96:
meyvenull canım şu senin listedeki öğünleri yer değiştirsem olurmu ? haşlanmış sebzeyi öğlen yesem hııı
meyvenull canım şu senin listedeki öğünleri yer değiştirsem olurmu ? haşlanmış sebzeyi öğlen yesem hııı
doğacım bu liste 5. takımda bi arkadastan alınma ona diyetisyeni vermiş..
deyişeceğini zannetmiyorum çünkü aksamı hafif gecirmek adına öğlen et sebze aksam sebze yoğurt denmiş ..
ziligurti kullanıcısından alıntı:98 kilo ile diyede basladımve şuan 58 kiloyum ..
kendinizi seviyorsanız ve aynaya bakıp bakıp mutsuz olmak istemiyorsanız ve yaza kendinizi aynadan alamayacak kadar güzel ve çekici görünmek istiyorsanız sıkın dişinizi biraz.yerken nasıl kendi iradenizle yediyseniz yemiyorkende iradenizi kullanın.ben bekarken koca bi kadın gibi görünüyordum ki o zamanlar (7-8 sene evvel) kıyafetler kilolular için bu kadar çok çeşitli değildi.o sebeplede uzun uzun triko kazaklar bol t-shirtler giymek zorunda kalıyordum.tabii yaşınıda büyük gösteriyor kilo insanın.şimdi 29 yaşında olmama rağmen katıldığım bir kursta lise öğrencisi sandılar düşünün aradaki farkı.ve bunu bana söylediklerinde ben 5 aylık hamileydim.fakar gebeliğimde bile o kadar dikkat ettimki ilk 4 ay hiç kilo almadım.toplamdada 9 kilo ile gebeliğim bitti ve 3.500 gr çok sağlıklı bir bebek getirdim dünyaya doktorum bile şaşırdı.arkadaşım 36 kilo aldı 3.200 glık bebeği oldu.ve doğumdan 40 gün sonra eski halime geri döndüm.doğumdan 3 gün sonra eski kot pantolonumu badimi giyip çarşıya gittim yürüyerek,7 gün sonra spora başladım zaten küçücük olan karnım dümdüz oldu.bekarken kadın gibi evli ve çocuklu iken kız gibi görünüyorum.isterseniz yapamayacağınız hiç bir şey yok.önünüzde benim gibi canlı bir örnek var.kaçamak yapmak istediğinizde aklınıza bu yazdıklarımı getirin gibip bir bardak su için iştahınızı körleyin.şimdi zayıf biri olmanın tadını doyasıya çıkartırken sizlerede destek olup sağlıklı beslenmek ve incelmek adına yaktığınız ateşi körükleyip çoğaltmak için burdayım.lütfen direnişinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin.şimdi size takılanlara alay edenlere yada bi seferden bişey olmaz diyen herkese tıkayın kulaklarınızı ve yaza siz onlarla alay edin verdiğiniz kiloları görüp hayretler içine düştüklerinde....yanınızdayım kızlar....tam destek, full destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?