- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Yok kira..ikimizin ev sahibide aynı kişi..ev sahibiyle de konuştuk.. zaten binayı adamın kendisi yapmış.. ses gltmezki dedi 40 cm duvar var kendim yaptım dedi. Ki adam bizim üstünüzde oturuyor ve evi dubleks bizim bile üst kattan öyle aşırı ses yapmadigin sürece ses gelmez dedi.. sorunu varsa evimden çıksın dedi..Kız böyle insanla ne problemi
Kişinin fikri neyse zihni en odur kendi Hollanda’da yaşamak istiyor da diyemiyor belki
Kuzum takma böyle insanları
Değersiz ya gereksiz insan
Sen niye kendini üzesin
Lütfen hiiiiç bozma moralini muhatap da olma
Oturduğunuz ev kendi eviniz mi
Manyaklik yani baska birsey degil. Terbiyesiz. Allah allah sanki parti veriyorsun dinleme duyamaz zaten. Uzme tatli canini. Gereksiz insanlari yoksay canim.Ya sorma
ya sorma bide perşembe gece benim yumurtlama gecemdi.. doktora gittim 19 mm yumurtan var dedi.. çok afedersin eşimle tam moda girdik... zaten yumurta olması bizi gerdi.. aşağıdan viledanın sapıyla bir vurdu... filmler koptu yani bizde şaşırdık kaldık... ne yumurta kaldı ne bişey... ki ben çok zor yumurtluyorum tedavi görüyorum bunun için
Sorunlu oldugu kesin yani. Bizim komsu parti yapinca bile vurmayiz. Ne kadar ayip. Yok canim hakli ev sahibi duymasi mumkun degilYok kira..ikimizin ev sahibide aynı kişi..ev sahibiyle de konuştuk.. zaten binayı adamın kendisi yapmış.. ses gltmezki dedi 40 cm duvar var kendim yaptım dedi. Ki adam bizim üstünüzde oturuyor ve evi dubleks bizim bile üst kattan öyle aşırı ses yapmadigin sürece ses gelmez dedi.. sorunu varsa evimden çıksın dedi..
O tig vucuttan ben de istiyorumCanım bugün ödül öğününü yap
Bir şaşırsın vücut desin neler oluyor Rabbim
Hem sana motivasyon olsun
Bu kiloda uzun süre kaldıysan direnç noktasındasın az sabırlı ol
Burayı da aşacaksın ve tığ gibi olacaksın
Gecmis olsun canim oglusuna.5 TEMMUZ MENUM
SABAH 9DA
Tereyaginda, peynirli 2 yumurta
1 minik tavuklu, peynirli taco (125 kalori)
1 kasik lor peyniri
10 yesil zeytin
Sogus salata(domates,salatalik, biber, nane)
ARA 2DE
Sekersiz filtre kahve
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)
OGLEN 4TE
1 bucuk lahmacun (ODULUM)
Bol salata
1 bardak ayran
AKSAM 19DA
Bolca sekersiz cay
1 tane diyetlik pirinc patlagi (25 kalori)
Su:1.5 lt (utu yaparken icmeyi unuttum ama 1.5litrelik cay rahat icmisimdir bugun)
Spor: Planlarimiz degisti spor salonuna gidemedik, (kucuk oglumun bacagi kesildi)evde leslie ile 1 mil yuruyus.
2 saat camasir katlama ve utuleme
30dk site icinde cocuklar bisiklet surerken , onlarin yaninda yuruyus.
Yazınca laf lafı açıyorYoksa ben geldim diye mi yazmıyorsun (dermişiiiim)
Mezunlarımız varrrr izindekilerimiz vaaaar grubumuza sık sık uğrayın ♥♥♥
Bizde tesekkur ederiz canim.hepimizin ortak hedefi kilo vermek burasida cok guzel motive ediyor beni.bende burdaki butun arkadaslara tesekkur ediyorum insallah hepimiz kurtulucaz bu kilolardanListemizi paylastim kizlar ,gecen haftaya gore epey toparladik bu hafta.
FitFiliz canim mezuniyetini tebrik ediyorum, citir, fit bir hatun oldun.
Aomine Daiki canim cok arti gormussun bu hafta ,sen simdi tatil yap dinlen, kafani dagit, 2 hafta sonra bekliyoruz.
Yeni gelen arkadaslarim sizlerde cok guzel kilolar vermissiniz ilk haftadan tebrik ediyorum hepinizi K Konus dinliyorum , @Mavi boncukkkGonulmeyvesi
Wizardmom sen sagligina odaklan canim, biz hep buradayiz, toparlan bekliyoruz,acil sifalar.
Simdi alintilarimi yazmaya calisacagim ama Aras izin vermiyor tepemde:)
Manyaklik yani baska birsey degil. Terbiyesiz. Allah allah sanki parti veriyorsun dinleme duyamaz zaten. Uzme tatli canini. Gereksiz insanlari yoksay canim.
Ya çok üzüldüm gerçekten.Ya sorma
ya sorma bide perşembe gece benim yumurtlama gecemdi.. doktora gittim 19 mm yumurtan var dedi.. çok afedersin eşimle tam moda girdik... zaten yumurta olması bizi gerdi.. aşağıdan viledanın sapıyla bir vurdu... filmler koptu yani bizde şaşırdık kaldık... ne yumurta kaldı ne bişey... ki ben çok zor yumurtluyorum tedavi görüyorum bunun için
Eminim basarili olacagindan canim:)
Kucuk bir spor cezasi gelecek.
Farkli bir sehirde mi annen canim?
Cok keyifli bir 1 hafta diliyorum.
Cocuklarada yardim eder ne guzel, biraz kafani dinle :)
Anladim kuzum , ama ben kucuk bir ceza yazayim, yarin cumartesi :)
Canim sen kilo verme macerasini en iyi bilenlerden birisin.
Vucut bazen bir kiloda direniyor, bazen beklemedigin kadar iyi gidiyor kilolar.
Bazen cok kilo veriyorsun, bazen gram gram..
O yuzden bu uzun bir yolculuk, hatta yasam bicimi haline gelmeden , ideal kiloya ulasilmiyor.
Moralini bozmak yok, aynen devam edecegiz.
Sinirlendim utandım... O utanmadi ama ben çok utandimYa çok üzüldüm gerçekten.
Ya madem dinliyor sonuçlarına katlansın bir zahmet.
Sevişirken nasıl bir ses olacak ki hayret..
Keşke umursamadan devam etseydiniz diyeceğim ama sinirlendiniz mutlaka.
Geçmiş olsun..
Anormal anormal gerçekten ne çeşit insanlar var yaSen bide beni dusun.. dün artık konuşmaya çalıştım baktım olmayacak doğru karakola şikayete...Canım duymamak isteyen duymaz... Ben 9 aydır bu evdeyim daha birinin sesini yada TV sesini bile duymadım..okadar diyeyim.. bana gelmeyen ses ona nasıl gidiyor. Gecenin 2 sinde çalışan bir insan ayakta ölurmu yaa.. demek sen ise gittiğin halde uyumuyorsun bizi dinliyorsun
Sen hep gül canımAyy güldürdün beni yaa sağolasın
SüpersinGünaydınlarrrr
65.3 çıktım tartıda inanılmaz. :))
SüperYok kira..ikimizin ev sahibide aynı kişi..ev sahibiyle de konuştuk.. zaten binayı adamın kendisi yapmış.. ses gltmezki dedi 40 cm duvar var kendim yaptım dedi. Ki adam bizim üstünüzde oturuyor ve evi dubleks bizim bile üst kattan öyle aşırı ses yapmadigin sürece ses gelmez dedi.. sorunu varsa evimden çıksın dedi..
Ooooo süpersinO tig vucuttan ben de istiyorumsabah kalktim 9 gibi . yok ben ac karnina spor yapamam onu anlamis oldum bugun daha evden cikmadan karnim guruldamaya basladi. Birseyler yeyip havuza gittim vee 40 dakika yuzme, 10 dakika sauna. Suanda o kadar iyi hissediyorum ki kendimi. Yarin da gitmem lazim kesinlikle.
Sen nasilsin canim? Nasil geciyor cumartesi gunun?
Ahahhaha yaSabahtan beri epey yüzdüm kızlar, umarım eksi çıkarım yarına. Birazdan son kez girip bir yüzücem. Bugün son günümüz Eskişehir'deki, Kentpark plajına geldik (hani yapay olan) güzelmiş burası.
Aslında planında yoktu ama dünkü yediklerim yüzünden vicdan azabı çekip ancak suda gider bu kaloriler diye düşününce, biz de buraya geldik.
Anladım tatlım kolay gelsin inşallah arada uğraYazınca laf lafı açıyorzaman problemim var. Yapmam gereken çok şey var ama zaman yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?