ay ben bugun bır dılım cıkolatalı pasta yedım oda arkadasımın dogum gunuydu bıde sabah 2 tane ev pohacası yedım bıde ogleden sonrada bıtane daha yedım ayy yokk yazamıycam menumu kaptanım kızma ne olursun yaa yarından sonra cok cok dıkkat edıcem soz verıyorumm:18::18:birileri kulaklarımı cınlatmıs bende geldm
minnosum ne kadar kacamak yaptın söyle bakimmm kızmıcam
bende yarım saat sporumu yaptım geldim birazdan da plates yapayım diyorum 40 dk da o sürüyor ohhh gitsin kara yağlarımızz
meyvem dedim alalal.. yanlışımın arkasındayım..bak meyve de gelmiş hem ya tartı beni de artıda gösteriyor, sanırım spor yapıyorum diye.. yoksa kg almış olamam :/
benimkilerde kilo değil zaten su ve kas ağırlığı
hypatiacım kas gevsetici iç eğer spordansa o gecirir..
ay ben bugun bır dılım cıkolatalı pasta yedım oda arkadasımın dogum gunuydu bıde sabah 2 tane ev pohacası yedım bıde ogleden sonrada bıtane daha yedım ayy yokk yazamıycam menumu kaptanım kızma ne olursun yaa yarından sonra cok cok dıkkat edıcem soz verıyorumm:18::18:
ayy evet yaa spor yapmayınca bende hep artıda cıkıyorum bu aksam yapasım var bıraz ama valla osman baslıycak sımdı gece yapar yatarım ıste ınsallah yanı yaparım
minnosummm bende vaz gectim sen yazma yediklerinii.. cok kötü örnek oldun hafta ortası
hypatiacımm cuma cumaa cumaaaaaa
meyvemm canım cıgerım bıtanecık sekerımm soz verıyorum sana cumaya eksıde oluam bıdaha boyle bısı olmıycakminnosummm bende vaz gectim sen yazma yediklerinii.. cok kötü örnek oldun hafta ortası
hypatiacımm cuma cumaa cumaaaaaa
meyvemm canım cıgerım bıtanecık sekerımm soz verıyorum sana cumaya eksıde oluam bıdaha boyle bısı olmıycak
ağllamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gözümde arpacık cıkıyorrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
aksamdan beri acıyıp duruyordu şimdi bi baktım cıkmaya baslamıssss ooofffffffffffffffff ooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84::84::84::84:
ilk defa gözümde bişi cıkıyorrr alllaaahımmmm nolcakkk şimdiiiii :84::84::84::84::84::84:
41 kere elinle besmele çekerek pıt pıt vur, hemen yok oluyor... bende de çok çıkar(dı), hep böyle yaparım işe yarıyooo..
katrem afiyet olsun canımm dikkat etmen gereken seyler var cola yerine ayran tercih etmelisin..
pilavdada 3-4 yemek kasığı 1 porsyon ediyor.. yanı 50-60 gr kadar pilav tüketmen gerek.. buda takriben 175-200 kalori oluyor..
pilava dikkattt
ay meyvem gecmıs olsun oynama hıc olmamıs gıbı bakmazsan oynamazsan gecermıs hemen oyle derler buarada sekerlerım ben yarın sabahın korunde arazıye gıdıcem ancak aksama gelırım haberınız olsun benı merak etmeyın tamam mı
hemen deniyorumm ..inş gecer yoksa yarın rapor alırım böyle işe gidemem benim için bu durum bi felakettt......
sağol canım
kolayı çok seviyorum ben
kalorisi de düşük zaten ya zero içiyorum ya da light
pilavda haklısın ben de yemeyecektim ama mesaide başka yemek yoktu
onu yemek durumunda kaldım
eve gittiğimde de çok geç olacaktı
katrem ben kolayı göbek yapıyor die biliyorum..
dikkat et içerken..
geçer inş. canım... olmadı gözüne çay pansumanı yapar dinlenirsin. ekrana bakıp da yorma kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?