Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ALLAHINDAN bulsun nebiçim bir insanmış insan bile demek istemiyorum ona cok sinirlendim basima gelse ben katil olurdum ya sikayetci ol canim ozel hayati ihlal ceza alır

Hosgeldin gece taksicim :)
Menulerin guzel olmus , yarim saat yuruyuslerde guzel :)

Canim benim , yeni kitaba basladim, yarin o ve kahvemle senin serefine bir foto paylasacagim:)
Nasil gecti gunun?
Tatilin nasil geciyor?

Bekliyorum
Hangi kitaba başladın, ben de okuyacak bir şeyler arıyorum gerçi bu hafta konsolosluk işleriyle aşırı yoğun olacağım
İyi geçiyor canım, bir o tarafa bir bu tarafa yatmaca

Kaptanim berbat bi gün oldu karman çorman ac kaldım hep bisküvi ile karin doyarmi ya hep meyve yedim gün boyu 1 döner var yemek olarak nikah güzeldi ama

Bekliyorum
Hangi kitaba başladın, ben de okuyacak bir şeyler arıyorum gerçi bu hafta konsolosluk işleriyle aşırı yoğun olacağım
İyi geçiyor canım, bir o tarafa bir bu tarafa yatmaca
Ah bende bir o yana bir bu yana yatmayi okada cok istiyorum ki :)
sapiens kitabina basladim, cok guzel kitap ilk chapter'ini bitirdim.
loreena mckennitt'i aciyorum Aras uyurken ,kahvem ve kitabim benim icin gunun en huzurlu ani.
Kolay gelsin canim konsolosluk islerinde.

Kaptanim berbat bi gün oldu karman çorman ac kaldım hep bisküvi ile karin doyarmi ya hep meyve yedim gün boyu 1 döner var yemek olarak nikah güzeldi ama
Arada hepimizin oluyor kuzum ben misal dun 1.5 lahmacunu mideye indirdim :)))

Harikasın:)

Ödül ödül olunca onu görmeden menü de Harika oluyor

Güzel canım

Bisküvi simit ama sporlar

Güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…