Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güldürdün beni minnosum ..
haklısın valla ne diyebilirim ki ama ben toparlanırım sen bana bakma sözlerimi dinle asla beni örnek alma bu hafta - de cıkıcam gör bak
haftayada 5 li rakamdayım gerekirse ac gezer ac yatarım ama yine yaparım o pantalona olmadım yaa nasıl hırslandım sinirlendim onun içine ancak 55 olunca girebilirim ben bunu iice anladımm neden öyle orasını anlamadım gerci de..
minnosum bak o pastayı yeseydin bu cuma 66 küsür cıkacaktın zaten hastasın spor yapamıyorsun vücudun şişti ödem dolusun..
66 küsürü görünce napıcaktın ağlamıcakmıydın.. boşver sen ii olanı yaptın hafta sonuda yemiceksin ben seni haftaya cuma 63 görücem bu böyle bilinee
sana birde iksir tarifi vericem yarın onu yap canım yeşil cay 3 poset karanfil 1 cubuk tarcın 1 adet limon bunları 1.5 litre kaynamıs suda 5 dk demle süz ve iç ödem atmada bire bir.. rahatlamıs olursun aksam meyve suyu niyetine ılık ılık içersin..
canım benim cıtır minnosu evlilik yıldönümünüze 55 lik olarak hediye ediceksin yanınada süslü pastanı alırsın ikiniz yan yana olmazmı

canım benim çikolatayı ve tatlıyı ne kadar sevmiyorsam meyveyide o kadar sevmiyorum. inan bana kendimi zorlayarak yiyorum. yaz meyleri güzel oluyorda kış meyveleriyle hiç aram yok. ama yemeye çalışacağım.

meyvelerin suyu cıkartta öyle iç canım yiyemiyorsan.. ben öyle yapıyordum ilk baslarda bende hiç yiyemiyordumm..

Ben onu bunu bılmem sende eger dun o kusbasılı pıdeyı yemeseydınn bugun en azından artıda olmaz sabıt kalırdın cıcımm ben bugun hemen toparlanıp yarına yıne 65ıme kavusucam sen gorursun dur bakalım.buarada ıksır ıcın cok tesekkur ederım yesılcay tarcın karanfıl lımon anlasıldı kaptan 5 dk demlenecek ıcılecek okıı sekercımm ayy ben gıdıp yesılcay ıceyım hakketen aklıma geldı

günaydın,

bugün fazlasıyla artıda çıktım. spordan sanırım ya da bilemiyorum :/

sabah: 4 kandil simidi ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, salata ve yoğurt
ara: yeşil elma
ara: yeşil elma
akşam: spor vakti. 1 saat fitness. 3 litre su ve 2 fincan yeşil çay. yeşil çayım bitti, bu arada(

akşam üşenmeden almam lazım. üşenirsem çaysız kalıcam. böyle işte:)

herkeslere günaydın
minnoş sana da acil şifalar.
karçiçeği menülerin çok güzel, azıcık da sporla çok güzel olacak.

öpüldünüzz:)

**4. TAKIM **

meyvenull ( )
Kuyabiye()
PrensesPeri( )
hasretim34( )
hypatia()
Anna_maria()
karcicegi71()
pembepanter1()
minnoş prenses()
nidah( )
katrem ()
irem&özge()

dün herkes burdaymıss aferin bizeee

aksam yemeği nerdeeeee

sekercım aksam yemegı yemıycekmısın sen ee nasıl dayınıcaksın yatana kadar bence azcıkta olsa bısey yemen lazım degılmı canımcım

Günaydın şekerler, ben geldim

Dün o kadar yoğundum ki öğleden sonra ve akşam hiç giremedim.

Dünkü menümü yazıyım
Sabah: Kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5-6 parça kuşbaşı et, 4 çatal pilav, salata
Ara: Yarım bardak süt, yarım muz

Haftasonu ve dün çok iyi geçmesine rağmen bugün tartıldım ama aynıyım :84::84:
Niye böyle oldu hiç anlamadım ama cidden sıkıldım artık
Ben haftaya yine simit diyetime dönüyorum

günaydın gizemcimm...
bencede yeme seklini değiştirmen cok ii olcak canım..
bende haftaya farklı bi diyet yapıcamm

sekerlerım az once aldıgım duyumlara gore meyvem 18 mart cuma gunu 55 kılo olacakmıs hemen ufak bır muhendıslık hesabıylann

bugun 61 kılo olan meyve tam 32 gun sonra 18 mart (bugunu saymıyorum)ta 55 kılo

61 - 55 = 6 kılo (32 gunde gıdecek)

6 / 32 = 187 gr (hergun gıdecek olan pıs karayag)

187 * 7 gun = 1.31 kg ( her hafta gıtmesı gereken kg,)

hayde bakalaım pehlıvann kazan mubarek olsunn

canlarım elmamıda yedim 1 kupa yeşil cay daha içyim 3. şise suyumda bitmek üzereree

hani benim su krelicem nerdeee nerdeeeee...

canlarım elmamıda yedim 1 kupa yeşil cay daha içyim 3. şise suyumda bitmek üzereree

hani benim su krelicem nerdeee nerdeeeee...

ohh maşallah ben de 3.şişedeyim:))

kızlar sandoroz sakızını duydunuz mu ender saraçtan dinledim bugün yağ yakıcı özelliği var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…