TamamdırTamam zaten önce alışana kadar düşük seviyeden başlarız zamanla zorlarım sızıher hafta farklı bölgeleri çalışırız bu hafta karin bel olsun ama
Amin
Of aynen canım,günleri de şaşırdım
Sağol bitanem inşallah
Az daha zayıfla öyle bakarsın ya da :)Ben telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorum
Canim sen yap alisverisi motive olursun. Ama bak tatil sonrasi yerlesememisken bile geliyorsun buraya, aslinda ne kadar motivesin
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gitti
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin bizi
ben de zaten 2 haftada 1 bolum falan izleyebiliyorum bu siralar
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimde
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suan
Gecmis olsun canim
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindan
Gobek egzersizi super olur
Al benden de o kadarBazen esim gel film izliyelim diyor cocuklar uyuyunca ben ilk 15 dakikada uyuyakaliyorum bi film 3 4 gunde anca bitiyor
Ah varya cok tatlilar annelerBen telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorum
Canim sen yap alisverisi motive olursun. Ama bak tatil sonrasi yerlesememisken bile geliyorsun buraya, aslinda ne kadar motivesin
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gitti
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin bizi
ben de zaten 2 haftada 1 bolum falan izleyebiliyorum bu siralar
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimde
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suan
Gecmis olsun canim
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindan
Gobek egzersizi super olur
Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.FitFiliz hazirmisin tatile canim?
@Aomine Daiki kuzum sen varken ben olmuyorum ben varken sen olmuyorsun:)
@Kozmogirl17 bugun menunu toparlamissin canisi:)
@DeryaOnDiet nasil oldun canim?
K klbk33 , @sertugba ,sserendipity , M Minikpanda1107 @DenizinYosunKokusu ne var ne yok kizlar?
Harpy gozlerim seni ariyor, @cinecin kulaklarin cinlasin kuzum, suan kahvemi icinyorum:)
tomrs menunu yazmayi unutma canim..
Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Evet canım stitch dediği gibi orucumu açtım onunla. Sabah da meyve suyu içtim öğlen salata akşam da taze fasulye haşlayıp az zeytinyağıyla yiyeceğim.Menü bu kadar mısu
Aleykğm selam canımKızlar, selam Eskişehir'e geldik, oturmusken ilk firsatimda eskiyi okudum. 64.sayfadayim, devam ederim yine, c u
Anladım canım maşallahEvet canım stitch dediği gibi orucumu açtım onunla. Sabah da meyve suyu içtim öğlen salata akşam da taze fasulye haşlayıp az zeytinyağıyla yiyeceğim.
Yarın normale dönerim. Şu an 62 gösteriyor 2 kilo yüz gram gitmiş. Kaybedilen su telafi olunca ve normal yemeye de geçince Cuma’ya 63 olur diye tahmin ediyorum. (İnşallah)
Ok tesekkur ederim hemen bakimmTelefonlarda su icmeyi hatirlatma uygulamalari var canim, bende kullaniyorum, tavsiye ederim:)
Afiyet olsun şifa olsun canim. Dışin iyilesene kadar mecbur püreler sıvı yiyecekler .. afiyet olsunmenüm
sabah
1-2 çatal sütlü omlet (yiyemedim)
1 kutu incirli aktivia
ara yarı yarıya sütlü kahve
öğlen
1 kase yoğurt
omleti sütün içinde ezip biraz peynir ekleyip ısıttım onu yedim 1 saatte
2 dlm beyaz ekmeğin içi
ara
1 kutu incirli aktivia
akşam
1 sk kıymayı patates-enginar yemeği (çatalla iyice ezdim bebek gibi)
yoğurt
ara
az sütlü kahve
yoğurt
kahvaltı yapamayınca spora gitmeye cesaret edemedim.
bol su (en azından su içebiliyorum :)
Canim süpersin. 3 gun boyunca menülerinde sporun da harika.. suyu da her gün daha cok arttirmissin.. guzel bir ekşi gelir ins.30 haziran menü
Sabah
Omlet
Salata
Açık çay
Öğlen
Kahve
Akşam
Ezogelin çorbası
Mercimek yemegi
Su 1 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
1 temmuz
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Açık çay
Öğlen
Yok
Akşam
1 köfre
Lorpeynirli omlet maydanozlu
Tarhana çorbası 1 kepçe
Su
2 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
02 temmuz
Sabah
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salata
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
3ü1 arada
Türk kahvesi
Akşam
150 gram ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası
4 taze biber
3 kaşık havuç salatası
Su
3litre
Spor
Cross traıner 15 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 15 dk
Bazen hepimiz de oluyor canim. Buraya ne kadar cok uğrarsak o kadar motive oluyoruz bence..Bugünki menümü yazayım da taşlayın beni
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 3 siyah zeytin
Öğlen;2 but 5-6 yk pirinç pilavı (bulgur yoktu,Türk marketine henüz gitmedim ev tıkır)
Akşam; 2 dilim etli pide (Türkiye’den getirmiştim buzluktan çıkarıp yiyoruz.)
2 bardak su
Şuan hiç kilo verme isteği daha doğrusu uğraşım yok. Aşırı yoğun geçiyor.
Normalde çok sıkı yaparım belki bilenler vardır.
Egzersizlerim aşırı iyi gidiyordu ama tatil dönüşü yerlerdeyim..
Yüksek topuklular üzerinde oynayabilenleri cok tebrik ediyorum.. topujluyka en fazla yarim saat durabiliyorum sonrası fena...Çok sağol canım
Baya oynadım topuklularla ayaklarım açıyor ama hayattayım
Daha ne olsun ne olsun... superMenü 02.07.2019 Salı
Öğlen
5 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 150 ml proteinli sut
1 bardak filtre kahve 4 adet altınbaşak bisküvi
Ara
4 adet altın başak biskuvisi 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Spor öncesi 1 dilim karpuz 1 kare %82 bitter
Akşam spor sonrası
1 tabak yağsız haslama bulgur
3 yk yoğurt
1 kase yağsız lor peynirli salata
1 bardak sade filtre kahve
ara
1 kare %82 kakaolu bitter yarim avuc kuru yemiş
Kınada dağıtılan kuruyemişlerden yedim birazda baharatlilar hariç
Gelirkende yolda 2 top sadd dondurma sossuz tabakta
Su 3.5 litre
Spor
Sabah
Jullian level 2 28 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1100 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam ustu salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
5 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
9200 adım
Son spor
Kınada bol oynama
2 kere 45 dk leslie mi2 Temmuz
14.30
peynirli yumurta
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
3 yeşil zeytin
1yk çörekotu yağı
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 dilim ekmek
dibek kahvesi 16.30 falandı sanırım
19.00
kabak yoğurtlu(az yağda kavurma üstüne yoğurt dereotu)
yeşillik salatası
elimin yarısı kadar büyüklükte incecik(kenar kısmı geldi hatta) 1 dilim mayalı köy ekmeği
20.00
türk kahvesi
su
4.200 L
spor
leslie 5k yı 2 kere yaptım (90dk)
50 yana dönüş
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Birlikte yapmak cok eğlenceli olur ya. Bazen cocuklar bana eşlik ediyo o zaman bile cok eğleniyoruz ki arkadaşla daha eğlenirsiniz, ne guzel :)tam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dediçok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
Masallah cnmKınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
Süpersin cnm.. 2 3 gunluk açlıktan sonra o kadar spor.. tebrikler valla. Bu hafta cok guzel bir eksi gelecek belliMenü bildirim
Saat 21 :2 bardak taze sıkılmış portakal suyu
3 saat temizlik
3 saat paten
5 er dakikadan 3 set 15 dk plank
15201 adım patende iki adımla uzun mesafe kayabilince çok adım saymamış oradayken. Ama duvarda 1 saati 600 kalori yakar yazan bir poster vardı
Guzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)Teknoloji Proje yonetiminde is sureci modellemesi uzerine
Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)kızlaaaar sabahtan beri çıkış yolunu arıyorumokuyorum okuyorum 10 sayfa daha okuyorum okuyorum 10 sayfa daha sonunda ışığı gördüm
bugün dişimden dolayı inanılmaz saçma beslendimyiyemeyince spora gitmeye de cesaret edemedim. neyse evdeki işlerimi falan hallettim :)
hoş geldin canım boyun çok iyiymiş :) be 1 yıl önce 88 kiloydum :) şimdi 65lerde dolaşıyorum:)
teşekkür ederim nomalde menülerim bundan daha iyidir. :) bu arada hoş geldin :)
ay canım ağzından bal damlamış resmen 50ler felan :) gerçi pek mümkün görünmüyor ama olsun düşüncesi bile güzel :)
kesin öyledir canım :)
zumba gerçekten çok keyifli ama kasları güçlendirmeye ve metabolizmayı hızlandırmaya hiç etkisi yok. zumba tek başına yetersiz olduğunun canlı kanıtı benim :) enazından son 5-6 kilon kaldıysa kas güçlendirici bişeyler yapmak iyi fikir olabilir.
çok alemsin benim eşim öyledir bi hapşurur apartman inler ilk tanıştığımda ödüm patlıyordu şimdi alıştım :)
canım aynı şeyleri hissediyorum bi türlü bitiremedim :) akşam oldu :) umarım senin de günün güzel geçiyordur. arkadaşının durumunun iyiye gitmesine sevindim :) tekrar geçmiş olsun
canım akşam yemeğin güzel. öğleni biraz arttırabilirsin tek çorba az olmuş. menüne meyve ve ara öğün olarak süt ürünü ekleyebilirsin..
keto dedikleri bu mu oluyor canım %75 yağ falan denk geldim geçenlerde. pek benlik değil ama iy bir menü:)
ay aslında tüm gün buradaydım kaptişim yüzdüm yüzdüm kuyruğu bulamadımmenümü yazayım hemen..
Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..menüm
sabah
1-2 çatal sütlü omlet (yiyemedim)
1 kutu incirli aktivia
ara yarı yarıya sütlü kahve
öğlen
1 kase yoğurt
omleti sütün içinde ezip biraz peynir ekleyip ısıttım onu yedim 1 saatte
2 dlm beyaz ekmeğin içi
ara
1 kutu incirli aktivia
akşam
1 sk kıymayı patates-enginar yemeği (çatalla iyice ezdim bebek gibi)
yoğurt
ara
az sütlü kahve
yoğurt
kahvaltı yapamayınca spora gitmeye cesaret edemedim.
bol su (en azından su içebiliyorum :)
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...sızlıyor hala kaptişim yemek yerken çok zorlandım bugün. yoğurt inanılmaz kurtarıcı oldu :)
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)var canım sanırım
evet 2 tane sürekli kullandığım ilacım var
Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.30 haziran menü
Sabah
Omlet
Salata
Açık çay
Öğlen
Kahve
Akşam
Ezogelin çorbası
Mercimek yemegi
Su 1 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
1 temmuz
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Açık çay
Öğlen
Yok
Akşam
1 köfre
Lorpeynirli omlet maydanozlu
Tarhana çorbası 1 kepçe
Su
2 litre
Spor
Cross traıner 10 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 10 dk
02 temmuz
Sabah
1 yumurta
3 dilim ekmek
Bol salata
1 dilim peynir
Açık çay
Öğlen
3ü1 arada
Türk kahvesi
Akşam
150 gram ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası
4 taze biber
3 kaşık havuç salatası
Su
3litre
Spor
Cross traıner 15 dakika
Bisiklet 10 dakika
Leg ex 12*3
Leg curl 12*3
Machine fly 12*3
Seated row free 12*3
Scott curl machine 12*3
Push down 12*3
One arm triceps ext 12*3
Plank 1dk*4
Koşu bandı 15 dk
Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.Bugünki menümü yazayım da taşlayın beni
Sabah; 2 haşlanmış yumurta 3 siyah zeytin
Öğlen;2 but 5-6 yk pirinç pilavı (bulgur yoktu,Türk marketine henüz gitmedim ev tıkır)
Akşam; 2 dilim etli pide (Türkiye’den getirmiştim buzluktan çıkarıp yiyoruz.)
2 bardak su
Şuan hiç kilo verme isteği daha doğrusu uğraşım yok. Aşırı yoğun geçiyor.
Normalde çok sıkı yaparım belki bilenler vardır.
Egzersizlerim aşırı iyi gidiyordu ama tatil dönüşü yerlerdeyim..
Cok guzel canim :)Menü 02.07.2019 Salı
Öğlen
5 yk yulaf ezmesi 150 ml light süt 150 ml proteinli sut
1 bardak filtre kahve 4 adet altınbaşak bisküvi
Ara
4 adet altın başak biskuvisi 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Spor öncesi 1 dilim karpuz 1 kare %82 bitter
Akşam spor sonrası
1 tabak yağsız haslama bulgur
3 yk yoğurt
1 kase yağsız lor peynirli salata
1 bardak sade filtre kahve
ara
1 kare %82 kakaolu bitter yarim avuc kuru yemiş
Kınada dağıtılan kuruyemişlerden yedim birazda baharatlilar hariç
Gelirkende yolda 2 top sadd dondurma sossuz tabakta
Su 3.5 litre
Spor
Sabah
Jullian level 2 28 dakika
Leslie 1 mega mill 20 dakika
14 dakika hit kardiyo
1100 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Aksam ustu salonda
32 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
26 dakika koşu bandı (15 yükseklik 7 ile 7.8 arası yürüyüş)
15 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
5 dakika yatay bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (alt bölge karin bel kol omuz ağırlıklı setler)
9200 adım
Son spor
Kınada bol oynama
Cok guzel canim :)2 Temmuz
14.30
peynirli yumurta
çeyrek kibrit kutusu süzme peynir
3 yeşil zeytin
1yk çörekotu yağı
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
1 dilim ekmek
dibek kahvesi 16.30 falandı sanırım
19.00
kabak yoğurtlu(az yağda kavurma üstüne yoğurt dereotu)
yeşillik salatası
elimin yarısı kadar büyüklükte incecik(kenar kısmı geldi hatta) 1 dilim mayalı köy ekmeği
20.00
türk kahvesi
su
4.200 L
spor
leslie 5k yı 2 kere yaptım (90dk)
50 yana dönüş
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Sanada afiyet olsun canim:)Ohh sefan olsun kaptanım, ben de koydum türk kahvemi sana doğru hüpletiyorum
Bugün süper gitmişsin, hey yavrum be 4.2 l su ne demek?
Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))Kınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
Canim ilk kez mi oluyor?Kizlar benim reglim 3 gün geçti bugün 4. Güne girdim hala olmadim napcam ben ya
Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)Ya onu nasıl çözü cem bilmiyorum 2 bebeğim var 3 buçuk 1 buçuk yaşlarında yürüyüşe çıkamıyorum diğer sporları da yeni bel fıtığı ameliyati oldum 1 ay oldu Dr 6 ay dikkat dedi yürüyüşü önerdi ama çocuklardan çıkamıyorum akşama kadar da oturduğum söylenemez ne yapabilirim onerileriniz
Guzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)
Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)
Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..
Biran evvel toparlanirsin insallah.
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)
Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.
Nasilsin?
Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.
Canini sIkma..
Cok guzel canim :)
Cok guzel canim :)
Sanada afiyet olsun canim:)
Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))
Canim ilk kez mi oluyor?
Zaman zaman hava degisimi, stres vs ile gecikmeler olabilir..
Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)
Tamamdir bekliyoruzAh varya cok tatlilar annelerbenimkini kalsa kizim yeter kemiklerin çıkdı zaten spor yapıyorsun ye kendine eziyet etme diyor asıl eziyet o tatlılar diyemiyorum
Bencede değil canım seker yemezsek nasıl seker hastası oluruzki
Ozaman bu hafta yarışmamız belli
Cok gecmis olsun canimBende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Evet ben de biraz kas olunca cok begeniyorum kizlariAyşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim
aaa ne guzel, bir kere gitmistim cok begenmistim. iyi tatillerKızlar, selam Eskişehir'e geldik, oturmusken ilk firsatimda eskiyi okudum. 64.sayfadayim, devam ederim yine, c u
wohooo bu haftanin bireysel birincisi yine bizden deseneEvet canım stitch dediği gibi orucumu açtım onunla. Sabah da meyve suyu içtim öğlen salata akşam da taze fasulye haşlayıp az zeytinyağıyla yiyeceğim.
Yarın normale dönerim. Şu an 62 gösteriyor 2 kilo yüz gram gitmiş. Kaybedilen su telafi olunca ve normal yemeye de geçince Cuma’ya 63 olur diye tahmin ediyorum. (İnşallah)
Seni gormek ne guzel canim.İyiyim Allah'a şükür birde havalar biraz esse süper olucam ev topluyorum kanter içindeyim ya
Gunaydin kizlar
Ne guzel diyetisyen o oyle, biz de gidelim :)
Hicbirsey yemeden olmaz zaten canim, yoksa verip hemen geri alirsin. Onemli olan kalori acigi yaratmak
Cok guzel
Neden oyle demis ki hoca acaba, benim bildigim kas veya HIIT calisiyorsan gun asiri, ama diger gunler de gidip LISS tarzi egzersiz yapabilirsin
oooh harikasin, bitsin tezler, gelsin zayif mezuniyet :)
Yedin mi dondurma? :)
Biraz az olmus canim, doydun mu? Oglen de biraz sebze yemegi ekleseydin menune. Spor yapamadin mi?
Guzel hafif olmus canim, miden nasil bugun?
heheh ben de haftasonu cok zorlanmistim yetisene kadar, o yuzden surekli gelmeye calisiyorum ki kacirmayayim muhabbeti
Supersin Deryacim, bu hafta mezuniyet mi geliyor yoksa
Heheh daha aktif olmalisin yetisebilmek icin iste :)
Ben sendeki azme hayranim, eminim 50leri de gorursun. Tabii istiyorsan
heheh burada cirpilmis yumurtayi sutlu yapiyorlar ama ben sut tadini hic farketmiyorum, cok severim. Sutlu omlet hic denememisim ama tarifi sormucam sanki sen de begenmemissin
guzel olmus menun
Gecmis olsun canim, gecti mi bugun agrisi?
surekli kullanilan iki ilac mi.. allah kolaylik versin
aslında avokado falan çok severim ama bizim yemek tarzımıza çok yabancı. bizde bir şeyde bol yağ varsa bol da karbonhidrat vardır.Keto aslinda esim cok istedi yapayim ama hic yapmadim.
Bu tahildan dolayi rahatsiz olan midenin ardindan gelen menu
Iyi yapmissin canim. dun de evde vakit gecirmissin.
aynen ben de ara verdiğim zamanlarda çok daha verimli olduğunu hissediyorum.. sanki bir dahaki yapışımda daha iyi yapabiliyorum..Canım yalnız benim hocam evde spor yapma demişti burda yaptığın zaten yetiyor çok spor metabolizmayı yavaşlatıyor dedi Bi zaman sonra spor fayda etmez durur demişti kilo vermen fazla gözüktü gözüme çünkü sporlar sıkıntı yaşama ilerde benim gibi
1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Canım ben o yüzden yağ oranını sormuştum
%3-4 ün altına inince adet görme kesiliyor
canım yağ insan vücudunun işleyişi için önemli bir yiyecek, mutlaka 4-5 tatlı kaşığı ayarında (bazı insanlar daha fazla diyebilir) yağ tüketmelisin. elinden geldiği kadar tam meyveyi yemelisin. ve sıvı yağlardan da rafine edilmemiş olanlardan tüketmelisin. avokado, badem , ceviz, zeytin, susam tam meyveler oluyor. sıvı yağlardan da soğuk sıkım tüm yağlar olabilir mesela sızma zy.Kizlar ben menümde bir oynama yaptım 3 ana öğün 2 ara öğün yapacağım artik ve aksam yemeklerim yagsiz oglen yemegim az yagli sekilde doyurucu bir menu olacak cunku surekli yagsiz beslenmekten halsiz düşüyorum busefer seker istiyor canım doymuyorum sizce nasıl fikir olurmu bu şekilde
Diyorum ya çok tehlikeli o kadar düşük yağ oranı ile hormonlar çalışmaz kısırlık olur hastalık olur vücudun yagada çok ihtiyacı var sporcuların dahi en az 14 15 olmalı yağ oranı nette öyle yazıyor baktığımda salonda da var öyle bir kiz kilo almaya geliyor 42 kilo şuan alamiyorda çok zor birşey almak vermekten zor öyle görünüyor Allah ýardimcialri olsun
Tamam canım kesiyorum onuda bu hafta kullanmayacağım
Yok canim bugün yapacağım birazdan deniyim
Alıştıysan sıkıntı yok kuzum ilk başlardasın sandım dedim hasta olma aman insan başlayınca bırakamıyor sporu en fazla 2 ay ayrı kaldım dayanamadım spor ayrı bir aşk ya
Afiyet olsun şifa olsun canim. Dışin iyilesene kadar mecbur püreler sıvı yiyecekler .. afiyet olsun
Canim süpersin. 3 gun boyunca menülerinde sporun da harika.. suyu da her gün daha cok arttirmissin.. guzel bir ekşi gelir ins.
Bazen hepimiz de oluyor canim. Buraya ne kadar cok uğrarsak o kadar motive oluyoruz bence..
Yüksek topuklular üzerinde oynayabilenleri cok tebrik ediyorum.. topujluyka en fazla yarim saat durabiliyorum sonrası fena...
Daha ne olsun ne olsun... super
2 kere 45 dk leslie misuper canim. Menü de guzel su da.. afiyet olsun
Birlikte yapmak cok eğlenceli olur ya. Bazen cocuklar bana eşlik ediyo o zaman bile cok eğleniyoruz ki arkadaşla daha eğlenirsiniz, ne guzel :)
Masallah cnm
Daha iyiymissin canim sevindim.selam kızlar:) nasılsınız? ben bugün nispeten daha iyiym en azından öbür taraftan çiğneyince acımıyor diyebilirim ama hala çok düzgün bişey yiyemiyorum menümü akşam göreceksiniz :)
ayy ben sütlü yumurtaya bayılırım aslında ben de ilk defa bir otelde tatmıştım o zamandan beri ara ara yaparım ama hep haşlanmış yemeye çalıştığım için denk gelmemiş.. tarifi de sütü çırpıp içne süt ekliyorsun :) isteğe bağlı süt ya da peynir olabilir. tabi tereyağında yapılınca bambaşka oluyor ama ben az tereyağlı yaptım..
aslında avokado falan çok severim ama bizim yemek tarzımıza çok yabancı. bizde bir şeyde bol yağ varsa bol da karbonhidrat vardır.
aynen ben de ara verdiğim zamanlarda çok daha verimli olduğunu hissediyorum.. sanki bir dahaki yapışımda daha iyi yapabiliyorum..
vaaay kaslı arkidişim helal olsun maşallah sana :) yine de hafta da 1 ya da 2 gün tamamen dinlensen çok iyi olur o günler de biraz yürüyüş falan yaparsın..
Eki Görüntüle 2284826
%3 dediğin böyle oluyor canım çok çok zor vücudü kas kaybetmeden o noktaya getirmek. özellikle bir kadın için.
canım yağ insan vücudunun işleyişi için önemli bir yiyecek, mutlaka 4-5 tatlı kaşığı ayarında (bazı insanlar daha fazla diyebilir) yağ tüketmelisin. elinden geldiği kadar tam meyveyi yemelisin. ve sıvı yağlardan da rafine edilmemiş olanlardan tüketmelisin. avokado, badem , ceviz, zeytin, susam tam meyveler oluyor. sıvı yağlardan da soğuk sıkım tüm yağlar olabilir mesela sızma zy.
aynen katılıyorum kilo almak çok daha zor.
adaçayı denedin mi canım o da söktürür.
aynen öyle inasn karşığığını aldıkça bağımlı oluyor. ben arkadaşlarımı ekip gitmişliğim var..
teşekküler canım bu hafta böyle gidecek sanırım.. tartıda az da olsa biraz değişiklik var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?