Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sagol canim zormus ama cok guzelmis, iyiki olmus
Sherlock ve la casa de papel ben de izlemistim. Yeni sezonu geliyormus onun da. Spoiler vereyim mi?
Lucifer birkac bolum izlemistim ama vaktim olmadi biraktim sonra.
neeee borek corek mi
tam bugdaydan dereotlu pogaca falan yap, hem misafirler icin de daha faydali olur, elinden geldigince saglikli alternatif yap. En kotu eli lezzetli degilmis derler, ne farkeder ki
tatli da kurmali cikolatali protein toplari yap
Canım içkiler de kalorili kendini alıştır kışın hiç içemezsin suyu bu sefer daha da azalır kilo vermen de yavaşlar
Evet canim biliyorum
Bence de canim sen yediklerini biraz arttirip yagini da arttirmalisin. Bu kadar spora cok az yiyorsun.
Menune kuruyemis ve avokado ekle. Yemeklere de biraz yag ekle. Etkilemez bence kilo vermeni asiri yag tuketmedikce ama zaten bu kadar sporla sen her turlu eritirsin onlari
Canim that sugar diye bir video vardi youtube'da. vaktin olursa izle. Cok guzel anlatmis aldigin kalorinin sekerden ve yagdan aldiginda vucudunun nasil etkilendigini
yumurta super okur. yemege baslayabildin mi?
muzla pancake yapabilirsin, veya sebze ile muffin. hem besleyici olur hem yumurta tadini cok almazsin
Herseyin fazlasi zara, tarcina da ara ver bahsettigin gibi

Canim ben yaptim dediğin ölçümü 51.25 cıktı 50 ye çeksem ne güzel olur

Iyiki canım maşallah bebisi op yerime
Aynen onu bekliyorum heyecanla ben izledim fragmanını gec kaldin
Vaktin olunca izlersin güzel bir dizi oda
Bende düşündüm sağlıklı birşeyler yapayım ama annem dedi öyle bir şey yapma adam gibi yap herşeyi uzaktan geliyorlar seneler sonra başlatma diyetine dedi ahah tombik annem ama hala inatla sağlıksız besleniyor
Ama ben yemeyeceğim ya söz veriyorum burda size söz verdiğim için yiyemeyecegim artık
Salonda hocam bana çok söyledi ekmek ye yağ ye seker yeme yanlış yapıyorsun kas gelişiminde yağda önemli yağ yemeden yağ yakamassin kilo vermek zor olur yağ migdede uzun kaldığı için geç acıkırsın yediklerini daha kolay sindirirsin kabız olmazsin baya anlattı ben uymadım ama artık uyacağım menüme ekmek de ekleyecegim sabahları sadece 2 dilim light kepekli ekmek böylelikle acıkmam uzun süre seker krizine girmem hemde iyi olur zaten insana.kilo aldıran yemek değil seker abur cubur ya
Tamam canım hemen bakarım o videoya teşekkürler
Arada yiyorum canım ama tam anlamiyla oturtamadım menülere ama yarından itibaren oturacağım artık düzenli yemem lazım
Bugun spora gitmeden önce omlet yapayım hatta lor peynirli güzel olur dediklerinide deneyeceğim özellikle pancake

Tamam canım ona bu hafta ara veriyorum bakalım nolacak

Ayy inşallah tatlım dikkat et... Temizlik ne çok vakit alıyor yaaa

Alıştıysan sıkıntı yok kuzum ilk başlardasın sandım dedim hasta olma aman insan başlayınca bırakamıyor sporu en fazla 2 ay ayrı kaldım dayanamadım spor ayrı bir aşk ya

Maaallah canim kilon kacti senin

Ben kullanıyorum canım
Appstore dan diğer adım sayar uygulamalarına bak istersen farklı sonuç gösterir mi bilmiyorum ama
Ben adım duymadığım için pek kullanmıyorum

evet bende kullanıyorum biraz az gösateriyor..uygulama daha fazla gösteriyor

Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var
Ayy ben dizi bile izlicek vakit bulamiyorum diziyi bosver size yazim diyor bebeler uyuyunca 2.sayfayi okurken uyuyakalıyorum

bilmiyordum canim bunu bakayim bi benimki kacmis

Muhtemelen salı sabahı tartıda uzucu bir rakkam vaardı cunku bugun eski haline donunce cok sevindim ben bikac gun surundurur diye dusunuyordum
Sen dikkat etmeye devam et canım
Buraya da sık uğra
Hepsi düzene girecek
Suyu bol iç

Ayy inşallah tatlım dikkat et... Temizlik ne çok vakit alıyor yaaa
Amin canım tamam
Aynen oyle ya bitmiyor bitmiyor
Alıştıysan sıkıntı yok kuzum ilk başlardasın sandım dedim hasta olma aman insan başlayınca bırakamıyor sporu en fazla 2 ay ayrı kaldım dayanamadım spor ayrı bir aşk ya
Aynen canım yok baya oldu ya yeni başlasam bukadar yapamazdim baslarda çok zorlandım zaten çok agrilar çektim çok şükür baya alıştım ağrı olmuyor artık yada hafif geçici oluyor sağol canım düşündüğün için
Aynen oyle resmen bağımlılık ben 1 2 günden fazla dayanamıyorum sporsuz abartmamak lazım aslinda ama demesi kolay iste uygulayamiyorum

ayy ne guzel olur canim ya insallah.
dedigin gibi herkes gidip geliyor biz hep buradayiz yani burada olmak sorun degil de hala mezun olamamak hem okuldan hem buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…