Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü güzel hafif sporuda bugün yaparsın su az ama
günaydın canım bizde iyiyiz şükür.. Ben herhalde haftasonunun yorgunluğunu atamadım 2 gündür bir uykum var anlatamam.. yataktan kazıyıp kendimi işe gidiyorum

-100 gr eksidir canım ne güzel işte
Haha sabah kalkıp ise gitmek zordur ya en azından 8 9 a kadar insan uyumayınca uykusunu alamıyor erken yatmak lazım dinlen canım bugün erken yat biraz

Sağol canım spor yapınca kendime geldim daha bitmedi ama leslie kaldi onuda yapip geliyorum

Hadi gidelim takımca
Heheh hem grup indirimi aliriz, sonra diyetisyeni de grubun kaptan yardimcisi yapariz
heheh senin yasin kucuk diye hatirliyorum, bosver acele etme. sen dogru zaman geldiginde anlarsin evlenirsin zaten. annelere kalsa hemen evlendirip cocuk sahibi yapicaklar. istekler hic bitmiyor. Bakalim ben nasil bir anne olucam, ben evlendirmeyip kendime saklamayi planliyorum kizimi
Guzel menu canim
Gunaydin canim, hala agriyor ya. Nasil bir mide zarari yaptiysa o sandvicler. Ama tabiki ilk gune bakarak cook iyi.
Sen nasilsin canim? Nedir bugunku planlarin?
Tuh yaa, acaba birsey mi dokundu. Sadece ekmekten bu kadar etkilenir mi mide, belki icinkedilerden biri bozuktu? Umarim bugun daha iyi hissedersin.
Ben de isteyim bugun bir planim yok. Odevim var ptesiye yetismesi gereken ama baslayamadim bile hava
En azindan hava kotu de canim disari cikmak istemiyor
İşte vakit buldukça yazıyorum kaptişim.. Bu hafta beni izne çıkarıyormusunuz ? 19 temmuzda geri döneceğim inşallah
Evet canim cikaracagiz ama tatil donusu bekliyoruz geri

Sağol canım oysaki ne bileyim basit bir hastalık askında ama işte bünye
Kullanmayım oooo kıyametler hapşırdık tıksırık

Yemedim dondurma :)

Algıda seçicilik evet spor yapmıştım canım

Gunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
Evet canım gidecek kilolar az istikrar sadece
O hamurişleri ödem tutmuştur

Haha çok güzel fikir hadi yapalım bunu
Evet 22 olacağım daha Aynen oyle canım okadar yarımcı oluyorum ona hala evlendirme derdinde ya haha bende evlendirmem herhalde geç olsun sağlam olsun aceleye gerek yok canım böyle iyiyim rahatım sıkıya gelemiyorum biraz sinirliyim

vavv cok guzel dikkat etmissin canim, afiyet olsun. Izne ayrildigin kiloya kisa surede donecegin belli oldu
Insallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58
zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu para
Menü bu kadar mı su
Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusu ama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis

Spor da olsa muhteşemmiş

Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusu ama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis
Unuttum canım doğru pardon Wizardmom cum

Menü Harika sadece az daha erkene çekmeye çalış canım akşamı

Su çok az :/ yağ yakımı için az zorla stitchcim
Spor hiç mi yok ufacık bile mi :/

Miden yorgunluğun için dedim kötü olma kız dikkat et cumaya az kaldı zaten baya da oynadın Akşama güç bırak:)
Şuan midem iyi yorgunluk var biraz ama akşam erken yatarım geçer inşallah 2 gün var cumaya çok dikkat etmem lazım akşama da spor salonuna gidip geleyim yemek yer biraz film izler uyurum dün geç yattım dinlenemedim pek ondan yorgunum herhalde

Haha aynen öyle en iyisi takıma da aynı uygulamayı yapalım diyeti bozan para ödesin hahahahah herkez iğne iplik olur en başta ben

Kız o kınaları biliyorum ben insan kendine gelemiyor
Oh sevindim canım
İnşallah cuma Harika geçecek :)

Kız o kınaları biliyorum ben insan kendine gelemiyor
Oh sevindim canım
İnşallah cuma Harika geçecek :)
Aynen gelemiyorum valla birde topuklu hiç giymem kınada mecbur giydim o beni mahvetti
Inşallah canım regl de olursam

Bugun burda da hava kotu. Hadi canim, bugun basla odevine, ve basladigini yaz lutfen. baslamak bitirmenin yarisidir

Canım yalnız benim hocam evde spor yapma demişti burda yaptığın zaten yetiyor çok spor metabolizmayı yavaşlatıyor dedi Bi zaman sonra spor fayda etmez durur demişti kilo vermen fazla gözüktü gözüme çünkü sporlar sıkıntı yaşama ilerde benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…