Kaçıncı olduğumuza bakayım diye geldim sonuncu olmuşuz demek ki kk hanımları yazın kilo vermeyi hızlandırmış çünkü bizim takım da hiç fena değildi bu hafta. Güzel birşey bu genel takımlar adına.
İki gündür elimde gündüz de atel kullanıyorum. Normalde hareket ettirmemek lazım atel takınca. Bükmemek gerek. Şimdi elimi kullanmayınca iyi. Umutluyum iyi geleceğinden. Ameliyat olmak hiç istemiyorum. Narkoz beni perşan ediyor.
Herkesler iyidirler umarım. Sevgiler hepinize. Bu arada Handmaids e yine başladım. Biraz daha az rahatsız oldum :) çok yıpratıcı ve üzücü bir senaryo. Kadınlara böcek gibi davranıyorlar, kast sistemi geri gelmiş. Çok yorucu ama kurgu güzel. 3. Bölümdeyim. Bu arada yürüyüşlere devam ediyorum ama yavaştan alıyorum. Sabah ilk iş yürümeye başladım çok enerji veriyor.
Hepinize sevgiler selamlar.
Susma kaptan :)Herkese merhabalar kizlar,
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben yeni uyandim, gece boyu sacma sapan, anlamsiz ruyalar gordum:)
2gecedir cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum, nasil yoruluyorsam..
Bu hafta guzel bir eksi gormek istiyorum, o yuzden intensive antreman yapacagim evde ve spor salonunda.
Wizardmom farketmis, bizim takim ortalamamiz dun gayet iyidi, hepimiz guzel kilolar verdik ama yarismadaki, tum takimlardaki arkadaslar guzel kilolar veriyor.
O sebeple bizde gaza basalim.
Kizlar lutfen takimdaki mesajlari kontrol edin, yarin aksamdan itibaren her aksamElmasyuzuk kaptanimiz bizim icin spor videolari paylasacak, hergun bu videolari kendi egzersiz rutinimize ekleyecegiz.
Ve gunluk yazdigimiz menulerde de bu egzersizleri yapip yapmadigimizi paylasacagiz.
Elmasyuzuk kaptanimizla konustuk, her hafta farkli bir vucut bolgemizi calistiracak egzersizler sececek, bu egzersizleri yapmaya ozen gosterirseniz, vucudunuzun cok sIKilasacaginin, kilo vermenin yaninda, dahada guzel goruneceginin garantisini veriyorum.
Bu egzersizleri kimlerin yaptigini kaptanimiz degerlendirecek bir haftanin sonunda..
Bu tarz egzersizleri yapamayan arkadaslarim, saglik sorunu olanlar, sizler bu egzersizlerden muafsiniz ancak lutfen en azindan yuruyus dahi olsun kendinize uygun bir egzersiz belirleyin ve gunluk rutininize katin.
Cok konustum, susuyorum.
iyi gezmeler canimOoooo süpersin ♥♥♥
Ben iyiyim ama Yorgun’um az canım
Sabah misafirim gelecekti spor yapamadım temizlik yaptım
Şimdi onu gezdirmeye çıkardım bakalım :)
Sağol canım bakalım ayakkabı almayı planlıyorum hoşuma giderseiyi gezmeler canim
İnşallah canım ağzından bal damlıyorAhahhaha ya ♥♥ Tatlım sen böyle giderse bi bu kadar daha vereceksin
ben de son 4 haftadir ayakkabi almayi planliyortum bir turlu outlet magazasina gitmek bakamadim dun artik online sitelerinden denemeden aldim 2 tane, begenmezsem geri veririm ne yapayim. Yoksa yaz bitecek ben ayakkabi alana kadarSağol canım bakalım ayakkabı almayı planlıyorum hoşuma giderse
Nasil istersen canim :)Bunu begendim ama benim kilom biraz fazla 78 i gordukden sonra bunu yapayim ben
Bu hafta sonu bozmayacaksin diyeti ben sana guveniyorum kuzum.günaydın Çıtırlarımgüzel bir hafta sonu diliyorum herkese :) umarım bu hafta sonu kendimi tutacağım :) 65.9un altına inip gideceğim bu şehirden
kaptişim özlemişiz yaa nerelerdesin :) seni gördüğüme çok sevindim :)
hafta sonu gerçekten kaçırıyorum kaptişim.. bu hafta daha dikkatli olcam haftaya izne ayrılıyorum bakalım dönüşte neler göreceğiz :)
uyukuya direniyordum kaptişim her akşam yapıyorum kendime bu işkenceyiçocuk gibiyim resmen
peki kaptişim bugün senin için 100 ia
günde 3 kere olmasa da diyetime uyduğum zamanlarda 2 günde bir tartılıyorum.. spor kas artışı yaptığı için bazen kilo vermemiş gibi görünebiliyoruz.. ama yine de 100 gr olsun eksi gitseydi beaaahgünün birinde 60 kilo olursam anlıma yazıp dolaşiyim bari
Bende iyiyim canim, alisma surecim epey sancili geciyor:)İyiyim tatlım sen nasılsın
Tamm kaptisim sağolasın
Ne kadar yakisiksiz hareketler, herkesin kendi evi kendi ozeli.Kapima eşimle özel hayatım içeren bir kağıt yapistirmks ve bu kağıt ne zarfın içinde nede katlı... Binadan okuyanlarbile olmuş olabilir... Ve ben bu komşunun yüzünü bile bir kez görmedim... Dün gece 1 e kadar karakoldaydik.. hakkımı helal etmiyorum.. benim yumurtlama gunumdu biliyormusun herşeyi mahvetti...19 mm yumurtan vardı...
Cok sevindim senin icin, bol keyifli zamanlar diliyorum.Evet farklı bir şehirde. Çok teşekkür ederim. Hafifledim varır varmaz. :) iyi ki var anneler❤❤
Bugun senin icin arttiracagim:)Canım maşallah :) süpersin su as sanki azıcık ha bugün daha artsa mıııı
Ben acayip kaptiriyorum kendimi utuye Feyzacim, bitene kadar olsem baska sey gelmez aklima:)Ben ütü yaparken yanıma sürahiyi alıyorum kaptankız nasıl dayandın
Ayyyy oralar bu kadar sıcak değildir tabi di mi
Hosgeldin , kilo almis olsanda gel aramiza, beraber verelim kilolari eski kilona donene dek..:)Selam kızlar Nasılsıniz ben izinden donemiyorum kilo aldım
Harika :))Günaydınlarrrr
65.3 çıktım tartıda inanılmaz. :))
Ben de bugün baktımben de son 4 haftadir ayakkabi almayi planliyortum bir turlu outlet magazasina gitmek bakamadim dun artik online sitelerinden denemeden aldim 2 tane, begenmezsem geri veririm ne yapayim. Yoksa yaz bitecek ben ayakkabi alana kadargerci buaraar burda hava bozuk hep yagmurlu
Ütüden nefret ediyorum :/Nasil istersen canim :)
Bu hafta sonu bozmayacaksin diyeti ben sana guveniyorum kuzum.
Gece neden uyuyamiyorsun?
Bende iyiyim canim, alisma surecim epey sancili geciyor:)
Ne kadar yakisiksiz hareketler, herkesin kendi evi kendi ozeli.
Hele ki kapiya asilan not hepten yakisiksiz..
Ben disaridaki insanlari hic takmamayi cok zor ve yipratici deneyimler sonucu ogrendim.
Ama ne zaman ki onlari sallamamaya basladim, cok daha fazla mutlu oldum.
Sende takma senin icin onemi olmayan insanlari kuzum, sen kendi bildigini yasamaya devam et..
Cok sevindim senin icin, bol keyifli zamanlar diliyorum.
Firsat buldukca gel , bekliyoruz :)
Bugun senin icin arttiracagim:)
Ben acayip kaptiriyorum kendimi utuye Feyzacim, bitene kadar olsem baska sey gelmez aklima:)
Burasi trnin yazi kadar sicak degil evet:)
Hosgeldin , kilo almis olsanda gel aramiza, beraber verelim kilolari eski kilona donene dek..:)
Harika :))
Ev sahibini takdir ettim ,sagolsun.Yok kira..ikimizin ev sahibide aynı kişi..ev sahibiyle de konuştuk.. zaten binayı adamın kendisi yapmış.. ses gltmezki dedi 40 cm duvar var kendim yaptım dedi. Ki adam bizim üstünüzde oturuyor ve evi dubleks bizim bile üst kattan öyle aşırı ses yapmadigin sürece ses gelmez dedi.. sorunu varsa evimden çıksın dedi..
:) iyi yapmissin canim, var mi yuzmek gibisi.O tig vucuttan ben de istiyorumsabah kalktim 9 gibi . yok ben ac karnina spor yapamam onu anlamis oldum bugun daha evden cikmadan karnim guruldamaya basladi. Birseyler yeyip havuza gittim vee 40 dakika yuzme, 10 dakika sauna. Suanda o kadar iyi hissediyorum ki kendimi. Yarin da gitmem lazim kesinlikle.
Sen nasilsin canim? Nasil geciyor cumartesi gunun?
Canim karton yiyormusum gibi hissediyorum , ha karton ha o:)Gecmis olsun canim oglusuna.
Kaptanim o pirinc patlagini bir tane yemeyi nasil basariyorsun. Ben artik almiyorum cunku paketi alinca bitene kadar yiyorum ay hele su ekstrainceleri cok seviyorum. Bazen kizima aliyorum ancak o zaman bir iki tane yiyorum cunku vermiyor zillianne sen bitirirsin diyor
Cok guzel diyorlar kentpark plajina, ne guzel yuzmussun canim.Sabahtan beri epey yüzdüm kızlar, umarım eksi çıkarım yarına. Birazdan son kez girip bir yüzücem. Bugün son günümüz Eskişehir'deki, Kentpark plajına geldik (hani yapay olan) güzelmiş burası.
Aslında planında yoktu ama dünkü yediklerim yüzünden vicdan azabı çekip ancak suda gider bu kaloriler diye düşününce, biz de buraya geldik.
Bizde sana tesekkur ediyoruz, iyi ki varsin :)Bizde tesekkur ederiz canim.hepimizin ortak hedefi kilo vermek burasida cok guzel motive ediyor beni.bende burdaki butun arkadaslara tesekkur ediyorum insallah hepimiz kurtulucaz bu kilolardan
Canim hergun tablomuzu paylasiyorum, tablomuzda 2 ifade oluyor.Ilki menulerimiz icin, ikincisi sporlarimiz icin.Bu ceza sistemini açıklar mısınız tam anlamadımm
hangimiz etmiyoruz ki kuzum :)))Ütüden nefret ediyorum :/
Tamam canım :)Cok sevindim senin icin, bol keyifli zamanlar diliyorum.
Firsat buldukca gel , bekliyoruz :)
Her hafta takimimiz arasinda egzersiz yarismasi olacak canim, pazartesi gunleri baslicaz yarismaya.Tamam canım :)
Bu haftanın sporu ne? Günlük egzersizler mi olacak sadece. Yoksa haftanın sporu olacakmı
Elin daha iyiye gidiyormusKaçıncı olduğumuza bakayım diye geldim sonuncu olmuşuz demek ki kk hanımları yazın kilo vermeyi hızlandırmış çünkü bizim takım da hiç fena değildi bu hafta. Güzel birşey bu genel takımlar adına.
İki gündür elimde gündüz de atel kullanıyorum. Normalde hareket ettirmemek lazım atel takınca. Bükmemek gerek. Şimdi elimi kullanmayınca iyi. Umutluyum iyi geleceğinden. Ameliyat olmak hiç istemiyorum. Narkoz beni perşan ediyor.
Herkesler iyidirler umarım. Sevgiler hepinize. Bu arada Handmaids e yine başladım. Biraz daha az rahatsız oldum :) çok yıpratıcı ve üzücü bir senaryo. Kadınlara böcek gibi davranıyorlar, kast sistemi geri gelmiş. Çok yorucu ama kurgu güzel. 3. Bölümdeyim. Bu arada yürüyüşlere devam ediyorum ama yavaştan alıyorum. Sabah ilk iş yürümeye başladım çok enerji veriyor.
Hepinize sevgiler selamlar.
ayy ben cook seviyorum misir patlaklarini himmEv sahibini takdir ettim ,sagolsun.
:) iyi yapmissin canim, var mi yuzmek gibisi.
saunaya bende gireyim hic aklima gelmiyor:)
Canim karton yiyormusum gibi hissediyorum , ha karton ha o:)
sirf birsey atistrmak istedigimde kalorisiz bisey olsun diye aldim :))
Cok guzel diyorlar kentpark plajina, ne guzel yuzmussun canim.
Tatil nasil geciyor :)
Bizde sana tesekkur ediyoruz, iyi ki varsin :)
Canim hergun tablomuzu paylasiyorum, tablomuzda 2 ifade oluyor.Ilki menulerimiz icin, ikincisi sporlarimiz icin.
Eger mutlu ifadeler varsa menun ve sporun cok guzel demektir.
Ama iconlarin yerine yaziyla birseyler yazmissam mesela 100IA gibi bu 100 adet ip atlama cezasi oluyor :)
Cok guzel menun canim, yuruyus yapabildin mi bugun?6 temmuz menüm
Sabah
Has yumurta 4 zeytin 2 çatal peynir domates salatalik
Oglen
Zeytinyağlı taze fasulye 6 kasik
Akşam
3 yaprak sarma 3 yk tavuk sote
Şu 2 oldu daha içerim
Bol çay içiyorum şu an da yanında 10 adet tuzsuz fıstık yemisimdir
Belkide benimki boyle tatsiz tuzsuzdur, kahverengi pirinc patlagi cok az himalaya tuzu eklemisler.ayy ben cook seviyorum misir patlaklarini himm
Belkide benimki boyle tatsiz tuzsuzdur, kahverengi pirinc patlagi cok az himalaya tuzu eklemisler.
Ama resmen karton, yerken esime diyorum karton yemek ister misin sende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?