Bugün hiç yapasım yoktu yine komşuya gittim birlikte yaptık :) iyi oldu yaAfiyet olsun şifa olsun canim. Dışin iyilesene kadar mecbur püreler sıvı yiyecekler .. afiyet olsun
Canim süpersin. 3 gun boyunca menülerinde sporun da harika.. suyu da her gün daha cok arttirmissin.. guzel bir ekşi gelir ins.
Bazen hepimiz de oluyor canim. Buraya ne kadar cok uğrarsak o kadar motive oluyoruz bence..
Yüksek topuklular üzerinde oynayabilenleri cok tebrik ediyorum.. topujluyka en fazla yarim saat durabiliyorum sonrası fena...
Daha ne olsun ne olsun... super
2 kere 45 dk leslie misuper canim. Menü de guzel su da.. afiyet olsun
Birlikte yapmak cok eğlenceli olur ya. Bazen cocuklar bana eşlik ediyo o zaman bile cok eğleniyoruz ki arkadaşla daha eğlenirsiniz, ne guzel :)
Masallah cnm
Sağol canımGuzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)
Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)
Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..
Biran evvel toparlanirsin insallah.
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)
Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.
Nasilsin?
Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.
Canini sIkma..
Cok guzel canim :)
Sanada afiyet olsun canim:)
Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))
Canim ilk kez mi oluyor?
Zaman zaman hava degisimi, stres vs ile gecikmeler olabilir..
Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)
Ben de ben de su gibiyim bugün özellikleİyiyim Allah'a şükür birde havalar biraz esse süper olucam ev topluyorum kanter içindeyim ya
Aleyküm selam canım seni çok merak ettimSelam kizlar,
Dun ogleden sonra cocuklar cok bunalmisti onlari alip sahile gittik.
Gec geldik eve, sonra onlari yika,yedir, yorgunluktan cocuklari uyuturken, Akinin yaninda uyuyakalmisim.
Menu tablosunu simdi yapiyorum kusura bakmayin...
Sizler nasilsiniz?
Canım hocam balerinlerin alan da öyle olduğunu söyledi incecik ama ayak kaslarına kadar geliştiriyorlar kas sırf gibi bir şeyselam kızlar:) nasılsınız? ben bugün nispeten daha iyiym en azından öbür taraftan çiğneyince acımıyor diyebilirim ama hala çok düzgün bişey yiyemiyorum menümü akşam göreceksiniz :)
ayy ben sütlü yumurtaya bayılırım aslında ben de ilk defa bir otelde tatmıştım o zamandan beri ara ara yaparım ama hep haşlanmış yemeye çalıştığım için denk gelmemiş.. tarifi de sütü çırpıp içne süt ekliyorsun :) isteğe bağlı süt ya da peynir olabilir. tabi tereyağında yapılınca bambaşka oluyor ama ben az tereyağlı yaptım..
aslında avokado falan çok severim ama bizim yemek tarzımıza çok yabancı. bizde bir şeyde bol yağ varsa bol da karbonhidrat vardır.
aynen ben de ara verdiğim zamanlarda çok daha verimli olduğunu hissediyorum.. sanki bir dahaki yapışımda daha iyi yapabiliyorum..
vaaay kaslı arkidişim helal olsun maşallah sana :) yine de hafta da 1 ya da 2 gün tamamen dinlensen çok iyi olur o günler de biraz yürüyüş falan yaparsın..
Eki Görüntüle 2284826
%3 dediğin böyle oluyor canım çok çok zor vücudü kas kaybetmeden o noktaya getirmek. özellikle bir kadın için.
canım yağ insan vücudunun işleyişi için önemli bir yiyecek, mutlaka 4-5 tatlı kaşığı ayarında (bazı insanlar daha fazla diyebilir) yağ tüketmelisin. elinden geldiği kadar tam meyveyi yemelisin. ve sıvı yağlardan da rafine edilmemiş olanlardan tüketmelisin. avokado, badem , ceviz, zeytin, susam tam meyveler oluyor. sıvı yağlardan da soğuk sıkım tüm yağlar olabilir mesela sızma zy.
aynen katılıyorum kilo almak çok daha zor.
adaçayı denedin mi canım o da söktürür.
aynen öyle inasn karşığığını aldıkça bağımlı oluyor. ben arkadaşlarımı ekip gitmişliğim var..
teşekküler canım bu hafta böyle gidecek sanırım.. tartıda az da olsa biraz değişiklik var :)
Ahahaha teşekkür ederim canımİyi tatiller canım. BOl kalori yakmalı bol eğlenceli bir tatil diliyorum
canım sen becerikli bir kıza benziyorsun Yoğurt lu dondurma tarifleri bir dene istersen
Maşallah ne güzel 3 litre içmişsin bir sevemedim su içmeyi. İçine çilek ya da salatalık nane vs. atıp aromalı yapıyorum ama bu ara üşeniyorum ona da
Sefa’n olsun canım. İyi eğlenmişsin. Kendi kınamda bile ağlayamadım. Çok da severim annemi ama çok yapmacık bir konsept gibi geliyor kınada ağlatmalar. Kardeşimin kınadında amcamın kınasında bile ağladım ama kendiminkinde ağlayamadım. Bir de çok aşıktım o zaman. Uzak mesafeydi. Galiba kavuşma mutluluğu ağır basmıştı
%100 Katılıyorum. Sen de o yaşlanmayanlardan olacaksın bu gidişle. Maşallah
Spor diyet hormonları etkiler. Hiç telaş yapma.
Eğer seviyorsan kaslı vücut hiç bozma. Benim bacaklarımda da Cross County koşudan ve voleyboldan kalma kaslarım var. Aynen iki kat biraz törpülendi yıllar içinde ama bayağı bildiğin kastı öncesinde.
Bayılırım ama yalnız izleyemem
Evet hafif kas çok kadınsı duruyor karında. Ben de istiyorum ama üç çocuktan sonra üç yıl sıkı karın çalışma gerektirir.
Korktum hasta falan da olunca canımNe guzel bayilirim kadinda abartmadan olusan kasli vucuda:)
Ayni ben canim, dun uyumus kalmisim oglanlarin yaninda:)
Bende suan you izliyorum, ilginc bir dizi:)
Ameliyat sinrasi nasil oldu, toparlandin mi tamamen canim, fitik sIkintilarin gecti mi tamamen?
Cok iyi canim bende 3 ogun , 2 ara ogun besleniyorum.
Yagida zeytin yagi, tereyagi , hindistan cevizi yagi olarak diledigim kadar kullaniyorum , hic kismiyorum.
canim cok sagol beni sormussun , gece uyuyakalmisim yorgunluktan Akinin yaninda:)))
Bende bugun adimsayar alacagim, gecen hafta kaybettim..
Sende o eksiklerini alirsan bence motive olursun canim :)
Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin.
Sende ne guzel kalpli bir insansin..
Idare ederiz seni canim, sagol haber verdigin icin.
ayni ben:)
Gecmis ollsun canim, bugun nasilsin?
Ne tur bir hastalik, cocuklarla hasta olmak cok zor, biran evvel toparlanirsin umarim.
Cok guzel Deryacim, keyfiniz, huzurunuz bol olsun.
Eskisehir ne guzel bir sehir..
Iyi eglenceler ve gezmeler.
Ooo ne guzel gitmis kilolar canim, ama yedikce ve ictikce bir kismi geri gelir.
Sifa olsun..
İyi kurtarmışsın canım2 TEMMUZ MENUM
SABAH 8.30DA
Tereyaginda 2 yumurta
1 dilim tb ekmegi
15 yesil zeytin
Ceri domates, salatalik, yarim avokado, nane
1 kk peynir
ARA 12.30DA
2 adet diyetlik pirinc patlagi (50 kalori)
Filtre kahve sade
1 adet hurma
OGLEN- AKSAM 17.00DE (sahildeydik bu sekilde kurtardim)
1 hamburger bol marul, domates ve soganli (cift kofteli)
1 elma
Su:2 lt
Spor: Deniz kenarinda uzunca yuruyus, cocuk pesinden kosma ve denizde oynatmaca.
Canım sütlaç hariç harikaDünkü menüm
Sabah 8,30
Domates salatalık 1dilim ekmek çay
14 4 köfte salata 1 dilim kepekli ekmek
Fırın sütlaç küçük kase
Akşam 2 dilim karpuz
Salata 3 kaşık tavuk sote
Su 2yi geçti,
spor,1,5 saat yürüyüş
Güzel canımBugün 10 1 kase yumurtasız menemen
1 yumurta kıymalı
3 4 zeytin
2 çatal peynir
17 tereyağında 3 yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
Yeşilçay
4 komposto eriği
Akşam meyve yerim belki bilmiyorum
Damak zevkimiz uyuyor demek kaptişimtabikide 2 hafta sonra burdayım inşallah
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ilkkez bu kadar katilim sagladik menu tablomuza tebrikler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - - - 200S - - Aomine Daiki ODUL 200IA 200S - - Minikpanda1107 - ODUL - - Mydestinyy - - - - - - - Wizardmom - - - - Derya_the_queen - - enimenime - - Elmasyuzuk - - - - - DeryaOnDiet 200DK 200JJ 200IA - - Diyetteanne - - - 200IA - - - Yawrukush 10DK D - - stitch - - 200S - - cinecin 10DK D - - - DenizinYosunKokusu - - - - - fmad - 200JJ - - Sertugba - - - - - - - klbk33 - - - - - - - tomrs - - - 200IA - - - Kozmogirl17 - 10DK D 200IA - - - Mavi boncukkk - - - - MUAF - - Konus dinliyorum - - - - ??? - - - - - - - - - - - - - - - -
@Mavi boncukkk canim ameliyat oldugun icin seni tabloda spordan muaf tuttum simdilik.
@Konus dinliyorum canim spor yapip yapmadigini ogrenemedim o yuzden soru isareti koydum:)
Insallah canim. Bugun isimi bitirdikten sonra yine kaldim isyerimde hala isyerimdeyim, tez yazmaya devamİkisi de olacak :) sabır ve istikrar kuzular ♥
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | - | - | - | - | - | ||
Aomine Daiki | ODUL | 200IA | - | - | |||
Minikpanda1107 | - | ODUL | - | - | |||
Mydestinyy | - | - | - | - | - | - | - |
Wizardmom | - | - | - | - | |||
Derya_the_queen | - | - | |||||
enimenime | - | - | |||||
Elmasyuzuk | - | - | - | - | - | ||
DeryaOnDiet | 200JJ | 200IA | - | - | |||
Diyetteanne | - | - | - | 200IA | - | - | - |
Yawrukush | 10DK D | - | - | ||||
stitch | - | - | - | - | |||
cinecin | - | - | - | ||||
DenizinYosunKokusu | - | - | - | - | - | ||
fmad | - | 200JJ | - | - | |||
Sertugba | - | - | - | - | - | - | - |
klbk33 | - | - | - | - | - | - | - |
tomrs | - | - | - | 200IA | - | - | - |
Kozmogirl17 | - | 10DK D | 200IA | - | - | ||
Mavi boncukkk | - | - | - | - | - | - | |
Konus dinliyorum | - | - | - | - | - | - | |
- | - | - | - | - | - | - | |
- | - | - | - | - | - | - | |
Kolay gelsin canim.Insallah canim. Bugun isimi bitirdikten sonra yine kaldim isyerimde hala isyerimdeyim, tez yazmaya devam
iyice merak ettim eve gidince unutmazsam bakayim, gerci mezura da bulmak lazimNormal ama üst sınır yemek yesem anında çıkar
Göbek çevresi yağlanması çok önemli şeker hastalığı kalp hastalığı vs açısından
Menulerinden motivasyonunu goruyorum canim, masallah masallah, arkandan yavas yavas geliyorum ben deBen telefon adimsayarlarini kullanmiyorum hic, cunku tasimayi hep unutuyorum
Canim sen yap alisverisi motive olursun. Ama bak tatil sonrasi yerlesememisken bile geliyorsun buraya, aslinda ne kadar motivesin
aaah ah o anneler. Benimki de geldi esimle bize 4 kilo aldirip oyle gitti
Olsun canim, bebeginin keyfini cikar, buyuyunce zaten daha cok vaktin olucak, yakalarsin bizi
ben de zaten 2 haftada 1 bolum falan izleyebiliyorum bu siralar
Ben bakmayayim, benim tum kilom gobegimde
Bu kez basaracagiz, bem cok motiveyim suan
Gecmis olsun canim
Bizim de anne tarafinda var seker ama bence genetik degil yeme aliskanliklarindan
Gobek egzersizi super olur
Sagol canim, ara verdim bir kk ya bakayim dedim, birazdan yine devam ederim. Esime sozum var bugun 3 sayfa yazmadan donmeyecegim eveKolay gelsin canim.
Sagol canim insallah, ilk tez teslim tarihi gecti ama ikincisi agustos ortasi. O zamana kadar bitirisem insallah bu sene mezuunuumGuzel bir tez konusu, kolaylikla bititrirsin insallah canim:)
Ay dunden beri kendimi toplayamiyorum kuzum, saat farkindan birde oku oku bitmiyor:)
Menun diyet icin guzel ama ac kalmissin kuzum..
Biran evvel toparlanirsin insallah.
Yogurt, pure, corbaya yuklen canim...
Ise yararlar ve rahatlarsin insallah canim:)
Menulerde sporlarda guzel canim, gunluk gunluk yazmaya calis menulerini.
Nasilsin?
Toparlarsin canim, kotu degil menun ilk gun icin.
Canini sIkma..
Sanada afiyet olsun canim:)
Gorduler senin gibi fistigi, herkes bakar tabi:))
Canim ilk kez mi oluyor?
Zaman zaman hava degisimi, stres vs ile gecikmeler olabilir..
Canim cocuklarin kucuk cok disari cikamazsin, firsatin oldugunda leslie ile yuruyus videolarini ac ve onu yapmaya calis:)
Kolay gelsin canım inşallah Harika olurInsallah canim. Bugun isimi bitirdikten sonra yine kaldim isyerimde hala isyerimdeyim, tez yazmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?