Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geçmiş olsun canım.. polenlere karşımı alerjin
Yok canım
Test 3 kere yaptırdım sadece kedi köpek çıktı birisinde ama ona da zaten çok uzağım
Allerjik rinit var yıl boyu belli saatlerde böyle oluyor bazen daha az ama artık arkadaşlarıma diyorum hapşurmadan hapşurcam korkmayın diye

Bir kere derste önümde oturan arkadaş yerinden hoplamıştı

Kızsın sen az kibar hapşiu falan yap di mi

patlayayımmı deseydin ... benimde kayın pederim öyle onunda alerjisi var... onun hapşırmasıda beni korkutuyor

Kızlarcım menüme dikkat ediyorum
Grupta da konuşmuştuk ama
Dondurma işini yesem nasıl olur bugün çok sıcak
Maraş yiyeceğim izin çıkarsa
Böyle yazmak da pek olmadı şu an ama haber bekliyorum :/
heheh yiyebilirsin tabiki canim dengeleyerek. Hava sicaksa bol su icmeyi de ihmal etme

Canım 4-5 üçgen dilim ama bu ancak ara öğün olur
Bir de meyvelerde sen şeker var biliyorsun 2 araöğün yapabilirsin gün içinde hatta üç ama yemek yerine karpuz çok etmez sanki
Karpuxla birlikte yemek yedim valla ara ogun yapmiyim bari

Geçti şu an canım iyiyim teşekkür ederim
Hep iyi ol canim dikkat et kendine
Çok oyna asla oturma Yansın yağlar ohhh
Dikkat et nazara gelme derler bu fizik nedir ya Rabbiiiiim kem gözlerden koru kendini
Tamam bol bol oynayacagim pek bilmesemde
Sagol canım benim o senin güzelliğin

Immm canım buğday salatası olabilir tok tutuyor baya
Ya da Meksika fasulyesinden salata
Mercimek salatası
Çok iyi fikirler canim. Dondurucuda haşlanmış kuru börülce vardi onu yapayım bari
Semizotum olsaydı kesin onu yapardım ama evde yok tatlıyı da eşim sen cok uğraşma çocuklardan yapamazsan ben alirim dedi baklava filan alır muhtemelen. Benim de baklavayla pek aram yok Allahtan (gerci lokumu da hic sevmezdim ama emzirdigimdenmidir yoksa yememem gerektiğinden midir sevmedigim şeyleri bile nasil çekiyo canim.
Bunlar cok iyi fikirlermis.
Ben findik fistik cikariyorum cay/kahve ile sadece
bazen de marketten kurabiye alip veriyorum ama ben yemiyorum
Sık sık gorustuklerimize fındık fıstık çıkartmak en iyisi. Bunlar bebişi görmeye geliyorlar ve uzun zaman oldu gorusmeyeli. tatli salata filan yapsam daha iyi olur sanirim

Kızlarcım menüme dikkat ediyorum
Grupta da konuşmuştuk ama
Dondurma işini yesem nasıl olur bugün çok sıcak
Maraş yiyeceğim izin çıkarsa
Böyle yazmak da pek olmadı şu an ama haber bekliyorum :/
1 2 top ye canım birşey olmaz en masum tatlı dondurmadır diyetisyenler dahi verir menülerde
Benim arkadaşımın menüsünde her akşam magnum mini vardı cokda güzel kilo veriyordu
Dengelersen sıkıntı olmaz bol su iç birde sıcaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…