- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Menü güzel hafif sporuda bugün yaparsın2 temmuz menum:
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, peynir, domates, marul, 4 zeytin), cay
12:00 yarim bardak ayran
12:30 ton balikli, beyaz peynirli yagsiz salata
13:30 sade filtre kahve
16:30 Kalan yarim bardak ayran
20:30 tavada az yagla pisirilmis tavuk, 2 adet, biraz firinda patates/havuc karisimi, bir bardak ayran
Su cok icemedim. 1-1.5lt
spor yapamadim
Hahagünaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorum
-100 gr eksidir canım ne güzel işte
Heheh hem grup indirimi aliriz, sonra diyetisyeni de grubun kaptan yardimcisi yaparizSağol canımspor yapınca kendime geldim daha bitmedi ama leslie kaldi onuda yapip geliyorum
Hadi gidelim takımca
heheh senin yasin kucuk diye hatirliyorum, bosver acele etme. sen dogru zaman geldiginde anlarsin evlenirsin zaten. annelere kalsa hemen evlendirip cocuk sahibi yapicaklar. istekler hic bitmiyor. Bakalim ben nasil bir anne olucam, ben evlendirmeyip kendime saklamayi planliyorum kizimiEvet ilginç insanlarvar evet annemde biliyor tanıyor şöyle dedim ortada birşey yok millete laf verme sus sen diyor ben istemiyor derim diyor buda bana laf çarpma aslında gelsin istesin diyor iste
Cumartesi canım düğün değil ama nikah yapıyorlar
Çok sağol canım
Guzel menu canim02/07/2019
sabah(09.00)
1 dilim kaşar p.
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates
haşlama yumurta
yoğurt
öğlen (12.45)
1 kase mercimek çorbası
150 gr et sote
2 yk erişte
akşam (19:00)
1/2 kase paça çorbnası
1 adet kuru dolma
1 adet yeşil elma
su 3 lt üstü
spor yok
Tuh yaa, acaba birsey mi dokundu. Sadece ekmekten bu kadar etkilenir mi mide, belki icinkedilerden biri bozuktu? Umarim bugun daha iyi hissedersin.Gunaydin canim, hala agriyor ya. Nasil bir mide zarari yaptiysa o sandvicler. Ama tabiki ilk gune bakarak cook iyi.
Sen nasilsin canim? Nedir bugunku planlarin?
Evet canim cikaracagiz ama tatil donusu bekliyoruz geriİşte vakit buldukça yazıyorum kaptişim.. Bu hafta beni izne çıkarıyormusunuz ? 19 temmuzda geri döneceğim inşallah
Ya zorlarmiyim sabah sporlarımı duysan birCanım çok zorlama
Sağol canım oysaki ne bileyim basit bir hastalık askında ama işte bünyeGunaydin kizlar
Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmak
Cok guzel
Neden oyle demis ki hoca acaba, benim bildigim kas veya HIIT calisiyorsan gun asiri, ama diger gunler de gidip LISS tarzi egzersiz yapabilirsin
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)
Yedin mi dondurma? :)
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?
Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?
heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbeti
Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa
Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)
Ben sendeki azme hayranim, eminim 50leri de gorursun. Tabii istiyorsan
heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissin
guzel olmus menun
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versin
Algıda seçicilikSpor mu yaptin yoksa
ben simdi gelebildim ama cok gec
Canim saatlerini de yazabilir misin menulerine?
Bence menuler iyi gorunuyor ancak son gun kahvaltida 3 dilim ekmek cok olmus. Bir de suyun az
iyiyim ben de, hala mezun olamadimAma burasi guzel, katilmaya devam
Cok fazla degil ama icerik acisindan cok besleyici degil. Ama yeni dondun tatilden, olsun canim, toparlarsin
oooh ooh yandan yandan, gitsin yaglar
Yogun gunde spor var, yemekler iyi, tebrikler
oooh supersin. dondurma da yenilmemis, cuma bugun odulunu alicaksin
heheh bugun dondurma gunun olmus, menude dondurmayi hemen yakalamissin
Evet canım gidecek kilolar az istikrar sadeceGunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
Haha çok güzel fikir hadi yapalım bunuHeheh hem grup indirimi aliriz, sonra diyetisyeni de grubun kaptan yardimcisi yapariz
heheh senin yasin kucuk diye hatirliyorum, bosver acele etme. sen dogru zaman geldiginde anlarsin evlenirsin zaten. annelere kalsa hemen evlendirip cocuk sahibi yapicaklar. istekler hic bitmiyor. Bakalim ben nasil bir anne olucam, ben evlendirmeyip kendime saklamayi planliyorum kizimi
Guzel menu canim
Tuh yaa, acaba birsey mi dokundu. Sadece ekmekten bu kadar etkilenir mi mide, belki icinkedilerden biri bozuktu? Umarim bugun daha iyi hissedersin.
Ben de isteyim bugun bir planim yok. Odevim var ptesiye yetismesi gereken ama baslayamadim bile hava
En azindan hava kotu de canim disari cikmak istemiyor
Evet canim cikaracagiz ama tatil donusu bekliyoruz geri
Miden yorgunluğun için dedimYa zorlarmiyim sabah sporlarımı duysan bir
Insallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58vavv cok guzel dikkat etmissin canim, afiyet olsun. Izne ayrildigin kiloya kisa surede donecegin belli oldu
zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu paraHaha ben diyetisyene gitmeyi düşündüm ailem herke yok dedi ama aslında uygun bir menü veren iyi bir diyetisyen olsa gitmek isterdimkilo vermesi daha kolay olurdu sanki ama bir listeye uymakta zor haha okadar para veriyorsun kız uy uy
Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusuMenü bu kadar mısu
Spor da olsa muhteşemmiş02/07/2019
sabah(09.00)
1 dilim kaşar p.
1 dilim beyaz peynir
salatalık domates
haşlama yumurta
yoğurt
öğlen (12.45)
1 kase mercimek çorbası
150 gr et sote
2 yk erişte
akşam (19:00)
1/2 kase paça çorbnası
1 adet kuru dolma
1 adet yeşil elma
su 3 lt üstü
spor yok
Unuttum canım doğru pardonInsallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58
zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu para
Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusuama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis
Menü Harika sadece az daha erkene çekmeye çalış canım akşamı2 temmuz menum:
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, peynir, domates, marul, 4 zeytin), cay
12:00 yarim bardak ayran
12:30 ton balikli, beyaz peynirli yagsiz salata
13:30 sade filtre kahve
16:30 Kalan yarim bardak ayran
20:30 tavada az yagla pisirilmis tavuk, 2 adet, biraz firinda patates/havuc karisimi, bir bardak ayran
Su cok icemedim. 1-1.5lt
spor yapamadim
Şuan midem iyi yorgunluk var biraz ama akşam erken yatarım geçer inşallahMiden yorgunluğun için dedimkötü olma kız dikkat et cumaya az kaldı zaten baya da oynadın Akşama güç bırak:)
Haha aynen öyle en iyisi takıma da aynı uygulamayı yapalım diyeti bozan para ödesin hahahahahInsallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58
zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu para
Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusuama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis
Kız o kınaları biliyorum ben insan kendine gelemiyorŞuan midem iyi yorgunluk var biraz ama akşam erken yatarım geçer inşallah2 gün var cumaya çok dikkat etmem lazım akşama da spor salonuna gidip geleyim yemek yer biraz film izler uyurum dün geç yattım dinlenemedim pek ondan yorgunum herhalde
Aynen gelemiyorum valla birde topuklu hiç giymem kınada mecbur giydim o beni mahvettiKız o kınaları biliyorum ben insan kendine gelemiyor
Oh sevindim canım
İnşallah cuma Harika geçecek :)
Bugun burda da hava kotu. Hadi canim, bugun basla odevine, ve basladigini yaz lutfen. baslamak bitirmenin yarisidirHeheh hem grup indirimi aliriz, sonra diyetisyeni de grubun kaptan yardimcisi yapariz
heheh senin yasin kucuk diye hatirliyorum, bosver acele etme. sen dogru zaman geldiginde anlarsin evlenirsin zaten. annelere kalsa hemen evlendirip cocuk sahibi yapicaklar. istekler hic bitmiyor. Bakalim ben nasil bir anne olucam, ben evlendirmeyip kendime saklamayi planliyorum kizimi
Guzel menu canim
Tuh yaa, acaba birsey mi dokundu. Sadece ekmekten bu kadar etkilenir mi mide, belki icinkedilerden biri bozuktu? Umarim bugun daha iyi hissedersin.
Ben de isteyim bugun bir planim yok. Odevim var ptesiye yetismesi gereken ama baslayamadim bile hava
En azindan hava kotu de canim disari cikmak istemiyor
Evet canim cikaracagiz ama tatil donusu bekliyoruz geri
Biraz aciktim aksama kadar aradaki salata o yuzdenöğlen az geldi bana canım akşam acıkmadınmı
Menü 02.07.2019 Salı
Öğlen
5 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 150 ml proteinli sut
1 bardak filtre kahve 4 adet altınbaşak bisküvi
Ara
4 adet altın başak biskuvisi 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Spor öncesi 1 dilim karpuz 1 kare %82 bitter
Akşam spor sonrası
1 tabak yağsız haslama bulgur
3 yk yoğurt
1 kase yağsız lor peynirli salata
1 bardak sade filtre kahve
ara
1 kare %82 kakaolu bitter yarim avuc kuru yemiş
Kınada dağıtılan kuruyemişlerden yedim birazda baharatlilar hariç
Gelirkende yolda 2 top sadd dondurma sossuz tabakta
Su 3.5 litre
Spor
Sabah
Jullian level 2 28 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1100 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam ustu salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
5 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
9200 adım
Son spor
Kınada bol oynama
Evet inşallah hayırlısıylaAynen gelemiyorum valla birde topuklu hiç giymem kınada mecbur giydim o beni mahvetti
Inşallah canım regl de olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?