- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Tamam canım kesiyorum onuda bu hafta kullanmayacağımKes bence canım etkisi olabilir
Kekik suyu içtin mi
Sagol canim zormus ama cok guzelmis, iyiki olmuszor ya anne olmak kolay gelsin ama cok güzelde şanslısın
Ben dizi pek izlemiyorum ama türk dizilerinde avlu yabancı dizilerde la casa de papel ,sherlock holms,lucifer birde ismini unuttuğum 2 dizi daha var çok güzeller onları izledim bitirdim yeni sezonu bekliyorum şimdi
neeee borek corek miInşallah canım kolay gelsin sana Ben geçen hafta pazar yaptım annemle birlikte derin temizlik çok zor gerçekten bu cuma misafirimiz var yatılı onlar gelmeden temizlik yaptık bir kac gün boyunca cuma günüde annem bisiler yap dedi tatlı borek çörek yapacağım insallah çok kaçırmam ipin ucunu
Evet canim biliyorumCanım içkiler de kalorili kendini alıştır kışın hiç içemezsin suyu bu sefer daha da azalır kilo vermen de yavaşlar
Bence de canim sen yediklerini biraz arttirip yagini da arttirmalisin. Bu kadar spora cok az yiyorsun.Kizlar ben menümde bir oynama yaptım 3 ana öğün 2 ara öğün yapacağım artik ve aksam yemeklerim yagsiz oglen yemegim az yagli sekilde doyurucu bir menu olacak cunku surekli yagsiz beslenmekten halsiz düşüyorum busefer seker istiyor canım doymuyorum sizce nasıl fikir olurmu bu şekilde
Canim that sugar diye bir video vardi youtube'da. vaktin olursa izle. Cok guzel anlatmis aldigin kalorinin sekerden ve yagdan aldiginda vucudunun nasil etkilendiginiYagsiz yiyorum severek ama doyurmuyorum gerçekten ac kalıyorum sürekli ac hissediyorum ama cok az yağ koysam fark yaratıyor doyuyorum zaten yagi kesmek te çok yanlış birşey hata yapıyorum bu konuda yağ değil seker kilo aldırıyor aslında bunu göz önünde tutacağım artık
yumurta super okur. yemege baslayabildin mi?Zeytin yagi aycicek yagi ve tereyagini donusumlu kullanayim ozaman artık oglen yemeklerinde
Olabilir ama kilo vermekse sıkıntı yok sadece regl dönemim bozuk ona üzülüyorum rahim incelmesi vardı işte ilaçla oldum geçen ay şimdi yinemi tekrarladı diye düşünüyorum hormonsal oluyor demişti doktor
Sabah kahvaltımı değiştireyim ozaman yulaf yerine yumurta ekliyim mesela bide böyle deniyim birde tarcın çok tuketiyorum oda regl i erteliyormuş onudami kessem bir süre
Kızlar göbek çevresi bölü boy oranı diye bir şey var
İkisini birbirine böldüğümüzde 0,50 ila 0,55 arası normal üstü altı olmamalı hedef kilonuzu belirlerken buna da bakın :)
Malum vücut yapısı farklı herkesin
işte temizlemezsem çok kötü olur ditye kat kat kir..Tatile gitmeden niye evi temizliyorsun ki, gelince yine tozlanmis olucak. Gelince de gerekiyor zaten temizlik
Iyiki canım maşallahSagol canim zormus ama cok guzelmis, iyiki olmus
Sherlock ve la casa de papel ben de izlemistim. Yeni sezonu geliyormus onun da. Spoiler vereyim mi?
Lucifer birkac bolum izlemistim ama vaktim olmadi biraktim sonra.
neeee borek corek mi
tam bugdaydan dereotlu pogaca falan yap, hem misafirler icin de daha faydali olur, elinden geldigince saglikli alternatif yap. En kotu eli lezzetli degilmis derler, ne farkeder ki
tatli da kurmali cikolatali protein toplari yap
Evet canim biliyorum
Bence de canim sen yediklerini biraz arttirip yagini da arttirmalisin. Bu kadar spora cok az yiyorsun.
Menune kuruyemis ve avokado ekle. Yemeklere de biraz yag ekle. Etkilemez bence kilo vermeni asiri yag tuketmedikce ama zaten bu kadar sporla sen her turlu eritirsin onlari
Canim that sugar diye bir video vardi youtube'da. vaktin olursa izle. Cok guzel anlatmis aldigin kalorinin sekerden ve yagdan aldiginda vucudunun nasil etkilendigini
yumurta super okur. yemege baslayabildin mi?
muzla pancake yapabilirsin, veya sebze ile muffin. hem besleyici olur hem yumurta tadini cok almazsin
Herseyin fazlasi zara, tarcina da ara ver bahsettigin gibi
Ayy inşallah tatlım dikkat et... Temizlik ne çok vakit alıyor yaaaInşallah canım kolay gelsin sana Ben geçen hafta pazar yaptım annemle birlikte derin temizlik çok zor gerçekten bu cuma misafirimiz var yatılı onlar gelmeden temizlik yaptık bir kac gün boyunca cuma günüde annem bisiler yap dedi tatlı borek çörek yapacağım insallah çok kaçırmam ipin ucunu
1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Tamam canım hadi inşallahTamam canım kesiyorum onuda bu hafta kullanmayacağım
Yok canim bugün yapacağım birazdan deniyim
Muhtemelen salı sabahı tartıda uzucu bir rakkam vaardı cunku bugun eski haline donunce cok sevindim ben bikac gun surundurur diye dusunuyordumEvet canım gidecek kilolar az istikrar sadece
O hamurişleri ödem tutmuştur
Ama sabah aç yap bir de canımCanim ben yaptim dediğin ölçümü 51.25 cıktı 50 ye çeksem ne güzel olur
1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Ben kullanıyorum canımIphone kullanan var mı?
Adım sayar’ı o kadar az gösteriyor ki..
Toparlanamadım.
Bugün zor ama yarın çarşıya gidip,
Spor kıyafetleri, kaybettiğim adım sayar saatten tekrar alayım.
Havaya giremedim bir türlü
evet bende kullanıyorum biraz az gösateriyor..uygulama daha fazla gösteriyorIphone kullanan var mı?
Adım sayar’ı o kadar az gösteriyor ki..
Toparlanamadım.
Bugün zor ama yarın çarşıya gidip,
Spor kıyafetleri, kaybettiğim adım sayar saatten tekrar alayım.
Havaya giremedim bir türlü
Ayy ben dizi bile izlicek vakit bulamiyorum diziyi bosver size yazim diyor bebeler uyuyunca 2.sayfayi okurken uyuyakalıyorumBebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var
bilmiyordum canim bunu bakayim bi benimki kacmisKızlar göbek çevresi bölü boy oranı diye bir şey var
İkisini birbirine böldüğümüzde 0,50 ila 0,55 arası normal üstü altı olmamalı hedef kilonuzu belirlerken buna da bakın :)
Malum vücut yapısı farklı herkesin
Sen dikkat etmeye devam et canımMuhtemelen salı sabahı tartıda uzucu bir rakkam vaardı cunku bugun eski haline donunce cok sevindim ben bikac gun surundurur diye dusunuyordum
Amin canım tamamAyy inşallah tatlım dikkat et... Temizlik ne çok vakit alıyor yaaa
Aynen canım yok baya oldu ya yeni başlasam bukadar yapamazdim baslarda çok zorlandım zaten çok agrilar çektim çok şükür baya alıştım ağrı olmuyor artık yada hafif geçici oluyor sağol canım düşündüğün içinAlıştıysan sıkıntı yok kuzum ilk başlardasın sandım dedim hasta olma aman insan başlayınca bırakamıyor sporu en fazla 2 ay ayrı kaldım dayanamadım spor ayrı bir aşk ya
Bak bak :) benim mesela üzücü bir şekilde 0.55 çıktıbilmiyordum canim bunu bakayim bi benimki kacmis
ayy ne guzel olur canim ya insallah.Neden olmasin yaa, ikimiz de buradayiz hep, bir nedeni var. Yavas da olsa olucak
Su tezleri bitirelim de senle detoks / spor yarismasi falan yapalim ne dersin?
Gerci hedef tezler bitmeden buradan mezun olmak ama olsun. Mezuniyet kilosunun alti icin devam ederiz. Belki Ayse gibi biz de six packs yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?