Ben yürüyorum günlük eğer paylaşılacak egzersizler belimi zorlayacak şeyler değilse yaparım sozHerkese merhabalar kizlar,
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben yeni uyandim, gece boyu sacma sapan, anlamsiz ruyalar gordum:)
2gecedir cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum, nasil yoruluyorsam..
Bu hafta guzel bir eksi gormek istiyorum, o yuzden intensive antreman yapacagim evde ve spor salonunda.
Wizardmom farketmis, bizim takim ortalamamiz dun gayet iyidi, hepimiz guzel kilolar verdik ama yarismadaki, tum takimlardaki arkadaslar guzel kilolar veriyor.
O sebeple bizde gaza basalim.
Kizlar lutfen takimdaki mesajlari kontrol edin, yarin aksamdan itibaren her aksamElmasyuzuk kaptanimiz bizim icin spor videolari paylasacak, hergun bu videolari kendi egzersiz rutinimize ekleyecegiz.
Ve gunluk yazdigimiz menulerde de bu egzersizleri yapip yapmadigimizi paylasacagiz.
Elmasyuzuk kaptanimizla konustuk, her hafta farkli bir vucut bolgemizi calistiracak egzersizler sececek, bu egzersizleri yapmaya ozen gosterirseniz, vucudunuzun cok sIKilasacaginin, kilo vermenin yaninda, dahada guzel goruneceginin garantisini veriyorum.
Bu egzersizleri kimlerin yaptigini kaptanimiz degerlendirecek bir haftanin sonunda..
Bu tarz egzersizleri yapamayan arkadaslarim, saglik sorunu olanlar, sizler bu egzersizlerden muafsiniz ancak lutfen en azindan yuruyus dahi olsun kendinize uygun bir egzersiz belirleyin ve gunluk rutininize katin.
Cok konustum, susuyorum.
O zaman bende bir sey varben kahverengisini de beyazini da cok severek yiyorum
Sen kendini zorlama sakin canim, yuruyus en guzel egzersiz sanaBen yürüyorum günlük eğer paylaşılacak egzersizler belimi zorlayacak şeyler değilse yaparım soz
yok ben genelde oyle kuru seyleri cok severim zatenO zaman bende bir sey var
iyi eglenceler canimBugun hafta sonu, takimimizda cok ses yok.
Heralde herkesler ailecek guzel vakit geciriyordur.
Bizde yarim saate kadar oglen yemegimizi yiyip , cocuklari aqua parka goturecegiz kismet olursa.
Simdiden hepinize iyi geceler diyeyim.
Menu ve sporlarinizi yazmayi unutmayin.
afiyet olsun canim.6 temmuz menusu
Sabah 11.00
2 dilim tambugday ekmegi
1 yumurta
1 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
13.00
Sekersiz turk kahvesi
14.00
1 muz
17.00
1 tabak makarna( ödülüm)
18.00
Maden suyu 1 tane
19.00
5-6 kasik mantarlı tavuk sote az yaglı
1 dilim ekmek
2 litre su
100ia
Pazara gittim cokta spor yapamadim bugun
Sizi seviyorum kizlar cok sohbetleriize katilamiyorum iki cocugumda ufak oldugu icin biraz sıkıntı yasıyorum idarede bazen telefonu aliyorum sizi takip ediyorum tam yazicam birbirlerine giriveriyorlar unutuyorum mesaji falan kaliyor öylece.cok zormus iki bebek cok hemde kucukte buyudukce kiskancliklar artiyor buyuk bu aralar zarar vermeye calisiyor kucuge gozumu bile kirptirmiyorlar anca onlar uyuyunca bu seferde benim hosafim cikiyor uyuyakaliyorum.
karpuzun yanindaki 2 yt ne kuzum?6 temmuz menum
09: 30 _ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk zeytin ezmesi.
14:00_ 8 kofte, 1 tabak salata, 2 bardak ayran
18:00_ 8 kofte, 1 bardak ayran, 2 yt karpuz
su: 2 bucuk litre
spor: 40 dakika yuzme
Yawrukush stitch Elmasyuzuk
Cocuk buyutmek cok zor gercekten, uzme canini sag salim buyusunler.6 temmuz menusu
Sabah 11.00
2 dilim tambugday ekmegi
1 yumurta
1 kk peynir
3 bardak Sekersiz cay
13.00
Sekersiz turk kahvesi
14.00
1 muz
17.00
1 tabak makarna( ödülüm)
18.00
Maden suyu 1 tane
19.00
5-6 kasik mantarlı tavuk sote az yaglı
1 dilim ekmek
2 litre su
100ia
Pazara gittim cokta spor yapamadim bugun
Sizi seviyorum kizlar cok sohbetleriize katilamiyorum iki cocugumda ufak oldugu icin biraz sıkıntı yasıyorum idarede bazen telefonu aliyorum sizi takip ediyorum tam yazicam birbirlerine giriveriyorlar unutuyorum mesaji falan kaliyor öylece.cok zormus iki bebek cok hemde kucukte buyudukce kiskancliklar artiyor buyuk bu aralar zarar vermeye calisiyor kucuge gozumu bile kirptirmiyorlar anca onlar uyuyunca bu seferde benim hosafim cikiyor uyuyakaliyorum.
Sagol canim:)iyi eglenceler canim
Amin canim ya buyudukce daha da zorlasiyorlar bir dakika gozumu ustunden ayiriyorum buyuk kucugun tepesinde yani buyuk dedigimede bakma 26 aylik daha kucukte 8. Ayina gircek bi kac guneafiyet olsun canim.
tabiki zordur iki kucuk cocuk, hele ki yaslari da yakinsa. allah bagislasin canim.
karpuzun yanindaki 2 yt ne kuzum?
Cok guzel bir diyet gunu olmus senin icin:)
Cocuk buyutmek cok zor gercekten, uzme canini sag salim buyusunler.
Sen firsat buldukca geliyorsun zaten.
Odulun afiyet olsn:)
Sagol canim:)
Olaya gel ben şok ne deliler var ya, milletimiz cidden işsizKapima eşimle özel hayatım içeren bir kağıt yapistirmks ve bu kağıt ne zarfın içinde nede katlı... Binadan okuyanlarbile olmuş olabilir... Ve ben bu komşunun yüzünü bile bir kez görmedim... Dün gece 1 e kadar karakoldaydik.. hakkımı helal etmiyorum.. benim yumurtlama gunumdu biliyormusun herşeyi mahvetti...19 mm yumurtan vardı...
Handmaids özellikle rahatsız edici çekilimiş canım, renkler replikler vs hep ona hizmet ediyor. Ve ütopya olduğu için abartılı bir anlatım olsa da aslında günümüzde bile anlattığı mesajlarını çok rahat görüyorsunKaçıncı olduğumuza bakayım diye geldim sonuncu olmuşuz demek ki kk hanımları yazın kilo vermeyi hızlandırmış çünkü bizim takım da hiç fena değildi bu hafta. Güzel birşey bu genel takımlar adına.
İki gündür elimde gündüz de atel kullanıyorum. Normalde hareket ettirmemek lazım atel takınca. Bükmemek gerek. Şimdi elimi kullanmayınca iyi. Umutluyum iyi geleceğinden. Ameliyat olmak hiç istemiyorum. Narkoz beni perşan ediyor.
Herkesler iyidirler umarım. Sevgiler hepinize. Bu arada Handmaids e yine başladım. Biraz daha az rahatsız oldum :) çok yıpratıcı ve üzücü bir senaryo. Kadınlara böcek gibi davranıyorlar, kast sistemi geri gelmiş. Çok yorucu ama kurgu güzel. 3. Bölümdeyim. Bu arada yürüyüşlere devam ediyorum ama yavaştan alıyorum. Sabah ilk iş yürümeye başladım çok enerji veriyor.
Hepinize sevgiler selamlar.
Sagol canim sende öylesin ❤Süpersin kuzum ♥
Herşey Süper sporlara bayıldım bugün ❤Hadi ben de yazayım
5 Temmuz cuma
13.00
Birkaç dilim domates
Az peynir
1/3 şeftali
Yarım dilim ekmek
Reçel yapmış abla 1 çay kaşığı(silme bile denebilir yani baya az) reçel (tadına bak diye tutturunca..)
18.10
2 yk bulgur pilavı
3 yk patates+kabak yemeği(kabak azdı patates de kattım)
Salata
20.15
1 muz dondurup kakaoya bandırdım(regl.....)
Su 4L geçer hatta azıcık da
Spor
Leslie 45 dk
200 ip
100 zıp zıp
100 twist
100 yana eğilme
50 kalça göbek kaldırma
Galiba bu kadar
Cezamı da yaptım
Yawrukush Elmasyuzuk
stitch
Canim dunku menunu odule saydim, yuruyuslerin olmus guzel:)Iyi geceler kızlar. Bugün de cok koşuşturması ve yoğun bir gündü. Evde değildim ve şimdi pilim bitti diyebilirim. Mesajları okudum ama cevap yazabilir miyim gözlerim kapanmadan bilemiyorum
5 temmuz
1 yumurta yağda
1 kase çökelek 1 dilim köy ekmeği
Domates salatalık 8 zeytin
Oglen
2 dilim börek
Marulla birlikte çiğ kofte (saymadım ama baya yedim) akşama misafirim olcak ev işini yetiştirelim diye elimin altında olanları yedim.
Aralarda yaptığım tatlının tadına filan da baktim tabi
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Yogurt
Su 2.5 litre
2000 civarı adım
6 temmuz cumartesi
1 haslanmis yumurta
2 kaşık sotelenmis soslu biber
1 börek peynir domates salatalık
Oglen
Karpuz
Visne
Yarim ince lavaş arasına peynir zeytin domates
Akşam
2 dolma biber (bol kiyma ve bulgurla yaptım
1 kase yoğurt
Ara bir avuc leblebi
Su 2 litre
4000 civarı adim
Tamamdir canim, haftasonu aktif olamayacagini yazdim kenara, pazartesi bekliyoruz:)Arkadalar herkesi tebrik edrim guzel sonuçlar ama nasil sonuncu olmuşuz ki??
Okuyup hatirladiklarimdan bi kac say yazayim
Aomine Daiki cok geçmiş olsun canim. Kimsenin gece gece başkasına bunu yaşatma hakkı yok. Problemlii birisi belli ki canini sikma.Bebek konusunda da hayirli zamanda saglikli hayirli bir bebisin olsun ins.
FitFiliz tebriklerrrrrr canim ne guzel bir haber. Taze mezunumuz. Darisi başımıza
Wizardmom tekrar geçmiş olsun. Bu hafta cok guzel bir ekşi olmuş. Tebrikler canim
@yawbu haftasonu pek aktif olamıcam sanirim. Yine elimden geldiği kadar da gitlrmaya çalışırım. Emeklerin icin teşekkürler
Aslinda tum gun kosturuyoruz en buyuk egzersiz:)Amin canim ya buyudukce daha da zorlasiyorlar bir dakika gozumu ustunden ayiriyorum buyuk kucugun tepesinde yani buyuk dedigimede bakma 26 aylik daha kucukte 8. Ayina gircek bi kac gune
Sagol tatlım valla odulude mecburiyetten yemek yapamadigim icin yedim ama iyi geldi severim makarnayıda pazartesiye kilo almazsak iyidir sporsuz duzgun bi duzende yok.bugun aynı geldim bakalım yarin kac cikicam tartida.Spor yok ama sabah 5 te bi uyandım yeni uzandim daha oda spordan sayılör sanırim
Menunu odule saydim kuzum , dugun nasildi?6 temmuz menü
Kahvaltı yok sabah erken kalktık hazırlandım evden çıktık baya uzaktı nikah salonu
Ilk ogunum 1 paket biskuvi yolda
Nikâh salonunda 1 simit
Eve gelince 1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek 1 dilim karpuz
Spora giderken 1 tavuk durum 2 top dondurma
Spor çıkışı 300ml proteinli sut 1 tane armut
Son ara olarakta 1 muz 1 dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Bugun cok acayip bir menü oldu karmaşık
Spor
Spor salonunda
65 dakika eliptik bisiklet
10 dakika koşu bandı
21 dakika dikey bisiklet
15 dakika ağırlık çalışması
10.300 adim
Akşam evde son aradan sonra
1100 ip atlama
350 bacak karın egzersizi
50 mekik
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Su 3.6 litre
Sağol kaptanım2 cocuk dogurmus bir anayim ben :))
sende iyi ki varsin canim, cok ozletme kendini
Menu cok guzel canim:)
5 tane sarmayla doydun mu canim, ne kadar az yemissin.
Cok kosturmussun bugun ne guzel:)
Afiyet olsun canim, sporlara soylenecek bir sey yok:)
Canim ac karnina sekerin dusmezse, kotu olmazsan ac karnina gidebilirsin.
Ama benim kisisel fikrim mesela bie muz, ya da bir elma yiyip gitmen daha iyi olur.
Bu arada bana sormamissin ama yinede atladim:)
Yok canim gecen hafta paylasmistim onu, guncelleyecegim her hafta cuma tartisindan sonra.
bir problem mi var?
Harikasin bugun :)
Bence de hepimiz kurtulacagiz kilolardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?