Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ilginç insanlar var evet annemde biliyor tanıyor şöyle dedim ortada birşey yok millete laf verme sus sen diyor ben istemiyor derim diyor buda bana laf çarpma aslında gelsin istesin diyor iste
Cumartesi canım düğün değil ama nikah yapıyorlar
Çok sağol canım

Keto aslinda esim cok istedi yapayim ama hic yapmadim.
Bu tahildan dolayi rahatsiz olan midenin ardindan gelen menu
Iyi yapmissin canim. dun de evde vakit gecirmissin.

o temizlik inşallah bana da nasip olur

menun gayet guzel canim, afiyet olsun. su da super

Bencede çok iyi diyetisyene gidesim geliyor oyuzden haha
Bernim burda 6-7 diyetisyen deneyimim oldu, listeler de var ama biri basti bana tahili, digeri tamamen kesti.
Biri protein ve sebze dedi sadece, derken herbirine kisa sureli uydum

İşte vakit buldukça yazıyorum kaptişim.. Bu hafta beni izne çıkarıyormusunuz ? 19 temmuzda geri döneceğim inşallah

tam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dedi çok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
yalnız yapmak pek kolay olmuyor canım ..Bende spora müdürümle gidiyorum.. daha iyi vakit geçiyor

sagol canim, bitirelim artik su tezleri

2 temmuz menum:
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, peynir, domates, marul, 4 zeytin), cay
12:00 yarim bardak ayran
12:30 ton balikli, beyaz peynirli yagsiz salata
13:30 sade filtre kahve
16:30 Kalan yarim bardak ayran
20:30 tavada az yagla pisirilmis tavuk, 2 adet, biraz firinda patates/havuc karisimi, bir bardak ayran
Su cok icemedim. 1-1.5lt
spor yapamadim

günaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorum
Gunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
-100 gr eksidir canım ne güzel işte

vavv cok guzel dikkat etmissin canim, afiyet olsun. Izne ayrildigin kiloya kisa surede donecegin belli oldu

Bernim burda 6-7 diyetisyen deneyimim oldu, listeler de var ama biri basti bana tahili, digeri tamamen kesti.
Biri protein ve sebze dedi sadece, derken herbirine kisa sureli uydum
Haha ben diyetisyene gitmeyi düşündüm ailem herke yok dedi ama aslında uygun bir menü veren iyi bir diyetisyen olsa gitmek isterdim kilo vermesi daha kolay olurdu sanki ama bir listeye uymakta zor haha okadar para veriyorsun kız uy uy

günaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorum

-100 gr eksidir canım ne güzel işte
100 gr 100 grdir tabi canim

Süpersin canım

Menü bu kadar mı su

Canım çok zorlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…