- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
benim de en yuksek olmam kilo 66 ama daha cook varInsallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58
zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu para
Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusuama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis
Su an kendi evimde kalamiyorum yurume bandi zor biraz bebek arabasini yittigim bir gun fitik olayim bas gosterdi hele ikizini mumkun degil suremem. Ben biraz bu konuda dusunucemİkiz arabası bulabileceğin bir yer var mı. Bana bir arkadaş vermişti ikizleri büyüyünce. Yürüme bandı ya da en temizi odadan odaya hızlı yürüme. Bir seferde vaktin olmazsa 2 ye 3e hatta 4 e bölebilirsin. Çok geçmiş olsun.
SupersinSağol canım oysaki ne bileyim basit bir hastalık askında ama işte bünye
Kullanmayım oooo kıyametler hapşırdık tıksırık
Yemedim dondurma :)
Evet cok guzel demissin, arada kacamak olucak tabiki ama istikrar onemli. Beslenmede de sporda daEvet canım gidecek kilolar az istikrar sadece
O hamurişleri ödem tutmuştur
Canim evde yemek yoktu, market alisverisinin gelmesini bekliyordum yemek yapabilmek icin o yuzden geciktiMenü Harika sadece az daha erkene çekmeye çalış canım akşamı
Su çok az :/ yağ yakımı için az zorla stitchcim
Spor hiç mi yok ufacık bile mi :/
hangi filmi izleyeceksinŞuan midem iyi yorgunluk var biraz ama akşam erken yatarım geçer inşallah2 gün var cumaya çok dikkat etmem lazım akşama da spor salonuna gidip geleyim yemek yer biraz film izler uyurum dün geç yattım dinlenemedim pek ondan yorgunum herhalde
Heheh ona benzer bir motivasyon bulmak lazim aslindaHaha aynen öyle en iyisi takıma da aynı uygulamayı yapalım diyeti bozan para ödesin hahahahahherkez iğne iplik olur en başta ben
Haklisin canim, oturup iyi kotu bitirmem lazim artik ki tezime baslayayimBugun burda da hava kotu. Hadi canim, bugun basla odevine, ve basladigini yaz lutfen. baslamak bitirmenin yarisidir
Beraber olucaz 58benim de en yuksek olmam kilo 66 ama daha cook varbenim idealim de 58 gosteriyor ama en son 58 ne zamandim hatirlamiyorum bile
Canim sagligin en onemlisi. Belki yoga falan iyi gelebilir sana ama tabi bebekleri esine birakip bir profesyonel ile calismalisinSu an kendi evimde kalamiyorum yurume bandi zor biraz bebek arabasini yittigim bir gun fitik olayim bas gosterdi hele ikizini mumkun degil suremem. Ben biraz bu konuda dusunucem
1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştumCanım yalnız benim hocam evde spor yapma demişti burda yaptığın zaten yetiyor çok spor metabolizmayı yavaşlatıyor dedi Bi zaman sonra spor fayda etmez durur demişti kilo vermen fazla gözüktü gözüme çünkü sporlar sıkıntı yaşama ilerde benim gibi
Korku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarziSupersin
Evet cok guzel demissin, arada kacamak olucak tabiki ama istikrar onemli. Beslenmede de sporda da
Canim evde yemek yoktu, market alisverisinin gelmesini bekliyordum yemek yapabilmek icin o yuzden geciktiNormalde 7ye kadar yiyoruz yemeklerimizi
Su evet hava kotu olunca hic icimden gelmiyor icmek, gerci guzelken de bira/sarap icesim oluyor su degil
Su telefon uygulamalarindan da indirdim, meyveli su da yaptim vs vs ben icemiyorum cok su
Dun cok yorgun hissediyordum bir de evi topladim falan, 12bucukta bitti isim, spora vakit kalmadi
hangi filmi izleyeceksin
Heheh ona benzer bir motivasyon bulmak lazim aslinda
Haklisin canim, oturup iyi kotu bitirmem lazim artik ki tezime baslayayim
Six pack gorunmeye mi basliyor, ne guzel1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Begendigin korku filmlerini paylas, ben de severim cok. Gerci artik bebekle cok film izlemeyemiyoruzKorku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarzi
Haha aynenüstünde duralım bunun
Sanırım canım öyle görünüyorSix pack gorunmeye mi basliyor, ne guzel
Begendigin korku filmlerini paylas, ben de severim cok. Gerci artik bebekle cok film izlemeyemiyoruz
Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmusSanırım canım öyle görünüyor☺
Tabiki bir kac tane aklımda var özellikle ışıklar sönünce diye bir film var belki 10 kere izledim cok guzel yine izleyesin geldi onu bak
Arada insanın kendinede vakit ayırması gerekiyor canım bebisi uyuturken izlersin ☺
inşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencekMenü güzel hafif sporuda bugün yaparsın☺ su az ama
Hahasabah kalkıp ise gitmek zordur ya en azından 8 9 a kadar insan uyumayınca uykusunu alamıyor erken yatmak lazım dinlen canım bugün erken yat biraz
teşekkür ederim canımSpor da olsa muhteşemmiş
Hadi canim, basla bugun odevine..Supersin
Evet cok guzel demissin, arada kacamak olucak tabiki ama istikrar onemli. Beslenmede de sporda da
Canim evde yemek yoktu, market alisverisinin gelmesini bekliyordum yemek yapabilmek icin o yuzden geciktiNormalde 7ye kadar yiyoruz yemeklerimizi
Su evet hava kotu olunca hic icimden gelmiyor icmek, gerci guzelken de bira/sarap icesim oluyor su degil
Su telefon uygulamalarindan da indirdim, meyveli su da yaptim vs vs ben icemiyorum cok su
Dun cok yorgun hissediyordum bir de evi topladim falan, 12bucukta bitti isim, spora vakit kalmadi
hangi filmi izleyeceksin
Heheh ona benzer bir motivasyon bulmak lazim aslinda
Haklisin canim, oturup iyi kotu bitirmem lazim artik ki tezime baslayayim
ayy insallah 58i hayal bile edemiyorum o kadar yaniBeraber olucaz 58
Canim sagligin en onemlisi. Belki yoga falan iyi gelebilir sana ama tabi bebekleri esine birakip bir profesyonel ile calismalisin
Tatile gitmeden niye evi temizliyorsun ki, gelince yine tozlanmis olucak. Gelince de gerekiyor zaten temizlikinşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek
Canim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdiBeraber olucaz 58
Canim sagligin en onemlisi. Belki yoga falan iyi gelebilir sana ama tabi bebekleri esine birakip bir profesyonel ile calismalisin
Kızlar göbek çevresi bölü boy oranı diye bir şey varbenim de en yuksek olmam kilo 66 ama daha cook varbenim idealim de 58 gosteriyor ama en son 58 ne zamandim hatirlamiyorum bile
Neden olmasin yaa, ikimiz de buradayiz hep, bir nedeni var. Yavas da olsa olucakayy insallah 58i hayal bile edemiyorum o kadar yani
Gecmis olsun canim. Ne ameliyati oldun?Canim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdi
Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var
Inşallah canım kolay gelsin sana Ben geçen hafta pazar yaptım annemle birlikte derin temizlik çok zor gerçekten bu cuma misafirimiz var yatılı onlar gelmeden temizlik yaptık bir kac gün boyunca cuma günüde annem bisiler yap dedi tatlı borek çörek yapacağım insallah çok kaçırmam ipin ucunuinşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?