- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Yok guzum gidermiyim hiç çok sevindim senin içinde tabi burda ol biraz gayret bebek düşünüyorsun galiba hayırlı vakitte inşallahGitme lutfennnnbende buralardayim artik
Canım iyiyim sen nasılsınTebrikler canim
Canim tebrikler ne guzel bir eksi.
60a cektik kuzum hedefini :)
Uzme kendini, kas kutlen artiyor, regli olacaksan her hefta eksi gelemeyiz ya insaniz, robot degiliz.
Ama haftaya guzel bir eksi gelsin , anlasalim..:)
Hosgeldin kaptan, nasilsin?
Onumuzdeki haftaya guzel bir hedef belirle canim, gelsin eksiler:)
Neguzel gitmis Deryacim, yarim kilodan daha kurtuldun, tebrikler.
Sanada onlarla olmak ilac gibi gelmis ne guzel, dahada iyi olsunlar.
Sicaklar fena hakkaten , klima ferahlatir canim:)
Arkadasim aktif bir sekilde takimda olabilecegini hissettigin zaman don lutfen, kapimiz sana sonuna kadar acik..
Canim biliyorum son zamanlarda ugrastigin, seni uzen seyler var ama takima ugramiyorsun.
Takima ugramadigin icin motivede olamiyorsun.
Fakat listedesin, lutfen aktif katilim goster bugunden itibaren.
Bekliyorum seni..
Bazi haftalar arti olur, bazen sabit olur kafana takma , 1-2 gundur aramiza katildin , boyle devam edersen kilolarin gidecegine eminim.
Lutfen aktif olmaya devam et.
Canim ilk geldigimden beri seninle sohbet muhabbet ne guzel oluyordu.
Bu hafta sende cok katilamadin sohbetlere.
Tatile gidincede takima gelecegine soz vermistin, benim hafizam kuvvetlidir , bekliyorum.
Ablacim yine bakmissin emeklerine saglik,seni seviyorum.
Ellerine saglik canim, tesekur ederim.
Eksi gelmis ablam tebrikler.
TEşekkür ediyorum canım benim tanışırız buradayız zaten hepimiz bırakıp gidemeyiz
Canımsın bende hepinizi seviyorum daha cevap veremediklerimede hepinize tek tek teşekkür ederim@tuzsuz_ruh herşey için teşekkürler kaptanımm..Seni seviyoruzzz
@Yawrukush hoşgeldin yeni kaptanım.. İnşallah birlikte boll kilo verriiriz
acıkmadım canım birde o gün midem bozuktu birazHer bir kilo vücuda dizlere kalçalara misliyle yük olarak biniyor. Yağlanan iç organlar da görevlerini tam randıman yapamıyor. O yüzden ideal kiloda çok iyi hissediyoruz. Dört kilo versem sondaki 3 kalsa da olur.
Okudum onu bir de bebeği varmış 3 aylık. Yuh ya. Bir de dıdının dıdısı. Kaynanasının komşuları.
Menün şahane. Öğlen çok geçe kalmış ama menü süper
Haftalık birinci de seçelim ayın birincisi de. :) istkrarlı olan haftanın birincisi olamasa da ayın birincisi olabilir.
Benim bilgisayarım yok. Şarj yeri içine göçürmüş kuzularım ama omun haricinde elimden geleni bir takım üyesi olarak yapmaya çalışırım.
Kaptan yardımcısı adaylarım dastitch @klbk33 @Derya_the_queen @Elmasyuzuk @Harpy
Hepsi birer görevi hakkıyla yapıp yükü paylaşabilirler kanaat-ı acizanemce.
Gönüllü çıkar inşallah ama çıkmazsa yukarıdaki arkadaşlar hem tecrübeli hem de müthiş yetenekliler. Ben iki ayı bir hafta geçtim geleli henüz daha tıfıl sayılırım.
Özellikle Bu kadar spor yapan birine göre pek birşey yememiş gibisin canım. Metabolizmanı yavaşlatmayasın.
Tatil başlıyor mu senin de canım.
Ben senin yerinde olsam kendimi de önerirdim canım :) sen de çok iyi yapabilirsin.
İlk ve son olsun o zaman. Sırayla gidin yine seneye. Az olsun öz olsun. :)
Menü şahane. Egzersizler de Harika ☺
Kaptişim yaa sen nasıl birşeysinn böyle@fmad Feyzacim arkadasin nasil oldu?
@Diyetteanne sen nasil oldun canim igneden sonra, daha iyi misin?
Aomine Daiki dun keyifsizdin gulum, bugun nasilsin?
yok canım halsiz düşmedim ama mahfoldum elimi kaldıracak halim yoktuHic sorma canim bir minnak var ki bende evlere senlik. Diğer iki çocukta bu kadar zorlanmamıştım. Pusetle her yere götürüyordum. Hangi odada isim varsa yanımda taşıyordum ilk ikisini. Ama bu bücür hic durmuyor. Sürekli kucak istiyor. Sen daha 4.5 aylıksin annenin sözünü dinlemelisin diyorum ama yok dinlemiyor. Yatirdiğim anda agliyor.. cok fena cok
Bekarlık hakkaten sultanlık sanirim
Çok az yemişsin canim ama halsız düşmediysen iyi..
Rulo kat olmasaymış daha iyi olurmuş sanki cnm
30 dk yürüyüş var,ceza 50 mekik yapiimmi eve dönünceMakarnaya kucuk bir ceza gelir kuzum, spor var miydi peki?
Canim kolay gelsin, calismak da cok sıkıcı gercekten, ben de hic calisamadim haftasonu ve sonraki ptesiye odevim var yetistirmem gereken, bakalim ne yapicamÇok görev.. Yapmak mesele değil. İstikrarlı yapmak mesele. IcimdekiSonsuzDeniz @Wizardmom sağolsunlar benim yapabileceğimi söylemişler ikisinede teşekkür ediyorum. Şu aşamada spor yarışmalarına katılsam sadece. Biraz da sohbet yeter bana. Dokunuş gerektiğinde yardım edebilirim istersen. Hazırlanmam gereken hayatımı tümüyle etkileyecek bir sınav var önümde. Çalışmam lazım ancak molalarda gelirim
Canim karbonhidrat biraz fazla sanki. Saat 4teki ekmekler olmasaymis iyiymis menun ama dolmada zaten pirinc var, ekstra ekmege gerek yokBugun neler yedim
09.30 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
4-5 tane ceri domates
1 salatalık
3 cb sekersiz çay
12.00
Ara
1 muz
1 sb süt
16.00
2 tane biber dolmasi
3 kasik ev yogurdu
2 dilim ekmek
19.00
2 kasik pilav
2 kasik tavuk
Sabah kahvaltı ustu 1 fincan sekersiz kahve
Spor
10 dk dans
15 dk lessie
Cocuklarla evde kosturmaca
2litre su anca icmisimdir buarada
Kizlar yarin cok aktif olamazsam kusuruma bakmayın lutfen
Evet kesinlikle, heleki arkadaslarla beraber yapip yazinca, kendini daha sorumlu hissediyorsun, daha motive oluyorsunBoyle gunluk yazmak bile yediklerimizi motive ediyor insani yani insan nekadar cok yedigini yada az yedigini goruyor supersiniz valla kizlar
Cok guzel menu ve spor. Hatta menu az bile geldi bana30 haziran
Spor: 30 + 30 dk yüzme, suda hareketler, akşam da ailece çıktık biraz yürüyelim diye, çocuklarla çok tempolu olamadı ama hiç yoktan iyidir
Menü:
Sabah: az ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, bir zeytin,bir çay kaşığı bal, çay
Ara: sade Türk kahvesi, küçük bir şeftali
Öğle: lorlu biber, domates
Ara: iki kayısı, yine Türk kahvesi, bir avuç aycekirdeği
Akşam: küçük bir tavuk but, iki dilim de patates (düdüklüde sulu yemek yapmıştım, patates kızartma değil, yemeğin suyundan da almadım)
Cok cok gecmis olsun canim, insallah ameliyat cok iyi gecer ve bir an once sagligina, cocuklarina kavusurKizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
Guzel menu Deryacim ama 1yt karpuz fazla. 2 dilim karpuz bir porsiyon meyve diye biliyorum ben29 haziran menum
09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz.
13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero
19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus.
su: 4 litreye yakin ictim
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karina @Yawrukush
Bugun kacamakli olmus biraz :)bugunku menum
30 haziran menum
10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu.
14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap .
18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz.
su: 3 litrey gecti
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 10 000 adim
@Yawrukush
O nasil adim oyleEki Görüntüle 2283724
Bu günün hasılatını 22617 olarak güncelliyorum. Çok yoruldum
Bir bu kadar daha yürüyebilirim aslında. Ter içinde kaldım. Uzun zamandır böyle spor yapmamıştım. Çok iyi geldi. İşyerindekileri kandırayımda spor başlatayım. Hepsini geçeyim.birilerini sürüklemem lazım illaki
@Yawrukush acil şifalar dilerim. Dualarım sizinle.
Kızlar bu hafta yürüyüşte bana meydan okuyan var mı? Ben kimi seçsem @fmad var mısın yarışalım birebir.. @Elmasyuzuk seni asla rakip olarak görmek istemem. Enerjine yetişemembaştan söyleyeyim.
Cok guzel30 haziran menüm
Sabah:
2 wasa + hindi füme + beyaz peynir + haşlanmış yumurta
Ara:
Sütlü kahve + 2 yulaf topu
Akşam:
Tavuk şiş + domates + 4 kaşık bulgur pilavı
Toplam 3 lt su
Spor:
75dk antreman -40 dk koşu bandı yürüyüş / 20 dk spinning bisiklet / 3x1dk plank / 3x15 yarım squat / 3x15 kalça / 3x20 iç bacak/
Akşam yemeğini 19.30’da yedim, bu akşam yemeği işini daha erkene almak istiyorum
Ekstra gün içinde 6km yürüyüş
Cok guzel ama 21de ekmeksiz yeseymissin daha iyi olurmus30 haziran
Sabah 10.30
Çökelekli yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin 1 kaşık kadar tahin bal
16.00
8 kofte 1 avuç ici kadar lavaş
3 kaşık koz patlıcan salatası
2 kaşık yumurta salatası
Artik yemeyim hemen yatayım dedim ama olmadi karnım açıktı veee
21.00
1 dilim ekmek
7 zeytin ve yarim kase çökelek
Su 2.5 litre
Pikniğe gitmiştik ormanlik alanda 25 dk kadar daga tırmandık ve indik
Canim menu cok olmamis ama sporla telafi etmissin bence :)menü
12.40
köy peynirli yumurta(1)
3 zeytin
bir parça beyaz peynir
domates salatalık azıcık
bir dilimden küçük ekmek
16.00 kardeşime makarna yaptım pişmiş mi diye 2 makarna tanesi aldım
19.00
köfteli ayranlı çorba (adını unuttuum ) 1 kase
yarım kaşık patlıcan yemeği
1 tepeleme yeşil fasulye
1 tepeleme pilav
4yk belki az daha fazla salata
karpuz4-5 dilim
1 bardak ayran
çekirdek 2 avuç dolu dolu yemişimdir
21.30 dondurma
23.00 türk kahvesi ve top çikolatalar(içinde kuru üzüm kahve leblebi vardı) çok küçükler ama tabi avuç içim kadar yemişimdir
maalesef üzgünüm
su:3.5 L
spor:
leslie 45 dk
20 mekik
20 iç bacak
20 yan karın
20 pilates topu ile egzersiz
20 pilates topu üzerinde yan karın
leslie yaparken bir ara bacaklarıma lastik taktım bacaklarımı açarken ve yana dokunuşları yaparken ama hepsinde değil sadece 1 milin bir kısmında
dün gece de baya yatakta lastikle aç kapa falan yapmıştım bir de pilates topuyla(çemberim yok o yüzden topu kullandım)
sabah leslie yaparken bacaklrım fenaydı demek işe yarıyor ama işte sonra esnemediğimden... ağrıyla leslie yaptım
@Yawrukush
Olsun canim, cumaya daha 5 gun var, dikkat eder, eksiye dusurursunGunaydin kizlar
Haftasonu oglumla kamptaydik biraz ne bulursan onu ye olayina dondu.
Simdi tartildim 76.9 kg geldim
300 gr almisim
Ama dun reglim basladi onun siskinligide olabilir
Artik cumaya daha net olur.
Cok guzelGunaydinlar hepinize,
Ancak acabildim bilgisayari, hayvan beslemeye-sevmeye gitmistik.
Eve geldik, yemek hazirlamaca, cocuklari yikayip yatirmaca derken benimde pilim bitti.
Menumu yazayim.
30HAZIRAN MENUM
SABAH 8.30DA
Lor peynirli 2 yumurta tereyaginda
5 kiraz
10-15 adet yesil zeytin
Yarim dilim ekmek, 1 tatli kasigi kahvaltilik salca
ARA 12DE
Filtre kahve
5 adet kabuklu yer fistigi
OGLEN 3TE
Mantarli, ton balikli bol salata
AKSAM 18.30DA
1 tam bugday unlu pita ekmegi arasinda (pita ekmegi 90 kalori) sucuk, koz biber, domates,sogan sandvic
1 adet hurma
Cok bolca karisik bitki cayi
Su:2 lt
Spor:2 bucuk saat hic oturmadan yuruyus. (Hayvan besleme - sevme ciftligine gittik cocuklarla, hic oturmadik.)
Makarna aksam yerine oglen olsa kurtarirmis bence :)Menüm geliyor kaptan
Sabah ılık su
11 1 tabak menemen
1 dilim ekmek
Çay
Öğle 14 1 küçük tabak kurufasulye ekmeksiz
17,30 5 ceviz,çay
20 1 küçük tabak sossuz makarna(saatte kötü seçimde biliyorum)
Su 2 olmuştur,dışarıda takip edemedim tam olarak
Fakat çoktur makarna yememiştim,ne ağırmış yav,kolayla yemem artık
Bgün dışarıda koşturmaca var,gider inşallah
Orucluyken spor mu yapacaksinBu 3 gün boyunca sadece spor raporu vereceğim.
15335 adım
10 dakika JJ
10 dakika plank
oooh superBu hızla 600.000 i de geçeceksin canım. Maşallah
Ben de senden heveslenip 15.000 i aştım.
Hehe iyi hedefmis ama ben her firsatta gelmeme ragmen buraya yetisemiyorum, bir de kendime baska hedef koysam atilicam takimdanburayı kendime hedef yaptım. Günde 25sayfa sınır koydum.25sayfa okursam buraya geleceğim. Sevdiğim şeyleri sınırlıyorum kendime. Buraya gelmek için okuyorum
Gunaydin canim, eksiyle haftaya baslamakGünaydın çıtır arkadaşlarım ☺
Kaptanım ve wizardcim size de iyi geceler
Pazartesi bildirimim -100gr
64.9
Gunaydin ex-kaptanimGünaydın herkese
Haftaya bir eksiyle baslama dahaGünaydın kızlar!
60.5 yani -200 gr, gram gram gidiyor namussuz
Herkese iyi haftalar!
Kaptişim yaa sen nasıl birşeysinn böyleiyiyim iyi.. dün sınavım vardı dgs ye girdim.. ordan koştur koştur arkadaşın cinsiyet partisi vardı onu organize ediyordum oraya derken bir yorulmuşummm daha iyiyim.. Ama kilo gitmiyor.. bu cumada tatile gideceğim 10 gün.. Valla kaptişim ben tatil sırasında giremem dağlarda olacağız çünkü..kamplı falan bir tatil olacak..beni sen tatil dönüşüne gelmek üzere iznemi ayırsan
supersin canim masallah.Eki Görüntüle 2283724
Bu günün hasılatını 22617 olarak güncelliyorum. Çok yoruldum
Bir bu kadar daha yürüyebilirim aslında. Ter içinde kaldım. Uzun zamandır böyle spor yapmamıştım. Çok iyi geldi. İşyerindekileri kandırayımda spor başlatayım. Hepsini geçeyim.birilerini sürüklemem lazım illaki
@Yawrukush acil şifalar dilerim. Dualarım sizinle.
Kızlar bu hafta yürüyüşte bana meydan okuyan var mı? Ben kimi seçsem @fmad var mısın yarışalım birebir.. @Elmasyuzuk seni asla rakip olarak görmek istemem. Enerjine yetişemembaştan söyleyeyim.
evet canim meyve ve icki cok oldu ama haftasonu bitti, hafta ici daha kolay olacak insCanım içki biraz fazla kaçmış bence kalanı güzel duruyor karpuz da az fazla mı?
sagol canim haklisin pazar fazla olduAfiyet olsun canim cok guzel
Allah yardımcısı olsun bir an önce eski sağlığına kavuşsun ins.
Oğlusum aslan benim de.. kadınını bilmem ama erkeği gazla çalışıyor. Her yaptığı yapacağı şeyde gaz vermek biraz pohpohlamak lazim. Yoksa yok ilerlemiyo
Oğlak burcu da cok zeki olur derler. Kardeşim oğlak burcuydu. Biraz ukalalık da oluyo sanki oglak erkeklerinde. Yada bizim ki öyleydi
Spor harika... menü de guzel
Spor yine guzel ama şarap fazla olmuş canim
22bin adım da ne ya hu!! Hic oturmadın herhaldeyok yok meydan okumam ben sana
Afiyet olsun cnm herşey gayet guzel
Saat 21 den sonrakiler olmasaymış cok da guzel menüymüş feyzacim ama bazen durduramıyoruz kendimizi iste. Ah o Top çikolatalar
tamam canim cok iyi fikir, alkolu odulum ol;arak alirimRica ederim canim, mutlaka duseceksin, bu hafta olmazsa haftaya olur.
Gayet guzel canim:)
Canim menunde diyetine uygun olmayan sadece sarap var.Aslinda sarap , viski karbonhidrat icermeyen ickiler ama kalorileri yuksek.Tahminim 4 kadeh sarap en iyi ihtimalle 500-600 kaloridir.
O yuzden alkolu cuma ya da cumartesi gunleri odul olarak alabilirsin.
Amin canim eksik olma..
Bu nasil bir adim boyle inanilmaz:))
Bende aksam yemegi saatimi duzene sokamadim, okullar tatil oldugundan beri:)
Menun ,sporun gayet guzel canim:)
Menun ,sporun guzel canim :)
Meme kanseri
Feyzacim esas listede degilsin henuz ama esas listeye girmek icin simdiden caba sarfetmelisin sen bunu zaten biliyorsun.
Dondurma ve cikolatalar olmamis kuzum.
Misafirliklere tok git guzelim ,cok israr ederlerse de sadece tadina bak..
Hani menun nerde Denizcim? :)
Mutlaka kendi diyetini bozmayacak 1-2 cesit hazirla ve sen onlari ye lutfen canim..
Menulerini yaz canim, bizde gorup yorum yazalim.
Cumaya kadar dikkat et guzel bir eksi gelsin:)
Gunaydin cnaim, evet haftasonu spor acisindan iyiydi ama menu acisinda ehh soyle boyle oldu benim icinGunaydin kizlar
Canim kolay gelsin, calismak da cok sıkıcı gercekten, ben de hic calisamadim haftasonu ve sonraki ptesiye odevim var yetistirmem gereken, bakalim ne yapicam
Canim karbonhidrat biraz fazla sanki. Saat 4teki ekmekler olmasaymis iyiymis menun ama dolmada zaten pirinc var, ekstra ekmege gerek yok
Evet kesinlikle, heleki arkadaslarla beraber yapip yazinca, kendini daha sorumlu hissediyorsun, daha motive oluyorsun
Cok guzel menu ve spor. Hatta menu az bile geldi bana
Cok cok gecmis olsun canim, insallah ameliyat cok iyi gecer ve bir an once sagligina, cocuklarina kavusur
Guzel menu Deryacim ama 1yt karpuz fazla. 2 dilim karpuz bir porsiyon meyve diye biliyorum ben
Bugun kacamakli olmus biraz :)
O nasil adim oyleazmine hayranim
Cok guzel
Cok guzel ama 21de ekmeksiz yeseymissin daha iyi olurmus
Canim menu cok olmamis ama sporla telafi etmissin bence :)
Olsun canim, cumaya daha 5 gun var, dikkat eder, eksiye dusurursun
Cok guzel
Makarna aksam yerine oglen olsa kurtarirmis bence :)
Orucluyken spor mu yapacaksin
cok zorlama vucudunu aman dikkat
oooh super
Hehe iyi hedefmis ama ben her firsatta gelmeme ragmen buraya yetisemiyorum, bir de kendime baska hedef koysam atilicam takimdan
Gunaydin canim, eksiyle haftaya baslamak
sabah disarda yemene ragmen gayet guzel olmus canim, aksam zaten cok guzel. Afiyet olsun30 haziran menum
12:00 kahvalti: 1 yumurta, smoked salmon, kuskonmaz, bir dilim kizarmis ekmek (tereyagli), bezelye, patates ve hollandaise sos
(evde kahvaltilik hicbirsey kalmamisti, en sevdigim kahvalticiya gittik, tabakta bunlarla karisik hazirlanmis bir menu vardi)
14:00 americano, 2 catal kek (arkadaslar gelmisti, tadina baktim)
18:30 2yk bulgur pilavi, 4-5 kofte (ufak), bol yesillik salata
Su cok icemedim, spor da biraz yuruyus yaptik ama yagmurluydu kotuydu hava yine
Bir de temizlik yaptik bayaa
Tesekkurler canimsabah disarda yemene ragmen gayet guzel olmus canim, aksam zaten cok guzel. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?