Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canm haklisin kendimi veremiyorum. Baydr yuruyus yapmiyordum. Bugun basladim. Ayrilmam insallah burdan. Kendimi veremiyirum. Bugun kararliyim ama iyiyim

Canim kolay gelsin, calismak da cok sıkıcı gercekten, ben de hic calisamadim haftasonu ve sonraki ptesiye odevim var yetistirmem gereken, bakalim ne yapicam
sıkıcı ama mecbur. Çocuklara kıyamıyorum ya. Tam çalışcam yanıma geliyorlar. Bırakıp onlarla ilgileniyorum.
O nasil adim oyle azmine hayranim
Hehe bugün aynı performansı gösteremedim.perde yıkayıp asma işimle uğraştım. Çocukları dr kontrole götürdüm. Ama yarın mutlaka göstereceğim.
Hehe iyi hedefmis ama ben her firsatta gelmeme ragmen buraya yetisemiyorum, bir de kendime baska hedef koysam atilicam takimdan
çalışmam lazım vakitler yetmiyor
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Haydi hayırlı olsun. Başarılar kızlar.. Moral motivasyona ve spora gelirim
Kizlar menulerinizi -sporlarinizi yazmayi unutmayin!
Adimlarini sayan arkadaslarim da adim sayilarini yazmayi unutmasin.
Bende buna gelmiştim.
Çok az. Ama yarın telafi ederim.

1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus

4 lokma mıııııııı
pirinç kısır çerez:/ su da az

aslında daha doyurucu şeyler olsa daha iyi felaket değil ama çok da iyi değil

su çok az canım arttır

spor güzel

sağol canım benim inşallah hep böyle gider ve kalıcı olur ama ilk haftam diye sanırım

Çılgın sen Ayşe, nasıl sporlar bunlar ya tebrikler
Menü süper canım

canım şimdi başlarsan alışırsın ve kışın bile problem olmaz belki

offf harika sıkı bir vücut sahibi olacaksın demekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…