Bunları spor salonunda mı yapıyorsun75dk antreman -40 dk koşu bandı yürüyüş / 20 dk spinning bisiklet / 3x1dk plank / 3x15 yarım squat / 3x15 kalça / 3x20 iç bacak/
Hadi ben de menümü yazayııım
Yawrukush
11.30
1 yumurtadan köy peynirli omlet( babamla kardeşim de yediler
Parmaklarım boyutunda lavaş ekmeği
1 tk yoğurt
1 yk çörekotuyağı
14.00
Türk kahvesi
18.00
1tabak Yeşim fasulye
1 Dilim ekmek
Çoban salata 3-4 kaşık
Su 4L olacak muhtemelen bugün
Spor
Leslie 45 dk
30 kegel
1,5 saat banyo temizliği(baya kol çalışması gibi oldu)
Ve yatış...
Ilık suya bal ve doğal sirke katınca baya iyi gelmişti bana canım,Su henüz tam 4 olmadı ama yatana kadar 4 yaparım diye yazdım :)
İnşallah
Ama bugün full tuvalete işledim hiç de sevmem gitmeyi..
Bir de benim bağırsaklarım yavaş kızlar ya hergün çıkamıyorum :/ önerileri olanlar var mı
Evet canım salonda yapıyorumBunları spor salonunda mı yapıyorsun
Eki Görüntüle 2283724
Bu günün hasılatını 22617 olarak güncelliyorum. Çok yoruldum
Bir bu kadar daha yürüyebilirim aslında. Ter içinde kaldım. Uzun zamandır böyle spor yapmamıştım. Çok iyi geldi. İşyerindekileri kandırayımda spor başlatayım. Hepsini geçeyim.birilerini sürüklemem lazım illaki
@Yawrukush acil şifalar dilerim. Dualarım sizinle.
Kızlar bu hafta yürüyüşte bana meydan okuyan var mı? Ben kimi seçsem @fmad var mısın yarışalım birebir.. @Elmasyuzuk seni asla rakip olarak görmek istemem. Enerjine yetişemembaştan söyleyeyim.
amiin canımAmin canim amin sağlık olsun hayirli insan olsun da...
aleyküm selam kaptan cezalı..........Selamlar kizlar, nasilsiniz?
Ancak gelebildim, kahvalti ettik, simdi size bakip ortaligi, masayi toplayacagim.
Nasil gecti gununuz?
mesaj atacak imkanım olmadıElinde denenmiş ve başarılmış bir listen varsa onu dene canım önce. 20 kilo harika bir rakam. 9 dilim ekmek öğün başı 3 dilim kulağa çok geliyor ama sende işe yaramış.
Eline sağlık canım. ilk sayfanın erisimi verilince rahat edeceksin.
Sağol canım. Şu anda miktarları kontrol konusunda çalışıyorum. Sen de benim grupdaki idollerimdensin. Eki Görüntüle 2283665
Evet canım alerji ilaçlarım, D vitamini B complex düzenli kullandıklarım birkaç ayda bir de antibiyotik ve steroid kullanmak zorunda kalıyorum alerji kaynaklı kronik bronşit ya da kronik sinuzit. O ilaçların vücuda bıraktı kalıntıları da oruçlarla temizlemeye çalışıyorum ve etkilerini de görüyorum.
Açlık hissetmiyorum ve inanılmaz bir şekilde ilk tuttuğum sefer haric 3 günlüklerde bile halsizlik olmadı. bazen ani kalkarsam başım dönüyor ama onu da ayarlıyorum sakin hareketle. Kilo vermeme çok faydası yok malesef, yemeye başlayınca geri geliyor :) ama sağlık için değer.
En son kuzgun du galiba, o filmin soundtrack ini dinlemiştim Yaşar için ama filmi izlememiştimD
Tebrikler
Evet 3 gün hiçbirşey yenmiyor. Nobel ödüllü bir yöntem. Iftar ve sahurda bazen de çok susarsam su içiyorum. Su içmeyince daha etkili arıtma gercekleşiyor. 10 gün, 20 gün 40 gün tutup sağlığına kavuşan ve şifa bulan çok insan var. youtube da gün gün paylaşanlar da var. Sumeyye Uslu ve Su orucu diye bir youtuber harika açıklıyor.
Susarsan su içmen gerekiyor değilse içmemek daha iyi. iftar ve sahurda birkaç yudum içiliyor eğer oruç sevabı da hedefleniyorsa.
Ben de gece öncesi ve sonrası zayiflama fotolarına bakiyorum çok motive ediyor beni. :)
Malesef gittiği gibi geliyor bende. kilo için yapmıyorum canım ama güzel kilo verenler varmış ben normal düzenime dönünce hemen hemen eski kiloma geliyorum.
bugünün kaçamak günün olmuş. Nasıl geçti doğumgünü..
Eki Görüntüle 2283668
kehribar kolyesi çok faydasını gördüm ben cocuklarımda. diş ağrısı ve şişliğine cok iyi geliyor. Eğer boynuna takmakta tedirgin olursan ayağına takabilirsin kolyeyi.
kesinlikle katılıyorum. minikliklerinde hep tadını cıkardım. ilk kızımda hele acayip bir şekilde kafayı bulma etkisi yapıyordu onu sevmek. Diğerlerinde de öyle ama ne bekleyeceğimi biliyordumD
Kararlı ol tadımlık al eğer yemek zorunda kalırsan da. Dokunuyor dersen kimse ısrar etmiyor. Kolay gelsin. Eğer çok sıkıştırırlarsa birmesaj at. biz dester veririz :)
canım tok gitsem de yedireceklerdi aç gittim amaBenim ilk oglum anlattigin gibiydi, 1 yasina kadar surekli kucagimizda tasidik, her cocuk farkli oluyor ama cok cabuk buyuyorlar canim..
Iste ben tam boyle oglumun bebekligini ozledigim anda 2.bebisime hamile kaldim Deryacim :))
canim lutfen tok git, diyetini bozma...
Deryacim benim anne-babam calisiyordu beni ananem buyuttu haftada 1-2 gun gunleri ve misafirlikleri olurdu.
Soyledigin yemek yiyip arkasindan dans etme gunlerini tum cocuklugumda doyasiya yasadim :)
Gunlerde buyudum diyebilirim :))
evet balık kadını sevdim mi öyle ama ilişkideki her sorunu da kendinde arıyor bir gün azıcık bi durgunluk olsaToplansın tabii!
Bülent Ersoy hariç sevdiklerimiz ne kadar benziyormuş canım, şarkıya da bayıldım nice
Bugün gördüm, tamamladım kaptan
Ay ne güzel oyun bulduk Deryaokay tahminim Yengeç ya da Boğa
Balığın kadını sevdi mi çok pis seviyor sanki
Kolaylıklar gelsin canım
Ay yengeçler hep kendini üzer en çok di mi? İçinden düşün düşün üzül dert sahibi ol? Benim de yükselen yengeç, koç inat güçlü sertken yengeç tersi, o yüzden sürekli bir öyleyim bir böyle
Bir Canan Karatay görseli atayım mı YEME ANNEM, YEME GÜLÜM
Benim kahve keyfi, spor, bilgisayarda ufak işlerle geçti kaptanım. Ayrıca eklemem lazım bu 1-2 kare bitter olayına destek vermen de benim için çok iyi oldu, thank youu!
Naylon ten rengi çorap kokusu geldi
ahahahah tutma kendini sal gitsin yaz gitsinDün de buradaydım
Olmazsam olmaz zaten. Dedim ya alışkanlık diye.
Düşünmek için sessiz kaldımyollarımın hepsinin aynı anda değişmesi neye işaret acaba evren bana nasıl bir mesaj yolluyor.. Niye herşey aynı anda değişiyor. Allah yol mu yapıyor ilerlemem için. Neler düşündüm neler.. Hayırlara çıksın bu değişiklikler inşallah..
fayfeyfiy a mesaj yazmamak için tuttum kendimi
İyiyim. Çocuklar toparladı. Yendik ishali. Tek merak ettiğim ilacı kesince başa fönecek miyiz dönmeyecek miyiz. Bunu da çözdük mü tamamdır.
Bugün de ev işlerine sardım. Mutfağı topladım. Perdeleri yıkadım falan.
Nasılsın? Kafandakileri paylaş bizimle. Bence bu sessizlik bunun sessizliği. Yakında hareketlenme başlayacaktır.
bence güzel canım ekmek 16da 1 kahvaltıda 1 yapsan daha iyi olurdu ama harikaBugun neler yedim
09.30 kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
1kk peynir
4-5 tane ceri domates
1 salatalık
3 cb sekersiz çay
12.00
Ara
1 muz
1 sb süt
16.00
2 tane biber dolmasi
3 kasik ev yogurdu
2 dilim ekmek
19.00
2 kasik pilav
2 kasik tavuk
Sabah kahvaltı ustu 1 fincan sekersiz kahve
Spor
10 dk dans
15 dk lessie
Cocuklarla evde kosturmaca
2litre su anca icmisimdir buarada
Kizlar yarin cok aktif olamazsam kusuruma bakmayın lutfen
harikasıııııııııın <330 haziran
Spor: 30 + 30 dk yüzme, suda hareketler, akşam da ailece çıktık biraz yürüyelim diye, çocuklarla çok tempolu olamadı ama hiç yoktan iyidir
Menü:
Sabah: az ekmek, biraz beyaz peynir, salatalık, domates, bir zeytin,bir çay kaşığı bal, çay
Ara: sade Türk kahvesi, küçük bir şeftali
Öğle: lorlu biber, domates
Ara: iki kayısı, yine Türk kahvesi, bir avuç aycekirdeği
Akşam: küçük bir tavuk but, iki dilim de patates (düdüklüde sulu yemek yapmıştım, patates kızartma değil, yemeğin suyundan da almadım)
çooook geçmiş olsun neyi var canım Allah acil şifalar versinKizlar bugun arkadasim hastaneye yatti, size bahsetmistim rahatsiz diye.
Sabah ameliyat olcak ve neyin nasil olacagi ameliyatta belli olacak.
Sizden bir kez daha onun icin dua istiyorum..
ohh bolca hareket kokusu alıyorummmmYarin denize gidicez ccanim duzenli yapamasamda dikkat etmeye calisicam buralardada cok aktif olamayabilirim simdiden haberiniz olsun
su HARİKA spor GÜZEL menü GAYET İYİ29 haziran menum
09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz.
13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero
19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus.
su: 4 litreye yakin ictim
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karinaYawrukush
Canım içki biraz fazla kaçmış bence kalanı güzel duruyor karpuz da az fazla mı?bugunku menum
30 haziran menum
10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu.
14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap .
18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz.
su: 3 litrey gecti
spor: gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 10 000 adim
Yawrukush
sporu ayakta alkışlamak istiyorum30 haziran menüm
Sabah:
2 wasa + hindi füme + beyaz peynir + haşlanmış yumurta
Ara:
Sütlü kahve + 2 yulaf topu
Akşam:
Tavuk şiş + domates + 4 kaşık bulgur pilavı
Toplam 3 lt su
Spor:
75dk antreman -40 dk koşu bandı yürüyüş / 20 dk spinning bisiklet / 3x1dk plank / 3x15 yarım squat / 3x15 kalça / 3x20 iç bacak/
Akşam yemeğini 19.30’da yedim, bu akşam yemeği işini daha erkene almak istiyorum
Ekstra gün içinde 6km yürüyüş
sirkeIlık suya bal ve doğal sirke katınca baya iyi gelmişti bana canım,
menünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?