Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

karpuzun yanindaki 2 yt ne kuzum?
Cok guzel bir diyet gunu olmus senin icin:)

Cocuk buyutmek cok zor gercekten, uzme canini sag salim buyusunler.
Sen firsat buldukca geliyorsun zaten.
Odulun afiyet olsn:)

Sagol canim:)
2 yt = 2 yemek tabagi
benim porsiyonlar biraz buyuk kaptanim, ac kalmaya dayanamiyorum o yzuden

iyi yolculuklar canim, ayy kestane sekerine ben de dayanamam , himm

artin cok degilse duser canim. hem disarda yiyorsun onun da etkisi var ister istemez.
menun gezmeye gore guzel olmus canim

artin cok degilse duser canim. hem disarda yiyorsun onun da etkisi var ister istemez.
menun gezmeye gore guzel olmus canim
Evet hayatım dışarıda insanın düzeni bozuluyor. Kendi yaptığım tarifleri özledim
Bir yandan tarif biriktirmeye devam ediyorum insta'dan. Bugün macha tozlu bir tarif beğendim ama macha denemedim daha önce, belki dönünce yaparim. Tadını bilen var mı aranızda kızlar? Çayı da var. Vardır aktarlarda heralde, unutmazsam alicam.

Ayy ben size soracaktım. Hani tatilden önce kontrole gittim demiştim ya kan tahlilinde demirim normal aralikta (hatta alt sınıra daha yakın) ama ferritinim düşük. Dr. demir ilacına gerek yok dedi ama ben kullanayim diyorum. Herkes kendinin doktoru ya biraz, demir kullandigim zamanlar daha sakin oluyorum ben. Belki kilo vermeye de etkisi olur.
Sizce ne yapayım? Gerçi muhtemelen sağlık tavsiyesi vermek istemezsiniz kızlar ama

Teşekkürler canım, gerçi bu uzun bir süreç. Beraberiz yine
Ooo Gizemcim menülerin harika ötesi. Evde hazırlıyor olman farkettirmiş gerçekten. Bye bye Starbucks, hello evyapimi
Bekliyorum
Hangi kitaba başladın, ben de okuyacak bir şeyler arıyorum gerçi bu hafta konsolosluk işleriyle aşırı yoğun olacağım
İyi geçiyor canım, bir o tarafa bir bu tarafa yatmaca
Ben de başladım bir kitaba, gerçi okuyamıyorum çocuk peşinde koşmaktan. Tanrının formülü diye bir kitap Einstein, bilimsel şeyler, ajanlık konulu bir kitap. Pek anlatamadim ama daha ben de başındayım, sürükleyici aslında

Ayşe'cim kalorileri nasıl hesaplıyorsun? Baktığın bir liste mi var yoksa app. mi?
Programdan canım diyetkolik diye şuan kullanmıyorum ama bir dönem kullanmıştım şuan hepsi ezberimde

Napiyorsunuz kizlar ben sabah sporumuda yaptım erken kalkinca herkez uyurken
Bugün yorgun hissetmiyordum yapım dedim ☺
ohh super canim, ben de yine yuzmeye gitmeyi planliyorum ama sabah erken kalkmayinca zaman aliyor evden cikmak

ohh super canim, ben de yine yuzmeye gitmeyi planliyorum ama sabah erken kalkmayinca zaman aliyor evden cikmak
Git canım saat önemli değil nezaman müsaitsen sporun saati olmaz yeterki yapalım bu akşam bu hafta yarışma için yapacağımız egzersizleri paylaşacağım zaten spor yapmayan kalmayacak artik insallah duzenli kontrol edicem beni etiketlerseniz iyi olur tabi menulere

Tabiki etiketliyorum canim hep seni menume.
Listeyi yazinca bakarim ben de ne varmis spor listesinde

simdi cikiyoruz aquapark var kapali oraya gidecegiz hem kizimiz oynar babasiyla hem de yari olimpik havuzunda ben yuzerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…