valla ben haftasonu ve pazartesiyi süper geçirdim, eksilerin dibine vurmuştum ama gel gör ki bu sabah şok oldumtartı şaka mı yaptı gerçek mi anlamadım, on kez tartıldım yok yok yokk
kızlar kızıyorumm ben bu hafta iiden iiyee herkes + dayım demeye basladııı cuma hani birinci biz olacaktıkk
bu hafta sonuncuyuz anlasılan hiç boşuna yormayın siz kendinizi...
evet fatmacım kandırıldım gaza getirildim azımdan öyle birsey cıkıverdi
şimdide kılıfımı kusanmaya calısıyorum inş olucak diyorum ve olucak
günüm ii geciyor cnaım wc ile cok yakınlastık
bol bol sıvı alıyorum yarın sabah tartılıcam ona göre kendime bir yol belirlicem
ya ben valla birşey kaçırmadım hep dikkat ettim :18::18:ama niye böyle oldu bilmiyoum zevcancım ya kendimi davul gibi hissediyorum
moralim de çok bozuk sevgililer gününde unutulup gittim dün...
şu toksin atıcı diyet bitsin inş veririm ondan sonra elmalı diyeti yapcam senin yaptığını ama vermiycekmişim gibi oluyo çok karamsar oldum ben ya
merak etme haftanın birincisi biz olacağız yediklerimize baksana kuş gibi besleniyoruz.
oy kıyamam olcaksın ama inanıyorum ben sanamartın 18 inde olmasada en geç nisan başı mezun oclan inş
bilmiyorum vermek için elimden geleni yapıcam ama..
bende wc ile kanka oldum dersanede habire çıkıp çıkıp durdum derste hoca dedi fatma istersen sana orda ders anlatiyim dedi bi utandım ki sorma
hadi bakalım tatlım vermişindir inş
karamsar olmaya gerek ..
canım er yada gec vericez bu kiloları..
ister kolay gitsinler ister zor ama gidecekler.. telaseye gerek yok.. cuma önemli olan sonuc ..
bilmiyorum vermek için elimden geleni yapıcam ama..
artı çıkınca hemen panikliyorum aslında rahat olmam lazım haklısın canım telaşa ne gerek var er yada geç kurtulcam bugün şişerim yarın veririm uleynnn
bu kilolar gi-de-cek işte o kadar
oh be kendime geldim iyi ki varsın kaptan sen olmasan ne yapardık biz
hypatiacım sende boşver bugünkü rakamı cuma günü önemli tatlım vericez cumaya kadar o artıları
pilav yerine ekmek ye bence pilav yağlı oluyor aksam yağ oranını düşürebildiğimiz kadar düşürelim..ay kızlar hepimiz ekside olcaz inş y bozmayalım moralleri zaten bozacak yer arıyorum:)
kızlar pilava dikkat demişsiniz ya ekmek yerine yiyodum siz akşamları ekmek veya pilav türevlerini hepten mi çıkarıyosunuz listeden,ölemi yapmalıyım?
bide bazı listelerde şunu gördüm hani ödül günleri 11.gün yada neyse işte,o gün herşey serbest,vücut kıtlık alarmı vermesin diye vs yazmışlar,böle bi olay varmı? kilo verme duruyomuş o dönemde? diye okudum
ay herkese rezil oldum ya gıcık hoca nolcek zaten uyuzum ona
ama üşüdüm birazda ondan galiba napim :78:
canım benim kendine inan vericen tabi ya mart en geç nisanda nisan senin ayın olsun inşallah
ay kızlar hepimiz ekside olcaz inş y bozmayalım moralleri zaten bozacak yer arıyorum:)
kızlar pilava dikkat demişsiniz ya ekmek yerine yiyodum siz akşamları ekmek veya pilav türevlerini hepten mi çıkarıyosunuz listeden,ölemi yapmalıyım?
bide bazı listelerde şunu gördüm hani ödül günleri 11.gün yada neyse işte,o gün herşey serbest,vücut kıtlık alarmı vermesin diye vs yazmışlar,böle bi olay varmı? kilo verme duruyomuş o dönemde? diye okudum
pilav yerine ekmek ye bence pilav yağlı oluyor aksam yağ oranını düşürebildiğimiz kadar düşürelim..
üşüdüğünden olmustur fatmacım..
yok kız cıktı azımdan bir kere artık rezillik boyutunda benimki bu defa vermem lazım bu kiloyu..
of burda yine sac kavurma yapıyorlar zorlıcaklar yee yee die ama yemicem
inşallah canım benim sakın aman bozayım deme
ya ben açıkçası hiç tüketmemeye özen gösteriyorum pilavı kalorisi çok fazla ekmekten daha fazla yani yağ var içinde karbonhidrat değeri de yüksek. 1 kaşık 2 dilim ekmek diye biliyorum ben :44:
bilmem ben hiç duymadım öyle bir şey tatlım nerde okudun onu
anladım canım ama başarcaksın güven kendine biz sana güveniyoruz
ay kıyamam tatlım inşallah canın istemez iradene kuvvet... annemde şimdi irmik helvası yapıyo dün yaptırmamıştım kıyameti kopardım şimdi yaptı babam istedi diye kokusu burnuma geliyo ya hemen su içmem lazım
amanın ne geyikler dönmüşşş:))
ben de zırt pırt yerimden kalkıyorum. büyük müdür gelmiş masamda göremeyince beni sormuş hypatia hanım nerede? haaa o wc'dedir. demiş sonra da
bana arkadaşım anlattı çok utandımmm... ona kadar gittiyse bu durum düşünün artık
amanın ne geyikler dönmüşşş:))
ben de zırt pırt yerimden kalkıyorum. büyük müdür gelmiş masamda göremeyince beni sormuş hypatia hanım nerede? haaa o wc'dedir. demiş sonra da
bana arkadaşım anlattı çok utandımmm... ona kadar gittiyse bu durum düşünün artık
diyet center diye bi forumda okudum dün,diyetisyen vermiş öle bi liste de şaşırdm.
hmm ozaman akşam menülerinden çıkarayım pilavı sağolun kızlar
ayyy hiç sorma tatlım yaa mutfağa su almaya bile gidemiyorum koku odama kadar geldi düşün.. aslında et olayını sevmem ama uzaktan uzaktan gelince bide diyette olunca insanın burnuna bir baska geliyor ..
ben de helva istiyorummmmmmmm
ayy ebnide telefonla arayıp wc den cağırıyorlar rezillik diz boyu
dr soruyor hemsireler o yukarda diyorlar sonra telefon ediyorlar hasta var die düşün halimi ..
ayy ebnide telefonla arayıp wc den cağırıyorlar rezillik diz boyu
dr soruyor hemsireler o yukarda diyorlar sonra telefon ediyorlar hasta var die düşün halimi ..
bendeeeeeeeeeyaa ev halkı yiyo bak burda ben odama kapanmış bir haldeyim helva bitse kalmasa bari ya
hahahy nolcak bölye halimiz yağlar gidiyodur inş boşuna olmasın bu zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?