Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkurlerr

Galiba buldum cezami 10 dk D dediginiz tam olarak ne oluyor ya bu acemilik ne kotu bisey yaaa

Canim eger her ogun ekmek tuketiyorsan birer dilim tam bugday ekmegi yemen ideal.
Cezalar bir onceki sayfada tablomuz var, hergun hazirlaniyor tablomuz orada yaziyor.:)
10 dk dans cezasi aldin , benimde ayni cezadan vardi bir guzel kurtlarimi doktum :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy-------
Aomine DaikiODUL -----
Minikpanda1107-------
Mydestinyy-------
Wizardmom -----
Derya_the_queen-----
enimenime -----
Elmasyuzuk-------
DeryaOnDiet 200DK------
Diyetteanne-------
Yawrukush 10DK D-----
stitch -------
cinecin 10DK D-----
DenizinYosunKokusu ------
fmad------
Sertugba-------
klbk33-------
tomrs-------
Kozmogirl17-10DK D-----
Canfeb-------
gogo2405-------
Yergezen-------
Mavibocuk-------
emnzynpelf

@Wizardmom canim senide guncelledim tabloda :)

Tesekkurler canim, ben de daha aktif olabilmek istiyorum aslinda. Hergun gobegime bakip ah cekiyorum. Neyseki hava kotu de saklayabiliyorum
Sen cok iyi gidiyorsun, azmine hayranim. Harpy ve senin menulerini kopyalayip kendime diyet programi cikaracagim
bir de diyet menu tamamen gelebilsem, hep kosturma diye diyete motive olamadim, dun yine kotuydu menum cok yemedim gibi geliyor ama buraya yazayim diye dusununce farkediyorum ki cok bugun ne yersem yiyeyim yazicam
Tesekkurler canim ptesi ben de daralma tablosunu hazirlar gonderirim. Her ptesi de guncellerim sorun yok onda.
Kozmogirl17 hosgeldin canim takimimiza

fayfeyfiy Feyzacim arkadasin nasil oldu?
D Diyetteanne sen nasil oldun canim igneden sonra, daha iyi misin?
Aomine Daiki dun keyifsizdin gulum, bugun nasilsin?
Günaydınn. Çok sağol canım iyiyim çok şükür akşamda ara ara oldu ama hastanelik kadar değildi şükür üşüttüm heralde yada midesel bir sorun mu anlamadım tahlil yaptılar çünkü enfeksiyon falan çıkmadı bulantılarımda oldu akşam hatta bir şey yiyemedim midemi üşüttüm sanırım yemek düşününce bile midem bulanıyor

Hosbulduk canim

Hemen döküyorum ozaman bende kurtlarimi tesekkurler canim aciklaman icin daha caylagım ogrencem bu isleri
Birde bu cezalar birikince bi yaptirimi oluyormu takima girememe gibi yani falan

Ayy sabah uyku sersemi bukdar detayli okumamisim burda hersey yaziyormus hayallah .Canim bu arada senide tebrik ediyorum tek tek hepimizin bilgilerini takip ediyoesun buyuk sorumluluk ben telefonu elime alinca cocuklar kiyameti kopariyor

Kızlar kızlar nerelerdesiniz:)
Tabi haftasonu herkes ailesiyle falan ilgileniyor ben gibi bekarlar da grup bekçisi
Canım anlattığım gibi gerçekten, haftasonu ailece vakit geçirme zamanı
Kızlar en sevdiğiniz şarkı ney
Çok var benim de feyzacim. Ama şu an aklıma gelen him- Gine with the sin sabah sabah sen sorunca aklıma gelen şarkı, biraz ağır oldu ama, hangi moddaysam artık
Yarın bir burç muhabbeti döndürebiliriz kızlar ilgilenen olursa güzel konu olabilir
Bayılırim burç muhabbetine pek inanmadım da keyifli gelir konuşması. Tahmin edin bakalım burcumu bilene bir kuru kayısı, bilmeyenlere 10dk dans

Canım öneri listende beni de saydığım için teşekkürler, ama ben de senin gibi telefonla giriyorum hep ve pratik ama başı işler de biraz zor böyle. Hem inan sene boyunca öğrencilerim için o kadar yapıyorum li ödev not vs.takibi ve çizelgesi, biraz dinlenmek istiyorum bu tip şeylerden uzaklaşıp.
Ne güzel sanatçılar ve eserler saymissin wizardcim, benim aklıma gelmedi ilk etapta. Yaşar ı ben de dinlerdim eskiden hatta öğrenciyken İzmir'de açık hava konserine gitmiştik. Müthişti. Aldanirim favorimdi. Ama paslandı bence, ya da ben eskisi kadar dinlemez oldum bilmiyorum
Merak etme canım bir eğitimci olarak çok gözlemlerim, boyle öğrenciler eninde sonunda başarıyı yakalıyor çünkü oldukça meraklı ve zekiler. Hem artık bizler de daha opsiyoneliz hareketli öğrencilere karsi, biliyoruz ki kasten dersi bozmaya yönelik bir tutumları yok. Ve bir şekilde dikkatlerini derse çekmemiz gerek.
En büyük kaptan bizim kaptan

Çok iyi anlıyorum canım. Zaten senin moral motivasyon desteğin süper bir kaptan yardımcılığı.
Evet Aldanırımı da çok severim. Eski şarkılara sound track yapıyormuş diye hatırlıyorum.
Kızlar 3 günlük orucuma niyetlendim. 3 günlüğü yapsam gerisi haftada bir 36 saatliklere başlayacağım. Oruçlara başlayacağım diye ilaçlarımı da bıraktıydım. İnşallah tutabilirim.

Wizardcim daha önce de ilaç kullandığını söylemiştin, kronik bir rahatsızlık mi güzelim? Umarım daha iyi olursun, sen açlık orucunun faydalı olduğuna inanıyorsun, o yüzden bitince belki daha iyi hissediyor olursun. Yine de bana sorarsan çok ama çok acayip zor birşey. Kolay gelsin canım şimdiden. Kendine dikkat et olur mu?
Sound track yapsa güzel olabilir aslında bize de nostalji olur. Ha bir de ben Feridun Düzağaç dinlemeyi çok severim, o da yeni birşeyler yapsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…