- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Çok sağol canım ♥yardimciligin hayirli olsun canim ,
Çok sağol canımwuuwuu masallah canim, supermis sporun
menun de cok guzel
Aslında az yemissin ama ekmek cok olmus sandivicler kucukmuydu buyukmu oda onemli canımbugunku menum - 1 temmuz
08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane
su: 3lt
8000 adim
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Off bunlar nasil sporlar :)Menü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
300 bacak karin egzersizi
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Yorulmussun canim, yuzmeye nereye gidiyorsun?Yoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.
1 temmuz
Spor: 40 dk suda hareketler ve yüzme, alışveriş yürüyüşü
Menü:
Sabah 8.30--> 3 dilim sucuk, biraz lor peyniri, 6 zeytin, domates ve salatalık, çay yarım dilim eksi mayalı ekmek
Ara 10.00 türk kahvesi, domates, 2 yaş kayısı
Öğle13.15 yağsız kısır yanında da marul domates, bir köfte
Ara15.00 yanımda taşıdığım yoğurt
Akşam 17.00: lebeniye çorbası bir kase
Bugün epey doydum bakalım sonu ne olacak bu haftanın
Bugun sandvicleri mecburen yemissin ama adimlamissinda canim..bugunku menum - 1 temmuz
8000 adim
Hee zeytinyagli yapiyorsun sen onuda cok severim:)B
en kıymasız yapıyorum... kaptişim ben akşamları açıkmıyorum... bide akşam ne kadar az yersem okadar iyi kilo veriyorum
Sağol kaptanımOff bunlar nasil sporlar :)
Yorulmussun canim, yuzmeye nereye gidiyorsun?
Menun gayet guzel, bence guzel bir eksi gelecek :)
Bu arada lebeniye corbasi nasil oluyor, ilkkez duydum.
Bugun sandvicleri mecburen yemissin ama adimlamissinda canim..
Disarida olunca bozuluyor menuler ister istemez..
Üff varya aç değildim ama 2 de zor durdurdum kendimi...Hee zeytinyagli yapiyorsun sen onuda cok severim:)
Annem her yaz kurutur sagolsun kisin yeriz afiyetle..
Iste bu ruh , harikasin.Sağol kaptanımyarın boş bir vakitte takim icinde uygun herkezin yapabilecegi ekipmansiz egzersizleri arastirmayi planlıyorum ☺
Off acili ve eksili benim favorim, yakacaksin beni canisi, dur dur...Üff varya aç değildim ama 2 de zor durdurdum kendimi...bide hafif acılı nasıl yediriyor kendini
Hadi hayirlisi canim, senin icin en guzeli olsun.Kizlar bugün salonda güzel birşey yaşadım paylaşmak istedim sizinlede ☺
Yeni kayıt yapan üyeler vardı ben mekik aletinde iken hoca aletleri tanıtıyordu benim olduğum alete gelince ayşe burada en çok spor sever üyemiz deneyimli isterseniz o tanıtsın göstersin dedi ve ben yardimci oldum nasil kullanilir ayarlanir uygulamali gösterdim hoca cok memnun kaldı sen iyice alistin cok iyisin dedi cok mutlu oldum ara ara yardimci olursun uyelere zahmet olmassa dedi tabiki dedim bir baslangic oldu banada belki ıleriki zamanlarda calismaya baslarim ☺
Sağol kaptanım sende ve tüm takım da harikasınızIste bu ruh , harikasin.
Sagol kaptanim amin insallahHadi hayirlisi canim, senin icin en guzeli olsun.
Fakat bu hoca simdilik tum islerini yikmasin sana.Gerci en guzel pisecegin yer orasi Aysecim, hepsi senin yararina olur.
Deney yapabilirsin yardimci oldugun kisiler uzerinde, nasil kas yapilir, nasil kilo verdiririm, bir sakatligi varsa hangi alet iyi gelir vs vs.
Orayi kendine bir okul gibi gor.:)
Kibrisa gidiyordun degil mi? Hadi insallah gitmeden 63u gorursun tartida
Belki 2 haftaya sen cikarsin listeden ben girerim
Bu kez cok kararliyim aslinda kilo vermeye ama midem kaziniyoooorgidip cig bezelyelerimden yiyeyim bari
heheh evet, ac karnina su da icilmiyor
Canim hosgeldin cok meraklandirdin bizi..
Cok yogunmussun ama en azindan yogunum ugramayacagim diye haber ver Aysecim.
Ozledik seni...
Yapma oyle bir sey canim, dun ki buun ugraslarini bosa yapmis olacaksin, yazik degil mi?
Tamamdir canim ellerine saglik:)
Canim dogru durust bir sey yememissin.
Yediklerinde karbonhidrat, ozel bir gun olmus ama bugunden itibaren dikkat et tamam mi canim :)
Harika, tesekkur ederiz kuzum paylasim yaptigin icin:)
Canim ozledik yaa..
Bol misafirlikli gunler geciriyorsun.
12 Temmuzda gitmne sadece 20 agustos gibi donmen sartiyla izin veririm :)
Excele hangimiz takla attirmadik ki :), eksik olma kuzuum..
Kıbrısta olacaksın değil mi canim. Ne guzel.. 4-5-6 Temmuzda Piyanist Gulsin Onay Gazimağusa da olacak. Rauf Denktaş Kültür ve Kongre sarayındaymış. Orda olmayı öyle isterdim ki. Kadin harika, müthiş yetenekli ve 40 saate yakın repertuari var. Çookkk isterdim orda olmayı.
yüzde yüz katılıyorum. :) Ben çok yemedim zayıflarken çünkü ben öyle elim değince iki kareyle zor bırakıyorum. :) 2 olur 22.
smart phone icad oldu mertlik bozuldu. Bende nerdeyse hic kullanmıyorum bilgisayar. Çocuklar canına okuyor zaten.
Bu harika bir haber.
Tatile
tatilemi çıkıyorsun harpy ciğim
Aylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben
B
en kıymasız yapıyorum... kaptişim ben akşamları açıkmıyorum... bide akşam ne kadar az yersem okadar iyi kilo veriyorum
Tesekkurler kaptanim, tabiki yardimci olurken biz de motive oluyoruz.KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimizstitch ve @klbk33' u onermisti.
* @Derya_the_queen arkadasimizElmasyuzuk 'u onermisti.
* @cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
*Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* @Wizardmom ; @Derya_the_queen ,stitch , @klbk33 , Elmasyuzuk ve Harpy 'i onermisti.
*stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* @klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
* @Derya_the_queen tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
*Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
*stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim @klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
*Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
*Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugumstitch den sonraki 2. yardimcimiz ise Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizinstitch ve Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Cok yakinda o da olucakYanlis kalmis aklimdasagol canim duzeltme icin. Ah su yuzmeyi bir gunluk rutin haline getirsem super olacak. Gecen yaz giydigim elbiselerin icine giremiyorum
Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsunBen sabah tartımı yazmamışım.
64 kilo çıktım aldığım 100 gramı vermişim ancak.
Tesekkurler canimArkadaşlarımızı tebrik ediyorum..ikiside bu görevi layıkıyla yerine getirecektir
Tatil donusu kacamaklarin icin detoks gibi olurTatilde çok sıcak olacak susuz yapamam... bide gittiğim yerlerin meşhur yiyeceklerini denemek istiyorum.. onyüzden dönünce kendimi ayarladım baya kışa kadar 36 saatliği yapayım inşallah seninle 72 saatliğide yaparım canım
Tesekkurler canim
Canim nerelerdesin sen, bir gelip bir kayboluyorsun. Hadi hergun gormek istiyoruz seni buradaInsallah canm bugun ins kendime gelecegim. Biraz zorlayip spor yapmayi dusunuyorum. Kizlari uyutayim ins
Cok iyi1 Temmuz menüm
Sabah:
2 wasa + peynir + hindi füme + haşlanmış yumurta
Ara:
Küçük sütlü filtre kahve + 1 diyet kurabiye
Akşam:
4 köfte + 1 wasa + 3-4 kaşık yoğurt + domates
Üstüne
Sütlü şekersiz kahve + 2 kare bitter
2.5 lt su
Sporum:
75 dk spor
- 40 dk tempolu yürüyüş koşu bandı
- 20 dk bisiklet
- 3x1dk plank
- 3x20 kalça hareketi
- 3x12 dumble squat
- 3x20 iç bacak 23 kg
Cok iyi01/07/2019
Sabah (09:00)
50 gr tambuğday ekmeği
Salatalık domates
1 er dilim beyaz ve kaşar peynir
1 haşlama yumurta
Öğlen (13:30)
1/2 sebzeli fırın tavuk göğüs
3 yk sebzeli makarna
1 bardak ayran
(18:00)
1 adet yeşil elma
(19:00)
2 adet kuru dolma
SU
2,5 lt
SPOR
45 dk zumba
150 hayal ip
25 zumba
5 dk hit cardio
Tesekkurler canimBen de stitchin kabul etmesine çok sevindim, gerçekten çok özverili bizlere karşı
Ayşe'nin de cevabını merakla bekliyorum
Sabah haric guzel canim. 1 simit 4 dilim ekmege bedelmis maalesef (ben de cok severim) o yuzden sabah yarim simit ile ayran olsaymis hic sorun olmayacakmis aslinda menundeHerkese iyi akşamlar nsılsınız? Yemek yap bulaşıkları kaldır kızı yıka uyut şimdi oturabildim totomun üstüne geçmişe bile bakamadım.stitch şimdi gördüm mesajı geç olmadı inşallah benimde hedef 60 a çekilecekti. Gelmişken menümüfe yazayım hemen
Sabah
1 simit
Kakaolu süt
Ara
1 sade nescafe
Öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
Fırında pişmiş kabak yanına semizotu 2 kaşık yoğurt ile
Akşam
4 adet fırında ızgara kanat
Çoban salata
Su
3 litre
Spor
Basen eritme hareketleri
1460 adım
Sporlara bakMenü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Cok guzel menu canim, bence gunun dolu dolu gectigi icin doymussunYoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.
1 temmuz
Spor: 40 dk suda hareketler ve yüzme, alışveriş yürüyüşü
Menü:
Sabah 8.30--> 3 dilim sucuk, biraz lor peyniri, 6 zeytin, domates ve salatalık, çay yarım dilim eksi mayalı ekmek
Ara 10.00 türk kahvesi, domates, 2 yaş kayısı
Öğle13.15 yağsız kısır yanında da marul domates, bir köfte
Ara15.00 yanımda taşıdığım yoğurt
Akşam 17.00: lebeniye çorbası bir kase
Bugün epey doydum bakalım sonu ne olacak bu haftanın
Benim hic suphem yokÇok teşekkürler canım burda hepimiz birbirimize destegiz inşallah hakkıyla yapabilirim yardımcılığı çok sağol desteğin ve beni önerdiğin içinyardımcı olabildiysem ne mutlu bana ♥
Bugun cok ekmek olmus dedigin gibi ama yarin daha sebze ve protein agirlikli yiyip dengelersinbugunku menum - 1 temmuz
8000 adim
Sağol kaptanımyarın boş bir vakitte takim icinde uygun herkezin yapabilecegi ekipmansiz egzersizleri arastirmayi planlıyorum ☺
Cok guzelmis, iyi firsat olmus, mutlaka basla yardima, hem kariyerini o yonde isteyip istemedigine de karar vermis denemis olursunKizlar bugün salonda güzel birşey yaşadım paylaşmak istedim sizinlede ☺
Yeni kayıt yapan üyeler vardı ben mekik aletinde iken hoca aletleri tanıtıyordu benim olduğum alete gelince ayşe burada en çok spor sever üyemiz deneyimli isterseniz o tanıtsın göstersin dedi ve ben yardimci oldum nasil kullanilir ayarlanir uygulamali gösterdim hoca cok memnun kaldı sen iyice alistin cok iyisin dedi cok mutlu oldum ara ara yardimci olursun uyelere zahmet olmassa dedi tabiki dedim bir baslangic oldu banada belki ıleriki zamanlarda calismaya baslarim ☺
Canim donmeyeceksen, izne ayirmam kararim net:)selam kızlardişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten..
evet canım Kıbrıs. inşallah 63ü görebilirim. son 10 yılın en düşük kilosu olur benim için
seve seve sana yerimi verebilirim dostum inşallah o zamana gereken kiloya ulaşırsın
bol bol salata ye canım o seni hem doyurur hem tok tutar.. yanında da yağsız ya da az yağlı hayvansal proteinyapabilirsin sana güveniyorum
ben de içemem aç karnına biraz ılık olursa daha rahat içebiliyorum.. dene bir istersen..
ay kaptişim dönerim herhalde yaa inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi aynı kiloda döner miyim ona söz veremiyorum..
ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem amasena video gönderirdim oradan :)
dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)
aslında ben bilgisayardan giriyorum ama çok külüstür bişey virüs felan bişiler varmış var olan excel açılmıyor yenisi de yüklenmiyoreşim bayağı uğraşıştı bir ara...
evet canım kısmetse bu sefer biraz uzun olacak..
1-2 güne geçer canım bırakma ara vermek iyi değil ama ilerlemeyi başlangıçta daha iyi görebiliyorsun :)
aynen diyetisyenim de akşamları parça et yerine zylı ya da kıymalı sebze yemeği vermişt ve uygulayabilgiğim zamanlarda ben de farkı hissediyorum. hayvansal proteini öğlen tüketmek daha mantıklı.
Çok sağol canım ♥
Çok sağol canım
Aslında az yemissin ama ekmek cok olmus sandivicler kucukmuydu buyukmu oda onemli canım
Su çok iyi sporda guzel
Canim donmeyeceksen, izne ayirmam kararim net:)
Hatta sIki yonetimle bitterlerini de cope atarim
Sanirim bende de ayni problem var ama disci bakip yok birsey demisti, dis etiyle cok oyanip irrite etmissin demisti, cok aciyordu birgun disle et arasindan biber tohumu cikti, sonra kendi duzeldiselam kızlardişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten..
evet canım Kıbrıs. inşallah 63ü görebilirim. son 10 yılın en düşük kilosu olur benim için
seve seve sana yerimi verebilirim dostum inşallah o zamana gereken kiloya ulaşırsın
bol bol salata ye canım o seni hem doyurur hem tok tutar.. yanında da yağsız ya da az yağlı hayvansal proteinyapabilirsin sana güveniyorum
ben de içemem aç karnına biraz ılık olursa daha rahat içebiliyorum.. dene bir istersen..
ay kaptişim dönerim herhalde yaa inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi aynı kiloda döner miyim ona söz veremiyorum..
ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem amasena video gönderirdim oradan :)
dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)
aslında ben bilgisayardan giriyorum ama çok külüstür bişey virüs felan bişiler varmış var olan excel açılmıyor yenisi de yüklenmiyoreşim bayağı uğraşıştı bir ara...
evet canım kısmetse bu sefer biraz uzun olacak..
1-2 güne geçer canım bırakma ara vermek iyi değil ama ilerlemeyi başlangıçta daha iyi görebiliyorsun :)
aynen diyetisyenim de akşamları parça et yerine zylı ya da kıymalı sebze yemeği vermişt ve uygulayabilgiğim zamanlarda ben de farkı hissediyorum. hayvansal proteini öğlen tüketmek daha mantıklı.
Ne guzel, ben de 2 sene once gitmistim beginner tenis kursuna. Cok eglenceliydi ama devam edemedim bir turlu. Kizim buyuyunce ben de onla oynarim belkiKizlar Arasi uyuttum, Akinla on bahcede tenis oynayacagiz, banada spor olur.
Dondugumde uyumus olursaniz hepinize iyi istirahatler, operim yanaklarinizdan.
Hehe bitterci harpyay yok vallahi dönerim kaptişim yeterki bitterlerime dokunmaistersen çocuklarımı rehin bırakabilirim
Cok guzel menu ve spor canimmenüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin
ara
proteinli süt
10 badem
öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek
ara
2 kare bitter
az sütlü kahve
akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi
ara
1 kase yoğurt
spor
50 dk pilates
50 dk zumba
bol su
not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.
Tesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyimTamamen sen nasil istersen oyle yapalim 59.8de mezun olabilirsin canim.
Yinede revize etmek istersen bu hafta edersek guzel olur:)
Evet canim cok ozverili bir arkadasimiz gercekten sagolsun.
Sen nasilsin bugun?
Eksidesin ya canim gayet guzel benden de 200 gr gitmis:)
gram gram veriyoruz..
Bizde Houstondaki evimizi alirken havuzlu olmasini cok istemistik nasip olmadi.
Yine kismet olur donersek oralara evimizi satip havuzlu ev almak istiyoruz, kismet :)
Kolay gelsin diyeyim canim, sifa olsun..
Nasilsin canim, ne var ne yok, nasil gecti hafta sonun?
Cok cok guzel masallah canim:)
Aksam cok az yemissin kuzum, ac kalkma masadan.
Kuru dolmayi ben icine cok az bulgur koyarak yapiyorum, bol kiyma ve sebze oluyor o zaman bolca yiyebilirsin :)
Nasilsin Deryacim? Haftanin ilk gunu nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?