Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek
İyi tatiller canım. BOl kalori yakmalı bol eğlenceli bir tatil diliyorum
canım sen becerikli bir kıza benziyorsun Yoğurt lu dondurma tarifleri bir dene istersen

3 vardır canım büyük bir bardağım var 350 ml ondan gidip gelip dolduruyorum ama hiç saymadım.. teşekkür ederim inşallah tartıya da yansır bu durum
Maşallah ne güzel 3 litre içmişsin bir sevemedim su içmeyi. İçine çilek ya da salatalık nane vs. atıp aromalı yapıyorum ama bu ara üşeniyorum ona da
Sefa’n olsun canım. İyi eğlenmişsin. Kendi kınamda bile ağlayamadım. Çok da severim annemi ama çok yapmacık bir konsept gibi geliyor kınada ağlatmalar. Kardeşimin kınadında amcamın kınasında bile ağladım ama kendiminkinde ağlayamadım. Bir de çok aşıktım o zaman. Uzak mesafeydi. Galiba kavuşma mutluluğu ağır basmıştı
tabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalar
annem arada beni oturtturuyor yeter çok baktılar diye

o yaşta sen daha fit olursun böyle gidersen kuzum
%100 Katılıyorum. Sen de o yaşlanmayanlardan olacaksın bu gidişle. Maşallah
Kizlar benim reglim 3 gün geçti bugün 4. Güne girdim hala olmadim napcam ben ya
Spor diyet hormonları etkiler. Hiç telaş yapma.
Eğer seviyorsan kaslı vücut hiç bozma. Benim bacaklarımda da Cross County koşudan ve voleyboldan kalma kaslarım var. Aynen iki kat biraz törpülendi yıllar içinde ama bayağı bildiğin kastı öncesinde.
Korku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarzi
Haha aynen üstünde duralım bunun
Bayılırım ama yalnız izleyemem
Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim
Evet hafif kas çok kadınsı duruyor karında. Ben de istiyorum ama üç çocuktan sonra üç yıl sıkı karın çalışma gerektirir.

Gezmeye mi gittin canim, menu -spor guzel :)
Iyi eglenceler..

Oructun heralde kuzum, Allah kabul etsin..
Buz pateni gercekten cok guzel kalori harcatiyor

Günaydın kızlarr nasılsınızzz. Ben dünkü sporumu yaptım ama bugün ceza istiyorum çünkğ akşam doğumgününe gittim ve bir kase arpa şehriye salatası yedim
Menuyu yaz kuzum cezalar gelsin:)
Daha iyiymissin sevindim...

Harikasın bence kaptanımız olduğun için çok şanslıyız. Özel hissettiriyorsun 
Hızlı bir kahvaltı edip yola çıkıcaz canım. Gunaydın demeye gelmiştim ben de
Canim bende cok sansliyim, hepiniz arkadas canlisi, azimli cok iyi arkadaslarsiniz:)

Daha iyi olmussun canim belki acliktan olmustur..

Gunaydin Kizlar dun cok guzel toplamisim bu sabah pazartesi sabahiyla ayni geldim 78.4 yani baslangictan -100 gr la yola devam buda basarı sanırim benim icin pazartesi gunku hamur istilasından sonra iyi bir donus oldu.
hamur islerinden sonra eksi gormek cok guzel bence:)

Senin menulerin istahimi aciyor canim:)

İşte vakit buldukça yazıyorum kaptişim.. Bu hafta beni izne çıkarıyormusunuz ? 19 temmuzda geri döneceğim inşallah
Evet canim bu hafta izne ayiriyoruz seni 2 hafta sonra donmek kosuluyla:)

Spor vakitsizlikten mi yapamadin canim, hasta falan degilsin umarim..

Su an kendi evimde kalamiyorum yurume bandi zor biraz bebek arabasini yittigim bir gun fitik olayim bas gosterdi hele ikizini mumkun degil suremem. Ben biraz bu konuda dusunucem
Canim fitik ameliyati olmussun, esimde de bel fitigi vardi 6 yil once bir operasyon gecirdi cok sukur suan iyi.
Yavas yavas yuru canim sen.

Bu paylastigim egzersizleri de eger bir agri sizi hissetmezsen yapabilirsin.
Bunlar bel fitigi olan insanlarin bel kaslarini guclendirmesi icin ve tamamen onlara yonelik egzersizler.
Ama en guzel egzersiz yuruyus ...
Cok gecmis olsun..

Ne guzel bayilirim kadinda abartmadan olusan kasli vucuda:)

Bebisi uyuturken ben de uyuyakaliyorum gelende, veya mutfagi topla vs bakiyorum film icin cok gec olmus
Bu aralar o yuzden dizi izliyorum. Game of thrones ve westworld'u bitirdim. Simdi You dizisine basladim. Sonra da sirada handsmaid tales var
Ayni ben canim, dun uyumus kalmisim oglanlarin yaninda:)
Bende suan you izliyorum, ilginc bir dizi:)

Canim. Ben zaten ameliyat oldum 1 ay oldu cok skinti cektim berbat birsey allah dusmanima vermesin dr ilk alti zorlama dedi korkuyorum bir daha olur diye simdi
Ameliyat sinrasi nasil oldu, toparlandin mi tamamen canim, fitik sIkintilarin gecti mi tamamen?

Cok iyi canim bende 3 ogun , 2 ara ogun besleniyorum.
Yagida zeytin yagi, tereyagi , hindistan cevizi yagi olarak diledigim kadar kullaniyorum , hic kismiyorum.

Yawrukush kaptanım iyi misin? Arkadaşın iyi mi? Bir süredir girmemişsin gece (buraya göre) giriyordun genelde dünden beri aklım sende bir şey yok inşallah
canim cok sagol beni sormussun , gece uyuyakalmisim yorgunluktan Akinin yaninda:)))

Bende bugun adimsayar alacagim, gecen hafta kaybettim..
Sende o eksiklerini alirsan bence motive olursun canim :)

Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin.
Sende ne guzel kalpli bir insansin..
Idare ederiz seni canim, sagol haber verdigin icin.

Bazen esim gel film izliyelim diyor cocuklar uyuyunca ben ilk 15 dakikada uyuyakaliyorum bi film 3 4 gunde anca bitiyor
ayni ben:)

Bende durumlar yine karışık. hastaydım dün. Tüm gün uyukladım. Bir yandan çocuklara baktım. Yürüyüş yapamadım.işte raporum.
Eki Görüntüle 2284767
Nazarlara geldim sanırım
Gecmis ollsun canim, bugun nasilsin?
Ne tur bir hastalik, cocuklarla hasta olmak cok zor, biran evvel toparlanirsin umarim.

Kızlar, selam Eskişehir'e geldik, oturmusken ilk firsatimda eskiyi okudum. 64.sayfadayim, devam ederim yine, c u
Cok guzel Deryacim, keyfiniz, huzurunuz bol olsun.
Eskisehir ne guzel bir sehir..
Iyi eglenceler ve gezmeler.

Ooo ne guzel gitmis kilolar canim, ama yedikce ve ictikce bir kismi geri gelir.
Sifa olsun..

İnşsllah canım xeniz ve kamp tatili olacak öok enerji harcarım diye düşünğyorum

Damak zevkimiz uyuyor demek kaptişim tabikide 2 hafta sonra burdayım inşallah

2 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA

Tereyaginda 2 yumurta
1 dilim tb ekmegi
15 yesil zeytin
Ceri domates, salatalik, yarim avokado, nane
1 kk peynir

ARA 12.30DA
2 adet diyetlik pirinc patlagi (50 kalori)
Filtre kahve sade
1 adet hurma

OGLEN- AKSAM 17.00DE (sahildeydik bu sekilde kurtardim)
1 hamburger bol marul, domates ve soganli (cift kofteli)
1 elma

Su:2 lt
Spor: Deniz kenarinda uzunca yuruyus, cocuk pesinden kosma ve denizde oynatmaca.

Sağol kaptanım,yeşilçay aldım dışarıdan yine,demleyip şişeyle yanıma aldım,kompostoluk eriğimde var,Allah iştah şeytanına uydurmasın, amin,netim de az,arada bakıp çıkıyorum

Sağol kaptanım,yeşilçay aldım dışarıdan yine,demleyip şişeyle yanıma aldım,kompostoluk eriğimde var,Allah iştah şeytanına uydurmasın, amin,netim de az,arada bakıp çıkıyorum
Aman ha canim, bozma diyetini..

Sutlac kucuk kaseymis tum gun yakmissindir canim, ceza yok:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy--- 200S--
Aomine DaikiODUL 200IA 200S--
Minikpanda1107-ODUL --
Mydestinyy-------
Wizardmom -- --
Derya_the_queen --
enimenime --
Elmasyuzuk--- --
DeryaOnDiet 200DK200JJ 200IA --
Diyetteanne---200IA ---
Yawrukush 10DK D --
stitch -- 200S--
cinecin 10DK D - --
DenizinYosunKokusu --- --
fmad-200JJ --
Sertugba-------
klbk33-------
tomrs---200IA---
Kozmogirl17-10DK D200IA ---
Mavi boncukkk---- MUAF--
Konus dinliyorum---- ???--
-------
-------
Ilkkez bu kadar katilim sagladik menu tablomuza tebrikler.
@Mavi boncukkk canim ameliyat oldugun icin seni tabloda spordan muaf tuttum simdilik.
@Konus dinliyorum canim spor yapip yapmadigini ogrenemedim o yuzden soru isareti koydum:)

Canım benim 250 ip atlama benim salı gunuydu salı gunku menumde topladim kendimi 200 ia cezamı yoksa anlamadim kuzum ama salı bildirimde yapmistim bos gecmissin anlamaya calisiyorum bu arada yanlis anlama lutfen
Birde pazartesi gunku kalpleri anlamadim canim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Harpy--- 200S--
Aomine DaikiODUL 200IA 200S--
Minikpanda1107-ODUL --
Mydestinyy-------
Wizardmom -- --
Derya_the_queen --
enimenime --
Elmasyuzuk--- --
DeryaOnDiet 200DK200JJ 200IA --
Diyetteanne---200IA ---
Yawrukush 10DK D --
stitch -- 200S--
cinecin 10DK D - --
DenizinYosunKokusu --- --
fmad-200JJ --
Sertugba-------
klbk33-------
tomrs---200IA---
Kozmogirl17-10DK D200IA --
Mavi boncukkk---- MUAF--
Konus dinliyorum---- ???--
-------
-------
@Kozmogirl17 canim afedersin dunku menunu girmeyi unutmusum.
O ceza eski cezandi , yapmistin, yeni bir cezam yok canisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…