- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
uzucu mu ? ama 0,50 0,55 asraasi normal degil miydi , ne guzel isteBak bak :) benim mesela üzücü bir şekilde 0.55 çıktı
Zaten göbekten alıyorum ilk sonra yayılıyor(Allahtan)
Tamam canimAma sabah aç yap bir de canım
Regl şişkinliğin de var 50 bile olabilir o
Sağol canım 56.2 idi ama regl olamadım günüm geçti artıdayım şuan 57.1 'di bu cumaMaaallah canim kilon kacti senin
İkisi de olacak :) sabır ve istikrar kuzularayy ne guzel olur canim ya insallah.
dedigin gibi herkes gidip geliyor biz hep buradayizyani burada olmak sorun degil de hala mezun olamamak hem okuldan hem buradan
50 55 normalse sende normalsin neden uzuldunku canım üstü cikmamiskiBak bak :) benim mesela üzücü bir şekilde 0.55 çıktı
Normal ama üst sınır yemek yesem anında çıkaruzucu mu ? ama 0,50 0,55 asraasi normal degil miydi , ne guzel iste
Ahahaha ayy bende her zaman var zayıf olsam da (mazide kaldı o günler amaTamam canim
Olabilir göbek cıktı bende canım sıkılıyor zaten saklamaya çalışıyorum
Diyete başlamadan önce yüksekti muhtemelen canım bir de göbek çevresi şeker hastalığı vs vs hastalıklar için risk50 55 normalse sende normalsin neden uzuldunku canım üstü cikmamiski
Olacak inşallah zayiflayacagiz birlikte canım göbek egzersizleri yap bol bol cok etki ediyor gercekten ben kiloyu kalca basenden aliyorum ilk gobek en sonAhahaha ayy bende her zaman var zayıf olsam da (mazide kaldı o günler amainşallah gelecekte de olurlar )
Kaptanım selamIste bu azim :)
CA'da pazartesiydi mesaji yazdigim vakit :)))
Hic ertelememeli haklisin canim..
Iyi misin bugun?
canim :)
Hepsi halloldu canim:)
Hosgeldin canim:)
Canim dun dunde kaldi ama karbonhidratin cok olmus dun.
Birazda deniz kenarinda mecbur yemissin am bir dahakine, salatlik,havuc, bir cesit salata, ya da en azindan bol yesillikli bir sandvic hazirla kendine:)
Denizcim denk gelemiyoruz, iyi misin canim, yogun musun cok?
Cok guzel olmus canim, 1 kucuk lokmaya cezamiz yok:)
cok guzel canim :)
1 dilim ekmekten tost da mi yemeyelim :))
hayali ip atlama canim, tam da senin dedigin oluyor:)
canim :))
Aa canim bu bizim yogurtlu, kofteli ve birazda eriste koyarak yaptigimiz corba.
Ustunede tereyagi , pul biber ve naneee immm :)
Afiyet olsun.
Ne demişler yemeğin salçalısıOlacak inşallah zayiflayacagiz birlikte canım göbek egzersizleri yap bol bol cok etki ediyor gercekten ben kiloyu kalca basenden aliyorum ilk gobek en son
Cuma canım?Kaptanım selam
Yardımcı olmam gereken bir hasta yakınımız var,1 2 gündür giremiyorum topiğe,hafta sonuna kadar böyle.
Bugün de evden aceleyle çıkarken bitki çaylarımı unuttum,ama dikkate devam.
Yarın tartılamayacağım,beni bir kaç günlük koruyun kollayın kaptanım
asayiş berkemal,gelince yüzüm kara çıkmayacak inşallah
Benim annem ve anne tarafım seker hastası baba tarafımda yok ta ben şekeri mi olcturdugumde hep dusuk çıkıyor bazen baya düşük oluyor inşallah seker hastası olmayız hiç bir zaman o yüzdende beli göbeği incelticez bol bol karin bel egzersizleri yapacağız hatta bu pazartesi spor yarışmasında karin bel egzersizleri koyayım nasıl olurDiyete başlamadan önce yüksekti muhtemelen canım bir de göbek çevresi şeker hastalığı vs vs hastalıklar için risk
O yüzden
Babam da şeker hastası anne tarafımda da var
Ben de tatlıya çok düşkünüm
O yüzden göbeğimi eritmem lazım ama işte ...
HahaNe demişler yemeğin salçalısı
Yok yok ne kalça ne göbek fit bir hale girecek hepsi
Göbek egzersizlerinde zorlanıyorum canım yağ çok tabiama yapmaya çalışıyorum
Leslie yaparken de hareketleri zorlaştırıyorum göbeğe yönelik
Mesela dize dokunmalarda yana dönüp dize dokunuyorum falan etkisi oluyor
Olur bacım olurBenim annem ve anne tarafım seker hastası baba tarafımda yok ta ben şekeri mi olcturdugumde hep dusuk çıkıyor bazen baya düşük oluyor inşallah seker hastası olmayız hiç bir zaman o yüzdende beli göbeği incelticez bol bol karin bel egzersizleri yapacağız hatta bu pazartesi spor yarışmasında karin bel egzersizleri koyayım nasıl olur
İnşallah kuzum yaHahao yanlış bir laf fit olacagiz fit ne kalçası ne göbeği
Çok iyi yapıyorsun canım kendini zorla oraları çok çalıştır bölgesel yağ yakimina dolaylı yoldan destek olursun kilo verirken ordan daha fazla gidebilir
Tamam zaten önce alışana kadar düşük seviyeden başlarız zamanla zorlarım sızıOlur bacım olurama çok aşırı koyma
Aminİnşallah kuzum ya
Of aynen canım,günleri de şaşırdımCuma canım?
Yoksa yarın derken onu mu kastettin
Allah acil şifalar versin ♥
Ben telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorumIphone kullanan var mı?
Adım sayar’ı o kadar az gösteriyor ki..
Toparlanamadım.
Bugün zor ama yarın çarşıya gidip,
Spor kıyafetleri, kaybettiğim adım sayar saatten tekrar alayım.
Havaya giremedim bir türlü
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gittiIyiki canım maşallahbebisi op yerime
Aynen onu bekliyorum heyecanla ben izledim fragmanınıgec kaldin
Vaktin olunca izlersin güzel bir dizi oda
Bende düşündüm sağlıklı birşeyler yapayım ama annem dedi öyle bir şey yapma adam gibi yap herşeyi uzaktan geliyorlar seneler sonra başlatma diyetine dediahah tombik annem ama hala inatla sağlıksız besleniyor
Ama ben yemeyeceğim ya söz veriyorum burda size söz verdiğim için yiyemeyecegim artık
Salonda hocam bana çok söyledi ekmek ye yağ ye seker yeme yanlış yapıyorsun kas gelişiminde yağda önemli yağ yemeden yağ yakamassin kilo vermek zor olur yağ migdede uzun kaldığı için geç acıkırsın yediklerini daha kolay sindirirsin kabız olmazsin baya anlattı ben uymadım ama artık uyacağım menüme ekmek de ekleyecegim sabahları sadece 2 dilim light kepekli ekmek böylelikle acıkmam uzun süre seker krizine girmem hemde iyi olur zaten insana.kilo aldıran yemek değil seker abur cubur ya
Tamam canım hemen bakarım o videoya teşekkürler
Arada yiyorum canım ama tam anlamiyla oturtamadım menülere ama yarından itibaren oturacağım artık düzenli yemem lazım
Bugun spora gitmeden önce omlet yapayım hatta lor peynirli güzel olur dediklerinide deneyeceğim özellikle pancake
Tamam canım ona bu hafta ara veriyorum bakalım nolacak
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin biziAyy ben dizi bile izlicek vakit bulamiyorum diziyi bosver size yazim diyor bebeler uyuyunca 2.sayfayi okurken uyuyakalıyorum
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimdeBak bak :) benim mesela üzücü bir şekilde 0.55 çıktı
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suanayy ne guzel olur canim ya insallah.
dedigin gibi herkes gidip geliyor biz hep buradayizyani burada olmak sorun degil de hala mezun olamamak hem okuldan hem buradan
İkisi de olacak :) sabır ve istikrar kuzular ♥
Gecmis olsun canimKaptanım selam
Yardımcı olmam gereken bir hasta yakınımız var,1 2 gündür giremiyorum topiğe,hafta sonuna kadar böyle.
Bugün de evden aceleyle çıkarken bitki çaylarımı unuttum,ama dikkate devam.
Yarın tartılamayacağım,beni bir kaç günlük koruyun kollayın kaptanım
asayiş berkemal,gelince yüzüm kara çıkmayacak inşallah
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindanBenim annem ve anne tarafım seker hastası baba tarafımda yok ta ben şekeri mi olcturdugumde hep dusuk çıkıyor bazen baya düşük oluyor inşallah seker hastası olmayız hiç bir zaman o yüzdende beli göbeği incelticez bol bol karin bel egzersizleri yapacağız hatta bu pazartesi spor yarışmasında karin bel egzersizleri koyayım nasıl olur☺
Bazen esim gel film izliyelim diyor cocuklar uyuyunca ben ilk 15 dakikada uyuyakaliyorum bi film 3 4 gunde anca bitiyorBen telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorum
Canim sen yap alisverisi motive olursun. Ama bak tatil sonrasi yerlesememisken bile geliyorsun buraya, aslinda ne kadar motivesin
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gitti
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin bizi
ben de zaten 2 haftada 1 bolum falan izleyebiliyorum bu siralar
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimde
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suan
Gecmis olsun canim
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindan
Gobek egzersizi super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?