Evet farklı bir şehirde. Çok teşekkür ederim. Hafifledim varır varmaz. :) iyi ki var anneler❤❤Farkli bir sehirde mi annen canim?
Cok keyifli bir 1 hafta diliyorum.
Cocuklarada yardim eder ne guzel, biraz kafani dinle :)
ya sorma bide perşembe gece benim yumurtlama gecemdi.. doktora gittim 19 mm yumurtan var dedi.. çok afedersin eşimle tam moda girdik... zaten yumurta olması bizi gerdi.. aşağıdan viledanın sapıyla bir vurdu... filmler koptu yani bizde şaşırdık kaldık... ne yumurta kaldı ne bişey... ki ben çok zor yumurtluyorum tedavi görüyorum bunun içininsanların yatak odasında ne yaptığı onu nereden ilgilendirir allah aşkınaesas dinleyip böyle size kağıt bırakarak falan terbiyesizliği edepsizliği kendi yapmış.. yatak odamızda rahat edemeyeceksek nerede edeceğiz tövbe estağfurullah
Canım ❤❤ bende özlüyorum. Okuyorum ama yazmıyorum. buralardayım aslında.kaptişim özlemişiz yaa nerelerdesin :) seni gördüğüme çok sevindim :)
hafta sonu gerçekten kaçırıyorum kaptişim.. bu hafta daha dikkatli olcam haftaya izne ayrılıyorum bakalım dönüşte neler göreceğiz :)
uyukuya direniyordum kaptişim her akşam yapıyorum kendime bu işkenceyiçocuk gibiyim resmen
Sağol canımbaya dikkat etmissin canim, sporun da cok guzel.
Nasıl ya. Neler duyacağız daha..arkadaşlar öncelikle hepinizden özürdilerim.. ilk başta kaptişimden @Yawrukush senden.. İzne ayrılıyorum.. döndüğümde görüşürüz inşallah.. bugün çok kötü bir olay yaşadım tam tatil önce alt komşum sağolsun.. gece yatak odamızı dinliyor kendileri.. ne edepsizliğimiz kaldı ne ahlaksızlığımız.. çok detaya girmeyeceğim.. bugün size 16 temmuza kadar son mesajım hepinizi çok seviyorum.. İyiki varsınız..
O kadar sinirlendim ki şu an gerçekten böyle bir saçmalık olamazYa sorma
ya sorma bide perşembe gece benim yumurtlama gecemdi.. doktora gittim 19 mm yumurtan var dedi.. çok afedersin eşimle tam moda girdik... zaten yumurta olması bizi gerdi.. aşağıdan viledanın sapıyla bir vurdu... filmler koptu yani bizde şaşırdık kaldık... ne yumurta kaldı ne bişey... ki ben çok zor yumurtluyorum tedavi görüyorum bunun için
Yoksa ben geldim diye mi yazmıyorsun (dermişiiiimCanım ❤❤ bende özlüyorum. Okuyorum ama yazmıyorum. buralardayım aslında.
İzin güzel ama insana bir hafifleme geliyor. Hafifliğe kapılıp yersen unutma ki bu kiloları vermek için yine uğraşacaksın ve almak kolay-vermek zor.
Bende uykuya direniyorum bu aralar. Oluyor öyle
Canım bugün ödül öğününü yapkaptişim perşembeleri spor yapmıyorum ödem oluşmasın diye. eskiden yogaya giderdim ama şimdi saatleri pek uymuyor.
küstüm ben tartıyaşaka bir yana yine direnç dönemine girdim ya da spor fazla geliyor. aslında kendimi incelmiş ve güçlü hissediyorum ama tartıda değişiklik olmayınca insanın sinirleri bozuluyor 100 gr bile olsa inseydi neyse dicektim.. ben resmen 3 gün aç kaldım insaf bir de spora gittim o halde ne yiyeceğimi şaşırdım falan sabiti hak etmediğimi düşünüyorum.. ondan biraz motivasyon kaybım oldu
Canım maşallah :) süpersin su as sanki azıcık ha bugün daha artsa mıııı4 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
Peynir 2 kk kadar
10 adet yesil zeytin
Yarim salatlik, havuc, nane, taze biber
OGLEN 2.30DA
Deniz urunleri tabagi (karisik 4 cesit deniz urunu)
Salata
ARA 5TE
1 maden suyu
1 elma
AKSAM 7.3ODA
250 ml proteinli sut (100 kalori, sekersiz)
1 avuc badem
1 parca oglenden kalan baligim 3 parmak kalinliginda
Su: 2lt
Spor: Deniz kenarinda yuruyus cok uzunca, cocuk pesinden kosma sahilde ve cocuk yuzdurme. :)
Ben ütü yaparken yanıma sürahiyi alıyorum kaptan5 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA
Tereyaginda, peynirli 2 yumurta
1 minik tavuklu, peynirli taco (125 kalori)
1 kasik lor peyniri
10 yesil zeytin
Sogus salata(domates,salatalik, biber, nane)
ARA 2DE
Sekersiz filtre kahve
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)
OGLEN 4TE
1 bucuk lahmacun (ODULUM)
Bol salata
1 bardak ayran
AKSAM 19DA
Bolca sekersiz cay
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)
Su:1.5 lt (utu yaparken icmeyi unuttum ama 1.5litrelik cay rahat icmisimdir bugun)
Spor: Planlarimiz degisti spor salonuna gidemedik, (kucuk oglumun bacagi kesildi)evde leslie ile 1 mil yuruyus.
2 saat camasir katlama ve utuleme
30dk site icinde cocuklar bisiklet surerken , onlarin yaninda yuruyus.
Canım aslaaaa moral bozmak için yazmadım ama bence de öyle yapSağolun kızlar kötü hissettirmediniz beni, ama Feyza haklı dikkat ve devam etmem lazim birazcık daha, şu tatil faslını kilo almadan atlatsam eve dönünce birkaç kilo daha vereyim diyorum. Dün o ödül yemeğimden sonra biraz çarşıda gezindik,ay bi baktım vitrinlerden gözüken yansimama resmen göbekli olmuşumneyse hevesimi aldım dün. Şimdi yeniden motiveyim
Harpycim ben de hep tartı odakliyim. Her gün iki üç kere tartiliyorum hatta. Elimde değil
Ama sizler kadar çok spor yapmamama rağmen yürüyüş bile ise yarıyor. Eşim sıkılaştıgimi söyledi geçenlerde. Hemen yüzün düşmesin tartıda biraz fazla çıktın diye teskin etti beni.
Kısacası önemli olan daralıp fit gözükmek heralde. Yoksa kaç kilo olduğumuz alnimizda yazmıyor ya (tabi bunu bir de kendime anlatsam süper olacak)
Ahahahhaha tatlım 59.9 yap sen onugünaydın Çıtırlarımgüzel bir hafta sonu diliyorum herkese :) umarım bu hafta sonu kendimi tutacağım :) 65.9un altına inip gideceğim bu şehirden
kaptişim özlemişiz yaa nerelerdesin :) seni gördüğüme çok sevindim :)
hafta sonu gerçekten kaçırıyorum kaptişim.. bu hafta daha dikkatli olcam haftaya izne ayrılıyorum bakalım dönüşte neler göreceğiz :)
uyukuya direniyordum kaptişim her akşam yapıyorum kendime bu işkenceyiçocuk gibiyim resmen
peki kaptişim bugün senin için 100 ia
günde 3 kere olmasa da diyetime uyduğum zamanlarda 2 günde bir tartılıyorum.. spor kas artışı yaptığı için bazen kilo vermemiş gibi görünebiliyoruz.. ama yine de 100 gr olsun eksi gitseydi beaaahgünün birinde 60 kilo olursam anlıma yazıp dolaşiyim bari
Canım hala geç değilKapima eşimle özel hayatım içeren bir kağıt yapistirmks ve bu kağıt ne zarfın içinde nede katlı... Binadan okuyanlarbile olmuş olabilir... Ve ben bu komşunun yüzünü bile bir kez görmedim... Dün gece 1 e kadar karakoldaydik.. hakkımı helal etmiyorum.. benim yumurtlama gunumdu biliyormusun herşeyi mahvetti...19 mm yumurtan vardı...
Kız böyle insanla ne problemiDün sinir krizi geçirdim resmen canım... Bide numarasını bulup aradım konuşayım problemi çözülüp diye... Kadın beni konusturmadi dinlemedide.. üstüne bide ,,,, edepsiz, gidin Hollanda'da yaşayın, senin zihniyetindekiler bağırarak bir şeyleri yapmayı severler ,,,, gibi laflar Edip birde seni savcılığa şikayet edeceğim dedi.. Güler misin ağlar mısın
İzinden dönemesen de gruba dön tatlım yoksa .... aleykğm selamSelam kızlar Nasılsıniz ben izinden donemiyorum kilo aldım
Nasıl ya. Neler duyacağız daha..
Sen tatiline odaklan. Bu olayın tatilini bozmasına izin verme. İyi tatiller.
Sen bide beni dusun.. dün artık konuşmaya çalıştım baktım olmayacak doğru karakola şikayete...Canım duymamak isteyen duymaz... Ben 9 aydır bu evdeyim daha birinin sesini yada TV sesini bile duymadım..okadar diyeyim.. bana gelmeyen ses ona nasıl gidiyor. Gecenin 2 sinde çalışan bir insan ayakta ölurmu yaa.. demek sen ise gittiğin halde uyumuyorsun bizi dinliyorsunO kadar sinirlendim ki şu an gerçekten böyle bir saçmalık olamaz
Ne demek ya
Git başka odada otur
Aaaa
Binanın yalıtımı falan da kötü sanırım ama ne bileyim yani nasıl duyabiliyor tövbe tövbe
AYıp insanların özelini böyle şeyapmak çok sinirlendim
Ayy güldürdün beni yaa sağolasınCanım hala geç değil
Doktorun açıklamıştır zaten
Siz motivasyonunuzu kaybetmeyin
Ne manyak insanlar var ya
Ya sen git tatiline kafanı dinle kuzum
Ay deli bu insanlar
Regl regl beni de delirttiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?