Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım ya. Makarna aslında bir beze hamur gibi. Mideye bünyeye giriyor öylece.
Diğerleri güzel ama menünde.

Kizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
Allah yardımcısı olsun canım. İnşallah şifa bulur tez vakitte. Güzel haberlerini alırsın inşallah.

Makarnaya kucuk bir ceza gelir kuzum, spor var miydi peki?

1900kalori yakmadım. Samsumg healt a yakılan kalori açısından güvenmiyorum. 700-900 arası kalori yakmışımdır. Diğer programlara da bakıp ortalama olarak tahmin ediyorum bunu. Samsungun birlikte uygulaması çok hoşuma gidiyor. Aylık hedef belirledim kendime onu tutturmaya çalışıyorumdum. Aylık 200000di. Tutturamasaydım aylık 400000e çıkaracaaktım inadımdan ama çok eğlendim dün.

Cok azimlisin sen canim, oyle hissediyorum ben..
Ne sinavina girecektin, sanki soylemistin, hatirlayamadim..

Bu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah
Ben de senden heveslenip 15.000 i aştım.

22bin adım da ne ya hu!! Hic oturmadın herhalde yok yok meydan okumam ben sana

Amin canim eksik olma..
Bu nasil bir adim boyle inanilmaz:))
bende kendime inanamadım

çağın hastalığı oldu. İnşallah yener. Ameliyattan sonra daha çabuk toparlıyorlar. Allah şifasını versin.
Bu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
wuuu harika adımlar. Ve 10dk plank ve 10dk jj de harika. Favori 3 sporum bunlar benimde..
Cok azimlisin sen canim, oyle hissediyorum ben..
Ne sinavina girecektin, sanki soylemistin, hatirlayamadim..
azimli ve inatçıyım ya. Aslında bişey yapamayınca inat edip yapıyorum. Çocukluktan beri böyleyim. Görevde yükselme sınavı.
Bu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah
Ben de senden heveslenip 15.000 i aştım.
bende heveslenin diye yazdım zaten.
Bugün de devam. Akşam zaman ayıracağım sınava
@Yawrukush ben telefonu vermiyorum çocuklara.

Insllah canim..
Akin ilk kez gectigimiz hafta telimi almaya basladi super mario yukledik , en yakin arkadasindan ogrendigi icin malesef, sInirli bir sekilde onu oynuyor.
Ama ben unutuyorum sonra bir yerlerde, yarin pur dikkat tasiyacagim bakalim..

burayı kendime hedef yaptım. Günde 25sayfa sınır koydum.25sayfa okursam buraya geleceğim. Sevdiğim şeyleri sınırlıyorum kendime. Buraya gelmek için okuyorum
Guzel bir hedef:)

Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktan insulin direnci var bende ondanmi acaba doymuyorum
Canım zaten çok azaltma yediklerini ben öyle yaptım pişmanım, biraz biraz arttırmaya calisicam bu hafta.
Aslan kizim kedi gibi sevdirmek istiyor kendini gaz verme değil de övgü bekliyor her işine
Oğlak da var biraz ukala bir yön haklısın. Ona gaz veriyor olabilirim esas

Cağnımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…