Dedim ya sekerim :)Maşallah de kaptan
Ilk geldigim gunleri hatirliyorum gunde 5-6 sayfa doluyordu..Evet canım son zamanlarda cenemiz düştü, klavye sporu yapıyoruz, işaret parmağım inceldi
Tesekkur ederim canm. Icmek istiyorum ama unuturmusum nasil etsem kiSenin icin hersey cok iyi olur ins. cnm
Geçmiş olsun canim.. diyet açısından iyi bile olabilir bu olumsuz durum
Su biraz daha artsa 2 litreyi geçseymis cok daha iyi olurmuş. Kısırrrr en sevdigim afiyet olsun
Bence guzel canim afiyet olsun
Yaaa cok haklisin mutlaka sutun kalitesi düşüyordur. Bu kadar cok kilo almamış olsaydım 10 15 kıloyla bitirseydim ben de hic ugramazdim sanirim buralara.Ama benim cok kilo fazlam oldu ve buraya gelmeden once iyice abartıyordum yemeyi. Kilolar gitmedikçe daha mutsuz bir anne oluyorum psikolojimi acayip etkiliyo. Doğumdan sonra suan ki kilom da olsaydım bu kadar sorun etmezdim ama hamilelikte cok kilo alıp dogum sonrası da hic gitmeyince çöktüm resmen. Kiloların gittigini gordukce daha mutlu oluyorum ki daha gidecek cok kilo var aslinda.
En iyisi hamilelikte cok kilo almamak ama onu başarani da tebrik etmek lazim.
Çok guzel menü afiyet olsun
Süpersin tatlım su2 temmuz
Spor: 15 dk eliptik, 20 dk yürüyüş
Menu:
9.00: yarım dilim ekşi mayalı ekmek, 5 zeytin, az peynir, bol domates
Ara: haşlanmış mısır
Öğle 13.00: 2 dilim karpuz, bir tavuk but
Ara: sütlü Nescafe yanında bir kare bitter
Akşam17.00: yarım bardak yağsız tuzsuz patlamış mısır, biraz yulaflı yoğurt ve haşlanmış yumurta
midem hala agriyor canim, ama umarim yarina iyilesecegimFitFiliz hazirmisin tatile canim?
Aomine Daiki kuzum sen varken ben olmuyorum ben varken sen olmuyorsun:)
Kozmogirl17 bugun menunu toparlamissin canisi:)
DeryaOnDiet nasil oldun canim?
K klbk33 ,sertugba , sserendipity , M Minikpanda1107 IcimdekiSonsuzDeniz ne var ne yok kizlar?
Harpy gozlerim seni ariyor, cinecin kulaklarin cinlasin kuzum, suan kahvemi icinyorum:)
tomrs menunu yazmayi unutma canim..
Allah acil şifalar versin canımmidem hala agriyor canim, ama umarim yarina iyilesecegim
Iste bu azim :)Bu ekteki tablonun hepsi maviye boşanacak. Yani en az 10K adım tamamlayacağım inşallah
CA'da pazartesiydi mesaji yazdigim vakit :)))Kaptanım pazartesi bitti Texasta bile bitti o derece yani :) Saliya geldik.
Hic ertelememeli haklisin canim..Hemen gönderiyorum kaptişim 2 çocuğun lafı mı olur
Eşine de geçmiş olsun.. gerçekten bu diş işleri çok zor bu yüzden hep erteliyorum o zaman da daha kötü oluyorhiç ertelememek lazım.
canim :)Cok guzel bir menu kaptanimsu az ama sporda cok guzel
Hepsi halloldu canim:)Problem yok kaptan yardımcılarını bahar kaptan ekliyor karar defterine zaten ona yazacaksın paylaşımdan şu kişiler kaptan yardımcısı olacak diye kazen sadece konu sahibini değiştiriyor başka birşey yapmıyor ilk sayfayı sen istediğinde değiştir o yetki var sende
Hosgeldin canim:)Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Canim dun dunde kaldi ama karbonhidratin cok olmus dun.Kizlar gunaydin dunden beri yazdiklarinizi alintilamaya calosiyorum tam alinti yapiyorum bisey oluyor cevaplayamadan yarim kaliyor hatta bu mesaj bile iki kere yarım kaldı pazartesi kilom 78.4 tu ama dunden beri kimbilir ne olmustur.Dun baya bi duzensiz ve karbonhidrat agirlikli beslendim tabikide arkadaslarin dedigi gibi peynir zeytin karpuz kavunda vardi ama benim cok ugrascak halim yoktu ne bulduysam o an pratik attım agzima saat saat yazamam ama beler yedigimi ustun koru yazim
sabah 2 sigara boregi 2 tabe bas parmak kadar patatesli borek
Gun boyu 5 tane falan basparmak buyuklugunde borek 2 tane daha sigara boregi bunlarin hepsi biseferde degil ama ara ara git gel yedim
Arada 4 5 dilim karpuz
Aksam
4- 5 kofte 1 dilim koy ekmegi (bir avuc buyuklugunde ekmek)
1 bardak ayran
Gun boyu yuzdum ama sure veremem
Zaten kosturma o bicimde cocuklarla deniz eziyet
Su
2 litre falandır
Bunlarin bana geri donusu inanilmaz bir mide agrisi bas agrisi ve mide bulantisiydi
Hersey bugun itibariyle normale donucek bana guvenin kizlar cezam varsada cekmeye raziyim
Denizcim denk gelemiyoruz, iyi misin canim, yogun musun cok?Günaydın kızlar,çok telaşlı bir hafta,1 domates,biraz peynir, 2 dilim ekmekle kahvaltı yaparak evden çıktım,dışarıda birşey yemem vakitli dönebilirsem,ye güzel yazışmışsınız,okuyacağım arada
Cok guzel olmus canim, 1 kucuk lokmaya cezamiz yok:)Mesajları okumak bittiyse sıra menü de
1 temmuz
11.30
Çökelek sündürmesi
1 dilim köy ekmeği
15.00
1 porsiyon et döner.
2 lokma pide
Ara 6 cig badem
1 çikolatalı lokma
18.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık z. taze fasulye
1 kare yoğurt
Su 3 litre
6600 adim
cok guzel canim :)1 temmuz menum:
08:00 tortilla dürüm (peynir, domates, 3 zeytin, marul), cay
10:30 yagsiz sutlu kahve
12:30 2yk bulgur pilavi, 4 kucuk kofte, 1 bardak ayran
15:30 1 tabak cig bezelye, 3 adet cilek
16:30 yagsiz sutlu kahve
18:00 1 tabak patlican oturtma, 2 sis kofte
19:30 latte, 2 catal kek (disari ciktik yine arkadaslarla, cok ovduler keki, dayanamayip tadina baktim)
Su 1.5-2lt sanirim, cok icemedim
Spor: 100 mekik, 30 leg raises
1 dilim ekmekten tost da mi yemeyelim :))Tost hariç güzel :)
hayali ip atlama canim, tam da senin dedigin oluyor:)Kızlar birde spor listesinde 200 şp atlama yazıyor bende ip atlar gibi zıplamakta sayılıyor mu :)
canim :))Senin icin hersey cok iyi olur ins. cnm
Geçmiş olsun canim.. diyet açısından iyi bile olabilir bu olumsuz durum
Su biraz daha artsa 2 litreyi geçseymis cok daha iyi olurmuş. Kısırrrr en sevdigim afiyet olsun
Bence guzel canim afiyet olsun
Yaaa cok haklisin mutlaka sutun kalitesi düşüyordur. Bu kadar cok kilo almamış olsaydım 10 15 kıloyla bitirseydim ben de hic ugramazdim sanirim buralara.Ama benim cok kilo fazlam oldu ve buraya gelmeden once iyice abartıyordum yemeyi. Kilolar gitmedikçe daha mutsuz bir anne oluyorum psikolojimi acayip etkiliyo. Doğumdan sonra suan ki kilom da olsaydım bu kadar sorun etmezdim ama hamilelikte cok kilo alıp dogum sonrası da hic gitmeyince çöktüm resmen. Kiloların gittigini gordukce daha mutlu oluyorum ki daha gidecek cok kilo var aslinda.
En iyisi hamilelikte cok kilo almamak ama onu başarani da tebrik etmek lazim.
Çok guzel menü afiyet olsun
Aa canim bu bizim yogurtlu, kofteli ve birazda eriste koyarak yaptigimiz corba.Özge'cim lebeniye çorbasını ben KK'den öğrenmiştim. Yöresel çorbalar yarışmasında keşfettim. İçinde top köfteler, haşlanmış nohut var, meyanesinde ise bol yoğurt ve yumurta sarısı. Nane soslu. Zaten ana yemek gibi bence
Havuza gelince, sitenin ortak havuzu o yüzden sabah temizlenmesi bitince gidiyorum, sabahtan öğlene kadar kalabalık olmuyor. Akşam gitmiyorum çok çocuk oluyor o zaman.
Yalni, ödem mi yaptım bilmiyorum (havuzdan su çekti galiba vücudum) bu sabah artidayim. Yemeği de arttirdim ya belki ondandır
Telefonlarda su icmeyi hatirlatma uygulamalari var canim, bende kullaniyorum, tavsiye ederim:)Tesekkur ederim canm. Icmek istiyorum ama unuturmusum nasil etsem ki
Hafif beslen canim, yarinda dikkat et kendinemidem hala agriyor canim, ama umarim yarina iyilesecegim
tamam canimHafif beslen canim, yarinda dikkat et kendine
Aci yok Rocky repligi sana geliyor ozaman :))Canım şu an bile kollarımı zor kullanıyorum şişmiş resmen acı çekiyorum dünden beri
Ay inşallah kuzum geldim geri
Ben hiç özlememişim sporu valla ha ahahahah yanıyor kollarım acıyor
3 güne alışırımda işte o üç gün öldürüyor beni
Gayet guzel yonlendirmissin canim.Bu hepimizin ortak sorunu.Bilemedim kisir olabilir veya patates salatasi bol yesillikli. Yanina yogurtlu kereviz, kabak veya semizotu
tatli da sutlu bir tatli olabilir belki, veya yulaf ile sekersiz crumble?
Miktarlari cok abartmadan yersen biraz da yuruyus eklersen tamamdir bence. kaptanim?Yawrukush
Ah cok kotu alerji, ilac vs kullaniyor musun Feyzacim?Hapşurmaktan ölüyorumallerjim tuttu
İnşallah çabuk geçer geçer de içimi çıkarttı dışıma ya
Canim karpuz oldukca sekerli bir meyve, 1 dilimden fazla yememeye calis. (yarim ay seklinde ince bir dilim, 4-5 ucgen parca)Kizlar karpuz nekadar yiyebiliriz oglen yemegi niyetine
Her tatil donusu cok yorgunluk oluyor, bazen tatile giderken bu yuzden ayaklarim geri basiyor:))Menümü akşam yazarım artık.
Yoğun birgün beni bekler.
Dolaba fare girse açlıktan ölür
Tatil dönüşünden nefret ediyorum.
1 aya ancak düzeliriz yaa
Iyi eglenceler, Allah mesut etsin canim:)Kizlar ben bugun pek online olamayacagim aksam 7de kinamiz var kuzenimin birazdan spor salonuna gideceğim gelince yemek yiyip hazirlanacağım eve dönünce kına sonrası bakarım takıma tekrar ♥
Canim diyet dondurmalar var, 100 kalori civarinda burada.Kızlarcım menüme dikkat ediyorum
Grupta da konuşmuştuk ama
Dondurma işini yesem nasıl olur bugün çok sıcak
Maraş yiyeceğim izin çıkarsa
Böyle yazmak da pek olmadı şu an ama haber bekliyorum :/
Canim cok sagol..Afiyet olsun kaptanim.
Cok gecmis olsun arkadasina , acil sifalar.
Oyy yorulmussun canim, kizlar yardim ediyor mu?Halihazırda Güzel ve fit adayı hanımlar,
Güzel birgün geçirmissinizdir inşallah. 8 den beritemizlik yapıyorum. Kileri buzdolabını banyoları bitirdim odalara geldim. Bitirip çocuklarla patene gideceğiz. Çok bakamadım ama akşam bakacağım inş. Paten de epey kalori yakar. :)))
Guzel canim, dune gore gayet iyi:)Bugunün hasılatı
Sabah 08.30
Bazlama ekmeginin yarisi tost yani (hamburger ekmeginin biraz buyugunun yarisi)
1 caybardagı cay
Ara
1 sekersiz turk kahvesi
15.00
1 dilim karpuz
5 kasik falan taze fasulye
1 dilim ekmek
Ara
Oglumun tabaginda 2 tatli kasigi biber dolmasi kalmisti onu yedim
Aksam 18.00
Yine oglumun tabaginda
Yarim tavuk butu
3 kasik bezelye
3 kasik pilav
3 ucgen dilimi karpuz
Suanda cay iciyorum sekersiz
2litre su
30 dakika ay yuruyusu
250 kez ipsiz ip atlama
Bugunu biyle kapatirim insallah
Amin canim,eksik olma:)Cok sevindim canim arkadasin icin, hep boyle ilerlesin iyilesmesi insallah
Ne guzel bir seslenme, havaya girdim walla. Cok yogun bugun ama hic birsey yiyemedim yogunluktan
Guzel menu canim, karpuz biraz fazla gibi. Sicaklarda insan farketmeyip cok yiyor sulu diye ama bayaa seker var karpuzda
Gizemcim afiyet olsun, cok guzel canim:)2 temmuz menüm:
Sabah
2 wasa + 1 şeftali + peynir + hindi füme
Ara
Sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
4 köfte + domates + 1 wasa + 4 kaşık yoğurt
Üstüne
Sütlü kahve + 2 küçük armut
Toplam
2.5 lt su
Spor
30 dk yürüyüş (salonda hoca dedi ki günaşırı gel salona ki kaslarına zaman ver, ondan gitmedim bugün)
+ 3x10 squat + 3x10 iç bacak yapmaya çalışacağım
Tez konun ne canim?Bugun isimi bitirince isyerimde kaldim 3 saat daha ve biraz tezimi yazdim. Karnim hala agriyor. Iyi hissedersem kendimi eve varinca spor yaparim.
Haklisin canim muhakkak gun icinde iyi dengeliyorsa . himm ne iyiymis oyle her aksam dondurma
Sagol kuzum:)Aleyküm selam tez zamanda iyileşir inşallah canım
İyiyiz :)
Ilk gune gore cok guzel bir menu canim, spor yapabildin mi?2 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
1 kase ayran corbasi
Ara 1 salatalik
Aksam
Ayran corbasi
3 kofte
Salata
Su 2 ama 3 e tamamlarim
Afiyet olsun, gayet guzel, hasta halinle spor da mi yaptin sen...2 temmuz menum
09:00_ 2 muz
12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado
17:00_ 1 kase humus , 4 falafel.
20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt
su: 3 litreye yakin
spor: 200 ipsiz ip, 6000 adim
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch
Afiyet olsun Deryacim ,cok guzel :)2 temmuz
Spor: 15 dk eliptik, 20 dk yürüyüş
Menu:
9.00: yarım dilim ekşi mayalı ekmek, 5 zeytin, az peynir, bol domates
Ara: haşlanmış mısır
Öğle 13.00: 2 dilim karpuz, bir tavuk but
Ara: sütlü Nescafe yanında bir kare bitter
Akşam17.00: yarım bardak yağsız tuzsuz patlamış mısır, biraz yulaflı yoğurt ve haşlanmış yumurta
Teknoloji Proje yonetiminde is sureci modellemesi uzerineAci yok Rocky repligi sana geliyor ozaman :))
Gayet guzel yonlendirmissin canim.Bu hepimizin ortak sorunu.
Davetlerde salata turlerinden abartmadan, diyetimize zarar vermeden yiyebiliriz.
Pasta-borektense salata cesitlri daha masum..
Ah cok kotu alerji, ilac vs kullaniyor musun Feyzacim?
Canim karpuz oldukca sekerli bir meyve, 1 dilimden fazla yememeye calis. (yarim ay seklinde ince bir dilim, 4-5 ucgen parca)
Her tatil donusu cok yorgunluk oluyor, bazen tatile giderken bu yuzden ayaklarim geri basiyor:))
Ama yinede deger, tatil gibisi var mi:)
Iyi eglenceler, Allah mesut etsin canim:)
Canim diyet dondurmalar var, 100 kalori civarinda burada.
Acaba var midir memleketimde de?
Canim cok sagol..
Oyy yorulmussun canim, kizlar yardim ediyor mu?
Iyi eglenceler:)
Guzel canim, dune gore gayet iyi:)
Amin canim,eksik olma:)
Gizemcim afiyet olsun, cok guzel canim:)
Tez konun ne canim?
Kendini iyi hissetmiyorsan sporu es gec, once iyiles, dinlen
Sagol kuzum:)
Ilk gune gore cok guzel bir menu canim, spor yapabildin mi?
Afiyet olsun, gayet guzel, hasta halinle spor da mi yaptin sen...
Afiyet olsun Deryacim ,cok guzel :)
Merhaba arkadaşlar ben de geldim aranıza 172 88 kiloyum şimdilik hedefim 78 inşallah hep beraber hedeflerimüze ulasiriz
Duzenli beslenme bu olsa gerek canim gecmis olsun bu arada
Kolay gelsin canim, aertik bol bol bekliyoruz seni buraya :)
Bence guzel menu olmus tatlim, spor da iyi
Canim oyle deme yaa, vucudun nasil bir mucize yaratiyor ona odaklan sen, bir kavus bebegine bak ne kadar guzel duygu. Nasil gidiyor hamileligin? Sonlarda gobek cok buyuyor diye zorlayabiliyor biraz, heleki senin sonu yaza geldi.
Canim benim hic acilmamisti istahim. Bence istahi acan sana surekli pasta pogaca getiren tanidiklarin oluyor, ben burada gurbette yalniz, ne bulsam onu yiyordum. Bol bol peynir domates ekmek
isin sakasi ben gercekten sadece susadim. Bol su ictim ve normal yeme duzenim bana yetiyordu, hic ekstra kaloriye ihtiyac duymadim emzirirken ve cok da bol sutum oldu.
Siz bir 6 ayi atlatin bebeginizle sonra dusunursun diyeti, zaten hamilelik sonrasi da vucudun kendini toparlamasi 6 aymis. O surede sadece saglikli beslenmeyi hedefle. Aciktikca ye ama sadece saglikli seyleri, gerisi kendiliginden gelir
Guzel olmus bence menun kaptanim
Gunaydin kaptanim, sizde ptesi mi hala, biz sali gunune gectik :)
oruclusun hala degil mi?
Bazen araba kulanirken youtube'dan video izlerim. bugun yuzlesme izliyordum didem kanca ile. O bahsetti bu oructan. Bir arkadasinin annesi mide kanserini bu yontemle cozmus. 21 gun sadece su icerek bir klinikte doktorlar ile uygulamis bu orucu.
Canim kotu olmus menu ama en azindan aksami iyi dengelemissin. Moral bozmak yok, bugun saglikli beslenmeye devam
Neden hayal olsun ki canim? BakHarpy 90li kilolardan baslamis zayiflama seruvenine simdi 60larda. Yakinda 50yi de gorecek kuskusuz. Gerci hedefi 60 ama belki 59.9 ile mezun olur
Tesekkurler canim
Belki de içten içe mezuniyet partimi herkes buradayken yapmak istiyorumdur. O yuzden yavaşlamıştır
Pilates de yapmadım hiç acaba denesem mi. Zumba muthiş enerji ve mutluluk veriyor. Dans etmeyi sevdigimden sanırım.
İlki benim de halsizlik olmuştu ama o derece değil. öncesinde öğünleri ve yemeyi adım adım azaltmıştım. Diğer 3 günlüklerin 36 saatlikten çok bir farkı olmadı diyebilirim. Öğün saatleri biraz cazip oluyor herkese hazırlarken ama ona dayanmak bile ayrı keyif. 2. günün ortalarından sonra zaten canın istemiyor aksine kokuyor herşey.
Asıl 72 saatten sonra immune regeneration denilen bir dönem başlıyor. En faydalı kısmı ama denemedim daha fazla henuz. belki kışın denerim. akşam hava kararınca yatarım hemen :) Zaten çok dinlenmek ve vücudun yenilenmesine harcamak gerekiyormuş bütün mevcut enerjiyi.
Amiiinnnn. inşallah canım ağzından bal damlıyor. Benim için dilediklerinin daha güzeli senin olsun.
Mükemmel bir menu daha. Afiyet olsun!
Yok canım
Test 3 kere yaptırdım sadece kedi köpek çıktı birisinde ama ona da zaten çok uzağım
Allerjik rinit var yıl boyu belli saatlerde böyle oluyor bazen daha az ama artık arkadaşlarıma diyorum hapşurmadan hapşurcam korkmayın diye
Bir kere derste önümde oturan arkadaş yerinden hoplamıştı
Kızsın sen az kibar hapşiu falan yap di mi
Selamlar kizlar,
Nasilsiniz , neler yaptiniz bugun, diyetler nasil?
Gecmisi okumayi bitiremedim, fakat takimimizin ilk sayfasini guncelledim.
Bir yandan kahvalti hazirliyorum, bir yandan size bakiyorum:)
Arkadasimin durumu iyiye gidiyor, dua eden iyi dileklerde bulunan herkese sonsuz tesekkurler.
2 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
1 kase ayran corbasi
Ara 1 salatalik
Aksam
Ayran corbasi
3 kofte
Salata
Su 2 ama 3 e tamamlarim
2 temmuz menum
09:00_ 2 muz
12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado
17:00_ 1 kase humus , 4 falafel.
20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt
su: 3 litreye yakin
spor: 200 ipsiz ip, 6000 adim
Yawrukush @Elmasyuzuk @stitch
FitFiliz hazirmisin tatile canim?
Aomine Daiki kuzum sen varken ben olmuyorum ben varken sen olmuyorsun:)
Kozmogirl17 bugun menunu toparlamissin canisi:)
DeryaOnDiet nasil oldun canim?
K klbk33 ,sertugba , sserendipity , M Minikpanda1107 IcimdekiSonsuzDeniz ne var ne yok kizlar?
Harpy gozlerim seni ariyor, cinecin kulaklarin cinlasin kuzum, suan kahvemi icinyorum:)
tomrs menunu yazmayi unutma canim..
Iste bu azim :)
CA'da pazartesiydi mesaji yazdigim vakit :)))
Hic ertelememeli haklisin canim..
Iyi misin bugun?
canim :)
Hepsi halloldu canim:)
Hosgeldin canim:)
Canim dun dunde kaldi ama karbonhidratin cok olmus dun.
Birazda deniz kenarinda mecbur yemissin am bir dahakine, salatlik,havuc, bir cesit salata, ya da en azindan bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine:)
Denizcim denk gelemiyoruz, iyi misin canim, yogun musun cok?
Cok guzel olmus canim, 1 kucuk lokmaya cezamiz yok:)
cok guzel canim :)
1 dilim ekmekten tost da mi yemeyelim :))
hayali ip atlama canim, tam da senin dedigin oluyor:)
canim :))
Aa canim bu bizim yogurtlu, kofteli ve birazda eriste koyarak yaptigimiz corba.
Ustunede tereyagi , pul biber ve naneee immm :)
Afiyet olsun.
var canım sanırımAci yok Rocky repligi sana geliyor ozaman :))
Gayet guzel yonlendirmissin canim.Bu hepimizin ortak sorunu.
Davetlerde salata turlerinden abartmadan, diyetimize zarar vermeden yiyebiliriz.
Pasta-borektense salata cesitlri daha masum..
Ah cok kotu alerji, ilac vs kullaniyor musun Feyzacim?
Canim karpuz oldukca sekerli bir meyve, 1 dilimden fazla yememeye calis. (yarim ay seklinde ince bir dilim, 4-5 ucgen parca)
Her tatil donusu cok yorgunluk oluyor, bazen tatile giderken bu yuzden ayaklarim geri basiyor:))
Ama yinede deger, tatil gibisi var mi:)
Iyi eglenceler, Allah mesut etsin canim:)
Canim diyet dondurmalar var, 100 kalori civarinda burada.
Acaba var midir memleketimde de?
Canim cok sagol..
Oyy yorulmussun canim, kizlar yardim ediyor mu?
Iyi eglenceler:)
Guzel canim, dune gore gayet iyi:)
Amin canim,eksik olma:)
Gizemcim afiyet olsun, cok guzel canim:)
Tez konun ne canim?
Kendini iyi hissetmiyorsan sporu es gec, once iyiles, dinlen
Sagol kuzum:)
Ilk gune gore cok guzel bir menu canim, spor yapabildin mi?
Afiyet olsun, gayet guzel, hasta halinle spor da mi yaptin sen...
Afiyet olsun Deryacim ,cok guzel :)
Sende kac tane var canımBebeler izin verirse
canım su tahmini kaçtır bol 3 mü acaba:) gayet güzel geçmiş olsunmenüm
sabah
1-2 çatal sütlü omlet (yiyemedim)
1 kutu incirli aktivia
ara yarı yarıya sütlü kahve
öğlen
1 kase yoğurt
omleti sütün içinde ezip biraz peynir ekleyip ısıttım onu yedim 1 saatte
2 dlm beyaz ekmeğin içi
ara
1 kutu incirli aktivia
akşam
1 sk kıymayı patates-enginar yemeği (çatalla iyice ezdim bebek gibi)
yoğurt
ara
az sütlü kahve
yoğurt
kahvaltı yapamayınca spora gitmeye cesaret edemedim.
bol su (en azından su içebiliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?