- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Evet ilginç insanlarne guzel, insan bir spor arkadasi bulabilirse daha da motive oluyor, onu da getir takima zayiflatalim
oooh supermis suyun
fotografini cekmek midaha neler yawf
iyi demissin, basin bagli desin annen :) gerci zaten erkek arkadasin vardi diye hatirliyorum
Ayy insallah hepimiz oyle olalim
Canim belki @Yawrukush veElmasyuzuk sana yapabilecegin sporlar bulabilirler, bebekler uyurken falan
oyy cok yakin yaslari, allah kolaylik versin canim. Super anneymissin :)
Aksam cok olmamis ama olsun, daha iki gun var cumaya
o nasil bir spor ac karninayken
Bu hafta tartini cok merak ediyorum
Arpa sehriye salatasi kotu degil ki?
O zaman benden sana 250 ip cezasi
Dugun ne zaman?
Gecmis olsun canim
Supersin
Keto aslinda esim cok istedi yapayim ama hic yapmadim.kızlaaaar sabahtan beri çıkış yolunu arıyorumokuyorum okuyorum 10 sayfa daha okuyorum okuyorum 10 sayfa daha sonunda ışığı gördüm
bugün dişimden dolayı inanılmaz saçma beslendimyiyemeyince spora gitmeye de cesaret edemedim. neyse evdeki işlerimi falan hallettim :)
hoş geldin canım boyun çok iyiymiş :) be 1 yıl önce 88 kiloydum :) şimdi 65lerde dolaşıyorum:)
teşekkür ederim nomalde menülerim bundan daha iyidir. :) bu arada hoş geldin :)
ay canım ağzından bal damlamış resmen 50ler felan :) gerçi pek mümkün görünmüyor ama olsun düşüncesi bile güzel :)
kesin öyledir canım :)
zumba gerçekten çok keyifli ama kasları güçlendirmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya hiç etkisi yok. zumba tek başına yetersiz olduğunun canlı kanıtı benim :) enazından son 5-6 kilon kaldıysa kas güçlendirici bişeyler yapmak iyi fikir olabilir.
çok alemsin benim eşim öyledir bi hapşurur apartman inler ilk tanıştığımda ödüm patlıyordu şimdi alıştım :)
canım aynı şeyleri hissediyorum bi türlü bitiremedim :) akşam oldu :) umarım senin de günün güzel geçiyordur. arkadaşının durumunun iyiye gitmesine sevindim :) tekrar geçmiş olsun
canım akşam yemeğin güzel. öğleni biraz arttırabilirsin tek çorba az olmuş. menüne meyve ve ara öğün olarak süt ürünü ekleyebilirsin..
keto dedikleri bu mu oluyor canım %75 yağ falan denk geldim geçenlerde. pek benlik değil ama iy bir menü:)
ay aslında tüm gün buradaydım kaptişim yüzdüm yüzdüm kuyruğu bulamadımmenümü yazayım hemen..
o temizlik inşallah bana da nasip olurHalihazırda Güzel ve fit adayı hanımlar,
Güzel birgün geçirmissinizdir inşallah. 8 den beritemizlik yapıyorum. Kileri buzdolabını banyoları bitirdim odalara geldim. Bitirip çocuklarla patene gideceğiz. Çok bakamadım ama akşam bakacağım inş. Paten de epey kalori yakar. :)))
menun gayet guzel canim, afiyet olsun. su da super02/07/2019
sabah(09.00)
1 dilim kaşar p.
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates
haşlama yumurta
yoğurt
öğlen (12.45)
1 kase mercimek çorbası
150 gr et sote
2 yk erişte
akşam (19:00)
1/2 kase paça çorbnası
1 adet kuru dolma
1 adet yeşil elma
su 3 lt üstü
spor yok
Bernim burda 6-7 diyetisyen deneyimim oldu, listeler de var ama biri basti bana tahili, digeri tamamen kesti.Bencede çok iyi diyetisyene gidesim geliyor oyuzdenhaha
öğlen az geldi bana canım akşam acıkmadınmı2 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
1 kase ayran corbasi
Ara 1 salatalik
Aksam
Ayran corbasi
3 kofte
Salata
Su 2 ama 3 e tamamlarim
teşekkürler canımmenun gayet guzel canim, afiyet olsun. su da super
Gunaydin canim, hala agriyor ya. Nasil bir mide zarari yaptiysa o sandvicler. Ama tabiki ilk gune bakarak cook iyi.DeryaOnDiet bu sabah nasılsın deryacım? Düzeldi mi karnın biraz?
İşte vakit buldukça yazıyorum kaptişim.. Bu hafta beni izne çıkarıyormusunuz ? 19 temmuzda geri döneceğim inşallah@Derya_the_queen hazirmisin tatile canim?
Aomine Daiki kuzum sen varken ben olmuyorum ben varken sen olmuyorsun:)
Kozmogirl17 bugun menunu toparlamissin canisi:)
DeryaOnDiet nasil oldun canim?
@klbk33 , @sertugba , @enimenime , @Minikpanda1107 @DenizinYosunKokusu ne var ne yok kizlar?
@Harpy gozlerim seni ariyor, @cinecin kulaklarin cinlasin kuzum, suan kahvemi icinyorum:)
@tomrs menunu yazmayi unutma canim..
yalnız yapmak pek kolay olmuyor canım ..Bende spora müdürümle gidiyorum.. daha iyi vakit geçiyortam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dediçok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
sagol canim, bitirelim artik su tezleriGunaydin kizlar
Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmak
Cok guzel
Neden oyle demis ki hoca acaba, benim bildigim kas veya HIIT calisiyorsan gun asiri, ama diger gunler de gidip LISS tarzi egzersiz yapabilirsin
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)
Yedin mi dondurma? :)
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?
Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?
heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbeti
Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa
Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)
Ben sendeki azme hayranim, eminim 50leri de gorursun. Tabii istiyorsan
heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissin
guzel olmus menun
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versin
günaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorumGünaydın kızlar
Bu sabah yorgun kalktım biraz birde migdem bir garip hafif bir bulanti var birde ağrı gibi değişik hemen spora başlayıp bir yemek yiyeceğim acliktandir belki akşam çok sakız çiğnemiştim ondanda olabilir siz nasılsınız iyisiniz inşallah♥
-100 gr eksidir canım ne güzel işteGunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
vavv cok guzel dikkat etmissin canim, afiyet olsun. Izne ayrildigin kiloya kisa surede donecegin belli oldu2 temmuz menum:
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, peynir, domates, marul, 4 zeytin), cay
12:00 yarim bardak ayran
12:30 ton balikli, beyaz peynirli yagsiz salata
13:30 sade filtre kahve
16:30 Kalan yarim bardak ayran
20:30 tavada az yagla pisirilmis tavuk, 2 adet, biraz firinda patates/havuc karisimi, bir bardak ayran
Su cok icemedim. 1-1.5lt
spor yapamadim
Haha ben diyetisyene gitmeyi düşündüm ailem herke yok dedi ama aslında uygun bir menü veren iyi bir diyetisyen olsa gitmek isterdimBernim burda 6-7 diyetisyen deneyimim oldu, listeler de var ama biri basti bana tahili, digeri tamamen kesti.
Biri protein ve sebze dedi sadece, derken herbirine kisa sureli uydum
100 gr 100 grdir tabi canimgünaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorum
-100 gr eksidir canım ne güzel işte
Süpersin canımGünaydınnnnnn
2 temmuz
12.00
Çökelek sündürmesi
Yarım köy ekmeği ve 10 zeytin
1 tatli kaşığı kadar tahin ve kuşburnu
15.00
1 kase kadar leblebi
Planlar tamamen değişti misafirlerim son anda işi çıkmış ertelediler sonra dayim aradı sehir disina gidiyorlarmış beni de götürdüler. o yuzden de
Akşam 20.00
Et tantuni ayran
Su 3 litre
6000adim
Menü bu kadar mıMenü bildirim
Saat 21 :2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 saat temizlik
3 saat paten
5 er dakikadan 3 set 15 dk plank
15201 adım patende iki adımla uzun mesafe kayabilince çok adım saymamış oradayken. Ama duvarda 1 saati 600 kalori yakar yazan bir poster vardı
Canım çok zorlamaGünaydın kızlar
Bu sabah yorgun kalktım biraz birde migdem bir garip hafif bir bulanti var birde ağrı gibi değişik hemen spora başlayıp bir yemek yiyeceğim acliktandir belki akşam çok sakız çiğnemiştim ondanda olabilir siz nasılsınız iyisiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?