Vıtamınıde aldımm meyvem yokk evde ama oglen cıkıp almayı planlıyorum yada bılmıyorum belkı oglen anneme gıderım aksam cok soguk olurda oglen dolmus gıdıyorsa eger gıderım. bende sevmedım hasta mınnosu hee buarada hernekadar hasta olsamda o menunde kusbasılı pıdenın hesabını sorucam sana haberın olsun kılavuzu karga olan bı takım olduk artık bee bu ne bee yeter yaa yeterr kapatana bak(bıraz agırmı oldu ne ) ben sırf sen kızdın dıye sevgılıler gununde yaspasta bıle yapmadım kocama yıne pohaca ona gore masum belkı surprız suslu gullu pasta yapııcaktım sevgılıler gunude olsa kacamak yok mınnos zayıflayınca yersınız beraber dedın bende okadar seker hamuru malzemerını evde koydum kılere dusun yanı senın korkundan napıyorum ben sen napıyorsun hıc hıc olmamıss bu hafta kılolu cıkarsan bak gor ben haftasonu neler yapıp yıycem altınada tek sebebı zevcandır dıycem butun takımlardada dolanıcam kaptanım pasta ye pıde ye pohaca ye deı dıycemm ayagını denk al cumaya kadar pesındeyım haberın olsun sekercım
canım benim çikolatayı ve tatlıyı ne kadar sevmiyorsam meyveyide o kadar sevmiyorum. inan bana kendimi zorlayarak yiyorum. yaz meyleri güzel oluyorda kış meyveleriyle hiç aram yok. ama yemeye çalışacağım.
güldürdün beni minnosum ..
haklısın valla ne diyebilirim ki ama ben toparlanırım sen bana bakma sözlerimi dinle asla beni örnek alma bu hafta - de cıkıcam gör bak
haftayada 5 li rakamdayım gerekirse ac gezer ac yatarım ama yine yaparım o pantalona olmadım yaa nasıl hırslandım sinirlendim onun içine ancak 55 olunca girebilirim ben bunu iice anladımm neden öyle orasını anlamadım gerci de..
minnosum bak o pastayı yeseydin bu cuma 66 küsür cıkacaktın zaten hastasın spor yapamıyorsun vücudun şişti ödem dolusun..
66 küsürü görünce napıcaktın ağlamıcakmıydın.. boşver sen ii olanı yaptın hafta sonuda yemiceksin ben seni haftaya cuma 63 görücem bu böyle bilinee
sana birde iksir tarifi vericem yarın onu yap canım yeşil cay 3 poset karanfil 1 cubuk tarcın 1 adet limon bunları 1.5 litre kaynamıs suda 5 dk demle süz ve iç ödem atmada bire bir.. rahatlamıs olursun aksam meyve suyu niyetine ılık ılık içersin..
canım benim cıtır minnosu evlilik yıldönümünüze 55 lik olarak hediye ediceksin yanınada süslü pastanı alırsın ikiniz yan yana olmazmı
bende suyumu doldurayım bi de cay alayımm
yarın sabah tartılmam lazım artık
günaydın,
bugün fazlasıyla artıda çıktım. spordan sanırım ya da bilemiyorum :/
sabah: 4 kandil simidi ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, salata ve yoğurt
ara: yeşil elma
akşam: spor vakti. 1 saat fitness. 3 litre su ve 2 fincan yeşil çay. yeşil çayım bitti, bu arada(
akşam üşenmeden almam lazım. üşenirsem çaysız kalıcam. böyle işte:)
herkeslere günaydın
minnoş sana da acil şifalar.
karçiçeği menülerin çok güzel, azıcık da sporla çok güzel olacak.
öpüldünüzz:)
günaydın,
bugün fazlasıyla artıda çıktım. spordan sanırım ya da bilemiyorum :/
sabah: 4 kandil simidi ıhlamur
ara: yeşil çay
öğle: çorba, salata ve yoğurt
akşam: spor vakti. 1 saat fitness. 3 litre su ve 2 fincan yeşil çay. yeşil çayım bitti, bu arada(
akşam üşenmeden almam lazım. üşenirsem çaysız kalıcam. böyle işte:)
herkeslere günaydın
minnoş sana da acil şifalar.
karçiçeği menülerin çok güzel, azıcık da sporla çok güzel olacak.
öpüldünüzz:)
Al tabı meyvem meyvemm canım meyve cektı bak sımdıyarın sabah tartılma benı dınle cuma gunune kadar cok cok az ye meyvem cumaya hıcbıseycıkler kalmıycakk cuunkum artıkk sana 55 ın yolları taştannn
Günaydın şekerler, ben geldim
Dün o kadar yoğundum ki öğleden sonra ve akşam hiç giremedim.
Dünkü menümü yazıyım
Sabah: Kepek ekmeğine kaşarlı domatesli tost
Ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve, 1 tahıl bar
Akşam: 5-6 parça kuşbaşı et, 4 çatal pilav, salata
Ara: Yarım bardak süt, yarım muz
Haftasonu ve dün çok iyi geçmesine rağmen bugün tartıldım ama aynıyım :84::84:
Niye böyle oldu hiç anlamadım ama cidden sıkıldım artık
Ben haftaya yine simit diyetime dönüyorum
canlarım elmamıda yedim 1 kupa yeşil cay daha içyim 3. şise suyumda bitmek üzereree
hani benim su krelicem nerdeee nerdeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?