Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA

1haslanmis yumurta
1 dilim tost ekmeginden tost
15 adet yesil zeytin
Yarim salatalik, yarim avokado, 8 ceri domates, 4-5 tane taze biber
4 parca kavun

ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
1 hurma
40 gr kuru et (100 kalori)

OGLEN 14.30DA
1 dilim tb ekmegi
3 et kofte

ARA 17.30DA
Latte kahve sekersiz

AKSAM 19.00DA
4 et kofte
Bol yesil salata
5 cilek, 1 avuc yaban mersini

Su: 2 lt
Spor: 20dk Akinla tenis oynamaca, 2 saat parkta cocuk pesinde kosma..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy------
Aomine DaikiODUL 200IA ---
Minikpanda1107-ODUL -----
Mydestinyy-------
Wizardmom -----
Derya_the_queen ---
enimenime ----
Elmasyuzuk------
DeryaOnDiet 200DK200JJ 200IA ---
Diyetteanne---200IA ---
Yawrukush 10DK D ---
stitch -- ----
cinecin 10DK D ----
DenizinYosunKokusu ------
fmad-200JJ ---
Sertugba-------
klbk33-------
tomrs---200IA---
Kozmogirl17-10DK D----
Canfeb-------
gogo2405-------
Yergezen-------
Mavibocuk-------
emnzynpelf

Bu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah

Süpersin canım yürüyüş en iyi spor aslında.. mutlaka faydasını görürsün.. kaslarını güçlendirecek bişeyler de eklemeye çalış mesela pilates falan. Ya da jillian mesela kendine güveniyorsan jillianın "no more trouble zone" diye bi programı vardı.. deneyebilirsin 50 dkda pertin çıkıyor :)

Sağol canım ben de öyle umuyorum. Uzun egzersizlere gelemiyorum. Daha kısa varsa bakayım. ya da bolerim gonde beş sete anca

Hemen gönderiyorum kaptişim 2 çocuğun lafı mı olur

Eşine de geçmiş olsun.. gerçekten bu diş işleri çok zor bu yüzden hep erteliyorum o zaman da daha kötü oluyor hiç ertelememek lazım.

Sağol canım ben de öyle umuyorum. Uzun egzersizlere gelemiyorum. Daha kısa varsa bakayım. ya da bolerim gonde beş sete anca

Bu dediğim en zoru zaten. Normal 30 days shred yapabilirsin o zaman.. 27 dk onlar ben çok memnun kalmıştım ondan kendimi çok güçlü hissediyordum :)

Ay kardişim sana da salute senin menülerinde ütopik oluyor hep.. içini karartma kilo vermenin yavaşlaması çok normal çünkü ben tatilden döndüğümde hala burada olmak istiyorsun en azından ben öyle istiyorum
Şaka bir yana sadece zumba yaptığım zamanlar kendimi güçsüz hissediyordum pilatese falan başlayınca 2 haftada inanılmaz farketti kendimi çok güçlü ve enerjik hissediyorum..

Anestezi konusunda da hiç böyle olmamıştım. Bence de kadın becermedi son artık sesimi çıkarmadım ama bittiğinde hala tam uyuşmamıştı

Tesekkurler canım inşallah estagfurullah
Evet fırsat ayağıma geldi tepemem artık güzel bir deneyim olacak haklısın

Menünde sporunda şahane canım

Menü genel olarak cok gozukmesede kisir recel cerez ayni gun icinde fazla olmus canim 2 yk pirinç pilavindan birşey olmaz afiyet olsun
Su az ama arttırmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…