Aynen canımbelki yurt dışında vardır..
Yok canımgeçmiş olsun canım.. polenlere karşımı alerjin
Yok canım
Test 3 kere yaptırdım sadece kedi köpek çıktı birisinde ama ona da zaten çok uzağım
Allerjik rinit var yıl boyu belli saatlerde böyle oluyor bazen daha az ama artık arkadaşlarıma diyorum hapşurmadan hapşurcam korkmayın diye
Bir kere derste önümde oturan arkadaş yerinden hoplamıştı
Kızsın sen az kibar hapşiu falan yap di mi
Bir dilim karpuz yedim 1 tabak taze fasulye 1dilim ekmek yanında1 kalin dilim karpuz 120 kalori canım ondan yola çakrak hesaplayabilirsinama öğlen yemeği niyetine karpuz olmaz yanında birşeyler ye protein orani yüksek olan
heheh yiyebilirsin tabiki canim dengeleyerek. Hava sicaksa bol su icmeyi de ihmal etmeKızlarcım menüme dikkat ediyorum
Grupta da konuşmuştuk ama
Dondurma işini yesem nasıl olur bugün çok sıcak
Maraş yiyeceğim izin çıkarsa
Böyle yazmak da pek olmadı şu an ama haber bekliyorum :/
Bence okkalı bi ceza gelirKızlarcım menüme dikkat ediyorum
Karpuxla birlikte yemek yedim valla ara ogun yapmiyim bariCanım 4-5 üçgen dilim ama bu ancak ara öğün olur
Bir de meyvelerde sen şeker var biliyorsun 2 araöğün yapabilirsin gün içinde hatta üç ama yemek yerine karpuz çok etmez sanki
Sagol canim cevap icinCuma günkü ilk sayfaya güncelleniyor ama pazartesi yazıldığı yerde sayfada kalıyor canım
Hatta bugun baska hic bisey yemiyim yaaKarpuxla birlikte yemek yedim valla ara ogun yapmiyim bari
Hep iyi ol canim dikkat et kendineGeçti şu an canım iyiyim teşekkür ederim
Tamam bol bol oynayacagimÇok oyna asla oturmaYansın yağlar ohhh
Dikkat et nazara gelme derler bu fizik nedir ya Rabbiiiiim kem gözlerden koru kendini
Özür diliyorum ama yapabileceğim bi şey de olmuyor :/patlayayımmı deseydin ... benimde kayın pederim öyle onunda alerjisi var... onun hapşırmasıda beni korkutuyor
Şimdiden 2L olduheheh yiyebilirsin tabiki canim dengeleyerek. Hava sicaksa bol su icmeyi de ihmal etme
İyi yapmışsın canımKarpuxla birlikte yemek yedim valla ara ogun yapmiyim bari
Saat çok erken gece açlık krizine girersinHatta bugun baska hic bisey yemiyim yaa
Çok iyi fikirler canim. Dondurucuda haşlanmış kuru börülce vardi onu yapayım bariImmm canım buğday salatası olabilir tok tutuyor baya
Ya da Meksika fasulyesinden salata
Mercimek salatası
Semizotum olsaydı kesin onu yapardım ama evde yok tatlıyı da eşim sen cok uğraşma çocuklardan yapamazsan ben alirim dedi baklava filan alır muhtemelen. Benim de baklavayla pek aram yok Allahtan (gerci lokumu da hic sevmezdim ama emzirdigimdenmidir yoksa yememem gerektiğinden midir sevmedigim şeyleri bile nasil çekiyo canim.Bilemedim kisir olabilir veya patates salatasi bol yesillikli. Yanina yogurtlu kereviz, kabak veya semizotu
tatli da sutlu bir tatli olabilir belki, veya yulaf ile sekersiz crumble?
Miktarlari cok abartmadan yersen biraz da yuruyus eklersen tamamdir bence. kaptanim? @Yawrukush
Sık sık gorustuklerimize fındık fıstık çıkartmak en iyisi. Bunlar bebişi görmeye geliyorlar ve uzun zaman oldu gorusmeyeli. tatli salata filan yapsam daha iyi olur sanirimBunlar cok iyi fikirlermis.
Ben findik fistik cikariyorum cay/kahve ile sadece
bazen de marketten kurabiye alip veriyorum ama ben yemiyorum
Tamam böyle çok güzel canım afiyet olsunBir dilim karpuz yedim 1 tabak taze fasulye 1dilim ekmek yanında
1 2 top ye canım birşey olmaz en masum tatlı dondurmadır diyetisyenler dahi verir menülerdeKızlarcım menüme dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?