ay demekle olsa ben 58 çıkacağımmezun edin beniiii
son kez söylüyorum cuma günü ben dahil herkes ekside cıkıcakkk
ay demekle olsa ben 58 çıkacağımmezun edin beniiii
sağol tatlım
3 tane kutu bir zarf çıktı... bir tanesi kırmızı pakette kalpli beyaz çikolata ben ötekinden yiyemiyom ya anamm allahtan küçük paket
bir tanesinden de kolye çıktı ortasında minik bir inci var şık birşey
ötekindede şu meşhur ayıcıklardan var hay allah ay hem gülüyorum hem açıyorum
aayıp özür diliyim bari sabah mesaj çekmişti neden armadın diye bunun içinmiş demekki :78:
vermek için bişiler yapın die diyorum boş yere konusmuyorum burdaa :88::88:
pelus oyuncak benide bitirmişti
onu almadan yapamıyorlar
güle güle kullan cnaım kolyeni çikolatalar yenmiyor ben mutfağın en soğuk kösesine kaldırdım kutusuyla öylece duruyor sende yeme sakın :76:
kaptan kızdı. tamam kaptan cumaya eksideyiz o halde:)
annaaa senin adına da çok sevindim bak her şeyini düşünmüş... hiç kendi canını sıkıp da üzüldüğüne değmez)
valla tuttum gizemem elmamı yiyorum şimdi birazdana tarcınlı keten tohumlu yoğurdumu yicem ohhh gitsin kara yağlar
kızlaaar az önce nolduğuna inanamazsınız...
kapıya kargo geldi meğer benim sevdiceğim beni unutmamış ay çok sevindirik oldum ya...kargoda gecikmemi ne olmuş galiba bugün gelmiş....
açıcam şimdi paketi ne var çok merak ettim ay yaşasın artık süperim moralim tavan yaptı
pelus oyuncak benide bitirmişti
onu almadan yapamıyorlar
güle güle kullan cnaım kolyeni çikolatalar yenmiyor ben mutfağın en soğuk kösesine kaldırdım kutusuyla öylece duruyor sende yeme sakın :76:
boşu boşuna üzülüp unutuldum sandın demek
bak ne güzel düşünmüş, bir sürü hediyeler yollamış sana
aaa ama benim hiç peluş oyuncağım olmadı yaaa
kızlar menümü de yazıyım çıkmadan
sabah. 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış tavuklu salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
akşam: 1 tabak sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 meyve
hosgeldın canımm ısten ayrıldıgını duyduk hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım hadı katıl bıze gıtsın karayaglarr
selam kızlar.nasılsınız?sabah ve oglen bos oldugumda geldım ama kk ya giremedim sıtede sorun vardımınnos pastan super gorunuyor aman abartma.ozge hosgeldin.isten cıkmana uzuldum ama vardır bir hayır..seni burda gormek cok gusel
özgem özgem özgemmm...
Hoşgeldin canımmm
kızlar ben bu gün 1500 kalorilik bi beslenme programı uyguladım yediklerimi yazıcam ama kızlamayın bana
Sabah 1 muz 1 bardak süt
öğlen kusbasılı pide ayran
aksam 1 kase mercimek corbası 1 lahmacum 1 ayran..
Yarın yeşil elma diyetimi yapıcam gitmek zorunda bu kilolar..
Pantolonlarım olmadı :84::84::84::84:
Bir sürü bir sürü hediyem olduu.. Cok şık sevgililer günü çikolatalarım içinde sevgi notlarıyla çiçeğim pelus oyuncağım vs vs bir sürü seyy...
Yemek olayını ancak böyle yırttım aslında daha feci durumda olucaktı böyle kurtardığıma sükrediyorum..
Nys kızlar ben şok diyettir sudur budur ne gerekiyorsa yapıcam ve vericem bu kiloları o pantolonlrın içine girmem gerek ..
şimdi cıkıyorumyarın görüşürüz...
Cuma günü hepimiz - de olacağızz hadi canlarım spor zamanıı
kızlar cok kotuyum artık gozlerım yasarıyor sureklı hapsırmaktann
bugunku menum bıraz sacma sapan kusura bakmayın olurmu
sabah 07.30 1 kucuk dılım tambugday ekmegı ,bır kıbrtı kutusu peynır 3 cery domates yesılcay
ara 11:00 4 tane badem
öglen 12:00 2 dılım beyaz ekmek ,6 zeytın,yarım domates, 3 kıbrıt kutusu kadar tellı peynır,2 tane marul arası cıgköfte yedım
ara 16:30 1 adet kuru ıncır
aksam 19:30 3 tane peynırlı pohaca ev yapımı
ara 21:00 bır tane portakal
spor yok 2 ltre su bırazdan yatarım herhalde bukadar karbonhıdrat yarın bana artı olarak gerı gelıck sporda yapmadım ama napıyım yaa cok hastayımm kızlar yarın toparlarım ınsalllah hadı ıyı geceler
işte kaptan dediğin böle olur zevcanım ya
geçen haftanın acısını bu hafta çıkarman lazım senin
boşu boşuna üzülüp unutuldum sandın demek
bak ne güzel düşünmüş, bir sürü hediyeler yollamış sana
aaa ama benim hiç peluş oyuncağım olmadı yaaa
kızlar menümü de yazıyım çıkmadan
sabah. 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış tavuklu salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
akşam: 1 tabak sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 meyve
selam kızlar ben geldımmm herker-sler dagılmıs ama napıyım öğleden sonra bır mutahıt geldı hatta ogleden once geldı ogleden sonra gıttımkı hala odamda onun dasyasını yaptım aksama kadar sureklı eksık bıseler cıkıyordu adam gıdıp getırıyordu bende hesaplarını yaptım ee o yanımdaykende acamadım kkyı kusura bakmayın olurmu sekerlerım epeycene duzeldım merak eden sekerlerımı yerım ben
annacım hedıyelerın ıcın cok sevındım gule gule kullan tatlım
meyvem yenı gelebıldım ya neysekı sen takımı toparlamıs herkeslerı eksıye dusurmussun bende geldıgımden berı su ıcıyorum . kızlar hepınızden ozur dıleyerek bugun menumu yazmıyorum cunku sacma sapan herseyı yedım ancak aksam durdurabıldım kendımı yarın ıtıbarıylen ıyıcene duzelırsem ınsallah cok daha dıkkatlı olucamm
özgecımm hosgeldınnn bende hosbuldum ay cok seker burası dayanamadım hypatıanın askına kocaya kacar gıbın kactım geldım
hahaha kocaya kaçar gibi geldin demek.. hoşgeldin meyvem... geçmiş olsun. toparla kendini.. yarına bir şeyin kalmasın..
hosgeldın mınnos dedın yanı sekercımyarına eksıde cıkmazsam kaptan benıde keser herkeslerı keserr takımda kımse kalmaz
meyvem dedim alalal.. yanlışımın arkasındayım..bak meyve de gelmiş hem ya tartı beni de artıda gösteriyor, sanırım spor yapıyorum diye.. yoksa kg almış olamam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?