- 2 Aralık 2016
- 1.476
- 4.425
- 133
İyi tatiller canım. BOl kalori yakmalı bol eğlenceli bir tatil diliyoruminşallah yatabilirsem..valiz hazırlancak tatile gitmeden ev temizlencek
canım sen becerikli bir kıza benziyorsun Yoğurt lu dondurma tarifleri bir dene istersenben kendime şaşıyorum bu yaz kimse bana 2L bile içiremiyordu ya
sıcaklardan dondurmaya da dayanabilmek için içip duruyorum sabah kahvaltıyı zaten baya geç artık o kahvaltı da sayılmaz dayaptığım için oraya kadar 1.2 içiyorum sonra o 2 ye ordan otururken 3 ya da sporla
sonra yatana kadar elimde bardak
400 ml lik bi bardak var harika oluyor onla içmek çok kolayıma gidiyor bardakta su da kalmasın derkentavsiye ederim
Maşallah ne güzel 3 litre içmişsin bir sevemedim su içmeyi. İçine çilek ya da salatalık nane vs. atıp aromalı yapıyorum ama bu ara üşeniyorum ona da3 vardır canım büyük bir bardağım var 350 ml ondan gidip gelip dolduruyorum ama hiç saymadım.. teşekkür ederim inşallah tartıya da yansır bu durum
Sefa’n olsun canım. İyi eğlenmişsin. Kendi kınamda bile ağlayamadım. Çok da severim annemi ama çok yapmacık bir konsept gibi geliyor kınada ağlatmalar. Kardeşimin kınadında amcamın kınasında bile ağladım ama kendiminkinde ağlayamadım. Bir de çok aşıktım o zaman. Uzak mesafeydi. Galiba kavuşma mutluluğu ağır basmıştıKınada kuzenimin kaynanasıyla halay çektim kadın maşallah öyle genç duruyor öyle fit zayıf hoş bir kadindiki inşallah o yaşta bende öyle görünürüm 18liklere taş çıkarır vallahi
Birde gelen geçen anneme beni soruyor millet gelin arayışında gözler fıldır fıldırdedim anneme bana birsey soyleme başım bağlı cevabını ver sorana 1 ide fotoğrafımı cekti annemin yengesinin ablası ay ama cok eğlenceliydi kına yakılırken biraz ağladım makyaj bozulmasın diye tuttum sonra ocuye benzerim millet korkar dedim siz naptınız kızlar nasılsınız
%100 Katılıyorum. Sen de o yaşlanmayanlardan olacaksın bu gidişle. Maşallahtabi buldular çıtır kızı kaçırırlar mı ah o kınalar
annem arada beni oturtturuyor yeter çok baktılar diye
o yaşta sen daha fit olursun böyle gidersen kuzum
Spor diyet hormonları etkiler. Hiç telaş yapma.Kizlar benim reglim 3 gün geçti bugün 4. Güne girdim hala olmadim napcam ben ya
Eğer seviyorsan kaslı vücut hiç bozma. Benim bacaklarımda da Cross County koşudan ve voleyboldan kalma kaslarım var. Aynen iki kat biraz törpülendi yıllar içinde ama bayağı bildiğin kastı öncesinde.1 buçuk senedir böyle gidiyor canım alıştım yapmadan duramıyorum benim hocamda yapma dedi ama vazgeçemiyorum bir sıkıntıda yaşamadım ama regl problemim var aşırı egzersizden olabilirmi ki nette öyle birşeyler okumuştum
Birde yaptığım spor kardiyo değil daha çok fitness tarzı kaslara yönelik egzersizler kardiyoyu salonda yapıyorum o yetiyor bu 2 3 aydır baya bir değişim var kollarım kaslandi karnimda çizgiler belirdi hafif bacaklarim zaten ozellikle alt kisim tamamen kas hatta kastan bölünme var bacagimda çizgi şeklinde bir cikiklik erkek bacağına doğru gidiyorum
Bayılırım ama yalnız izleyememKorku filmi bakacagim tek sevdigim ve sikilmadigim film tarzi
Haha aynenüstünde duralım bunun
Evet hafif kas çok kadınsı duruyor karında. Ben de istiyorum ama üç çocuktan sonra üç yıl sıkı karın çalışma gerektirir.Ayşe'cim harika gözüküyor olmalısın. Çok aşırısını beğenmiyorum ama birazcık kaslı olmak isterdim