Canım 2,5 tayım suda1 2 top ye canım birşey olmaz en masum tatlı dondurmadır diyetisyenler dahi verir menülerde
Benim arkadaşımın menüsünde her akşam magnum mini vardı cokda güzel kilo veriyordu
Dengelersen sıkıntı olmaz bol su iç birde sıcaklarda
Tamam su çok iyiCanım 2,5 tayım suda
Daha spor da yapmadım
Şimdi yapayım artık kalkıp
Süpersin tatlım haydi kolay gelsin sana gece de uğra uğrayabilirsen yorgunluktan bayılmazsanTamam su çok iyi
Yaparsın canım ama geç olmadan başla sonra üşenirsin yapmazsın
Ben spor salonundayım ağırlıklara geçicem şimdi ordanda eve
Sagol canimTamam böyle çok güzel canım afiyet olsun
Ozaman soyle guzel peynirli bi salatayla kapatim gunu aksamaSaat çok erken gece açlık krizine girersin
Ye ama 6 gibi ye mesela
Sevmedigin tatli da iyi fikir. Canin isterse de yarin sabah yersin bir dilim? Bugun lokma yemistin cunku :)Çok iyi fikirler canim. Dondurucuda haşlanmış kuru börülce vardi onu yapayım bari
Semizotum olsaydı kesin onu yapardım ama evde yok tatlıyı da eşim sen cok uğraşma çocuklardan yapamazsan ben alirim dedi baklava filan alır muhtemelen. Benim de baklavayla pek aram yok Allahtan (gerci lokumu da hic sevmezdim ama emzirdigimdenmidir yoksa yememem gerektiğinden midir sevmedigim şeyleri bile nasil çekiyo canim.
Sık sık gorustuklerimize fındık fıstık çıkartmak en iyisi. Bunlar bebişi görmeye geliyorlar ve uzun zaman oldu gorusmeyeli. tatli salata filan yapsam daha iyi olur sanirim
Supersin. Soguk kahve yap sutlu, icine buz koyup blenderdan cek, kahveli dondurmaDondurmayı da yemedim henüz duruxam bakalım
Aaaa kahve içmedim kahve içeyim
Evet canim ogun atlama. Peynirli salata iyi fikirOzaman soyle guzel peynirli bi salatayla kapatim gunu aksama
Afiyet olsun kaptanim.Selamlar kizlar,
Nasilsiniz , neler yaptiniz bugun, diyetler nasil?
Gecmisi okumayi bitiremedim, fakat takimimizin ilk sayfasini guncelledim.
Bir yandan kahvalti hazirliyorum, bir yandan size bakiyorum:)
Arkadasimin durumu iyiye gidiyor, dua eden iyi dileklerde bulunan herkese sonsuz tesekkurler.
Simit yerine yulaflı krakerleri tavsiye ederim. Simit löp hamur olarak iniyor mideye bir de susamı da cabası. Zaten daha ziyade kavrulmuş susam kokusu için yeniyormsimit. Simit canımız çekince Evde kavur bir çay kaşığı mis.Sabaha mecbur kaldım yok hastanede değildim işe geldim ama evde kahvaltık hiçbir şey kalmamıştı ondan simit ve süt aldım bende akşam alışveriş yaptım ama bugünkü menüm gayet güzel :)
4 dilim mi o kadar bilmiyordum baya çokmuş iyi ki ekmek yememişim ozaman gün içinde :) biraz mecbur kaldım evde kahvaltılık hiçbir şey kalmamıştı işe gelirken onları alabildim bende aslında yulaf yapmayı düşündüm onunda üstünü süsleyecek bir şey yoktu ondan simite kaldım. Akşam alışveriş yaptım ama bugünkü kahvaltım güzel :)
Yok canım işe geldim ama evde bir şey yoktu ondan onları alabildim dışardan da. Nescafeyide bir kere arınma diyeti yapmıştım ara öğün olarak sade kahve vardı ondan içtim bende olur diye
Salata yalan oldu oglanin yemegi kalinca tabaktaSevmedigin tatli da iyi fikir. Canin isterse de yarin sabah yersin bir dilim? Bugun lokma yemistin cunku :)
Dun mu yemistin yoksa lokmayiNeyse sen bu saatten sonra yeme yine de baklava, cok istersen yarin sabah kadar bekle :)
Supersin. Soguk kahve yap sutlu, icine buz koyup blenderdan cek, kahveli dondurma
Evet canim ogun atlama. Peynirli salata iyi fikir
Cok sevindim canim arkadasin icin, hep boyle ilerlesin iyilesmesi insallahSelamlar kizlar,
Nasilsiniz , neler yaptiniz bugun, diyetler nasil?
Gecmisi okumayi bitiremedim, fakat takimimizin ilk sayfasini guncelledim.
Bir yandan kahvalti hazirliyorum, bir yandan size bakiyorum:)
Arkadasimin durumu iyiye gidiyor, dua eden iyi dileklerde bulunan herkese sonsuz tesekkurler.
Ne guzel bir seslenme, havaya girdim walla. Cok yogun bugun ama hic birsey yiyemedim yogunluktanHalihazırda Güzel ve fit adayı hanımlar,
Güzel birgün geçirmissinizdir inşallah. 8 den beritemizlik yapıyorum. Kileri buzdolabını banyoları bitirdim odalara geldim. Bitirip çocuklarla patene gideceğiz. Çok bakamadım ama akşam bakacağım inş. Paten de epey kalori yakar. :)))
Guzel menu canim, karpuz biraz fazla gibi. Sicaklarda insan farketmeyip cok yiyor sulu diye ama bayaa seker var karpuzdaBugunün hasılatı
Sabah 08.30
Bazlama ekmeginin yarisi tost yani (hamburger ekmeginin biraz buyugunun yarisi)
1 caybardagı cay
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
15.00
1 dilim karpuz
5 kasik falan taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara
Oglumun tabaginda 2 tatli kasigi biber dolmasi kalmisti onu yedim
Aksam 18.00
Yine oglumun tabaginda
Yarim tavuk butu
3 kasik bezelye
3 kasik pilav
3 ucgen dilimi karpuz
Suanda cay iciyorum sekersiz
2litre su
30 dakika ay yuruyusu
250 kez ipsiz ip atlama
Bugunu biyle kapatirim insallah
Dunden sonra daha iyi menu ama yinede fazla gibi geldi yazinca bana ben bugun hic bisey yememeyi dusunuyordum oysa kiCok sevindim canim arkadasin icin, hep boyle ilerlesin iyilesmesi insallah
Ne guzel bir seslenme, havaya girdim walla. Cok yogun bugun ama hic birsey yiyemedim yogunluktan
Guzel menu canim, karpuz biraz fazla gibi. Sicaklarda insan farketmeyip cok yiyor sulu diye ama bayaa seker var karpuzda
Sağ ol canımSenin wasa dan ben de alacağım bir gün. Menü süper spor daha da süper. Zaten biliyorsundur ama söylemiş olayım ben de
Oooh mezuniyet kapıda, tatil de öyle, hayat sana güzel Deryacım, iyi tatiller simdiden canimGünaydınnbugün çok katilamayabilirim canlar, valiz toplama günü olacak benim için. Şimdi geçmişi okudum ama hastanedeyim (önemli bir şey değil kontrolüm vardı) o yüzden alıntı yazamıyorum, sıram gelecek birazdan.
Umarım güzel bir salı olur hepimiz için
Çoook geçmiş olsun tatlımcok yedim canim, sandvicler de buyuktuAma midem kabul etmedi aksami yedikten sonra cok kotu istifra ettim, cok fazla geldi galiba. Gece 4 kere uyandim. Ve bugun de dogal olarak midem cok uiyi degil. Dun kotu yedigim icin tum gece ve bu sabah mide agrisiyla uyandim
Yandık hababam sınıfı mahmut hocaya karşıHaha yok cok ciddî birşey olmadıkça mazaret kabul etmiyorumbilmiyorsan youtube ye yaz izle olmadı link atayım haha kacis yok ama
Canım güzel menü ama senin yerinde olsam akşam yemeklerinde tatlıyı daha az tutarımBugunün hasılatı
Sabah 08.30
Bazlama ekmeginin yarisi tost yani (hamburger ekmeginin biraz buyugunun yarisi)
1 caybardagı cay
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
15.00
1 dilim karpuz
5 kasik falan taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara
Oglumun tabaginda 2 tatli kasigi biber dolmasi kalmisti onu yedim
Aksam 18.00
Yine oglumun tabaginda
Yarim tavuk butu
3 kasik bezelye
3 kasik pilav
3 ucgen dilimi karpuz
Suanda cay iciyorum sekersiz
2litre su
30 dakika ay yuruyusu
250 kez ipsiz ip atlama
Bugunu biyle kapatirim insallah
Sagol canim.Sağ ol canımwasa’yı şiddertle tavsiye ederim, daha tok tutuyor
Oooh mezuniyet kapıda, tatil de öyle, hayat sana güzel Deryacım, iyi tatiller simdiden canim
Çoook geçmiş olsun tatlım
Yandık hababam sınıfı mahmut hocaya karşı
Canım güzel menü ama senin yerinde olsam akşam yemeklerinde tatlıyı daha az tutarım
Haklisin canim muhakkak gun icinde iyi dengeliyorsa . himm ne iyiymis oyle her aksam dondurma1 2 top ye canım birşey olmaz en masum tatlı dondurmadır diyetisyenler dahi verir menülerde
Benim arkadaşımın menüsünde her akşam magnum mini vardı cokda güzel kilo veriyordu
Dengelersen sıkıntı olmaz bol su iç birde sıcaklarda
Cok guzel dikkat etmissin canim. Sporun da guzel2 temmuz menüm:
Sabah
2 wasa + 1 şeftali + peynir + hindi füme
Ara
Sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
4 köfte + domates + 1 wasa + 4 kaşık yoğurt
Üstüne
Sütlü kahve + 2 küçük armut
Toplam
2.5 lt su
Spor
30 dk yürüyüş (salonda hoca dedi ki günaşırı gel salona ki kaslarına zaman ver, ondan gitmedim bugün)
+ 3x10 squat + 3x10 iç bacak yapmaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?