ooo spor harika1 Temmuz menüm
Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye
Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates
Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su
Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg
menüden makarna çıksa harika01/07/2019
Sabah (09:00)
50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta
Öğlen (13:30)
1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran
(18:00)
1 adet yeşil elma
(19:00)
2 adet kuru dolma
SU
2,5 lt
SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio
canım kahvaltı biraz dışarı menüsü gibi dışarda mıydın onun harici güzel nescafe de hariçHerkese iyi akşamlar nsılsınız? Yemek yap bulaşıkları kaldır kızı yıka uyut şimdi oturabildim totomun üstüne geçmişe bile bakamadım. @stitch şimdi gördüm mesajı geç olmadı inşallah benimde hedef 60 a çekilecekti. Gelmişken menümüfe yazayım hemen
Sabah
1 simit
Kakaolu süt
Ara
1 sade nescafe
Öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
Fırında pişmiş kabak yanına semizotu 2 kaşık yoğurt ile
Akşam
4 adet fırında ızgara kanat
Çoban salata
Su
3 litre
Spor
Basen eritme hareketleri
1460 adım
Allah ım gözüm açıldı maşallah kuzumMenü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
300 bacak karin egzersizi
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
300 bacak karin egzersizi
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
süpersin kuzum su?Yoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.
1 temmuz
Spor: 40 dk suda hareketler ve yüzme, alışveriş yürüyüşü
Menü:
Sabah 8.30--> 3 dilim sucuk, biraz lor peyniri, 6 zeytin, domates ve salatalık, çay yarım dilim eksi mayalı ekmek
Ara 10.00 türk kahvesi, domates, 2 yaş kayısı
Öğle13.15 yağsız kısır yanında da marul domates, bir köfte
Ara15.00 yanımda taşıdığım yoğurt
Akşam 17.00: lebeniye çorbası bir kase
Bugün epey doydum bakalım sonu ne olacak bu haftanın
süpersinbugunku menum - 1 temmuz
08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane
su: 3lt
8000 adim
Yawrukush @stitch @Elmasyuzuk
ayyyy hadi inşallahKizlar bugün salonda güzel birşey yaşadım paylaşmak istedim sizinlede ☺
Yeni kayıt yapan üyeler vardı ben mekik aletinde iken hoca aletleri tanıtıyordu benim olduğum alete gelince ayşe burada en çok spor sever üyemiz deneyimli isterseniz o tanıtsın göstersin dedi ve ben yardimci oldum nasil kullanilir ayarlanir uygulamali gösterdim hoca cok memnun kaldı sen iyice alistin cok iyisin dedi cok mutlu oldum ara ara yardimci olursun uyelere zahmet olmassa dedi tabiki dedim bir baslangic oldu banada belki ıleriki zamanlarda calismaya baslarim ☺
aaaa çok geçmiş olsun canım diş fenaselam kızlardişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten..
evet canım Kıbrıs. inşallah 63ü görebilirim. son 10 yılın en düşük kilosu olur benim için
seve seve sana yerimi verebilirim dostum inşallah o zamana gereken kiloya ulaşırsın
bol bol salata ye canım o seni hem doyurur hem tok tutar.. yanında da yağsız ya da az yağlı hayvansal proteinyapabilirsin sana güveniyorum
ben de içemem aç karnına biraz ılık olursa daha rahat içebiliyorum.. dene bir istersen..
ay kaptişim dönerim herhalde yaa inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi aynı kiloda döner miyim ona söz veremiyorum..
ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem amasena video gönderirdim oradan :)
dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)
aslında ben bilgisayardan giriyorum ama çok külüstür bişey virüs felan bişiler varmış var olan excel açılmıyor yenisi de yüklenmiyoreşim bayağı uğraşıştı bir ara...
evet canım kısmetse bu sefer biraz uzun olacak..
1-2 güne geçer canım bırakma ara vermek iyi değil ama ilerlemeyi başlangıçta daha iyi görebiliyorsun :)
aynen diyetisyenim de akşamları parça et yerine zylı ya da kıymalı sebze yemeği vermişt ve uygulayabilgiğim zamanlarda ben de farkı hissediyorum. hayvansal proteini öğlen tüketmek daha mantıklı.
harikasın spor hele...menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
iyi geceler canım sağlam uyursun bu gece :)Valiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz
Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
Bebeler izin verirseiyi geceler canım sağlam uyursun bu gece :)
İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek istiyorum :)günaydın kızlar listeyi aradım ama hazırlamamış sanırım kimseyoksa ben mi gözden kaçırdım.. keşke ben bilsem de ben yapsam.. herkesin işi gücü var sanırsam
hoş geldin canım tebrik ederim büyütmüşsün oğluşu :) 9 kiloyla bence gayet iyi gidiyorsun. kalan zamanında da dikkatli gidersen doğumdan sonra verecek çok bir kilon kalmaz. hayırlısıyla doğur kendini toparla bekliyoruz takıma :)
İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek itiyorum :)günaydın kızlar listeyi aradım ama hazırlamamış sanırım kimseyoksa ben mi gözden kaçırdım.. keşke ben bilsem de ben yapsam.. herkesin işi gücü var sanırsam
hoş geldin canım tebrik ederim büyütmüşsün oğluşu :) 9 kiloyla bence gayet iyi gidiyorsun. kalan zamanında da dikkatli gidersen doğumdan sonra verecek çok bir kilon kalmaz. hayırlısıyla doğur kendini toparla bekliyoruz takıma :)
Emzirirken iştah çok artıyo diyolar. Onu da bi tuttursam yürürüm gibime geliyo ama görüciz bakalım :))(Sen haaaa inanmıyorum yaa
Hoşgeldin canıım
Az kilo almışsın süpersin
Bebişine Allah saplıcakla kavuştursun,doğumla 5 6 kilo gider zaten,gerisini de bebiş absorbe eder,bitti gittiii
Tanismiyoruz fakat hamileliginiz, bebisiniz hayirli olsun.
Dogumdan sonra aramiza bekleriz :)
Cok tesekkur ederim kuzum amin..
Utuyu hic sorma ama bitti ve oyle bir rahatladim ki :)
Tebrikler canim benim :))
Ablam bu hafta dikkat edersin, suan diyete odaklanamiyorsun cok normal :)
Tebrikler canim :)
Harikasin :)
Tebrikler canim cok guzel gitmis:)
Deryacim ne guzel gitmis bu hftada tebrikler :)
Ellerine saglik ablam :)
Izinden sonra sIki bir diyetle gider kilolar :)
Regli sonrasi duzelir tarti durumlari canim :)
Sen harikasin :)
Alinti rekoru kiriyor olabilirim
Afiyet olsun canim, cok yedim yazmissin ama yine eksi gelmis tartida, sen bu isi cozmussun, supersin
Ben de bayilirim hint yemeklerine ama cok yagli ve kalorili oluyor, o yuzden cok yememege calisiyorum
Ben de alacagim bu kitabi, boyle baska onerilerin varsa paylas bizimle, kitap okumayi cok severim
Meksikaya da bayilirim, sanirim ben yemek yemege fazla asigim
Sultanahmette cok eskiden gitmistik hint restaurantine, hala duruyor mu bilmiyorum ama google'dan bulursun bence
Ne kadar ilginc bir isimmis, hic duymamisim
Cok az olmus sanki, doyduysan super
Sanki vermistin kilo, yanlis mi hatirliyorum :)
Kakaolu kek ve dondurma olmamis canim, ama spor harika
Ben de oyle surdurebilir dogru beslenmeyi ogrenmek istiyorum, bakalim :)
Bence guzel olmus menun :)
Ben de uygulayayim bu taktigi, sagol canim :)
Senin menulerine yorum yapamiyorum ben, cok meyve ve diyet tatli oluyor ama sporun da o kadar cok ki, zaten bu hafta birinciligi kapmissin, demekki dogru yapiyorsun :)
Harikasin, sporu eklemeyi basardin menulerine :)
Aksam pilav yedigin icin kurabiye olmasa daha iyiymis canim ama guzel bence menun :)
oyle zamanlarda cocuklarinda oyna canim, mutluluk bulasiciymis (beyin karsisindakinin hislerini taklit edermis) ve cocuklardan daha cok mutlulugu doyasiya yasayan yok :)
Hosgeldin canim nasilsin? Hatirliyoruz tabii
Bebeis nasil, isim sectiniz mi? Cok az kalmis, insallah saglikla gelsin :) Arada gel sohbet icin
Çok şükür sıcaklar hariç gayet iyiyim. En azından hala elim ayağım şişmediği için kendimi şanslı sayıyorum :) hele bi de siyah giyinince nasıl kamufle oluyosam arkadaşlardan beni "yandan hamile" diye çağırıyo. Cidden de bazı kıyafetlerimde sadece yandan bakılınca hamile olduğum belli oluyo :) böyle usul usul sonlanırsa hamilelik iyi olucak. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Adı inşallah Ömer Kağan olucak. Ben tek isim olsun istemiştim ama böyle denk geldi. Adıyla yaşasın bakalım :)
Super :)
Siz sanirim tasiniyorsunuz, nasil gidiyor. Tam yerlesemeden insan dikkat edemiyor yediklerine
Super :)
Olsun canim, bu baslangic kilon olucak, simdi birer birer gidecek onlar
Super
Canim listeye girerken listeden izne ayrilis kilosu yaziliyor gecen haftaki kilon yerine, o yuzden farkliydi. Ama listeye girmek istememissin, o yuzden gecen haftaki kilon ile yuzde hesaplamali
Selam canim, hadi yaptir telefonunu da gel, bak 54e dusmusken gelmeyi azaltinca 56ya cikmissin yine, kopma burana
Aksam yemegi yok mu?
harika gidiyorsun bence
Ellerine saglik
Guzel olmus menun canim
@Elmasyuzuk canim harikasin, kilonun dusuk olmasina ragmen cok guzel gidiyor kilolar.. tabii o kadar spora kilo mu dayanir
Canim nice 10 yillariniz olsun
Ben cicek yetistirmeyi beceremeyen biri olarak aslinda bu duyguyu cok iyi anliyorum, cok guzel
Ben de hep tohum alirim denerim ama daha hicbirini yetistirmeyi basaramadim :)
Menu cok seker dolu gibi olmus sanki ama sporlar yine harika
hehe ben tavuk doneri falafelden daha cok severim, olsa da yesek
2 ogun beslenmeye mi baslamayi planliyorsun? Ogunlerin guzel ama toplam kalori olarak az sanki tum gun icin
Merhaba canim hosgeldin
Guzel
oo bayaa kacamak olmus, ptesi tartini merak ettim :)
Biraz fazla gibi geldi ama sporlar cok guzel, dengelenmis :)
biskuvi ve lokumu yememis olsaymissin digerleri cok fena degil yaptigin sporlara kiyasla :)
Hosgeldin canim, sen zaten bendeki listede hala vardin da guncellenmiyor diye buraya eklemiyordum, tekrar eklerim :)
Super
Hadi yaa, ben de vakit bulup baslasam keske, jullian'a bayiliyorum ama ben bir sene falan level 1 yapayim o zaman
Gecmis olsun canim, herkesin vucudu fakli calisiyor, degistir tabiki beslenmeni sana en iyi geleni bul. Eger cok goze batan bir yanlis yoksa, biz zaten bilemeyiz en iyi yeme duzenini senin icin
Cok guzel anlatmissin
Harika gitmis toplamda
cheat day olmus sanki :)
Dikkat ediyorum senin menulerin genelde tatli agirlikli. yulaf ezmesi tatli, meyveler tatli, arti diyet biskuvi ve diyet sutlac. (kalori olarak degil de tat baz alarak soyluyorum) diyeti birakip bunlarin normallerine donersen tekrar kilo alabilirsin. Biraz azaltmayi denersen belki isine yarayabilir
Canim dondurma hem kahvaltida hem aksam yemeginde var. 8kasik pilav da fazla sanki
Dogum gunun kutlu olsun
Bunu bilmiyordum ama ben sabahlari zaten cok erken kalkiyorum, acaba en azindan bir 10dk birseyler yapsam ise yarar mi ki
Cok guzel
Hosgeldin canim
@tuzsuz_ruh kaptanim ne yapalim? sertugba girebilecek mi takima bu sartlarda?
Bol yumurtali bir gun olmus :)
Bana az geldi menun sanki, yesillik goremedim hic, su ne kadar ictin?
ellerine saglik, yakinda olsak da biz de gelsek :)
En sevmedigim tatli guzel fikirmis ama dusundum de benim sevmedigim tatli yok galiba
Guzel olmus bence menu :)
Dinlen canim, haftada 3 HIIT, 3 LISS, bir de off gunu yapin derler sanki. Degil miYawrukush ?
Ben abine katiliyorum. Spor yapmak guzel ama kendini sakatlayacak kadar yapma. Haftada mutlaka bir gun off gunun olsun
Gecmis olsun canim, hic duymamisim boyle bir hastalik. Etkileyecek miymis spor yapmani?
Insallah buyumez
Ben bu hafta spor yarismasina katilamayacagim ama elimden geleni yaparim yine de. cok yogun
ikinci olduk diye sari kartimiz da silindi
Planka her zaman varim :)
Canim dondurma cok seviyorsun sanirim, hergun menulerde var. Kacamak olarak izin gunlerine birak, hergun yeme
Gecmis olsun canim
Bugun cok guzel olmamis ama ilk menu, zamanla duzelicek zaten buraya yazarken
Gofretler harici cok iyiymis oysaki
Elimden geleni yapacagim ama dizlerim cok iyi degil, ziplamalardan uzak duruyorum bir sureligine
Cok severim cocuk filmlerini
Canim sadece cumalari fotografli ve yuzde hesaplayarak bildirim yapiyoruz. Ptesileri kontrol amacli fotografsiz kilo bildirimi sadece
Sadece 1 dilim pastaysa sorun yok, zaten gun icinde cok yememissin
Harika
Sadece cumalari fotografli bildirim canim
Gunaydin canim, cumaya kadar gider artilar, dikkatli gidiyorsun sen zaten, endiselenme
Çok geçmiş olsun. Ne zor diş problemleri. Benim son doğumda epidural ise yaramamıştı. iyi vuramadı herhalde adam.selam kızlardişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten
Cumaları bir öğün serbest var kilo almayanlar icin. yoksa verenler için miydi o ?ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem amasena video gönderirdim oradan :)
dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)
Öyle canım ama hani su sınıfta 95 aldığı için salya sümük ağlayan deli kız var ya o benim işte. Çok anlamsız geliyor bir şeye karar verip ona ulaşamam.Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Akşam yemeğini atlamışsın ama malum tedavin vardı. Harika hayal gibi bir menu. bravo sister. Salute!!menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
Gel canım bırakma burayı. Gerçi surekli takılanlara bile yetişemiyoruz ama olsun. herşey hayallerimizdeki bize beraberce adım adım ulaşmak icin. Bu ara öncesi ve sonrası zayıflama fotolarına bakiyorum kendi eski ve hedef kilolarimi da yazıyorum. Mesela bugun ekte gondereceğim, somon balıklı, marullu, turşulu, domatesli, ev yapımı ketçap mayonezli azıcık hardallı şahane sandviçle bozacaktım orucumu ama o fotolar tuttu resmen. belki burada sizlerle diyetteyken tuttuğum oruçlar kalıcı kilo vermeme de destek olur. normalde eski diyetime dönüp geri aliyordum bütün verdim kiloyu. Yoksa 3 günde en az 2 kilo otomatik gidiyor normalde. yarısı su olsa. 3 günde bir kilo yağ kaybı muazzam. Neyse sağlığıma faydası olsun da kilo faydasi da istemem yan cebime olsunTesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyim
Cay menusu olmus bugun. Turşu delisi biri olarak diyebilirim ki, acı turşu feci iştah acar ve neredeyse iki kat fazla yedirir tecrubeyle sabittir. Gerci senin bir tabak kısırın çok sayılmaz öğün olarak.1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus
canım senin suçun değil ki takımız sonuncuysak da birinciysek de hepimizin sorumluluğunda bu
wooooaoaaaooaoaoaaawwww harikasın
59.9 bile 60tan 10 kilo az sanki doğru tercih :)
Evet ama inşallah daha iyi olacak.sonuç: vermişsin iyi tarafından bak
Menuye bakılırsa, kafaya koymuşsun bir an evvel vereceksin kilolari. hızlı kilo verirken ağırlık ve kas çalışmaları sarkmayı önler sıkılaşmayı sağlar.kızlar bugün çok yoğundum sabah uyandığımdan(12) 17.30 a kadar full ayaktaydım bayaa yorucuydu
spor sayarsak
Spor:30 dk tempolu yürüyüş(leslie ye gücüm kalmadı)
200 jj
su: 4L
Menü:
14.00
1 haşlanmış yumurta
çeyrek simit(küçük bir simitti)
1 tatlı k fıstık ezmesi(şekersiz)
18.00
kabak yoğurtlu(tavada rendeleyip kavurdum)
marul nane salatası
semizotu salatası
2 boğum çiğköfte marulla
(baya tuttum kendimi)
Türk kahvesi
emin olmamakla bu kadar sanırım
Yawrukush cezamı yaptım kaptan
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine. 6 aya kadar diyet sayfalarına uğramamak süt ve moral acısından en iyisi. bir arkadaşımız ciddi sıkıntı yaşadı, düzenli ve dengeli beslendiği halde sütü kesildi. Psikolojiyi direkt etkiliyor diyet düşüncesi. Onun yerine emziren arkadaşlarla kilo takibi yapmadan sütü arttıracak hem de sağlıklı beslenme sayfaları daha iyi olur senin ve bebeğin icin. Ben çok üzülüyorum küçücük kuzular ağızları var dilleri yok. Sütün kalitesi bile düşse zarardır.Çok teşekkür ederim. Yavruş bi doğsun booool bol tanışırız inşallah :)
Senin wasa dan ben de alacağım bir gün. Menü süper spor daha da süper. Zaten biliyorsundur ama söylemiş olayım ben de1 Temmuz menüm
Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye
Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates
Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su
Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg
Cocuklarini kargola canim benim , cocuklarla korkutamazsin beni:)ay yok vallahi dönerim kaptişim yeterki bitterlerime dokunmaistersen çocuklarımı rehin bırakabilirim
Canim bol bol sebze yemegi yap blendirdan gecir, corba yaparsin mis gibi, diyetine birseycik olmaz:)menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
Ben ogrenciyken tenis dersi aldim ama bolumde herkes sporcu olunca , hepside benden daha yetenekliydi teniste, en kotu notu alarak gecmistim tenis dersini:)Sanirim bende de ayni problem var ama disci bakip yok birsey demisti, dis etiyle cok oyanip irrite etmissin demisti, cok aciyordu birgun disle et arasindan biber tohumu cikti, sonra kendi duzeldigerci hala yemek yiyince oraya kaciyor, bana da lazim bir operasyon
Gecmis olsun dis operasyonu da cok rahatsiz edici Bir de uyusmamis bir turlu
Insallah canim ben de verebilirim artik biraz kilo
Ne guzel, ben de 2 sene once gitmistim beginner tenis kursuna. Cok eglenceliydi ama devam edemedim bir turlu. Kizim buyuyunce ben de onla oynarim belki
Hehe bitterci harpy
Cok guzel menu ve spor canim
Daha cok ugruyorsun takima cok seviniyorum:)Tesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyim
Bende adim saymayi unuttum bugun, yarin yeni bir gun :))sıkıcı ama mecbur. Çocuklara kıyamıyorum ya. Tam çalışcam yanıma geliyorlar. Bırakıp onlarla ilgileniyorum.
Hehe bugün aynı performansı gösteremedim.perde yıkayıp asma işimle uğraştım. Çocukları dr kontrole götürdüm. Ama yarın mutlaka göstereceğim.
çalışmam lazımvakitler yetmiyor
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Haydi hayırlı olsun. Başarılar kızlar.. Moral motivasyona ve spora gelirim
Bende buna gelmiştim.Eki Görüntüle 2284147
Çok az. Ama yarın telafi ederim.
Cok guzel canim :)
Canim sabah recel, 2 kasik pilav, aksam cerez ve 1 tabak kisir..Aslinda cok yemek yememissin ama karbonhidrat agirlikli olmus, kucuk bir ceza gelecek menuye fakat sporun sahane:)1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus
6 valiz tam benim durumum, yurt disinda mi yasiyorsunuz?Valiz çıkarma işim şuan yeni bitti.
Kolay değil 6 valiz
Tabi gelmeye de çekindim.
Ama tamamdır geldim.
Umarım yarın bomba gibi geliyorum.
Herkese iyi geceler hanımlar.
Menu , spor guzel canim..kızlar bugün çok yoğundum sabah uyandığımdan(12) 17.30 a kadar full ayaktaydım bayaa yorucuydu
spor sayarsak
Spor:30 dk tempolu yürüyüş(leslie ye gücüm kalmadı)
200 jj
su: 4L
Menü:
14.00
1 haşlanmış yumurta
çeyrek simit(küçük bir simitti)
1 tatlı k fıstık ezmesi(şekersiz)
18.00
kabak yoğurtlu(tavada rendeleyip kavurdum)
marul nane salatası
semizotu salatası
2 boğum çiğköfte marulla
(baya tuttum kendimi)
Türk kahvesi
emin olmamakla bu kadar sanırım
Yawrukush cezamı yaptım kaptan
Tabi ki bekliyoruz, sen saglikla dogur bebisini, sonra ne zaman istersen biz buradayiz:)Çok teşekkür ederim. Yavruş bi doğsun booool bol tanışırız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?