Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah, 63 en yuksek olmam gereken kilo bence. Ama idealim 58

zaten listelere paran yanmasin diye uyuyorsun, motivasyonu para

Canim wizardmom oruc tutuyor diye bu kadar menusu ama meyve suyuna basladigina gore orucun sonuna gelmis
benim de en yuksek olmam kilo 66 ama daha cook var benim idealim de 58 gosteriyor ama en son 58 ne zamandim hatirlamiyorum bile

Su an kendi evimde kalamiyorum yurume bandi zor biraz bebek arabasini yittigim bir gun fitik olayim bas gosterdi hele ikizini mumkun degil suremem. Ben biraz bu konuda dusunucem

Sağol canım oysaki ne bileyim basit bir hastalık askında ama işte bünye
Kullanmayım oooo kıyametler hapşırdık tıksırık

Yemedim dondurma :)
Supersin
Evet canım gidecek kilolar az istikrar sadece
O hamurişleri ödem tutmuştur
Evet cok guzel demissin, arada kacamak olucak tabiki ama istikrar onemli. Beslenmede de sporda da
Menü Harika sadece az daha erkene çekmeye çalış canım akşamı

Su çok az :/ yağ yakımı için az zorla stitchcim
Spor hiç mi yok ufacık bile mi :/
Canim evde yemek yoktu, market alisverisinin gelmesini bekliyordum yemek yapabilmek icin o yuzden gecikti Normalde 7ye kadar yiyoruz yemeklerimizi
Su evet hava kotu olunca hic icimden gelmiyor icmek, gerci guzelken de bira/sarap icesim oluyor su degil
Su telefon uygulamalarindan da indirdim, meyveli su da yaptim vs vs ben icemiyorum cok su
Dun cok yorgun hissediyordum bir de evi topladim falan, 12bucukta bitti isim, spora vakit kalmadi
hangi filmi izleyeceksin
Haha aynen öyle en iyisi takıma da aynı uygulamayı yapalım diyeti bozan para ödesin hahahahah herkez iğne iplik olur en başta ben
Heheh ona benzer bir motivasyon bulmak lazim aslinda
Bugun burda da hava kotu. Hadi canim, bugun basla odevine, ve basladigini yaz lutfen. baslamak bitirmenin yarisidir
Haklisin canim, oturup iyi kotu bitirmem lazim artik ki tezime baslayayim

benim de en yuksek olmam kilo 66 ama daha cook var benim idealim de 58 gosteriyor ama en son 58 ne zamandim hatirlamiyorum bile
Beraber olucaz 58
Su an kendi evimde kalamiyorum yurume bandi zor biraz bebek arabasini yittigim bir gun fitik olayim bas gosterdi hele ikizini mumkun degil suremem. Ben biraz bu konuda dusunucem
Canim sagligin en onemlisi. Belki yoga falan iyi gelebilir sana ama tabi bebekleri esine birakip bir profesyonel ile calismalisin

1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum

Korku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarzi
Haha aynen üstünde duralım bunun

Six pack gorunmeye mi basliyor, ne guzel
Korku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarzi
Haha aynen üstünde duralım bunun
Begendigin korku filmlerini paylas, ben de severim cok. Gerci artik bebekle cok film izlemeyemiyoruz

Six pack gorunmeye mi basliyor, ne guzel

Begendigin korku filmlerini paylas, ben de severim cok. Gerci artik bebekle cok film izlemeyemiyoruz
Sanırım canım öyle görünüyor
Tabiki bir kac tane aklımda var özellikle ışıklar sönünce diye bir film var belki 10 kere izledim cok guzel yine izleyesin geldi onu bak

Arada insanın kendinede vakit ayırması gerekiyor canım bebisi uyuturken izlersin

Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var

Menü güzel hafif sporuda bugün yaparsın ☺ su az ama

Haha sabah kalkıp ise gitmek zordur ya en azından 8 9 a kadar insan uyumayınca uykusunu alamıyor erken yatmak lazım dinlen canım bugün erken yat biraz
inşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek

Hadi canim, basla bugun odevine..
sonra sira gelsin tezine

Beraber olucaz 58

Canim sagligin en onemlisi. Belki yoga falan iyi gelebilir sana ama tabi bebekleri esine birakip bir profesyonel ile calismalisin
Canim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdi

Kızlar göbek çevresi bölü boy oranı diye bir şey var
İkisini birbirine böldüğümüzde 0,50 ila 0,55 arası normal üstü altı olmamalı hedef kilonuzu belirlerken buna da bakın :)
Malum vücut yapısı farklı herkesin

ayy insallah 58i hayal bile edemiyorum o kadar yani
Neden olmasin yaa, ikimiz de buradayiz hep, bir nedeni var. Yavas da olsa olucak
Su tezleri bitirelim de senle detoks / spor yarismasi falan yapalim ne dersin?
Gerci hedef tezler bitmeden buradan mezun olmak ama olsun. Mezuniyet kilosunun alti icin devam ederiz. Belki Ayse gibi biz de six packs yapariz

Canim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdi
Gecmis olsun canim. Ne ameliyati oldun?
Iki ufak bebekle de cok zor. Sen doktordan habersiz hicbir spor deneme o zaman.

Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var
zor ya anne olmak kolay gelsin ama cok güzelde şanslısın
Ben dizi pek izlemiyorum ama türk dizilerinde avlu yabancı dizilerde la casa de papel ,sherlock holms,lucifer birde ismini unuttuğum 2 dizi daha var çok güzeller onları izledim bitirdim yeni sezonu bekliyorum şimdi

inşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek
Inşallah canım kolay gelsin sana Ben geçen hafta pazar yaptım annemle birlikte derin temizlik çok zor gerçekten bu cuma misafirimiz var yatılı onlar gelmeden temizlik yaptık bir kac gün boyunca cuma günüde annem bisiler yap dedi tatlı borek çörek yapacağım insallah çok kaçırmam ipin ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…