Evet canım ya. Makarna aslında bir beze hamur gibi. Mideye bünyeye giriyor öylece.Menüm geliyor kaptan
Sabah ılık su
11 1 tabak menemen
1 dilim ekmek
Çay
Öğle 14 1 küçük tabak kurufasulye ekmeksiz
17,30 5 ceviz,çay
20 1 küçük tabak sossuz makarna(saatte kötü seçimde biliyorum)
Su 2 olmuştur,dışarıda takip edemedim tam olarak
Fakat çoktur makarna yememiştim,ne ağırmış yav,kolayla yemem artık
Bgün dışarıda koşturmaca var,gider inşallah
Uzun Kabaktan yapılan makarna da çok lezzetli oluyor denedin mi?Evet canım ya. Makarna aslında bir beze hamur gibi. Mideye bünyeye giriyor öylece.
Diğerleri güzel ama menünde.
Allah yardımcısı olsun canım. İnşallah şifa bulur tez vakitte. Güzel haberlerini alırsın inşallah.Kizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
Makarnaya kucuk bir ceza gelir kuzum, spor var miydi peki?Menüm geliyor kaptan
Sabah ılık su
11 1 tabak menemen
1 dilim ekmek
Çay
Öğle 14 1 küçük tabak kurufasulye ekmeksiz
17,30 5 ceviz,çay
20 1 küçük tabak sossuz makarna(saatte kötü seçimde biliyorum)
Su 2 olmuştur,dışarıda takip edemedim tam olarak
Fakat çoktur makarna yememiştim,ne ağırmış yav,kolayla yemem artık
Bgün dışarıda koşturmaca var,gider inşallah
1900kalori yakmadım. Samsumg healt a yakılan kalori açısından güvenmiyorum. 700-900 arası kalori yakmışımdır. Diğer programlara da bakıp ortalama olarak tahmin ediyorum bunu. Samsungun birlikte uygulaması çok hoşuma gidiyor. Aylık hedef belirledim kendime onu tutturmaya çalışıyorumdum. Aylık 200000di. Tutturamasaydım aylık 400000e çıkaracaaktım inadımdanHarika bir tablo. Çok güzel adımların ve süren. 1900 küsur kcal nasıl yaktın. 200 dakika ve 20bin adımla 700 ile 1000 arası yakılıyor. Neler yaptın ve telefona nasıl hesaplattın. Ben Pacer app kullanıyorum ama yeni bir app arıyorum. Bu güzel aslında ama daha canlı birşey lazım bana. Oruç için buldum şahane bir app.
Menuye de dikkat ediyorsun degil mi canim?Bu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
Amin canim, insallah , eksik olma.Allah yardımcısı olsun canım. İnşallah şifa bulur tez vakitte. Güzel haberlerini alırsın inşallah.
Cok azimlisin sen canim, oyle hissediyorum ben..1900kalori yakmadım. Samsumg healt a yakılan kalori açısından güvenmiyorum. 700-900 arası kalori yakmışımdır. Diğer programlara da bakıp ortalama olarak tahmin ediyorum bunu. Samsungun birlikte uygulaması çok hoşuma gidiyor. Aylık hedef belirledim kendime onu tutturmaya çalışıyorumdum. Aylık 200000di. Tutturamasaydım aylık 400000e çıkaracaaktım inadımdanama çok eğlendim dün.
Bu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah1900kalori yakmadım. Samsumg healt a yakılan kalori açısından güvenmiyorum. 700-900 arası kalori yakmışımdır. Diğer programlara da bakıp ortalama olarak tahmin ediyorum bunu. Samsungun birlikte uygulaması çok hoşuma gidiyor. Aylık hedef belirledim kendime onu tutturmaya çalışıyorumdum. Aylık 200000di. Tutturamasaydım aylık 400000e çıkaracaaktım inadımdanama çok eğlendim dün.
Bende bugun yarista varim ama teldeki uygulamayla katilicam ve teli Akin aliyor zaman zaman bakalim nasil olcak..Bu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah
Bende senden heveslenip 15.000 i aştım.
22bin adım da ne ya hu!! Hic oturmadın herhaldeyok yok meydan okumam ben sana
bende kendime inanamadımAmin canim eksik olma..
Bu nasil bir adim boyle inanilmaz:))
çağın hastalığı oldu. İnşallah yener. Ameliyattan sonra daha çabuk toparlıyorlar. Allah şifasını versin.Meme kanseri
wuuu harika adımlar. Ve 10dk plank ve 10dk jj de harika. Favori 3 sporum bunlar benimde..Bu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
azimli ve inatçıyım ya. Aslında bişey yapamayınca inat edip yapıyorum. Çocukluktan beri böyleyim. Görevde yükselme sınavı.Cok azimlisin sen canim, oyle hissediyorum ben..
Ne sinavina girecektin, sanki soylemistin, hatirlayamadim..
bende heveslenin diye yazdım zaten.Bu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah
Ben de senden heveslenip 15.000 i aştım.
Insllah canim..
bende kendime inanamadım
çağın hastalığı oldu. İnşallah yener. Ameliyattan sonra daha çabuk toparlıyorlar. Allah şifasını versin.
wuuu harika adımlar. Ve 10dk plank ve 10dk jj de harika. Favori 3 sporum bunlar benimde..
azimli ve inatçıyım ya. Aslında bişey yapamayınca inat edip yapıyorum. Çocukluktan beri böyleyim. Görevde yükselme sınavı.
bende heveslenin diye yazdım zaten.
Bugün de devam. Akşam zaman ayıracağım sınava
@Yawrukush ben telefonu vermiyorum çocuklara.
Guzel bir hedef:)burayı kendime hedef yaptım. Günde 25sayfa sınır koydum.25sayfa okursam buraya geleceğim. Sevdiğim şeyleri sınırlıyorum kendime. Buraya gelmek için okuyorum
Gunaydin canim, ne guzel bir bildirim bu :)Günaydın çıtır arkadaşlarım ☺
Kaptanım ve wizardcim size de iyi geceler
Pazartesi bildirimim -100gr
64.9
Canım zaten çok azaltma yediklerini ben öyle yaptım pişmanım, biraz biraz arttırmaya calisicam bu hafta.Ya benim menumun yaninda sizinkiler az geliyor gozume ne cok yemisim ben diyorum kizlar ya.ben bunlarla beslensem sekerim duser kesin acliktaninsulin direnci var bende ondanmi acaba doymuyorum
Aslan kizim kedi gibi sevdirmek istiyor kendiniAfiyet olsun canim cok guzel
Allah yardımcısı olsun bir an önce eski sağlığına kavuşsun ins.
Oğlusum aslan benim de.. kadınını bilmem ama erkeği gazla çalışıyor. Her yaptığı yapacağı şeyde gaz vermek biraz pohpohlamak lazim. Yoksa yok ilerlemiyo
Oğlak burcu da cok zeki olur derler. Kardeşim oğlak burcuydu. Biraz ukalalık da oluyo sanki oglak erkeklerinde. Yada bizim ki öyleydi
Spor harika... menü de guzel
Spor yine guzel ama şarap fazla olmuş canim
22bin adım da ne ya hu!! Hic oturmadın herhaldeyok yok meydan okumam ben sana
Afiyet olsun cnm herşey gayet guzel
Saat 21 den sonrakiler olmasaymış cok da guzel menüymüş feyzacim ama bazen durduramıyoruz kendimizi iste. Ah o Top çikolatalar
Cağnımmmmmm
bende kendime inanamadım
çağın hastalığı oldu. İnşallah yener. Ameliyattan sonra daha çabuk toparlıyorlar. Allah şifasını versin.
wuuu harika adımlar. Ve 10dk plank ve 10dk jj de harika. Favori 3 sporum bunlar benimde..
azimli ve inatçıyım ya. Aslında bişey yapamayınca inat edip yapıyorum. Çocukluktan beri böyleyim. Görevde yükselme sınavı.
bende heveslenin diye yazdım zaten.
Bugün de devam. Akşam zaman ayıracağım sınava
@Yawrukush ben telefonu vermiyorum çocuklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?