İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | - | |
Aomine Daiki | ODUL | 200IA | - | - | - | ||
Minikpanda1107 | - | ODUL | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | - | - | - | - | - | - | - |
Wizardmom | - | - | - | - | - | ||
Derya_the_queen | - | - | - | ||||
enimenime | - | - | - | - | |||
Elmasyuzuk | - | - | - | - | - | - | |
DeryaOnDiet | 200JJ | 200IA | - | - | - | ||
Diyetteanne | - | - | - | 200IA | - | - | - |
Yawrukush | 10DK D | - | - | - | |||
stitch | - | - | - | - | - | - | |
cinecin | - | - | - | - | |||
DenizinYosunKokusu | - | - | - | - | - | - | |
fmad | - | 200JJ | - | - | - | ||
Sertugba | - | - | - | - | - | - | - |
klbk33 | - | - | - | - | - | - | - |
tomrs | - | - | - | 200IA | - | - | - |
Kozmogirl17 | - | 10DK D | - | - | - | - | |
Canfeb | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
Yergezen | - | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | - | - | - | - | - | - | - |
emnzynpelf | |||||||
Hahhahaha boşanmayacak Allahin izniyle evli kalacakBu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah
Bu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah
Kaptanım pazartesi bitti Texasta bile bitti o derece yani :) Saliya geldik.Hepinize gunaydin kizlar,
Mutlu, saglikli bir pazartesi gunu diliyorum.
Sağol canım ben de öyle umuyorum. Uzun egzersizlere gelemiyorum. Daha kısa varsa bakayım. ya da bolerim gonde beş sete ancaSüpersin canım yürüyüş en iyi spor aslında.. mutlaka faydasını görürsün.. kaslarını güçlendirecek bişeyler de eklemeye çalış mesela pilates falan. Ya da jillianmesela kendine güveniyorsan jillianın "no more trouble zone" diye bi programı vardı.. deneyebilirsin 50 dkda pertin çıkıyor :)
Cocuklarini kargola canim benim , cocuklarla korkutamazsin beni:)
Dis olayini atlamisim, esimin disleri o kadar problemli ki , ust dislerinin kemikleri eridi.
Gecen sene ameliyatla acip, oraya kemik tozu yerlestirildi ve bekledik fakat yapay kemik olusamadi
Artik son care bu hafta tamamen implant yapilmaya baslanacak.
Dis sIkIntisi ne cok yakindan biliyorum, acil sifalar canim..
Canim bol bol sebze yemegi yap blendirdan gecir, corba yaparsin mis gibi, diyetine birseycik olmaz:)
Ben ogrenciyken tenis dersi aldim ama bolumde herkes sporcu olunca , hepside benden daha yetenekliydi teniste, en kotu notu alarak gecmistim tenis dersini:)
Ama simdi Akin heveslendi, ona yardimci olmaya calisiyorum canim :)
Daha cok ugruyorsun takima cok seviniyorum:)
Bir de hergun menulerini duzenli yazsan inan bana daha rahat kilo vereceksin..
Bende adim saymayi unuttum bugun, yarin yeni bir gun :))
Cok guzel canim :)
Canim sabah recel, 2 kasik pilav, aksam cerez ve 1 tabak kisir..Aslinda cok yemek yememissin ama karbonhidrat agirlikli olmus, kucuk bir ceza gelecek menuye fakat sporun sahane:)
6 valiz tam benim durumum, yurt disinda mi yasiyorsunuz?
Hosgeldiniz aramiza.Katilim formumuzu doldurursaniz, sizi daha iyi taniriz:)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Menu , spor guzel canim..
Cezanida yapmissin degme keyfime:))
Tabi ki bekliyoruz, sen saglikla dogur bebisini, sonra ne zaman istersen biz buradayiz:)
Sağol canım ben de öyle umuyorum. Uzun egzersizlere gelemiyorum. Daha kısa varsa bakayım. ya da bolerim gonde beş sete anca
İnşallah. Ben de artık bi an evvel normal insan formuna dönmek istiyorum :)
Ay kardişim sana da saluteÇok geçmiş olsun. Ne zor diş problemleri. Benim son doğumda epidural ise yaramamıştı. iyi vuramadı herhalde adam.
Allah affetsin insan hasta olduğuna sevinmez ama dermanlı dert olunca, iştah kesintisi ve verilen birkaç kilo insana sahte bir ümit veriyor.
Cumaları bir öğün serbest var kilo almayanlar icin. yoksa verenler için miydi o ?
Öyle canım ama hani su sınıfta 95 aldığı için salya sümük ağlayan deli kız var ya o benim işte. Çok anlamsız geliyor bir şeye karar verip ona ulaşamam.
Akşam yemeğini atlamışsın ama malum tedavin vardı. Harika hayal gibi bir menu. bravo sister. Salute!!
Gel canım bırakma burayı. Gerçi surekli takılanlara bile yetişemiyoruz ama olsun. herşey hayallerimizdeki bize beraberce adım adım ulaşmak icin. Bu ara öncesi ve sonrası zayıflama fotolarına bakiyorum kendi eski ve hedef kilolarimi da yazıyorum. Mesela bugun ekte gondereceğim, somon balıklı, marullu, turşulu, domatesli, ev yapımı ketçap mayonezli azıcık hardallı şahane sandviçle bozacaktım orucumu ama o fotolar tuttu resmen. belki burada sizlerle diyetteyken tuttuğum oruçlar kalıcı kilo vermeme de destek olur. normalde eski diyetime dönüp geri aliyordum bütün verdim kiloyu. Yoksa 3 günde en az 2 kilo otomatik gidiyor normalde. yarısı su olsa. 3 günde bir kilo yağ kaybı muazzam. Neyse sağlığıma faydası olsun da kilo faydasi da istemem yan cebime olsun
Cay menusu olmus bugun. Turşu delisi biri olarak diyebilirim ki, acı turşu feci iştah acar ve neredeyse iki kat fazla yedirir tecrubeyle sabittir. Gerci senin bir tabak kısırın çok sayılmaz öğün olarak.
Mantık oyunları. ellili yaşlar ve altmışlı yaşlar gibi.
Evet ama inşallah daha iyi olacak.
Menuye bakılırsa, kafaya koymuşsun bir an evvel vereceksin kilolari. hızlı kilo verirken ağırlık ve kas çalışmaları sarkmayı önler sıkılaşmayı sağlar.
hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah bebeğine. 6 aya kadar diyet sayfalarına uğramamak süt ve moral acısından en iyisi. bir arkadaşımız ciddi sıkıntı yaşadı, düzenli ve dengeli beslendiği halde sütü kesildi. Psikolojiyi direkt etkiliyor diyet düşüncesi. Onun yerine emziren arkadaşlarla kilo takibi yapmadan sütü arttıracak hem de sağlıklı beslenme sayfaları daha iyi olur senin ve bebeğin icin. Ben çok üzülüyorum küçücük kuzular ağızları var dilleri yok. Sütün kalitesi bile düşse zarardır.
Tesekkurler canım inşallahTesekkurler kaptanim, tabiki yardimci olurken biz de motive oluyoruz.
Cok yakinda o da olucak
Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Tesekkurler canim
Tatil donusu kacamaklarin icin detoks gibi olur
Tesekkurler canim
Canim nerelerdesin sen, bir gelip bir kayboluyorsun. Hadi hergun gormek istiyoruz seni burada
Cok iyi
Cok iyi
Tesekkurler canim
Sabah haric guzel canim. 1 simit 4 dilim ekmege bedelmis maalesef (ben de cok severim) o yuzden sabah yarim simit ile ayran olsaymis hic sorun olmayacakmis aslinda menunde
Hedefini yarin kontrol edip guncelleyecegimYawrukush
Sporlara bak
Senden cok iyi kaptan yardimcisi olucak bence. Once kendin orneksin
Cok guzel menu canim, bence gunun dolu dolu gectigi icin doymussun
Insan boslukta olunca ne yesem acim diye dusunuyor hep
Benim hic suphem yok
Bugun cok ekmek olmus dedigin gibi ama yarin daha sebze ve protein agirlikli yiyip dengelersin
Cok guzelmis, iyi firsat olmus, mutlaka basla yardima, hem kariyerini o yonde isteyip istemedigine de karar vermis denemis olursun
Çok teşekkürler canımtebrik ederim canım kaptiş yardımcımız sen olmuşsuntam senlik bi iş olmuş bu..
Menünde sporunda şahane canımmenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
Menü genel olarak cok gozukmesede kisir recel cerez ayni gun icinde fazla olmus canim 2 yk pirinç pilavindan birşey olmaz afiyet olsun1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus
Çok sağol canımcanım senin suçun değil ki takımız sonuncuysak da birinciysek de hepimizin sorumluluğunda bu
Çok sağol canımÇılgın sen Ayşe, nasıl sporlar bunlar ya tebrikler
Menü süper canım
Cok sagol canimAllah ım gözüm açıldı maşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?