Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay ben bugun bır dılım cıkolatalı pasta yedım oda arkadasımın dogum gunuydu bıde sabah 2 tane ev pohacası yedım bıde ogleden sonrada bıtane daha yedım ayy yokk yazamıycam menumu kaptanım kızma ne olursun yaa yarından sonra cok cok dıkkat edıcem soz verıyorumm:18::18:
meyvem dedim alalal.. yanlışımın arkasındayım.. bak meyve de gelmiş hem ya tartı beni de artıda gösteriyor, sanırım spor yapıyorum diye.. yoksa kg almış olamam :/

ayy evet yaa spor yapmayınca bende hep artıda cıkıyorum bu aksam yapasım var bıraz ama valla osman baslıycak sımdı gece yapar yatarım ıste ınsallah yanı yaparım

ben spor yapıyorum ama.. yapmıyo değilim ki:/

ağllamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gözümde arpacık cıkıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

aksamdan beri acıyıp duruyordu şimdi bi baktım cıkmaya baslamıssss ooofffffffffffffffff ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:

ilk defa gözümde bişi cıkıyorrr alllaaahımmmm nolcakkk şimdiiiii :84::84::84::84::84::84:

41 kere elinle besmele çekerek pıt pıt vur, hemen yok oluyor... bende de çok çıkar(dı), hep böyle yaparım işe yarıyooo..

ay meyvem gecmıs olsun oynama hıc olmamıs gıbı bakmazsan oynamazsan gecermıs hemen oyle derler buarada sekerlerım ben yarın sabahın korunde arazıye gıdıcem ancak aksama gelırım haberınız olsun benı merak etmeyın tamam mı

sağol canım
kolayı çok seviyorum ben
kalorisi de düşük zaten ya zero içiyorum ya da light

pilavda haklısın ben de yemeyecektim ama mesaide başka yemek yoktu
onu yemek durumunda kaldım
eve gittiğimde de çok geç olacaktı

katrem ben kolayı göbek yapıyor die biliyorum..
dikkat et içerken..

bugün yediklerimmm :)

sabah - tost
ara - yarım elma
öğlen - köfte + yoğurt
ara - leblebi + 1 tane galeta
akşam - domates çorbası + 1 dl ekmek

1.5 lt su + beşi bir yerde çay

2011-02-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[2] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161
[3] Leblebi Sarı 1 AVUÇ 20
[4] SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
[5] Coca Cola Light 1 kutu 6.6
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[9] Kepek Ekmeğe Domatesli-Beyaz Peynirli Tost 1 adet 167
Toplam : 890.1 kal.

Meyvem su vucudumdakı odem gıtsın dıye bır cay kasıgı yesılcay bır kucuk cubuk tarcın top karabıber 3 tane 1 tanede karanfıl attım bardaga sımdı demlenıyor bırazdan ıcıcem hee bıde wcyee cıktım cok sukurr ınsallah yarınaa yıne 65ıme kavusucam sekercım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…