Aynen canm haklisin kendimi veremiyorum. Baydr yuruyus yapmiyordum. Bugun basladim. Ayrilmam insallah burdan. Kendimi veremiyirum. Bugun kararliyim ama iyiyimTesekkurler kaptanim, tabiki yardimci olurken biz de motive oluyoruz.
Cok yakinda o da olucak
Eksi gormussun neden uzuluyorsun. Az olsun bizim olsun, hep eksi olsun
Tesekkurler canim
Tatil donusu kacamaklarin icin detoks gibi olur
Tesekkurler canim
Canim nerelerdesin sen, bir gelip bir kayboluyorsun. Hadi hergun gormek istiyoruz seni burada
Cok iyi
Cok iyi
Tesekkurler canim
Sabah haric guzel canim. 1 simit 4 dilim ekmege bedelmis maalesef (ben de cok severim) o yuzden sabah yarim simit ile ayran olsaymis hic sorun olmayacakmis aslinda menunde
Hedefini yarin kontrol edip guncelleyecegim @Yawrukush
Sporlara bak
Senden cok iyi kaptan yardimcisi olucak bence. Once kendin orneksin
Cok guzel menu canim, bence gunun dolu dolu gectigi icin doymussun
Insan boslukta olunca ne yesem acim diye dusunuyor hep
Benim hic suphem yok
Bugun cok ekmek olmus dedigin gibi ama yarin daha sebze ve protein agirlikli yiyip dengelersin
Cok guzelmis, iyi firsat olmus, mutlaka basla yardima, hem kariyerini o yonde isteyip istemedigine de karar vermis denemis olursun
sıkıcı ama mecbur. Çocuklara kıyamıyorum ya. Tam çalışcam yanıma geliyorlar. Bırakıp onlarla ilgileniyorum.Canim kolay gelsin, calismak da cok sıkıcı gercekten, ben de hic calisamadim haftasonu ve sonraki ptesiye odevim var yetistirmem gereken, bakalim ne yapicam
Hehe bugün aynı performansı gösteremedim.perde yıkayıp asma işimle uğraştım. Çocukları dr kontrole götürdüm. Ama yarın mutlaka göstereceğim.O nasil adim oyleazmine hayranim
çalışmam lazımHehe iyi hedefmis ama ben her firsatta gelmeme ragmen buraya yetisemiyorum, bir de kendime baska hedef koysam atilicam takimdan
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.KAPTAN YARDIMCILARI KARARIArkadaslar kaptan yardimcilarimizi guncelleyelim diye sizinle fikir alisverisi yapmistik hatirlarsaniz.
* @DenizinYosunKokusu arkadasimiz @stitch ve K klbk33 ' u onermisti.
* @Derya_the_queen arkadasimiz @Elmasyuzuk 'u onermisti.
*cinecin talip olmuyorum, yogunum demisti.
* @Aomine Daiki sorumluluk gerekirse alirim kaptanim demisti.
* @Wizardmom ; @Derya_the_queen , @stitch , K klbk33 , @Elmasyuzuk ve @Harpy 'i onermisti.
* @stitch bilgisayarim yok , telefonla zor oluyor demisti.
* K klbk33 arkadasim cok onemli bir sinavim var , elimden geldigince size yardim ederim demisti.
* @Derya_the_queen tatile cikacagim ve mezun oluyorum, sizinleyim ama bu goreve talip degilim demisti.
* @Harpy 'cim de izine ayrilacagi icin beni dusunmus ve daha aktif olabilecek birileri iyi olabilir demisti.
Tum bu bilgilerin ve .paylasimlarin isiginda (hepinizin onerilerini dikkate alarak) fikrim sudur ki;
* @stitch arkadasim bana cok yardimci oluyor, elinden geleni yapiyor , yogun olmasina ragmen. Sizler tarafindan da onerilen bir arkadasimiz, kendiside baska bir yardimci daha olmasi halinde yapabilirim dedi.Bu sebeple onun kaptan yardimcimiz olmasini yurekten istiyorum.
*Ikinci olarak siz arkadaslarim K klbk33 arkadasimizi onerdiniz, bende sizlerle ayni fikirdeyim.Ancak kendisinin onemli bir sinavi var ve buna konsantre olmak istiyor, en azindan bu sinavi atlatana kadar , kafasini bu tur is guclerle mesgul etmemek niyetindeyim.Kendisi zaten firsati oldugunda bize her yardim ediyor, bir kez daha ona tesekkur ediyorum.
* @Aomine Daiki canim sende sorumluluk alabilecegini soyledin.Bu cuma izne cikiyorsun , 2 hafta olmayacaksin dondukten sonra takimimizin bir yardimciya daha ihtiyaci olursa, sende aklimdasin.
* @Harpy cim eski takim arkadasim, istikrarli uyemiz sende takimimiz icin biliyorum elinden geleni yaparsin ama senide izne ayiriyoruz ve Agustos 20'den sonra doneceksin , o zamanki kosullara gore ihtiyac dahilinde sende aklimdasin canim..
* Benim bu gorev icin dusundugum @stitch den sonraki 2. yardimcimiz ise @Elmasyuzuk 'tur arkadaslar. Kendisi iki gun takima gelmeyerek beni biraz hayal kirikligina ugratti fakat gecerli bir sebebi varmis ve bundan sonra olmayacagina soz verdi.Kendisinin bu takima katacagi cok seyler oldugunu ve kendisi icinde guzel bir deneyim olacagini dusunuyorum.Umarim sende kaptan yardimciligi gorevini yapmayi kabul edersin canim.
* Bu durumda kaptan yardimcilarimizin @stitch ve @Elmasyuzuk arkadaslarimiz olmalarini yurekten istiyorum. @Elmasyuzuk de bu duruma tamam derse, kazene yazip ilk sayfamizi guncelleyecegim ve seabahar editorede haber verecegim.Fikirlerini paylasan, bana yardimci olan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
Bende buna gelmiştim.Kizlar menulerinizi -sporlarinizi yazmayi unutmayin!
Adimlarini sayan arkadaslarim da adim sayilarini yazmayi unutmasin.
canım senin suçun değil ki takımız sonuncuysak da birinciysek de hepimizin sorumluluğunda buTabiki hemen yapacağım özürdilerim herkezden sonunculuk için
harikaaaaaaaaaaa
4 lokma mıııııııı1 temmuz menum cok karisik ama yazayim yinede
Sabah
10
Shanda yumurta 1 tane. 7 yesil zeytin . bir tabak dolusu karpuz . peynir li recel harika oluyor dayanamadim yedim 4 lokma. Bir dilm ekmek
Ogle sonrasi
2yk pirinc pilav kizlara pisirdim canm cok istedi yedim malesef
Aksam 6
Bir tabak kisir ayran .cok aci kucuk biber tursusu
Cay yanina bir avuc cerez.
2 litreye yakin su
1 saat yuruyus
dayan stitchkarnim ac
sağol canım benim inşallah hep böyle gider ve kalıcı olur ama ilk haftam diye sanırımAkşam hatta gece yemeğin üzdü canım, ne kalmış kız geriye
Haftaya hep beraber eksilerle başkadık valla nazar degmesin
Kahvaltıdaki sos ve patates olmasaymış süpermiş ama ben de yerdim Hollandaise’i ya
Vaav tebrikler Feyzacım
Oley ben giriyorum mu
Yapma bunu kendine, o yüzmeler boşa gitmesin
Süpermiş
Al benden de o kadar, ne zaman gelcek şu alşam yemeği vakti öldüm
aleyküm selam harikasın kaptanSelam kizlar ,nasilsiniz , gununuz nasil geciyor?
KILO BILDIRIMI
Cuma:67
Bugun:66.8
wooooaoaaaooaoaoaaawwww harikasınYa da 59 mu olsun. 59 u söylemek 60 tan daha iyi geliyor kulağaD
Çılgın sen Ayşe, nasıl sporlar bunlar ya tebriklerMenü 01.07.2019 Pazartesi
Öğlen 12.30
5 yk yulaf ezmesi
150 ml light süt 150 ml proteinli sut
4 5 parca karpuz
1 bardak filtre kahve sade
Ara 14.35
4 yk nesfit yulafli gevrek
2 yk yoğurt az yağlı
4 adet ülker altın başak light şekersiz bisküvi si
Spor öncesi 16.40
1 kutu kayısılı activia yoğurt
1 avuç kabuklu çiğ yer fıstığı
Sporun hemen ardından 300 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası 20.00
1 tabak haşlama bulgur yağsız
2 yk yoğurt
Biraz haslanmis tavuk
Son ara
1 bardak filtre kahve
5 adet ülker altın başak light şekersiz biskuvisi
Su 3.6 litre
Spor
Sabah 10.00
Jullian level 1 27 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1200 ip atlama
60 mekik
300 bacak karin egzersizi
Burpess hareket 1: 10 adet
Burpess hareket 2: 10 adet
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam üstü 16.10
13 dakika hit kardiyo
50 mekik
Akşam 17.40 salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
36 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
7300 adim
Aksam yemeginden sonra
300 ip atlama
50 mekik
10 adet Burpess hareket 1
10 adet Burpess hareket 2
300 bacak karin egzersizi
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Menü süper canımYoğundum koşturmaca içerisinde geçti, öğleye doğru spor için yine havuza gittik kaptanım, öğleden sonra da tatil için gerekli birkaç eksigimizi tamamlamak için alışverişle geçti.
1 temmuz
Spor: 40 dk suda hareketler ve yüzme, alışveriş yürüyüşü
Menü:
Sabah 8.30--> 3 dilim sucuk, biraz lor peyniri, 6 zeytin, domates ve salatalık, çay yarım dilim eksi mayalı ekmek
Ara 10.00 türk kahvesi, domates, 2 yaş kayısı
Öğle13.15 yağsız kısır yanında da marul domates, bir köfte
Ara15.00 yanımda taşıdığım yoğurt
Akşam 17.00: lebeniye çorbası bir kase
Bugün epey doydum bakalım sonu ne olacak bu haftanın
Enseyi karartmayalım, gidecek hepisisağol canım benim inşallah hep böyle gider ve kalıcı olur ama ilk haftam diye sanırım
hadi deryacııım liste liste listeellerine saglik canim, update etmissin benim guncel kilomuSon 1.3 kaldi
canım şimdi başlarsan alışırsın ve kışın bile problem olmaz belkiKizlar isyerime yakin yerde havuz var, bir suredir tamirdeydi icini yenilediler sonunda hizmete acilmis.
Bakalim bundan sonra planim sabahlari erken kalkmak ve isten once en az 15 20 dakika yuzmek . Yarin bunu ilk defa deneyecegim.
Yazin bunu yapabilecegimi dusunuyorum. Kisin burda hava cok soguk oluyor hasta olma ihtimalim yuksek ama yazin sorun olmaz tek sorun sabah erken kalkabilmek.
inşallah..Enseyi karartmayalım, gidecek hepisi
harşkasın az daha dayan o hamlık da kilolar da gidecekAylar sonra adam gibi spor yaptım kolum bacağım tutmuyor resmen öldüm ben
Tesekkur ederim aylar sonra yeniden basladim yuruyuse ins devam ettiririmharikaaaaaaaaaaa
sonuç: vermişsin iyi tarafından bakBen sabah tartımı yazmamışım.
64 kilo çıktım aldığım 100 gramı vermişim ancak.
ettir ettir kuzumTesekkur ederim aylar sonra yeniden basladim yuruyuse ins devam ettiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?