Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pelus oyuncak benide bitirmişti
onu almadan yapamıyorlar
güle güle kullan cnaım kolyeni çikolatalar yenmiyor ben mutfağın en soğuk kösesine kaldırdım kutusuyla öylece duruyor sende yeme sakın :76:

onu almadan yapamıyorlar
güle güle kullan cnaım kolyeni çikolatalar yenmiyor ben mutfağın en soğuk kösesine kaldırdım kutusuyla öylece duruyor sende yeme sakın :76:

evet ya o olmadan olmuyor sanki ama çok sevimli yinede

çok teşekkürler bitanem tamam bbende öyle yapcam bende annem kutuya bayıldı zaten yeme yazık dedi benim canıma minnet zaten ona verdim saklasın diye ben bilmiyim nerde olduğunu daha iyi böylesi

zayıflayınca yeriz atık keyifle

kaptan kızdı. tamam kaptan cumaya eksideyiz o halde:)

annaaa senin adına da çok sevindim bak her şeyini düşünmüş... hiç kendi canını sıkıp da üzüldüğüne değmez )

canımm teşekkür ederim bitanem

haklısın tatlım bende ona hediye olarak zayıflayabilseydim keşke gerçi beni en son gördüğünde 72 kiloydum ama şimdi şubat sonu gelene kadar 67 olmam lazım ya

cuma günü eksi çıkmam şart:18::18:

valla tuttum gizemem elmamı yiyorum şimdi birazdana tarcınlı keten tohumlu yoğurdumu yicem ohhh gitsin kara yağlar

işte kaptan dediğin böle olur zevcanım ya
geçen haftanın acısını bu hafta çıkarman lazım senin

boşu boşuna üzülüp unutuldum sandın demek
bak ne güzel düşünmüş, bir sürü hediyeler yollamış sana

onu almadan yapamıyorlar

aaa ama benim hiç peluş oyuncağım olmadı yaaa

kızlar menümü de yazıyım çıkmadan
sabah. 1 kase nesfit, yağsız süt
öğle: 1 kase mercimek çorbası, haşlanmış tavuklu salata
ara: 1 bardak yağsız sütlü kahve
akşam: 1 tabak sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 bardak süt, 1 meyve

evet öyle sandım tatlım yurtdışında ya ne biliyim insan özlüyor yalnız kaldın sanıyorsun işte:78:

çok teşekkürler canım evet güzel tabi allah herkse nasip etsin böyle sevgiliden hediyeleri

menün çok güzel tatlım afiyet olsun sende inş - çıkacaksın cuma günü

Selam şekerlerim ballarım böreklerim

hosgeldın canımm ısten ayrıldıgını duyduk hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım hadı katıl bıze gıtsın karayaglarr

Canım benim çok saol hoşbuldum. Sende transfer olmuşsun valla pek iyi olmuş. Çok sevindim.

Hoşbulduk kuzum. Öyle herşeyde vardır bir hayır.

özgem özgem özgemmm...

Hoşgeldin canımmm

Canımmmmmmmmmmmmmm naber. Hoşbulduk. Takıma süper toparlamışsın her hafta derece maşallah şekercim. Ben bu hafta griyormuyum yoksa haftaya mı giricem bebem.

Sen hala bu abuk sabuk diyetlerden bıkmadın mı. Monti den başkası yalan bize şekerim.

Canımcım geçmiş olsun.

özgem özgemmm
bu hafta girersin canım haftaya kadar beklememizin anlamı yok canımcım..
bu diyet sağlıklı bikere:76: yaaa özgem ben cok sıkıldım montiden gerekirse su orucuna giricem yine vericem bu kiloları ondan sonra montiye baslıcam kilo koruma evresinde onu yapıcam yanii

selam kızlar ben geldımmm herker-sler dagılmıs ama napıyım öğleden sonra bır mutahıt geldı hatta ogleden once geldı ogleden sonra gıttımkı hala odamda onun dasyasını yaptım aksama kadar sureklı eksık bıseler cıkıyordu adam gıdıp getırıyordu bende hesaplarını yaptım ee o yanımdaykende acamadım kkyı kusura bakmayın olurmu sekerlerım epeycene duzeldım merak eden sekerlerımı yerım ben

annacım hedıyelerın ıcın cok sevındım gule gule kullan tatlım
meyvem yenı gelebıldım ya neysekı sen takımı toparlamıs herkeslerı eksıye dusurmussun bende geldıgımden berı su ıcıyorum . kızlar hepınızden ozur dıleyerek bugun menumu yazmıyorum cunku sacma sapan herseyı yedım ancak aksam durdurabıldım kendımı yarın ıtıbarıylen ıyıcene duzelırsem ınsallah cok daha dıkkatlı olucamm
özgecımm hosgeldınnn bende hosbuldum ay cok seker burası dayanamadım hypatıanın askına kocaya kacar gıbın kactım geldım

hahaha kocaya kaçar gibi geldin demek.. hoşgeldin meyvem... geçmiş olsun. toparla kendini.. yarına bir şeyin kalmasın..

birileri kulaklarımı cınlatmıs bende geldm

minnosum ne kadar kacamak yaptın söyle bakimmm kızmıcam

bende yarım saat sporumu yaptım geldim birazdan da plates yapayım diyorum 40 dk da o sürüyor ohhh gitsin kara yağlarımızz

meyvem dedim alalal.. yanlışımın arkasındayım.. bak meyve de gelmiş hem ya tartı beni de artıda gösteriyor, sanırım spor yapıyorum diye.. yoksa kg almış olamam :/

benimkilerde kilo değil zaten su ve kas ağırlığı
hypatiacım kas gevsetici iç eğer spordansa o gecirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…