ben kendime şaşıyorum bu yaz kimse bana 2L bile içiremiyordu yaOhh sefan olsun kaptanım, ben de koydum türk kahvemi sana doğru hüpletiyorum
Bugün süper gitmişsin, hey yavrum be 4.2 l su ne demek?
Ben gece yatmadan o kadar su içsem bütün gece tuvalette geçiririmben kendime şaşıyorum bu yaz kimse bana 2L bile içiremiyordu ya
sıcaklardan dondurmaya da dayanabilmek için içip duruyorum sabah kahvaltıyı zaten baya geç artık o kahvaltı da sayılmaz dayaptığım için oraya kadar 1.2 içiyorum sonra o 2 ye ordan otururken 3 ya da sporla
sonra yatana kadar elimde bardak
400 ml lik bi bardak var harika oluyor onla içmek çok kolayıma gidiyor bardakta su da kalmasın derkentavsiye ederim
yok yok kaç saattir sadece ilaç için içtimBen gece yatmadan o kadar su içsem bütün gece tuvalette geçiririm
2 Temmuz
14.30
peynirli yumurta
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
3 yeşil zeytin
1yk çörekotu yağı
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 dilim ekmek
dibek kahvesi 16.30 falandı sanırım
19.00
kabak yoğurtlu(az yağda kavurma üstüne yoğurt dereotu)
yeşillik salatası
elimin yarısı kadar büyüklükte incecik(kenar kısmı geldi hatta) 1 dilim mayalı köy ekmeği
20.00
türk kahvesi
su
4.200 L
spor
leslie 5k yı 2 kere yaptım (90dk)
50 yana dönüş
@Yawrukush
@stitch
Elmasyuzuk
Çok sağol canımsüpersin kuzum dondurmalar çoktaaaan erimiştir bile
teşekkür ederim canımÇok sağol canıminşallah iyi kurt döktüm
Menu güzel spor şahane on numara beş yildiz Süpersin canım
Su da harika
3 vardır canım büyük bir bardağım var 350 ml ondan gidip gelip dolduruyorum ama hiç saymadım.. teşekkür ederim inşallah tartıya da yansır bu durumcanım su tahmini kaçtır bol 3 mü acaba:) gayet güzel geçmiş olsun
yansır inşallah :) böyle devaam 2 gün kaldııı3 vardır canım büyük bir bardağım var 350 ml ondan gidip gelip dolduruyorum ama hiç saymadım.. teşekkür ederim inşallah tartıya da yansır bu durum
tabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalarKınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
tabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalar
annem arada beni oturtturuyor yeter çok baktılar diye
o yaşta sen daha fit olursun böyle gidersen kuzum
benimki hiç oynamaz o yüzden ben 2 kişilik oynuyorumhaha normalde gitmem sevmiyorum gürültülü ortamı ama kuzenim mecbur
Haha iyi yapıyor benim annemde tersine herkez oynuyor kalk sende oyna birşey olmaz diyor
Inşallah canım ♥
Benimkide oynamıyor bilmiyorda bana söylüyor oyna diyebenimki hiç oynamaz o yüzden ben 2 kişilik oynuyorum
canım benim bir arkadaşım kekik suyu içiyorduKizlar benim reglim 3 gün geçti bugün 4. Güne girdim hala olmadim napcam ben ya
Bende içeyim iyi geliyorsa canımcanım benim bir arkadaşım kekik suyu içiyordu
vücut yağ oranını ölçtürdün mü canım yakın zamanda
hemen de stres olma dönemsel olabilir aksamalar belirtileri oldu mu hiç
canım stres olma benimde yılda 1 kere seker mesela 35 güne kadar bekle olursunBende içeyim iyi geliyorsa canım
Olcdurdum salona yazıldıktan 1 hafta sonra %23 çıkmıştı canım
Karnım sis belirtiler var gibi ama ben de sanci olmuyor hiç oyuzden tam emin olamıyorum sadece karin sisliğinden anlıyorum olcak gibiyim ama 4 gün de geçti az değil inşallah olurum yine doktorluk olmak istemiyorum rahim incelmesi vardı ilaçla olmuştum geçen ay
Yaslari kac benimde 2 tane 19 ay var aralarinda zor oluyor dimiHehe bende 2 tane var.
13.5 ay ara ile hemde
Inşallah canım ya tamam yarın deneyeceğimcanım stres olma benimde yılda 1 kere seker mesela 35 güne kadar bekle olursun
iç belki söktürür
Ben de iki 3 diye sınırlamadım çok acıkır sam 3 yiyorum yoksa 2 birde aralar var tabiAynen canım 2 öğün besleniyorum ama önümüzdeki 3 gün 3 öğün deneyeceğim bakalım
Ya onu nasıl çözü cem bilmiyorum 2 bebeğim var 3 buçuk 1 buçuk yaşlarında yürüyüşe çıkamıyorum diğer sporları da yeni bel fıtığı ameliyati oldum 1 ay oldu Dr 6 ay dikkat dedi yürüyüşü önerdi ama çocuklardan çıkamıyorum akşama kadar da oturduğum söylenemez ne yapabilirim onerileriniz
Çok güzel menü, spor yok mu canım?
Süper!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?