Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İkiz arabası bulabileceğin bir yer var mı. Bana bir arkadaş vermişti ikizleri büyüyünce. Yürüme bandı ya da en temizi odadan odaya hızlı yürüme. Bir seferde vaktin olmazsa 2 ye 3e hatta 4 e bölebilirsin. Çok geçmiş olsun.

Günaydınnnnnn
2 temmuz
12.00
Çökelek sündürmesi
Yarım köy ekmeği ve 10 zeytin
1 tatli kaşığı kadar tahin ve kuşburnu

15.00
1 kase kadar leblebi

Planlar tamamen değişti misafirlerim son anda işi çıkmış ertelediler sonra dayim aradı sehir disina gidiyorlarmış beni de götürdüler. o yuzden de

Akşam 20.00
Et tantuni ayran

Su 3 litre
6000adim

Menü bildirim
Saat 21 :2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 saat temizlik
3 saat paten
5 er dakikadan 3 set 15 dk plank
15201 adım patende iki adımla uzun mesafe kayabilince çok adım saymamış oradayken. Ama duvarda 1 saati 600 kalori yakar yazan bir poster vardı

Harikasın bence kaptanımız olduğun için çok şanslıyız. Özel hissettiriyorsun 
Hızlı bir kahvaltı edip yola çıkıcaz canım. Gunaydın demeye gelmiştim ben de

Kına naeıl geçti aysecim? Eminim çok eglenmişsinizdir

Ay harikaymış

Menu cok az olmus canim spor guzel su da cok iyi
Sporlar şahane ötesi bayıldım bu cuma güzel eksi gelecek belli maşallah

Günaydın kızlar
Bu sabah yorgun kalktım biraz birde migdem bir garip hafif bir bulanti var birde ağrı gibi değişik hemen spora başlayıp bir yemek yiyeceğim acliktandir belki akşam çok sakız çiğnemiştim ondanda olabilir siz nasılsınız iyisiniz inşallah

Geçmiş olsun Ayşe'cim yaz o zaman bize kahvaltindan sonra iyi olup olmadığını

Gunaydin kizlar

Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)

Dunden sonra daha iyi menu ama yinede fazla gibi geldi yazinca bana ben bugun hic bisey yememeyi dusunuyordum oysa ki
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmak

Cok guzel
Neden oyle demis ki hoca acaba, benim bildigim kas veya HIIT calisiyorsan gun asiri, ama diger gunler de gidip LISS tarzi egzersiz yapabilirsin

Bugun isimi bitirince isyerimde kaldim 3 saat daha ve biraz tezimi yazdim. Karnim hala agriyor. Iyi hissedersem kendimi eve varinca spor yaparim.
Haklisin canim muhakkak gun icinde iyi dengeliyorsa . himm ne iyiymis oyle her aksam dondurma
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)

Harika olurdu ama 2 kahve içtim bakalım dondurmasız atlatacak mıyım :)
Yedin mi dondurma? :)

2 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
1 kase ayran corbasi
Ara 1 salatalik
Aksam
Ayran corbasi
3 kofte
Salata
Su 2 ama 3 e tamamlarim
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?

Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?

heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbeti

Evet canım son zamanlarda cenemiz düştü, klavye sporu yapıyoruz, işaret parmağım inceldi

Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa

Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)
Ben sendeki azme hayranim, eminim 50leri de gorursun. Tabii istiyorsan

heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissin
guzel olmus menun
sızlıyor hala kaptişim yemek yerken çok zorlandım bugün. yoğurt inanılmaz kurtarıcı oldu :)
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?
var canım sanırım
evet 2 tane sürekli kullandığım ilacım var
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versin

kızlaaar çok yorgunuuuum
Spor mu yaptin yoksa
kimsecikler mi yok birazdan gelirsiniz sanırım :) gelin gelin kaynatalım
ben simdi gelebildim ama cok gec
Canim saatlerini de yazabilir misin menulerine?
Bence menuler iyi gorunuyor ancak son gun kahvaltida 3 dilim ekmek cok olmus. Bir de suyun az
Teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?
iyiyim ben de, hala mezun olamadim Ama burasi guzel, katilmaya devam
Cok fazla degil ama icerik acisindan cok besleyici degil. Ama yeni dondun tatilden, olsun canim, toparlarsin
Çok sağol canım
Baya oynadım topuklularla ayaklarım açıyor ama hayattayım
oooh ooh yandan yandan, gitsin yaglar
Yogun gunde spor var, yemekler iyi, tebrikler
oooh supersin. dondurma da yenilmemis, cuma bugun odulunu alicaksin
süpersin kuzum dondurmalar çoktaaaan erimiştir bile
heheh bugun dondurma gunun olmus, menude dondurmayi hemen yakalamissin

tam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dedi çok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
ne guzel, insan bir spor arkadasi bulabilirse daha da motive oluyor, onu da getir takima zayiflatalim
oooh supermis suyun
yok yok kaç saattir sadece ilaç için içtim gün boyu wc işliyorum zaten squat sayılır mı ki

fotografini cekmek mi daha neler yawf
iyi demissin, basin bagli desin annen :) gerci zaten erkek arkadasin vardi diye hatirliyorum
tabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalar
annem arada beni oturtturuyor yeter çok baktılar diye

o yaşta sen daha fit olursun böyle gidersen kuzum
Ayy insallah hepimiz oyle olalim
Canim belki Yawrukush ve Elmasyuzuk sana yapabilecegin sporlar bulabilirler, bebekler uyurken falan
Hemde nasıl zor.
Büyük olan 28 aylık.
Küçük olan 14 aylık
oyy cok yakin yaslari, allah kolaylik versin canim. Super anneymissin :)
Aksam cok olmamis ama olsun, daha iki gun var cumaya

o nasil bir spor ac karninayken
Bu hafta tartini cok merak ediyorum

Günaydın kızlarr nasılsınızzz. Ben dünkü sporumu yaptım ama bugün ceza istiyorum çünkğ akşam doğumgününe gittim ve bir kase arpa şehriye salatası yedim
Arpa sehriye salatasi kotu degil ki?
O zaman benden sana 250 ip cezasi

Cok guzel gecti canim cok sagol ♥cok eğlendim ama bu sabah biraz yorgun kalktım geçte yatınca
Dugun ne zaman?

Gecmis olsun canim

Gunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
Supersin

Geçmiş olsun Ayşe'cim yaz o zaman bize kahvaltindan sonra iyi olup olmadığını
Sağol canım spor yapınca kendime geldim daha bitmedi ama leslie kaldi onuda yapip geliyorum
Hadi gidelim takımca

Inşallah gitsin oh oh
Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…