- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
evet canim 2,5 lt icebildim ancak dun. bugun 3 icmeye calisirimMenü güzel sporda öyle canım Su az biraz
2 yt = 2 yemek tabagikarpuzun yanindaki 2 yt ne kuzum?
Cok guzel bir diyet gunu olmus senin icin:)
Cocuk buyutmek cok zor gercekten, uzme canini sag salim buyusunler.
Sen firsat buldukca geliyorsun zaten.
Odulun afiyet olsn:)
Sagol canim:)
gunaydin canim, iyi pazarlarGunaydin arkadaslar herkese mutlu bir pazar diliyorum aman bugun menulere dikkat hafta sonu malum
iyi yolculuklar canim, ayy kestane sekerine ben de dayanamam , himmHerkese günaydınkaptise iyi geceler
Biz kahvaltı faslını bitirip Bursa'ya geçiyoruz kızlar, yani yine yolculuk var. Allah'tan kısa sayılır ama bu sıcakta o bile zor geliyor.
Kestane şekerine dayanmaya çalışıcam söz
artin cok degilse duser canim. hem disarda yiyorsun onun da etkisi var ister istemez.7temmuz c.tesi
Spor: yüzme ve su hareketleri.
Su:3 lt. +
Menü:
Sabah 9: haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, light peynir, kepekli ekmek, sütlü çay
Ara: çay, kahve
Öğlen 13: ayran, tost (pek seçenek yoktu)
Ara: sütlü Nescafe, granola bar
Akşam: ızgara köfte 4 tane, yanında da karışık salata
(Kızlar tartildim bu sabah, cumaya göre artidayim ama regl durumum var belki düşer)
Ayşe'cim kalorileri nasıl hesaplıyorsun? Baktığın bir liste mi var yoksa app. mi?Malesef kaptanım ya ama dönere ketçap mayonez sos koydurmadim öyle kuru kuru yedimlahmacun kalorisi çok değil kaptanım 1 adeti 177 kalori falandı dönerin 1 dürümü 309du
Evet hayatım dışarıda insanın düzeni bozuluyor. Kendi yaptığım tarifleri özledimartin cok degilse duser canim. hem disarda yiyorsun onun da etkisi var ister istemez.
menun gezmeye gore guzel olmus canim
Teşekkürler canım, gerçi bu uzun bir süreç. Beraberiz yineArkadalar herkesi tebrik edrim guzel sonuçlar ama nasil sonuncu olmuşuz ki??
Okuyup hatirladiklarimdan bi kac say yazayim
@Aomine Daiki cok geçmiş olsun canim. Kimsenin gece gece başkasına bunu yaşatma hakkı yok. Problemlii birisi belli ki canini sikma.Bebek konusunda da hayirli zamanda saglikli hayirli bir bebisin olsun ins.
FitFiliz tebriklerrrrrr canim ne guzel bir haber. Taze mezunumuz. Darisi başımıza
@Wizardmom tekrar geçmiş olsun. Bu hafta cok guzel bir ekşi olmuş. Tebrikler canim
@yawbu haftasonu pek aktif olamıcam sanirim. Yine elimden geldiği kadar da gitlrmaya çalışırım. Emeklerin icin teşekkürler
Ooo Gizemcim menülerin harika ötesi. Evde hazırlıyor olman farkettirmiş gerçekten. Bye bye Starbucks, hello evyapimiBen dünden beri pek aktif değilim, evde işlerimle uğraşıyordum, menülerimi yazayım.
5 temmuz menüm
Sabah:
Lor peyniri, pazılı yumurta, SEBZE SÖĞÜŞ, Zeytin + 1 dilim ekmek
Ara:
1.5 top dondurma
Sütlü şekersiz kahve
1 avuç yer fıstığı
Akşam:
Bezelyeli Kinoa Salatası 3 kaşık + 1 küçük kase Tarhana çorbası + 6 kaşık Zeytinyağlı Kereviz + 1 ekmek
Üstüne:
2-3 armut küçük + sütlü kahve
2 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
6 temmuz menüm
sabah:
Haşlanmış Yumurta, SEBZE SÖĞÜŞ, Süt Damlası, ZEYTİN EZMESİ + 1 ekmek
Ara
1 avuç yer fıstığı + şekersiz bisküvi pasta küçük dilim + 1 küçük armut
Akşam:
Brokoli Graten, Meksika Fasülye Salatası 3 kaşık
Üstüne
Sütlü kahve şekersiz + 2 türk kahvesi + 2 dilim bitter
1 küçük armut
2 lt su
Spor
Yarım sa yürüyüş
Ben de başladım bir kitaba, gerçi okuyamıyorum çocuk peşinde koşmaktan. Tanrının formülü diye bir kitap Einstein, bilimsel şeyler, ajanlık konulu bir kitap. Pek anlatamadim ama daha ben de başındayım, sürükleyici aslındaBekliyorum
Hangi kitaba başladın, ben de okuyacak bir şeyler arıyorum gerçi bu hafta konsolosluk işleriyle aşırı yoğun olacağım
İyi geçiyor canım, bir o tarafa bir bu tarafa yatmaca
O yüzden mi şifreli yazdın2 yemek tabagi karpuz
Tamam canım iyi olur içersenevet canim 2,5 lt icebildim ancak dun. bugun 3 icmeye calisirim
Programdan canım diyetkolik diye şuan kullanmıyorum ama bir dönem kullanmıştım şuan hepsi ezberimdeAyşe'cim kalorileri nasıl hesaplıyorsun? Baktığın bir liste mi var yoksa app. mi?
O yüzden mi şifreli yazdınkaçmadı bizim kaptandan Deryacim
ohh super canim, ben de yine yuzmeye gitmeyi planliyorum ama sabah erken kalkmayinca zaman aliyor evden cikmakNapiyorsunuz kizlar ben sabah sporumuda yaptım erken kalkinca herkez uyurken
Bugün yorgun hissetmiyordum yapım dedim ☺
Git canım saat önemli değil nezaman müsaitsen sporun saati olmaz yeterki yapalım bu akşam bu hafta yarışma için yapacağımız egzersizleri paylaşacağım zaten spor yapmayan kalmayacak artik insallah duzenli kontrol edicem beni etiketlerseniz iyi olur tabi menulereohh super canim, ben de yine yuzmeye gitmeyi planliyorum ama sabah erken kalkmayinca zaman aliyor evden cikmak
Tabiki etiketliyorum canim hep seni menume.Git canım saat önemli değil nezaman müsaitsen sporun saati olmaz yeterki yapalım bu akşam bu hafta yarışma için yapacağımız egzersizleri paylaşacağım zaten spor yapmayan kalmayacak artik insallah duzenli kontrol edicem beni etiketlerseniz iyi olur tabi menulere☺
simdi cikiyoruz aquapark var kapali oraya gidecegiz hem kizimiz oynar babasiyla hem de yari olimpik havuzunda ben yuzerim.Git canım saat önemli değil nezaman müsaitsen sporun saati olmaz yeterki yapalım bu akşam bu hafta yarışma için yapacağımız egzersizleri paylaşacağım zaten spor yapmayan kalmayacak artik insallah duzenli kontrol edicem beni etiketlerseniz iyi olur tabi menulere☺
Sağol canımEmek olmadan yemek olmuyor maalesef kuzu
Bütün gün yattım cano ya pek bir şey yapmadım
Güzel olmuş, hafif şeyler yemişsin hareket de var, daha nolsun
Ahahahhaha tamam kaptan :) bugün akşam gidiyor misafir bakalımBugun ki 2 dondurman odul olsun kuzum, dondurma ciss yasak sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?