Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kira..ikimizin ev sahibide aynı kişi..ev sahibiyle de konuştuk.. zaten binayı adamın kendisi yapmış.. ses gltmezki dedi 40 cm duvar var kendim yaptım dedi. Ki adam bizim üstünüzde oturuyor ve evi dubleks bizim bile üst kattan öyle aşırı ses yapmadigin sürece ses gelmez dedi.. sorunu varsa evimden çıksın dedi..

Manyaklik yani baska birsey degil. Terbiyesiz. Allah allah sanki parti veriyorsun dinleme duyamaz zaten. Uzme tatli canini. Gereksiz insanlari yoksay canim.

Sorunlu oldugu kesin yani. Bizim komsu parti yapinca bile vurmayiz. Ne kadar ayip. Yok canim hakli ev sahibi duymasi mumkun degil

O tig vucuttan ben de istiyorum sabah kalktim 9 gibi . yok ben ac karnina spor yapamam onu anlamis oldum bugun daha evden cikmadan karnim guruldamaya basladi. Birseyler yeyip havuza gittim vee 40 dakika yuzme, 10 dakika sauna. Suanda o kadar iyi hissediyorum ki kendimi. Yarin da gitmem lazim kesinlikle.
Sen nasilsin canim? Nasil geciyor cumartesi gunun?

Gecmis olsun canim oglusuna.
Kaptanim o pirinc patlagini bir tane yemeyi nasil basariyorsun. Ben artik almiyorum cunku paketi alinca bitene kadar yiyorum ay hele su ekstrainceleri cok seviyorum. Bazen kizima aliyorum ancak o zaman bir iki tane yiyorum cunku vermiyor zilli anne sen bitirirsin diyor

Sabahtan beri epey yüzdüm kızlar, umarım eksi çıkarım yarına. Birazdan son kez girip bir yüzücem. Bugün son günümüz Eskişehir'deki, Kentpark plajına geldik (hani yapay olan) güzelmiş burası.
Aslında planında yoktu ama dünkü yediklerim yüzünden vicdan azabı çekip ancak suda gider bu kaloriler diye düşününce, biz de buraya geldik.

Yoksa ben geldim diye mi yazmıyorsun (dermişiiiim)
Mezunlarımız varrrr izindekilerimiz vaaaar grubumuza sık sık uğrayın ♥♥♥
Yazınca laf lafı açıyor zaman problemim var. Yapmam gereken çok şey var ama zaman yok

Bizde tesekkur ederiz canim.hepimizin ortak hedefi kilo vermek burasida cok guzel motive ediyor beni.bende burdaki butun arkadaslara tesekkur ediyorum insallah hepimiz kurtulucaz bu kilolardan

Ya çok üzüldüm gerçekten.
Ya madem dinliyor sonuçlarına katlansın bir zahmet.
Sevişirken nasıl bir ses olacak ki hayret..

Keşke umursamadan devam etseydiniz diyeceğim ama sinirlendiniz mutlaka.
Geçmiş olsun..

Bu ceza sistemini açıklar mısınız tam anlamadımm

Kaçıncı olduğumuza bakayım diye geldim sonuncu olmuşuz demek ki kk hanımları yazın kilo vermeyi hızlandırmış çünkü bizim takım da hiç fena değildi bu hafta. Güzel birşey bu genel takımlar adına.
İki gündür elimde gündüz de atel kullanıyorum. Normalde hareket ettirmemek lazım atel takınca. Bükmemek gerek. Şimdi elimi kullanmayınca iyi. Umutluyum iyi geleceğinden. Ameliyat olmak hiç istemiyorum. Narkoz beni perşan ediyor.
Herkesler iyidirler umarım. Sevgiler hepinize. Bu arada Handmaids e yine başladım. Biraz daha az rahatsız oldum :) çok yıpratıcı ve üzücü bir senaryo. Kadınlara böcek gibi davranıyorlar, kast sistemi geri gelmiş. Çok yorucu ama kurgu güzel. 3. Bölümdeyim. Bu arada yürüyüşlere devam ediyorum ama yavaştan alıyorum. Sabah ilk iş yürümeye başladım çok enerji veriyor.
Hepinize sevgiler selamlar.

Eklentiler

• 2A0CDDD8-4D3E-41C4-BB2E-75AAD1905396.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 25
  • 2BC22AA1-DE32-4A8E-8853-2A0C05EEBC03.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 3DF0FC5B-9E18-4D52-A012-5890DAF58FC0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 22
  • A306360B-2166-4401-8B55-B23E6EA235CD.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22
  • DF7DFE3F-9921-4C71-A196-BB1D8193CC77.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
Herkese merhabalar kizlar,
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Ben yeni uyandim, gece boyu sacma sapan, anlamsiz ruyalar gordum:)
2gecedir cocuklari uyuturken uyuyakaliyorum, nasil yoruluyorsam..
Bu hafta guzel bir eksi gormek istiyorum, o yuzden intensive antreman yapacagim evde ve spor salonunda.
Wizardmom farketmis, bizim takim ortalamamiz dun gayet iyidi, hepimiz guzel kilolar verdik ama yarismadaki, tum takimlardaki arkadaslar guzel kilolar veriyor.
O sebeple bizde gaza basalim.
Kizlar lutfen takimdaki mesajlari kontrol edin, yarin aksamdan itibaren her aksam Elmasyuzuk kaptanimiz bizim icin spor videolari paylasacak, hergun bu videolari kendi egzersiz rutinimize ekleyecegiz.
Ve gunluk yazdigimiz menulerde de bu egzersizleri yapip yapmadigimizi paylasacagiz.
Elmasyuzuk kaptanimizla konustuk, her hafta farkli bir vucut bolgemizi calistiracak egzersizler sececek, bu egzersizleri yapmaya ozen gosterirseniz, vucudunuzun cok sIKilasacaginin, kilo vermenin yaninda, dahada guzel goruneceginin garantisini veriyorum.
Bu egzersizleri kimlerin yaptigini kaptanimiz degerlendirecek bir haftanin sonunda..
Bu tarz egzersizleri yapamayan arkadaslarim, saglik sorunu olanlar, sizler bu egzersizlerden muafsiniz ancak lutfen en azindan yuruyus dahi olsun kendinize uygun bir egzersiz belirleyin ve gunluk rutininize katin.
Cok konustum, susuyorum.

Sinirlendim utandım... O utanmadi ama ben çok utandim

Anormal anormal gerçekten ne çeşit insanlar var ya
Ayy güldürdün beni yaa sağolasın
Sen hep gül canım takma boşver gereksiz insanlar

Süper
Bence sen çok mantıklı
Bence psikolojik problemleri falan bile olabilir o kadının...
takma canım sen taktıkça kadın kendini önemli zanneder
Sen tatiline odaklan

Ooooo süpersin
Ben iyiyim ama Yorgun’um az canım
Sabah misafirim gelecekti spor yapamadım temizlik yaptım
Şimdi onu gezdirmeye çıkardım bakalım :)

Ahahhaha ya Tatlım sen böyle giderse bi bu kadar daha vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…