Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım 2,5 tayım suda
Daha spor da yapmadım
Şimdi yapayım artık kalkıp

Canım 2,5 tayım suda
Daha spor da yapmadım
Şimdi yapayım artık kalkıp
Tamam su çok iyi
Yaparsın canım ama geç olmadan başla sonra üşenirsin yapmazsın
Ben spor salonundayım ağırlıklara geçicem şimdi ordanda eve

Tamam su çok iyi
Yaparsın canım ama geç olmadan başla sonra üşenirsin yapmazsın
Ben spor salonundayım ağırlıklara geçicem şimdi ordanda eve
Süpersin tatlım haydi kolay gelsin sana gece de uğra uğrayabilirsen yorgunluktan bayılmazsan

Sevmedigin tatli da iyi fikir. Canin isterse de yarin sabah yersin bir dilim? Bugun lokma yemistin cunku :)
Dun mu yemistin yoksa lokmayi Neyse sen bu saatten sonra yeme yine de baklava, cok istersen yarin sabah kadar bekle :)
Dondurmayı da yemedim henüz duruxam bakalım

Aaaa kahve içmedim kahve içeyim
Supersin. Soguk kahve yap sutlu, icine buz koyup blenderdan cek, kahveli dondurma
Ozaman soyle guzel peynirli bi salatayla kapatim gunu aksama
Evet canim ogun atlama. Peynirli salata iyi fikir

Selamlar kizlar,
Nasilsiniz , neler yaptiniz bugun, diyetler nasil?
Gecmisi okumayi bitiremedim, fakat takimimizin ilk sayfasini guncelledim.
Bir yandan kahvalti hazirliyorum, bir yandan size bakiyorum:)
Arkadasimin durumu iyiye gidiyor, dua eden iyi dileklerde bulunan herkese sonsuz tesekkurler.

Afiyet olsun kaptanim.
Cok gecmis olsun arkadasina , acil sifalar.

Simit yerine yulaflı krakerleri tavsiye ederim. Simit löp hamur olarak iniyor mideye bir de susamı da cabası. Zaten daha ziyade kavrulmuş susam kokusu için yeniyormsimit. Simit canımız çekince Evde kavur bir çay kaşığı mis.

Halihazırda Güzel ve fit adayı hanımlar,
Güzel birgün geçirmissinizdir inşallah. 8 den beritemizlik yapıyorum. Kileri buzdolabını banyoları bitirdim odalara geldim. Bitirip çocuklarla patene gideceğiz. Çok bakamadım ama akşam bakacağım inş. Paten de epey kalori yakar. :)))

Bugunün hasılatı

Sabah 08.30
Bazlama ekmeginin yarisi tost yani (hamburger ekmeginin biraz buyugunun yarisi)
1 caybardagı cay

Ara
1 sekersiz turk kahvesi

15.00
1 dilim karpuz
5 kasik falan taze fasulye
1 dilim ekmek

Ara
Oglumun tabaginda 2 tatli kasigi biber dolmasi kalmisti onu yedim

Aksam 18.00

Yine oglumun tabaginda
Yarim tavuk butu
3 kasik bezelye
3 kasik pilav
3 ucgen dilimi karpuz

Suanda cay iciyorum sekersiz

2litre su
30 dakika ay yuruyusu
250 kez ipsiz ip atlama

Bugunu biyle kapatirim insallah

Salata yalan oldu oglanin yemegi kalinca tabakta

Cok sevindim canim arkadasin icin, hep boyle ilerlesin iyilesmesi insallah
Ne guzel bir seslenme, havaya girdim walla. Cok yogun bugun ama hic birsey yiyemedim yogunluktan
Guzel menu canim, karpuz biraz fazla gibi. Sicaklarda insan farketmeyip cok yiyor sulu diye ama bayaa seker var karpuzda

Dunden sonra daha iyi menu ama yinede fazla gibi geldi yazinca bana ben bugun hic bisey yememeyi dusunuyordum oysa ki

Senin wasa dan ben de alacağım bir gün. Menü süper spor daha da süper. Zaten biliyorsundur ama söylemiş olayım ben de
Sağ ol canım wasa’yı şiddertle tavsiye ederim, daha tok tutuyor
Oooh mezuniyet kapıda, tatil de öyle, hayat sana güzel Deryacım, iyi tatiller simdiden canim
Çoook geçmiş olsun tatlım
Haha yok cok ciddî birşey olmadıkça mazaret kabul etmiyorum bilmiyorsan youtube ye yaz izle olmadı link atayım haha kacis yok ama
Yandık hababam sınıfı mahmut hocaya karşı
Canım güzel menü ama senin yerinde olsam akşam yemeklerinde tatlıyı daha az tutarım

2 temmuz menüm:

Sabah
2 wasa + 1 şeftali + peynir + hindi füme

Ara
Sütlü kahve + 2 bitter

Akşam
4 köfte + domates + 1 wasa + 4 kaşık yoğurt

Üstüne
Sütlü kahve + 2 küçük armut

Toplam
2.5 lt su

Spor
30 dk yürüyüş (salonda hoca dedi ki günaşırı gel salona ki kaslarına zaman ver, ondan gitmedim bugün)
+ 3x10 squat + 3x10 iç bacak yapmaya çalışacağım

Sagol canim.

Bugun isimi bitirince isyerimde kaldim 3 saat daha ve biraz tezimi yazdim. Karnim hala agriyor. Iyi hissedersem kendimi eve varinca spor yaparim. Haklisin canim muhakkak gun icinde iyi dengeliyorsa . himm ne iyiymis oyle her aksam dondurma

Cok guzel dikkat etmissin canim. Sporun da guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…