- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Hemde nasıl zor.Yaslari kac benimde 2 tane 19 ay var aralarinda zor oluyor dimi
İkiz arabası bulabileceğin bir yer var mı. Bana bir arkadaş vermişti ikizleri büyüyünce. Yürüme bandı ya da en temizi odadan odaya hızlı yürüme. Bir seferde vaktin olmazsa 2 ye 3e hatta 4 e bölebilirsin. Çok geçmiş olsun.Ya onu nasıl çözü cem bilmiyorum 2 bebeğim var 3 buçuk 1 buçuk yaşlarında yürüyüşe çıkamıyorum diğer sporları da yeni bel fıtığı ameliyati oldum 1 ay oldu Dr 6 ay dikkat dedi yürüyüşü önerdi ama çocuklardan çıkamıyorum akşama kadar da oturduğum söylenemez ne yapabilirim onerileriniz
HarikasınFitFiliz hazirmisin tatile canim?
@Aomine Daiki kuzum sen varken ben olmuyorum ben varken sen olmuyorsun:)
Kozmogirl17 bugun menunu toparlamissin canisi:)
DeryaOnDiet nasil oldun canim?
@klbk33 , @sertugba ,sserendipity , @Minikpanda1107 @DenizinYosunKokusu ne var ne yok kizlar?
@Harpy gozlerim seni ariyor, @cinecin kulaklarin cinlasin kuzum, suan kahvemi icinyorum:)
@tomrs menunu yazmayi unutma canim..
Kına naeıl geçti aysecim? Eminim çok eglenmişsinizdirMenü 02.07.2019 Salı
Öğlen
5 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 150 ml proteinli sut
1 bardak filtre kahve 4 adet altınbaşak bisküvi
Ara
4 adet altın başak biskuvisi 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Spor öncesi 1 dilim karpuz 1 kare %82 bitter
Akşam spor sonrası
1 tabak yağsız haslama bulgur
3 yk yoğurt
1 kase yağsız lor peynirli salata
1 bardak sade filtre kahve
ara
1 kare %82 kakaolu bitter yarim avuc kuru yemiş
Kınada dağıtılan kuruyemişlerden yedim birazda baharatlilar hariç
Gelirkende yolda 2 top sadd dondurma sossuz tabakta
Su 3.5 litre
Spor
Sabah
Jullian level 2 28 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1100 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam ustu salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
5 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
9200 adım
Son spor
Kınada bol oynama
Ay harikaymışKınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
Cok guzel gecti canim cok sagolKına naeıl geçti aysecim? Eminim çok eglenmişsinizdir
Menu cok az olmus canim spor guzel su da cok iyiGünaydınnnnnn
2 temmuz
12.00
Çökelek sündürmesi
Yarım köy ekmeği ve 10 zeytin
1 tatli kaşığı kadar tahin ve kuşburnu
15.00
1 kase kadar leblebi
Planlar tamamen değişti misafirlerim son anda işi çıkmış ertelediler sonra dayim aradı sehir disina gidiyorlarmış beni de götürdüler. o yuzden de
Akşam 20.00
Et tantuni ayran
Su 3 litre
6000adim
Sporlar şahane ötesi bayıldım bu cuma güzel eksi gelecek belli maşallahMenü bildirim
Saat 21 :2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 saat temizlik
3 saat paten
5 er dakikadan 3 set 15 dk plank
15201 adım patende iki adımla uzun mesafe kayabilince çok adım saymamış oradayken. Ama duvarda 1 saati 600 kalori yakar yazan bir poster vardı
Ay harikaymış
Geçmiş olsun Ayşe'cimGünaydın kızlar
Bu sabah yorgun kalktım biraz birde migdem bir garip hafif bir bulanti var birde ağrı gibi değişik hemen spora başlayıp bir yemek yiyeceğim acliktandir belki akşam çok sakız çiğnemiştim ondanda olabilir siz nasılsınız iyisiniz inşallah♥
Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)1 2 top ye canım birşey olmaz en masum tatlı dondurmadır diyetisyenler dahi verir menülerde
Benim arkadaşımın menüsünde her akşam magnum mini vardı cokda güzel kilo veriyordu
Dengelersen sıkıntı olmaz bol su iç birde sıcaklarda
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmakDunden sonra daha iyi menu ama yinede fazla gibi geldi yazinca bana ben bugun hic bisey yememeyi dusunuyordum oysa ki
Cok guzel2 temmuz menüm:
Sabah
2 wasa + 1 şeftali + peynir + hindi füme
Ara
Sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
4 köfte + domates + 1 wasa + 4 kaşık yoğurt
Üstüne
Sütlü kahve + 2 küçük armut
Toplam
2.5 lt su
Spor
30 dk yürüyüş (salonda hoca dedi ki günaşırı gel salona ki kaslarına zaman ver, ondan gitmedim bugün)
+ 3x10 squat + 3x10 iç bacak yapmaya çalışacağım
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)Bugun isimi bitirince isyerimde kaldim 3 saat daha ve biraz tezimi yazdim. Karnim hala agriyor. Iyi hissedersem kendimi eve varinca spor yaparim.
Haklisin canim muhakkak gun icinde iyi dengeliyorsa . himm ne iyiymis oyle her aksam dondurma
Yedin mi dondurma? :)Harika olurdu ama 2 kahve içtim bakalım dondurmasız atlatacak mıyım :)
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?2 temmuz menum
Sabah
Haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
1 kase ayran corbasi
Ara 1 salatalik
Aksam
Ayran corbasi
3 kofte
Salata
Su 2 ama 3 e tamamlarim
Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?2 temmuz menum
09:00_ 2 muz
12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado
17:00_ 1 kase humus , 4 falafel.
20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt
su: 3 litreye yakin
spor: 200 ipsiz ip, 6000 adim
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbetiAh kizlar bugun sizle vakit geciremedim.
Sabah kalktik, kahvalti hazirla, kahvaltiyi topla, Arasi hazirla, sanat kursuna gittim Arasla.
Ordan ciktim meyve aldim, taptaze dalindan meyve satan bir yerden ve eve geldim.
Simdi esime Arasi pasladim uyutsun diye ancak size bakabildim..
Masallah diyeyim takimin sohbetlerine, yazismalarina yetisemiyorum:))
Alinti yapiyorum mesajlari cevap atamiyorum.
Hiziniza yetisilmiyor:)))
Evet canım son zamanlarda cenemiz düştü, klavye sporu yapıyoruz, işaret parmağım inceldi
Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa2 temmuz
Spor: 15 dk eliptik, 20 dk yürüyüş
Menu:
9.00: yarım dilim ekşi mayalı ekmek, 5 zeytin, az peynir, bol domates
Ara: haşlanmış mısır
Öğle 13.00: 2 dilim karpuz, bir tavuk but
Ara: sütlü Nescafe yanında bir kare bitter
Akşam17.00: yarım bardak yağsız tuzsuz patlamış mısır, biraz yulaflı yoğurt ve haşlanmış yumurta
Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)kızlaaaar sabahtan beri çıkış yolunu arıyorumokuyorum okuyorum 10 sayfa daha okuyorum okuyorum 10 sayfa daha sonunda ışığı gördüm
bugün dişimden dolayı inanılmaz saçma beslendimyiyemeyince spora gitmeye de cesaret edemedim. neyse evdeki işlerimi falan hallettim :)
hoş geldin canım boyun çok iyiymiş :) be 1 yıl önce 88 kiloydum :) şimdi 65lerde dolaşıyorum:)
teşekkür ederim nomalde menülerim bundan daha iyidir. :) bu arada hoş geldin :)
ay canım ağzından bal damlamış resmen 50ler felan :) gerçi pek mümkün görünmüyor ama olsun düşüncesi bile güzel :)
kesin öyledir canım :)
zumba gerçekten çok keyifli ama kasları güçlendirmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya hiç etkisi yok. zumba tek başına yetersiz olduğunun canlı kanıtı benim :) enazından son 5-6 kilon kaldıysa kas güçlendirici bişeyler yapmak iyi fikir olabilir.
çok alemsin benim eşim öyledir bi hapşurur apartman inler ilk tanıştığımda ödüm patlıyordu şimdi alıştım :)
canım aynı şeyleri hissediyorum bi türlü bitiremedim :) akşam oldu :) umarım senin de günün güzel geçiyordur. arkadaşının durumunun iyiye gitmesine sevindim :) tekrar geçmiş olsun
canım akşam yemeğin güzel. öğleni biraz arttırabilirsin tek çorba az olmuş. menüne meyve ve ara öğün olarak süt ürünü ekleyebilirsin..
keto dedikleri bu mu oluyor canım %75 yağ falan denk geldim geçenlerde. pek benlik değil ama iy bir menü:)
ay aslında tüm gün buradaydım kaptişim yüzdüm yüzdüm kuyruğu bulamadımmenümü yazayım hemen..
heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissinmenüm
sabah
1-2 çatal sütlü omlet (yiyemedim)
1 kutu incirli aktivia
ara yarı yarıya sütlü kahve
öğlen
1 kase yoğurt
omleti sütün içinde ezip biraz peynir ekleyip ısıttım onu yedim 1 saatte
2 dlm beyaz ekmeğin içi
ara
1 kutu incirli aktivia
akşam
1 sk kıymayı patates-enginar yemeği (çatalla iyice ezdim bebek gibi)
yoğurt
ara
az sütlü kahve
yoğurt
kahvaltı yapamayınca spora gitmeye cesaret edemedim.
bol su (en azından su içebiliyorum :)
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?sızlıyor hala kaptişim yemek yerken çok zorlandım bugün. yoğurt inanılmaz kurtarıcı oldu :)
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versinvar canım sanırım
evet 2 tane sürekli kullandığım ilacım var
Spor mu yaptin yoksakızlaaar çok yorgunuuuum
ben simdi gelebildim ama cok geckimsecikler mi yok birazdan gelirsiniz sanırım :) gelin gelin kaynatalım
Canim saatlerini de yazabilir misin menulerine?30 haziran menü
Sabah
Omlet
Salata
Açık çay
Öğlen
Kahve
Akşam
Ezogelin çorbası
Mercimek yemegi
Su 1 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
1 temmuz
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Açık çay
Öğlen
Yok
Akşam
1 köfre
Lorpeynirli omlet maydanozlu
Tarhana çorbası 1 kepçe
Su
2 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
02 temmuz
Sabah
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salata
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
3ü1 arada
Türk kahvesi
Akşam
150 gram ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası
4 taze biber
3 kaşık havuç salatası
Su
3litre
Spor
Cross traıner 15 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 15 dk
iyiyim ben de, hala mezun olamadimTeşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?
Cok fazla degil ama icerik acisindan cok besleyici degil. Ama yeni dondun tatilden, olsun canim, toparlarsinBugünki menümü yazayım da taşlayın beni
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 3 siyah zeytin
Öğlen;2 but 5-6 yk pirinç pilavı (bulgur yoktu,Türk marketine henüz gitmedim ev tıkır)
Akşam; 2 dilim etli pide (Türkiye’den getirmiştim buzluktan çıkarıp yiyoruz.)
2 bardak su
Şuan hiç kilo verme isteği daha doğrusu uğraşım yok. Aşırı yoğun geçiyor.
Normalde çok sıkı yaparım belki bilenler vardır.
Egzersizlerim aşırı iyi gidiyordu ama tatil dönüşü yerlerdeyim..
oooh ooh yandan yandan, gitsin yaglarÇok sağol canım
Baya oynadım topuklularla ayaklarım açıyor ama hayattayım
Yogun gunde spor var, yemekler iyi, tebriklerMenü 02.07.2019 Salı
Öğlen
5 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 150 ml proteinli sut
1 bardak filtre kahve 4 adet altınbaşak bisküvi
Ara
4 adet altın başak biskuvisi 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Spor öncesi 1 dilim karpuz 1 kare %82 bitter
Akşam spor sonrası
1 tabak yağsız haslama bulgur
3 yk yoğurt
1 kase yağsız lor peynirli salata
1 bardak sade filtre kahve
ara
1 kare %82 kakaolu bitter yarim avuc kuru yemiş
Kınada dağıtılan kuruyemişlerden yedim birazda baharatlilar hariç
Gelirkende yolda 2 top sadd dondurma sossuz tabakta
Su 3.5 litre
Spor
Sabah
Jullian level 2 28 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1100 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam ustu salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
5 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
9200 adım
Son spor
Kınada bol oynama
oooh supersin. dondurma da yenilmemis, cuma bugun odulunu alicaksin2 Temmuz
14.30
peynirli yumurta
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
3 yeşil zeytin
1yk çörekotu yağı
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 dilim ekmek
dibek kahvesi 16.30 falandı sanırım
19.00
kabak yoğurtlu(az yağda kavurma üstüne yoğurt dereotu)
yeşillik salatası
elimin yarısı kadar büyüklükte incecik(kenar kısmı geldi hatta) 1 dilim mayalı köy ekmeği
20.00
türk kahvesi
su
4.200 L
spor
leslie 5k yı 2 kere yaptım (90dk)
50 yana dönüş
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
heheh bugun dondurma gunun olmus, menude dondurmayi hemen yakalamissinsüpersin kuzum dondurmalar çoktaaaan erimiştir bile
ne guzel, insan bir spor arkadasi bulabilirse daha da motive oluyor, onu da getir takima zayiflatalimtam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dediçok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
oooh supermis suyunben kendime şaşıyorum bu yaz kimse bana 2L bile içiremiyordu ya
sıcaklardan dondurmaya da dayanabilmek için içip duruyorum sabah kahvaltıyı zaten baya geç artık o kahvaltı da sayılmaz dayaptığım için oraya kadar 1.2 içiyorum sonra o 2 ye ordan otururken 3 ya da sporla
sonra yatana kadar elimde bardak
400 ml lik bi bardak var harika oluyor onla içmek çok kolayıma gidiyor bardakta su da kalmasın derkentavsiye ederim
yok yok kaç saattir sadece ilaç için içtimgün boyu wc işliyorum zaten squat sayılır mı ki
fotografini cekmek miKınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
Ayy insallah hepimiz oyle olalimtabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalar
annem arada beni oturtturuyor yeter çok baktılar diye
o yaşta sen daha fit olursun böyle gidersen kuzum
Canim belkiYa onu nasıl çözü cem bilmiyorum 2 bebeğim var 3 buçuk 1 buçuk yaşlarında yürüyüşe çıkamıyorum diğer sporları da yeni bel fıtığı ameliyati oldum 1 ay oldu Dr 6 ay dikkat dedi yürüyüşü önerdi ama çocuklardan çıkamıyorum akşama kadar da oturduğum söylenemez ne yapabilirim onerileriniz
oyy cok yakin yaslari, allah kolaylik versin canim. Super anneymissin :)Hemde nasıl zor.
Büyük olan 28 aylık.
Küçük olan 14 aylık
Aksam cok olmamis ama olsun, daha iki gun var cumayaGünaydınnnnnn
2 temmuz
12.00
Çökelek sündürmesi
Yarım köy ekmeği ve 10 zeytin
1 tatli kaşığı kadar tahin ve kuşburnu
15.00
1 kase kadar leblebi
Planlar tamamen değişti misafirlerim son anda işi çıkmış ertelediler sonra dayim aradı sehir disina gidiyorlarmış beni de götürdüler. o yuzden de
Akşam 20.00
Et tantuni ayran
Su 3 litre
6000adim
o nasil bir spor ac karninaykenMenü bildirim
Saat 21 :2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 saat temizlik
3 saat paten
5 er dakikadan 3 set 15 dk plank
15201 adım patende iki adımla uzun mesafe kayabilince çok adım saymamış oradayken. Ama duvarda 1 saati 600 kalori yakar yazan bir poster vardı
Arpa sehriye salatasi kotu degil ki?Günaydın kızlarr nasılsınızzz. Ben dünkü sporumu yaptım ama bugün ceza istiyorum çünkğ akşam doğumgününe gittim ve bir kase arpa şehriye salatası yedim
Dugun ne zaman?Cok guzel gecti canim cok sagol ♥cok eğlendim ama bu sabah biraz yorgun kalktım geçte yatınca
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Bu sabah yorgun kalktım biraz birde migdem bir garip hafif bir bulanti var birde ağrı gibi değişik hemen spora başlayıp bir yemek yiyeceğim acliktandir belki akşam çok sakız çiğnemiştim ondanda olabilir siz nasılsınız iyisiniz inşallah♥
SupersinGunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
Sağol canımGeçmiş olsun Ayşe'cimyaz o zaman bize kahvaltindan sonra iyi olup olmadığını
Hadi gidelim takımcaGunaydin kizlar
Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmak
Cok guzel
Neden oyle demis ki hoca acaba, benim bildigim kas veya HIIT calisiyorsan gun asiri, ama diger gunler de gidip LISS tarzi egzersiz yapabilirsin
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)
Yedin mi dondurma? :)
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?
Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?
heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbeti
Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa
Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)
Ben sendeki azme hayranim, eminim 50leri de gorursun. Tabii istiyorsan
heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissin
guzel olmus menun
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versin
Inşallah gitsin oh ohSpor mu yaptin yoksa
ben simdi gelebildim ama cok gec
Canim saatlerini de yazabilir misin menulerine?
Bence menuler iyi gorunuyor ancak son gun kahvaltida 3 dilim ekmek cok olmus. Bir de suyun az
iyiyim ben de, hala mezun olamadimAma burasi guzel, katilmaya devam
Cok fazla degil ama icerik acisindan cok besleyici degil. Ama yeni dondun tatilden, olsun canim, toparlarsin
oooh ooh yandan yandan, gitsin yaglar
Yogun gunde spor var, yemekler iyi, tebrikler
oooh supersin. dondurma da yenilmemis, cuma bugun odulunu alicaksin
heheh bugun dondurma gunun olmus, menude dondurmayi hemen yakalamissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?