Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ooo spor harika
su da güzel
menü de

harikasın tatlım

diyet kuraniye tarifi nasıl acaba

menüden makarna çıksa harika
sporu çok beğendim ya nasıl dayandın o kadar zumbaya harikasııın

canım kahvaltı biraz dışarı menüsü gibi dışarda mıydın onun harici güzel nescafe de hariç

su güzel spor da iyi

Allah ım gözüm açıldı maşallah kuzum

süpersin kuzum su?

ayyyy hadi inşallah

aaaa çok geçmiş olsun canım diş fena

harikasın spor hele...

kızlar bugün çok yoğundum sabah uyandığımdan(12) 17.30 a kadar full ayaktaydım bayaa yorucuydu
spor sayarsak
Spor:30 dk tempolu yürüyüş(leslie ye gücüm kalmadı)
200 jj

su: 4L

Menü:
14.00
1 haşlanmış yumurta
çeyrek simit(küçük bir simitti)
1 tatlı k fıstık ezmesi(şekersiz)

18.00
kabak yoğurtlu(tavada rendeleyip kavurdum)
marul nane salatası
semizotu salatası
2 boğum çiğköfte marulla
(baya tuttum kendimi)

Türk kahvesi

emin olmamakla bu kadar sanırım

Yawrukush cezamı yaptım kaptan

Valiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz

Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
iyi geceler canım sağlam uyursun bu gece :)

İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek istiyorum :)

İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek itiyorum :)
Sen haaaa inanmıyorum yaa
Hoşgeldin canıım
Az kilo almışsın süpersin
Bebişine Allah saplıcakla kavuştursun,doğumla 5 6 kilo gider zaten,gerisini de bebiş absorbe eder,bitti gittiii
Emzirirken iştah çok artıyo diyolar. Onu da bi tuttursam yürürüm gibime geliyo ama görüciz bakalım :))(

Çok teşekkür ederim. Yavruş bi doğsun booool bol tanışırız inşallah :)

Çok geçmiş olsun. Ne zor diş problemleri. Benim son doğumda epidural ise yaramamıştı. iyi vuramadı herhalde adam.

Allah affetsin insan hasta olduğuna sevinmez ama dermanlı dert olunca, iştah kesintisi ve verilen birkaç kilo insana sahte bir ümit veriyor.
Cumaları bir öğün serbest var kilo almayanlar icin. yoksa verenler için miydi o ?

Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Öyle canım ama hani su sınıfta 95 aldığı için salya sümük ağlayan deli kız var ya o benim işte. Çok anlamsız geliyor bir şeye karar verip ona ulaşamam.

Akşam yemeğini atlamışsın ama malum tedavin vardı. Harika hayal gibi bir menu. bravo sister. Salute!!

Tesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyim
Gel canım bırakma burayı. Gerçi surekli takılanlara bile yetişemiyoruz ama olsun. herşey hayallerimizdeki bize beraberce adım adım ulaşmak icin. Bu ara öncesi ve sonrası zayıflama fotolarına bakiyorum kendi eski ve hedef kilolarimi da yazıyorum. Mesela bugun ekte gondereceğim, somon balıklı, marullu, turşulu, domatesli, ev yapımı ketçap mayonezli azıcık hardallı şahane sandviçle bozacaktım orucumu ama o fotolar tuttu resmen. belki burada sizlerle diyetteyken tuttuğum oruçlar kalıcı kilo vermeme de destek olur. normalde eski diyetime dönüp geri aliyordum bütün verdim kiloyu. Yoksa 3 günde en az 2 kilo otomatik gidiyor normalde. yarısı su olsa. 3 günde bir kilo yağ kaybı muazzam. Neyse sağlığıma faydası olsun da kilo faydasi da istemem yan cebime olsun
Cay menusu olmus bugun. Turşu delisi biri olarak diyebilirim ki, acı turşu feci iştah acar ve neredeyse iki kat fazla yedirir tecrubeyle sabittir. Gerci senin bir tabak kısırın çok sayılmaz öğün olarak.
canım senin suçun değil ki takımız sonuncuysak da birinciysek de hepimizin sorumluluğunda bu
wooooaoaaaooaoaoaaawwww harikasın

59.9 bile 60tan 10 kilo az sanki doğru tercih :)
Mantık oyunları. ellili yaşlar ve altmışlı yaşlar gibi.
sonuç: vermişsin iyi tarafından bak
Evet ama inşallah daha iyi olacak.
Menuye bakılırsa, kafaya koymuşsun bir an evvel vereceksin kilolari. hızlı kilo verirken ağırlık ve kas çalışmaları sarkmayı önler sıkılaşmayı sağlar.
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine. 6 aya kadar diyet sayfalarına uğramamak süt ve moral acısından en iyisi. bir arkadaşımız ciddi sıkıntı yaşadı, düzenli ve dengeli beslendiği halde sütü kesildi. Psikolojiyi direkt etkiliyor diyet düşüncesi. Onun yerine emziren arkadaşlarla kilo takibi yapmadan sütü arttıracak hem de sağlıklı beslenme sayfaları daha iyi olur senin ve bebeğin icin. Ben çok üzülüyorum küçücük kuzular ağızları var dilleri yok. Sütün kalitesi bile düşse zarardır.

Senin wasa dan ben de alacağım bir gün. Menü süper spor daha da süper. Zaten biliyorsundur ama söylemiş olayım ben de

ay yok vallahi dönerim kaptişim yeterki bitterlerime dokunma istersen çocuklarımı rehin bırakabilirim
Cocuklarini kargola canim benim , cocuklarla korkutamazsin beni:)
Dis olayini atlamisim, esimin disleri o kadar problemli ki , ust dislerinin kemikleri eridi.
Gecen sene ameliyatla acip, oraya kemik tozu yerlestirildi ve bekledik fakat yapay kemik olusamadi
Artik son care bu hafta tamamen implant yapilmaya baslanacak.
Dis sIkIntisi ne cok yakindan biliyorum, acil sifalar canim..

Canim bol bol sebze yemegi yap blendirdan gecir, corba yaparsin mis gibi, diyetine birseycik olmaz:)

Ben ogrenciyken tenis dersi aldim ama bolumde herkes sporcu olunca , hepside benden daha yetenekliydi teniste, en kotu notu alarak gecmistim tenis dersini:)
Ama simdi Akin heveslendi, ona yardimci olmaya calisiyorum canim :)

Tesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyim
Daha cok ugruyorsun takima cok seviniyorum:)
Bir de hergun menulerini duzenli yazsan inan bana daha rahat kilo vereceksin..

Bende adim saymayi unuttum bugun, yarin yeni bir gun :))

Cok guzel canim :)

Canim sabah recel, 2 kasik pilav, aksam cerez ve 1 tabak kisir..Aslinda cok yemek yememissin ama karbonhidrat agirlikli olmus, kucuk bir ceza gelecek menuye fakat sporun sahane:)

Valiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz

Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
6 valiz tam benim durumum, yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Hosgeldiniz aramiza.Katilim formumuzu doldurursaniz, sizi daha iyi taniriz:)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Menu , spor guzel canim..
Cezanida yapmissin degme keyfime:))

Tabi ki bekliyoruz, sen saglikla dogur bebisini, sonra ne zaman istersen biz buradayiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…