Telefondan yazinca benimde oyle oluyor amaKendi mesajlarımı okurken Azerice ya da Türkmence okuyor gibi hissediyorum. Acelecilik yapıp düzeltmeden yolluyorum ortaya garip şeyler çıkıyor. Alıntıda düzelteyim bari.
Tesekkurlerr*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67///%)
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.8///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587.etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 22.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. etapta izne ayrildi.
stitch cim yeni kilonu guncelledim canim, Kozmogirl17 Ozlemcim senide listemize ekledim, hayirli olsun.:)
Cezami bulamadimki
Evet malesef. Bazen ne demek istemişim acaba diye de düşündüğüm oluyor.Telefondan yazinca benimde oyle oluyor ama
Galiba buldum cezami 10 dk D dediginiz tam olarak ne oluyor ya bu acemilik ne kotu bisey yaaaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Aomine Daiki ODUL - - - - - Minikpanda1107 - - - - - - - Mydestinyy - - - - - - - Wizardmom - - - - - - - Derya_the_queen - - - - - enimenime - - - - - Elmasyuzuk - - - - - - - DeryaOnDiet 200DK - - - - - - Diyetteanne - - - - - - - Yawrukush 10DK D - - - - - stitch - - - - - - - cinecin 10DK D - - - - - DenizinYosunKokusu - - - - - - fmad - - - - - - Sertugba - - - - - - - klbk33 - - - - - - - tomrs - - - - - - - Kozmogirl17 - 10DK D - - - - - Canfeb - - - - - - - gogo2405 - - - - - - - Yergezen - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - emnzynpelf
Canim eger her ogun ekmek tuketiyorsan birer dilim tam bugday ekmegi yemen ideal.Ya aslinda ben bahsetmisyim ya diyetisyen kontrolunde 20 kiloya yakin verdim ozamn ki diyet listemde sabah ogle aksam olmak uzere 9 dilom ekmegim vardi ben okadar bile yemedim diye sevinirken gercekten cokmu olmus esimde okadar ekmek yeme 1 dilim ye yeter diyor bugun oyle yapim bakim canim cezami nerden ogrenebilirim bu arada ilk gun cezası
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | - |
Aomine Daiki | ODUL | - | - | - | - | - | |
Minikpanda1107 | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | - | - | - | - | - | - | - |
Wizardmom | - | - | - | - | - | ||
Derya_the_queen | - | - | - | - | - | ||
enimenime | - | - | - | - | - | ||
Elmasyuzuk | - | - | - | - | - | - | - |
DeryaOnDiet | - | - | - | - | - | - | |
Diyetteanne | - | - | - | - | - | - | - |
Yawrukush | 10DK D | - | - | - | - | - | |
stitch | - | - | - | - | - | - | - |
cinecin | - | - | - | - | - | ||
DenizinYosunKokusu | - | - | - | - | - | - | |
fmad | - | - | - | - | - | - | |
Sertugba | - | - | - | - | - | - | - |
klbk33 | - | - | - | - | - | - | - |
tomrs | - | - | - | - | - | - | - |
Kozmogirl17 | - | 10DK D | - | - | - | - | - |
Canfeb | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
Yergezen | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
emnzynpelf | |||||||
Tesekkurler canim, ben de daha aktif olabilmek istiyorum aslinda. Hergun gobegime bakip ah cekiyorum. Neyseki hava kotu de saklayabiliyorum
Tesekkurler canim*** 4. Takım 629. Etap ***
Harpy (65.9///%)
Aomine Daiki (56.6///%)
Minikpanda1107 (89.4///%)
Wizardmom (64.1///%)
Derya_the_queen (65///%)
enimenime (86.3///%)
Elmasyuzuk (57.1///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (67///%)
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 73.4
DeryaOnDiet (71.1///%) 619. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 67.9
stitch (66.4///%) 622. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, izne ayrilis kilosu 63.6
tomrs (56.8///%) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
Yergezen (68.2///%) yeni uye, baslangic tarihi 31.05.19, baslangic kilo 69.3, hedef kilo 60
emnzynpelf (98.8///%) yeni uye, baslangic tarihi 05.06.19, baslangic kilo 100.8, hedef kilo 80
cinecin (60.7///%) yeni uye, baslangic tarihi 18.06.19, baslangic kilo 61.6, hedef kilo 58
Mavibocuk (69.6///%) 479. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 62.3, hedef kilo 60
gogo2405 (67.4///%) 496. etaptan izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi 14.06.19, izne ayrilis kilosu 67.3, hedef kilo 62
sertugba (76.6///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
fmad (61.9///%) 587.etaptan mezun olan uye geri dondu, 55kilo ile mezun oldu, baslangic tarihi 22.06.19, hedef kilo 56
Kozmogirl17 (78.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mydestinyy (95.1///%) 628. etapta izne ayrildi.
stitch cim yeni kilonu guncelledim canim, Kozmogirl17 Ozlemcim senide listemize ekledim, hayirli olsun.:)
Günaydınn. Çok sağol canım iyiyim çok şükür akşamda ara ara oldu ama hastanelik kadar değildi şükür üşüttüm heralde yada midesel bir sorun mu anlamadım tahlil yaptılar çünkü enfeksiyon falan çıkmadı bulantılarımda oldu akşam hatta bir şey yiyemedim midemi üşüttüm sanırım yemek düşününce bile midem bulanıyorfayfeyfiy Feyzacim arkadasin nasil oldu?
D Diyetteanne sen nasil oldun canim igneden sonra, daha iyi misin?
Aomine Daiki dun keyifsizdin gulum, bugun nasilsin?
Hosbulduk canimTesekkurler canim, ben de daha aktif olabilmek istiyorum aslinda. Hergun gobegime bakip ah cekiyorum. Neyseki hava kotu de saklayabiliyorum
Sen cok iyi gidiyorsun, azmine hayranim. Harpy ve senin menulerini kopyalayip kendime diyet programi cikaracagim
bir de diyet menu tamamen gelebilsem, hep kosturma diye diyete motive olamadim, dun yine kotuydu menum cok yemedim gibi geliyor ama buraya yazayim diye dusununce farkediyorum ki cokbugun ne yersem yiyeyim yazicam
Tesekkurler canimptesi ben de daralma tablosunu hazirlar gonderirim. Her ptesi de guncellerim sorun yok onda.
Kozmogirl17 hosgeldin canim takimimiza
Hemen döküyorum ozaman bende kurtlarimi tesekkurler canim aciklaman icin daha caylagım ogrencem bu isleriCanim eger her ogun ekmek tuketiyorsan birer dilim tam bugday ekmegi yemen ideal.
Cezalar bir onceki sayfada tablomuz var, hergun hazirlaniyor tablomuz orada yaziyor.:)
10 dk dans cezasi aldin , benimde ayni cezadan vardi bir guzel kurtlarimi doktum :))
Ayy sabah uyku sersemi bukdar detayli okumamisim burda hersey yaziyormus hayallah .Canim bu arada senide tebrik ediyorum tek tek hepimizin bilgilerini takip ediyoesun buyuk sorumluluk ben telefonu elime alinca cocuklar kiyameti kopariyorTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - - - - - Aomine Daiki ODUL - - - - - Minikpanda1107 - - - - - - - Mydestinyy - - - - - - - Wizardmom - - - - - Derya_the_queen - - - - - enimenime - - - - - Elmasyuzuk - - - - - - - DeryaOnDiet 200DK - - - - - - Diyetteanne - - - - - - - Yawrukush 10DK D - - - - - stitch - - - - - - - cinecin 10DK D - - - - - DenizinYosunKokusu - - - - - - fmad - - - - - - Sertugba - - - - - - - klbk33 - - - - - - - tomrs - - - - - - - Kozmogirl17 - 10DK D - - - - - Canfeb - - - - - - - gogo2405 - - - - - - - Yergezen - - - - - - - Mavibocuk - - - - - - - emnzynpelf
@Wizardmom canim senide guncelledim tabloda :)
Gunaydin canimGünaydın kızlar, mutlu mutlu pazarlar
Canım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanıKızlar kızlar nerelerdesiniz:)
Tabi haftasonu herkes ailesiyle falan ilgileniyor ben gibi bekarlar da grup bekçisi
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artıkKızlar en sevdiğiniz şarkı ney
Bayılırim burç muhabbetineYarın bir burç muhabbeti döndürebiliriz kızlar ilgilenen olursa güzel konu olabilir
Her bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süper
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.
Kaptan yardımcısı adaylarım dastitch @klbk33 FitFiliz @Elmasyuzuk @Harpy
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.
Tatil başlıyor mu senin de canım.
Ben senin yerinde olsam kendimi de önerirdim canım :) sen de çok iyi yapabilirsin.
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)
Menü şahane. Egzersizler de Harika ☺
Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum“Bugün hayatımın en güzel günü olacak”
Bıkmadan milyon kere dinleyebildiğim şarkı. Aç sesi zumbaya bağla
Yaşar çok severdim genç kızken. Acıtmıyor sevdan(aşk şarkımızda)
Müzeyyen Senar, hastasıyım. Sesinin ve “benzemez kimse sana” yorumunun. Tarkan’la diyeti çok güzeldi. Tarkan güçlü ve harka sesine rağmen yenileniyordu sesine ama sevimliydi.
Zeki Müren ah bu şarkıların gözü kör olsun
Ahmet Kaya Kendine iyi bak
Sezen Aksu hemen her şarkısı
Neşet Ertaş. Şahane bir ses yaratıcı bir yetenek ve tabii ki bozkırın rezeneli. Yeri adlandırmayacak bir müzik insanı.
Bülent Ersoy’un da sesini beğenirdim ama yorumu daha ön planda. Şu ara çok dinleyemiyorum sıkılıyorum. Zevkim değişti herhalde.
Merak etme canım bir eğitimci olarak çok gözlemlerim, boyle öğrenciler eninde sonunda başarıyı yakalıyor çünkü oldukça meraklı ve zekiler. Hem artık bizler de daha opsiyoneliz hareketli öğrencilere karsi, biliyoruz ki kasten dersi bozmaya yönelik bir tutumları yok. Ve bir şekilde dikkatlerini derse çekmemiz gerek.Esimde okul hayati boyunca hep sIkilmis, mutsuz olmus.
Simdi Akin da oyle..
Okula alistirmamiz o kadar zor oldu ki..
3 yasinda basladi (prek 3 ) simdi 1st grade olacak ama her gun okula giderken ayni seyleri yasiyoruz..
Ve kurallara uymada zorlaniyor, kesinlikle standart kaliba uyamiyor diger cocuklar gibi..
Mesela sirada duramiyor, ya da bir kac dakika oturamiyor yerinde hareketsiz.
Ama bir sekilde bunlari onun iyiligine cevirmenin yollarini arayip , surekli deniyoruz onun icin en iyisini bulana dek..
Cok sukur saglikli evlatlar sahibi olduk, bunlar anne babaligin cilveleri..
Her cocuk bambaska bir dunya, hepsi iyi olsunlar, isteyen herkese de Allah evlat nasip etsin..
En büyük kaptan bizim kaptanHepinize gunaydin kizlar , mutlu bir pazar gunu gecirmenizi diliyorum.
@Harpy , @Elmasyuzuk , @Minikpanda1107 , @sertugba yoksunuz kizlar , ses verin!
@klbk33 sen nasilsin canim, dun gormedim senide?
*Arkadaslar 2 konu hakkinda aciklama yapmam gerektigini dusundum.Birincisi menu-spor ve su miktarinizi hergun sadece buraya yazmaniz yeterli.Ilk sayfadaki menu linkine gidip yazmaniza gerek yok.Kaptan yardimcilarimizi sectigimizde editor Kazen'e mesaj atip ilk sayfayi guncelleyecegim.O menu yazdigimiz linki de silecegim.Ben hergun hepinizin menulerini takip edip , notlar alip, tablomuzda paylasiyorum.Beni etiketlemenize de gerek yok.Hepinizin menulerini, her sayfayi tek tek okuyorum.
ACIKLAMA
*Ikinci olarak da caniniz tatli istediginde tarcinli sut, 1 adet kuru meyve(hurma, kuru kayisi vs), 1-2 kare bitter cikolata ya da 1 porsiyon meyve yiyebilirsiniz.Bunlar hepimizin diyetine uygundur.Menunuzde 1-2 kare bitter cikolata var diye, ya da 1 adet kuru meyve var diye kendinizi kotu hissetmeyin.Bunlarin cezasida yoktur.
Fakat bir kucuk not; kuru meyveler agirliklarinca sekerdir, sakin 1-2 adetten fazla tuketmeyin.
Çok iyi anlıyorum canım. Zaten senin moral motivasyon desteğin süper bir kaptan yardımcılığı.Canım öneri listende beni de saydığım için teşekkürler, ama ben de senin gibi telefonla giriyorum hep ve pratik ama başı işler de biraz zor böyle. Hem inan sene boyunca öğrencilerim için o kadar yapıyorum li ödev not vs.takibi ve çizelgesi, biraz dinlenmek istiyorum bu tip şeylerden uzaklaşıp.
Evet Aldanırımı da çok severim. Eski şarkılara sound track yapıyormuş diye hatırlıyorum.Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum
Wizardcim daha önce de ilaç kullandığını söylemiştin, kronik bir rahatsızlık mi güzelim? Umarım daha iyi olursun, sen açlık orucunun faydalı olduğuna inanıyorsun, o yüzden bitince belki daha iyi hissediyor olursun. Yine de bana sorarsan çok ama çok acayip zor birşey.Çok iyi anlıyorum canım. Zaten senin moral motivasyon desteğin süper bir kaptan yardımcılığı.
Evet Aldanırımı da çok severim. Eski şarkılara sound track yapıyormuş diye hatırlıyorum.
Kızlar 3 günlük orucuma niyetlendim. 3 günlüğü yapsam gerisi haftada bir 36 saatliklere başlayacağım. Oruçlara başlayacağım diye ilaçlarımı da bıraktıydım. İnşallah tutabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?