Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Of aynen canım,günleri de şaşırdım
Sağol bitanem inşallah
Az daha zayıfla öyle bakarsın ya da :)

Ah varya cok tatlilar anneler benimkini kalsa kizim yeter kemiklerin çıkdı zaten spor yapıyorsun ye kendine eziyet etme diyor asıl eziyet o tatlılar diyemiyorum
Bencede değil canım seker yemezsek nasıl seker hastası oluruzki
Ozaman bu hafta yarışmamız belli

Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.

Nazarlara geldim sanırım

Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim

Menü bu kadar mı su
Evet canım stitch dediği gibi orucumu açtım onunla. Sabah da meyve suyu içtim öğlen salata akşam da taze fasulye haşlayıp az zeytinyağıyla yiyeceğim.
Yarın normale dönerim. Şu an 62 gösteriyor 2 kilo yüz gram gitmiş. Kaybedilen su telafi olunca ve normal yemeye de geçince Cuma’ya 63 olur diye tahmin ediyorum. (İnşallah)

Anladım canım maşallah

Afiyet olsun şifa olsun canim. Dışin iyilesene kadar mecbur püreler sıvı yiyecekler .. afiyet olsun
Canim süpersin. 3 gun boyunca menülerinde sporun da harika.. suyu da her gün daha cok arttirmissin.. guzel bir ekşi gelir ins.
Bazen hepimiz de oluyor canim. Buraya ne kadar cok uğrarsak o kadar motive oluyoruz bence..
Çok sağol canım
Baya oynadım topuklularla ayaklarım açıyor ama hayattayım
Yüksek topuklular üzerinde oynayabilenleri cok tebrik ediyorum.. topujluyka en fazla yarim saat durabiliyorum sonrası fena...
Daha ne olsun ne olsun... super
2 kere 45 dk leslie mi super canim. Menü de guzel su da.. afiyet olsun
tam leslie ye başlamıştım koşumuz aradı
napıyorsun dedi dedim spor koş çabuk gel birlikte yapacağız dedi çok da eğlenceli oluyor geçen sene de onla yapmıştık :)
Birlikte yapmak cok eğlenceli olur ya. Bazen cocuklar bana eşlik ediyo o zaman bile cok eğleniyoruz ki arkadaşla daha eğlenirsiniz, ne guzel :)
Masallah cnm

Süpersin cnm.. 2 3 gunluk açlıktan sonra o kadar spor.. tebrikler valla. Bu hafta cok guzel bir eksi gelecek belli

Teknoloji Proje yonetiminde is sureci modellemesi uzerine
Guzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)

Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)

Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..
Biran evvel toparlanirsin insallah.

sızlıyor hala kaptişim yemek yerken çok zorlandım bugün. yoğurt inanılmaz kurtarıcı oldu :)
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...

var canım sanırım
evet 2 tane sürekli kullandığım ilacım var
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)

Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.
Nasilsin?

Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.
Canini sIkma..

Cok guzel canim :)

Cok guzel canim :)

Ohh sefan olsun kaptanım, ben de koydum türk kahvemi sana doğru hüpletiyorum

Bugün süper gitmişsin, hey yavrum be 4.2 l su ne demek?
Sanada afiyet olsun canim:)

Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))

Kizlar benim reglim 3 gün geçti bugün 4. Güne girdim hala olmadim napcam ben ya
Canim ilk kez mi oluyor?
Zaman zaman hava degisimi, stres vs ile gecikmeler olabilir..

Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)

İyiyim Allah'a şükür birde havalar biraz esse süper olucam ev topluyorum kanter içindeyim ya

Tamamdir bekliyoruz
Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Cok gecmis olsun canim
Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim
Evet ben de biraz kas olunca cok begeniyorum kizlari
Kızlar, selam Eskişehir'e geldik, oturmusken ilk firsatimda eskiyi okudum. 64.sayfadayim, devam ederim yine, c u
aaa ne guzel, bir kere gitmistim cok begenmistim. iyi tatiller
wohooo bu haftanin bireysel birincisi yine bizden desene

selam kızlar:) nasılsınız? ben bugün nispeten daha iyiym en azından öbür taraftan çiğneyince acımıyor diyebilirim ama hala çok düzgün bişey yiyemiyorum menümü akşam göreceksiniz :)

ayy ben sütlü yumurtaya bayılırım aslında ben de ilk defa bir otelde tatmıştım o zamandan beri ara ara yaparım ama hep haşlanmış yemeye çalıştığım için denk gelmemiş.. tarifi de sütü çırpıp içne süt ekliyorsun :) isteğe bağlı süt ya da peynir olabilir. tabi tereyağında yapılınca bambaşka oluyor ama ben az tereyağlı yaptım..

Keto aslinda esim cok istedi yapayim ama hic yapmadim.
Bu tahildan dolayi rahatsiz olan midenin ardindan gelen menu
Iyi yapmissin canim. dun de evde vakit gecirmissin.
aslında avokado falan çok severim ama bizim yemek tarzımıza çok yabancı. bizde bir şeyde bol yağ varsa bol da karbonhidrat vardır.

aynen ben de ara verdiğim zamanlarda çok daha verimli olduğunu hissediyorum.. sanki bir dahaki yapışımda daha iyi yapabiliyorum..

vaaay kaslı arkidişim helal olsun maşallah sana :) yine de hafta da 1 ya da 2 gün tamamen dinlensen çok iyi olur o günler de biraz yürüyüş falan yaparsın..

Canım ben o yüzden yağ oranını sormuştum
%3-4 ün altına inince adet görme kesiliyor

%3 dediğin böyle oluyor canım çok çok zor vücudü kas kaybetmeden o noktaya getirmek. özellikle bir kadın için.

canım yağ insan vücudunun işleyişi için önemli bir yiyecek, mutlaka 4-5 tatlı kaşığı ayarında (bazı insanlar daha fazla diyebilir) yağ tüketmelisin. elinden geldiği kadar tam meyveyi yemelisin. ve sıvı yağlardan da rafine edilmemiş olanlardan tüketmelisin. avokado, badem , ceviz, zeytin, susam tam meyveler oluyor. sıvı yağlardan da soğuk sıkım tüm yağlar olabilir mesela sızma zy.

aynen katılıyorum kilo almak çok daha zor.

Tamam canım kesiyorum onuda bu hafta kullanmayacağım
Yok canim bugün yapacağım birazdan deniyim

adaçayı denedin mi canım o da söktürür.

Alıştıysan sıkıntı yok kuzum ilk başlardasın sandım dedim hasta olma aman insan başlayınca bırakamıyor sporu en fazla 2 ay ayrı kaldım dayanamadım spor ayrı bir aşk ya

aynen öyle inasn karşığığını aldıkça bağımlı oluyor. ben arkadaşlarımı ekip gitmişliğim var..

teşekküler canım bu hafta böyle gidecek sanırım.. tartıda az da olsa biraz değişiklik var :)

Daha iyiymissin canim sevindim.
Kuzular nasillar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…