Canım içkiler de kalorili kendini alıştır kışın hiç içemezsin suyu bu sefer daha da azalır kilo vermen de yavaşlarSupersin
Evet cok guzel demissin, arada kacamak olucak tabiki ama istikrar onemli. Beslenmede de sporda da
Canim evde yemek yoktu, market alisverisinin gelmesini bekliyordum yemek yapabilmek icin o yuzden geciktiNormalde 7ye kadar yiyoruz yemeklerimizi
Su evet hava kotu olunca hic icimden gelmiyor icmek, gerci guzelken de bira/sarap icesim oluyor su degil
Su telefon uygulamalarindan da indirdim, meyveli su da yaptim vs vs ben icemiyorum cok su
Dun cok yorgun hissediyordum bir de evi topladim falan, 12bucukta bitti isim, spora vakit kalmadi
hangi filmi izleyeceksin
Heheh ona benzer bir motivasyon bulmak lazim aslinda
Haklisin canim, oturup iyi kotu bitirmem lazim artik ki tezime baslayayim
Canım ben o yüzden yağ oranını sormuştum1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Çoook geçmiş olsun mavişCanim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdi
Aynen canım tam ben yazacaktımTatile gitmeden niye evi temizliyorsun ki, gelince yine tozlanmis olucak. Gelince de gerekiyor zaten temizlik
Olur bence canımKizlar ben menümde bir oynama yaptım 3 ana öğün 2 ara öğün yapacağım artik ve aksam yemeklerim yagsiz oglen yemegim az yagli sekilde doyurucu bir menu olacak cunku surekli yagsiz beslenmekten halsiz düşüyorum busefer seker istiyor canım doymuyorum sizce nasıl fikir olurmu bu şekilde
3 4 ler erkeklerde bile çok zor canım abimin bile 15 16 suan hiç spor yapmayan bir erkeğin yağ oranı en fazla kilolu değilse 20 22 bayanlarda 25 üstü oluyor imkansız 3 4 ler en düşük 15 olabilir assagisi bayanlarda sıkıntı benim 23 şuan inşallah hedef 18 19 lar daha fazla çekmeye gerek yokCanım ben o yüzden yağ oranını sormuştum
%3-4 ün altına inince adet görme kesiliyor
Canım kaçırmaInşallah canım kolay gelsin sana Ben geçen hafta pazar yaptım annemle birlikte derin temizlik çok zor gerçekten bu cuma misafirimiz var yatılı onlar gelmeden temizlik yaptık bir kac gün boyunca cuma günüde annem bisiler yap dedi tatlı borek çörek yapacağım insallah çok kaçırmam ipin ucunu
Canım balerinler mesela milli sporcular3 4 ler erkeklerde bile çok zor canım abimin bile 15 16 suan hiç spor yapmayan bir erkeğin yağ oranı en fazla kilolu değilse 20 22 bayanlarda 25 üstü oluyor imkansız 3 4 ler en düşük 15 olabilir assagisi bayanlarda sıkıntı benim 23 şuan inşallah hedef 18 19 lar daha fazla çekmeye gerek yok
Yagsiz yiyorum severek ama doyurmuyorum gerçekten ac kalıyorum sürekli ac hissediyorum ama cok az yağ koysam fark yaratıyor doyuyorum zaten yagi kesmek te çok yanlış birşey hata yapıyorum bu konuda yağ değil seker kilo aldırıyor aslında bunu göz önünde tutacağım artıkOlur bence canım
Yağsız yemek:/ iyi yiyorsun maşallah bir dönem erkek kardeşim yapmıştı da Allah affetsin:/
Inşallah canım direnmeye çalışacağım zor olacak Herkez yerken amaCanım kaçırma
Kaçırırsan da ödül öğünü yaparsın
Ama kaçırma
Zeytin yağıYagsiz yiyorum severek ama doyurmuyorum gerçekten ac kalıyorum sürekli ac hissediyorum ama cok az yağ koysam fark yaratıyor doyuyorum zaten yagi kesmek te çok yanlış birşey hata yapıyorum bu konuda yağ değil seker kilo aldırıyor aslında bunu göz önünde tutacağım artık
Diyorum ya çok tehlikeli o kadar düşük yağ oranı ile hormonlar çalışmaz kısırlık olur hastalık olur vücudun yagada çok ihtiyacı var sporcuların dahi en az 14 15 olmalı yağ oranı nette öyle yazıyor baktığımda salonda da var öyle bir kiz kilo almaya geliyor 42 kilo şuan alamiyorda çok zor birşey almak vermekten zor öyle görünüyor Allah ýardimcialri olsunCanım balerinler mesela milli sporcular
Yılda 1 kez belki adet görenler var
Benim bir arkadaşımın yağ oranı %3 tü nadir ama olabiliyor tabi kilosu da çoook zayıftı alamıyorum diye gitmişti
En azından cuma günüInşallah canım direnmeye çalışacağım zor olacak Herkez yerken ama
AmiiinDiyorum ya çok tehlikeli o kadar düşük yağ oranı ile hormonlar çalışmaz kısırlık olur hastalık olur vücudun yagada çok ihtiyacı var sporcuların dahi en az 14 15 olmalı yağ oranı nette öyle yazıyor baktığımda salonda da var öyle bir kiz kilo almaya geliyor 42 kilo şuan alamiyorda çok zor birşey almak vermekten zor öyle görünüyor Allah ýardimcialri olsun
Zeytin yagi aycicek yagi ve tereyagini donusumlu kullanayim ozaman artık oglen yemeklerindeZeytin yağı
Hindistan cevizi yağı
Ayçiçek yağı
Böyle hep aynı tür yerine değişik değişik kullanabilirsin canım 1 yk katarsın yemeğine
Bir de acaba kızların dediği gibi vücudun alıştı mı çok spora
Acaba diyetisyenler bazen bünyeyi şaşırtmak için menülerde çok değişiklik yapıyor öyle bir şey mi yapsan diye düşünmedim değil ama tabi bu konunun uzmanıyla yapmak lazım bu işi d
Aynen canim 1 2 dilim yerim en fazla dayanamazsam zaten böbrekle pogacayla hiç aram yok sade seker seviyorum onuda az yemeye calısıcam yada hiç yemeyeceğim inşallah dediğini yapayım bol bol ayakta gezeyimde fırsat kalmasın yemeyeEn azından cuma günü
Canım çay falan doldurursan git gel yaparsın yemediğin çok göze batmaz tabağına ayıp olmasın diye alırsan bile yasaklı dursun
Aynen oyle canim once saglik gerisi sonra gelir sağlık olmadiktan sonra hiç bir şeyin anlamı manası yokAmiiin
Evet canım her güzel şeyin bir bedeli var
Ama işte en başta sağlık en önemlisi
İnşallah onlar da sağlığına kavuşur
Kes bence canım etkisi olabilirZeytin yagi aycicek yagi ve tereyagini donusumlu kullanayim ozaman artık oglen yemeklerinde
Olabilir ama kilo vermekse sıkıntı yok sadece regl dönemim bozuk ona üzülüyorum rahim incelmesi vardı işte ilaçla oldum geçen ay şimdi yinemi tekrarladı diye düşünüyorum hormonsal oluyor demişti doktor
Sabah kahvaltımı değiştireyim ozaman yulaf yerine yumurta ekliyim mesela bide böyle deniyim birde tarcın çok tuketiyorum oda regl i erteliyormuş onudami kessem bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?