Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yardimciligin hayirli olsun canim ,
Çok sağol canım ♥
wuuwuu masallah canim, supermis sporun
menun de cok guzel
Çok sağol canım
bugunku menum - 1 temmuz
08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane

su: 3lt
8000 adim
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Aslında az yemissin ama ekmek cok olmus sandivicler kucukmuydu buyukmu oda onemli canım
Su çok iyi sporda guzel

Off bunlar nasil sporlar :)

Yorulmussun canim, yuzmeye nereye gidiyorsun?
Menun gayet guzel, bence guzel bir eksi gelecek :)
Bu arada lebeniye corbasi nasil oluyor, ilkkez duydum.

bugunku menum - 1 temmuz

8000 adim
Bugun sandvicleri mecburen yemissin ama adimlamissinda canim..
Disarida olunca bozuluyor menuler ister istemez..

Sağol kaptanım yarın boş bir vakitte takim icinde uygun herkezin yapabilecegi ekipmansiz egzersizleri arastirmayi planlıyorum

Kizlar bugün salonda güzel birşey yaşadım paylaşmak istedim sizinlede ☺
Yeni kayıt yapan üyeler vardı ben mekik aletinde iken hoca aletleri tanıtıyordu benim olduğum alete gelince ayşe burada en çok spor sever üyemiz deneyimli isterseniz o tanıtsın göstersin dedi ve ben yardimci oldum nasil kullanilir ayarlanir uygulamali gösterdim hoca cok memnun kaldı sen iyice alistin cok iyisin dedi cok mutlu oldum ara ara yardimci olursun uyelere zahmet olmassa dedi tabiki dedim bir baslangic oldu banada belki ıleriki zamanlarda calismaya baslarim ☺

Hadi hayirlisi canim, senin icin en guzeli olsun.
Fakat bu hoca simdilik tum islerini yikmasin sana.Gerci en guzel pisecegin yer orasi Aysecim, hepsi senin yararina olur.
Deney yapabilirsin yardimci oldugun kisiler uzerinde, nasil kas yapilir, nasil kilo verdiririm, bir sakatligi varsa hangi alet iyi gelir vs vs.
Orayi kendine bir okul gibi gor.:)

Sagol kaptanim amin insallah
Korkmuyor değilim yikabilirde
Aynen kaptanım bende öyle düşünüyorum o yüzden severek kabul ettim
Harika öneriler bunlarida dikkate alarak yardımcı olacağım kucuk hoca misali çömez

selam kızlar dişçiden geldim can çekişiyorum resmen... diş etimin bi kısmı cep yapmış içine yiyecek girdiği içinde yandan çürümüş. diş etimi açıp temizleyip tekrar dikti. operasyon sırasında dişimin bir kısmı bir türlü uyuşmadı. tekrar tekrar iğne yaptı akşam yemeği yerine bir avuç tuzsuz leblebi yemiştim az önce de ilaç içmek için biraz yoğurt yedim. menümü az sonra yazacağım zaten..

Kibrisa gidiyordun degil mi? Hadi insallah gitmeden 63u gorursun tartida
Belki 2 haftaya sen cikarsin listeden ben girerim
Bu kez cok kararliyim aslinda kilo vermeye ama midem kaziniyoooor gidip cig bezelyelerimden yiyeyim bari

evet canım Kıbrıs. inşallah 63ü görebilirim. son 10 yılın en düşük kilosu olur benim için

seve seve sana yerimi verebilirim dostum inşallah o zamana gereken kiloya ulaşırsın
bol bol salata ye canım o seni hem doyurur hem tok tutar.. yanında da yağsız ya da az yağlı hayvansal protein yapabilirsin sana güveniyorum

heheh evet, ac karnina su da icilmiyor

ben de içemem aç karnına biraz ılık olursa daha rahat içebiliyorum.. dene bir istersen..

ay kaptişim dönerim herhalde yaa inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi aynı kiloda döner miyim ona söz veremiyorum..

ah canım ben 12sinde gidiyorum.. yoksa sırf senin için gitmeye çabalardım.. çoluk çocuk nasıl olurdu bilmem ama sena video gönderirdim oradan :)

dimi yaa bitter candır :) ben de bazen cumaları fıstıklı bitter alıp abartıyorum ama cuma olunca çok kızmıyorlar :)

aslında ben bilgisayardan giriyorum ama çok külüstür bişey virüs felan bişiler varmış var olan excel açılmıyor yenisi de yüklenmiyor eşim bayağı uğraşıştı bir ara...

Tatile

tatilemi çıkıyorsun harpy ciğim

evet canım kısmetse bu sefer biraz uzun olacak..

Aylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben

1-2 güne geçer canım bırakma ara vermek iyi değil ama ilerlemeyi başlangıçta daha iyi görebiliyorsun :)

B

en kıymasız yapıyorum... kaptişim ben akşamları açıkmıyorum... bide akşam ne kadar az yersem okadar iyi kilo veriyorum

aynen diyetisyenim de akşamları parça et yerine zylı ya da kıymalı sebze yemeği vermişt ve uygulayabilgiğim zamanlarda ben de farkı hissediyorum. hayvansal proteini öğlen tüketmek daha mantıklı.

Tesekkurler kaptanim, tabiki yardimci olurken biz de motive oluyoruz.
Yanlis kalmis aklimda sagol canim duzeltme icin. Ah su yuzmeyi bir gunluk rutin haline getirsem super olacak. Gecen yaz giydigim elbiselerin icine giremiyorum
Cok yakinda o da olucak
Ben sabah tartımı yazmamışım.
64 kilo çıktım aldığım 100 gramı vermişim ancak.
Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.. ikiside bu görevi layıkıyla yerine getirecektir
Tesekkurler canim
Tatil donusu kacamaklarin icin detoks gibi olur
Tebrikler ve başarılar kızlarcım ❤❤ Elmasyuzuk stitch
Tesekkurler canim
Insallah canm bugun ins kendime gelecegim. Biraz zorlayip spor yapmayi dusunuyorum. Kizlari uyutayim ins
Canim nerelerdesin sen, bir gelip bir kayboluyorsun. Hadi hergun gormek istiyoruz seni burada
Cok iyi
Cok iyi
Ben de stitchin kabul etmesine çok sevindim, gerçekten çok özverili bizlere karşı
Ayşe'nin de cevabını merakla bekliyorum
Tesekkurler canim
Sabah haric guzel canim. 1 simit 4 dilim ekmege bedelmis maalesef (ben de cok severim) o yuzden sabah yarim simit ile ayran olsaymis hic sorun olmayacakmis aslinda menunde
Hedefini yarin kontrol edip guncelleyecegim Yawrukush
Sporlara bak
Senden cok iyi kaptan yardimcisi olucak bence. Once kendin orneksin
Cok guzel menu canim, bence gunun dolu dolu gectigi icin doymussun
Insan boslukta olunca ne yesem acim diye dusunuyor hep
Çok teşekkürler canım burda hepimiz birbirimize destegiz inşallah hakkıyla yapabilirim yardımcılığı çok sağol desteğin ve beni önerdiğin için yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ♥
Benim hic suphem yok
bugunku menum - 1 temmuz

8000 adim
Bugun cok ekmek olmus dedigin gibi ama yarin daha sebze ve protein agirlikli yiyip dengelersin
Sağol kaptanım yarın boş bir vakitte takim icinde uygun herkezin yapabilecegi ekipmansiz egzersizleri arastirmayi planlıyorum ☺

Cok guzelmis, iyi firsat olmus, mutlaka basla yardima, hem kariyerini o yonde isteyip istemedigine de karar vermis denemis olursun

Canim donmeyeceksen, izne ayirmam kararim net:)
Hatta sIki yonetimle bitterlerini de cope atarim

Çok sağol canım ♥

Çok sağol canım

Aslında az yemissin ama ekmek cok olmus sandivicler kucukmuydu buyukmu oda onemli canım
Su çok iyi sporda guzel

tebrik ederim canım kaptiş yardımcımız sen olmuşsun tam senlik bi iş olmuş bu..

menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm denge
1 dlm peyn,r
söğüş
5 zeytin

ara
proteinli süt
10 badem

öğlen
tavuk salata
1 dlm ekmek

ara
2 kare bitter
az sütlü kahve

akşam
1 avuç kadar tuzsuz leblebi

ara
1 kase yoğurt

spor
50 dk pilates
50 dk zumba

bol su

not: 3 gün yumuşak kıvamlı şeyler yemem gerekiyor. meyve gibi asitli şeyler de yasak.. ona göre beslenmeye çalışcam umarım diyetimi rahatça uygulayabilirim.

Sanirim bende de ayni problem var ama disci bakip yok birsey demisti, dis etiyle cok oyanip irrite etmissin demisti, cok aciyordu birgun disle et arasindan biber tohumu cikti, sonra kendi duzeldi gerci hala yemek yiyince oraya kaciyor, bana da lazim bir operasyon
Gecmis olsun dis operasyonu da cok rahatsiz edici Bir de uyusmamis bir turlu
Insallah canim ben de verebilirim artik biraz kilo
Kizlar Arasi uyuttum, Akinla on bahcede tenis oynayacagiz, banada spor olur.
Dondugumde uyumus olursaniz hepinize iyi istirahatler, operim yanaklarinizdan.
Ne guzel, ben de 2 sene once gitmistim beginner tenis kursuna. Cok eglenceliydi ama devam edemedim bir turlu. Kizim buyuyunce ben de onla oynarim belki
ay yok vallahi dönerim kaptişim yeterki bitterlerime dokunma istersen çocuklarımı rehin bırakabilirim
Hehe bitterci harpy
Cok guzel menu ve spor canim

Tesekkur ederim canm. Cok iyiydi kizlarmi gezdirdik dolu doluydu gunum vardi cumartesi yogundum cok giremedim ama buralardayim. Yorumlari mumkun oldugu surece okumaya calisiyorum. Kendime geldim bugun istikrarli ve kararliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…