Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy ne guzel olur canim ya insallah.
dedigin gibi herkes gidip geliyor biz hep buradayiz yani burada olmak sorun degil de hala mezun olamamak hem okuldan hem buradan
İkisi de olacak :) sabır ve istikrar kuzular

uzucu mu ? ama 0,50 0,55 asraasi normal degil miydi , ne guzel iste
Normal ama üst sınır yemek yesem anında çıkar

Göbek çevresi yağlanması çok önemli şeker hastalığı kalp hastalığı vs açısından

50 55 normalse sende normalsin neden uzuldunku canım üstü cikmamiski
Diyete başlamadan önce yüksekti muhtemelen canım bir de göbek çevresi şeker hastalığı vs vs hastalıklar için risk
O yüzden
Babam da şeker hastası anne tarafımda da var
Ben de tatlıya çok düşkünüm
O yüzden göbeğimi eritmem lazım ama işte ...

Ahahaha ayy bende her zaman var zayıf olsam da (mazide kaldı o günler ama inşallah gelecekte de olurlar )
Olacak inşallah zayiflayacagiz birlikte canım göbek egzersizleri yap bol bol cok etki ediyor gercekten ben kiloyu kalca basenden aliyorum ilk gobek en son

Kaptanım selam
Yardımcı olmam gereken bir hasta yakınımız var,1 2 gündür giremiyorum topiğe,hafta sonuna kadar böyle.
Bugün de evden aceleyle çıkarken bitki çaylarımı unuttum,ama dikkate devam.
Yarın tartılamayacağım,beni bir kaç günlük koruyun kollayın kaptanım
asayiş berkemal,gelince yüzüm kara çıkmayacak inşallah

Olacak inşallah zayiflayacagiz birlikte canım göbek egzersizleri yap bol bol cok etki ediyor gercekten ben kiloyu kalca basenden aliyorum ilk gobek en son
Ne demişler yemeğin salçalısı
Yok yok ne kalça ne göbek fit bir hale girecek hepsi

Göbek egzersizlerinde zorlanıyorum canım yağ çok tabi ama yapmaya çalışıyorum
Leslie yaparken de hareketleri zorlaştırıyorum göbeğe yönelik
Mesela dize dokunmalarda yana dönüp dize dokunuyorum falan etkisi oluyor

Cuma canım?
Yoksa yarın derken onu mu kastettin
Allah acil şifalar versin

Benim annem ve anne tarafım seker hastası baba tarafımda yok ta ben şekeri mi olcturdugumde hep dusuk çıkıyor bazen baya düşük oluyor inşallah seker hastası olmayız hiç bir zaman o yüzdende beli göbeği incelticez bol bol karin bel egzersizleri yapacağız hatta bu pazartesi spor yarışmasında karin bel egzersizleri koyayım nasıl olur

Haha o yanlış bir laf fit olacagiz fit ne kalçası ne göbeği
Çok iyi yapıyorsun canım kendini zorla oraları çok çalıştır bölgesel yağ yakimina dolaylı yoldan destek olursun kilo verirken ordan daha fazla gidebilir

Olur bacım olur ama çok aşırı koyma

İnşallah kuzum ya

Ben telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorum
Canim sen yap alisverisi motive olursun. Ama bak tatil sonrasi yerlesememisken bile geliyorsun buraya, aslinda ne kadar motivesin
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gitti
Ayy ben dizi bile izlicek vakit bulamiyorum diziyi bosver size yazim diyor bebeler uyuyunca 2.sayfayi okurken uyuyakalıyorum
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin bizi
ben de zaten 2 haftada 1 bolum falan izleyebiliyorum bu siralar
Bak bak :) benim mesela üzücü bir şekilde 0.55 çıktı
Zaten göbekten alıyorum ilk sonra yayılıyor(Allahtan)
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimde
ayy ne guzel olur canim ya insallah.
dedigin gibi herkes gidip geliyor biz hep buradayiz yani burada olmak sorun degil de hala mezun olamamak hem okuldan hem buradan
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suan
İkisi de olacak :) sabır ve istikrar kuzular ♥

Gecmis olsun canim
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindan
Gobek egzersizi super olur

Bazen esim gel film izliyelim diyor cocuklar uyuyunca ben ilk 15 dakikada uyuyakaliyorum bi film 3 4 gunde anca bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…