Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin

Harikasın canım nescafe umarım are olandır

Malesef kahvaltı yerine bisküvi yedim yolda geç kalıyorduk çünkü oda doyurmadı 1 simit aldım nikah ta ama hepsini erken saat yedim erimistir ya insallah
Süper o zaman erimiştir kanki harikasın

Menu guzel canim beğendim ben sporlarda iyi suda öyle misafir varken menüler daha çok bozulur sen iyi atlatmışsın
Canım sadece 1 genç kız bir de bize geldi ya
Biz gitsek kesin daha çok bozulurdu da idare ettik

Canım ne kadar kullandın ilacı

Sağ ol kuzu bakayım ben o kitaba
Napiyorsunuz kizlar ben sabah sporumuda yaptım erken kalkinca herkez uyurken
Bugün yorgun hissetmiyordum yapım dedim
Spor motivasyonunu nasıl sürekli kılıyorsun? Onu da bizimle paylaşsan ne faydalı olur canım benim mesela 3-4 gündür hiç gelesim yok spora, bugün zorla geldim, kahve içiyom oturmuş kenarda

İzne çıkabiliyorsam çıkabilir miyim Bi süre kendimi daha toplayamadım çünkü aktif olamıyorum burda kafamda bişeyler var sürekli unutuyorum yazmayı

İzne çıkabiliyorsam çıkabilir miyim Bi süre kendimi daha toplayamadım çünkü aktif olamıyorum burda kafamda bişeyler var sürekli unutuyorum yazmayı
Kontrol edeyim canim bilgilerini..
Kafani bosaltip, takima odaklanacagin zaman bekliyoruz kuzum.
Umarim her sey yoluna girer senin icin..

Kizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
Öncelikle ilk hareketimiz
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar bu egzersizler özellikle göbek ve bel bölümünden şikayetçi olanlar için 1 e 1
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı

Ben bugün ve yarın online olamaya bilirim kızlar yarın akşama gelirim ama bugün evde olmayacağız misafirlikteyiz orda kalacağız 2 dakika fırsat bulup girdim paylaşım yapmak için pazartesi görüşürüz sızı seviyorum ❤

Sağol canım

ALLAHINDAN bulsun nebiçim bir insanmış insan bile demek istemiyorum ona cok sinirlendim basima gelse ben katil olurdum ya sikayetci ol canim ozel hayati ihlal ceza alır
Oldum canım oldum... bide o beni savcılığa şikayet edecekmiş.. ne diyecekse.. savcıya karı koca şey yapıyo diyecek herhalde töbe yaa

Daha iyiyim kaptişim ama alt komşumuda kafamda tatile getirdim galiba... kocama az yaklaşayım diyorum kadın geliyor aklıma psikolojimi bozdu yemin ederim

Kizlar nasilsiniz,
Biz simdi kahvaltiya oturuyoruz.
FitFiliz kuzum seabahar editor seni mezun edemeyecegimizi yazmis,cunku mezuniyet kilon hesaplanirken 4.takima giris kilonun degilde,daha once zeroks isminle 13.takima giris kilonu baz almamizi istiyormus.Bu durumda 200gr fark ile bu hafta mezun edemeyebiliriz seni.Karar defterinde net bir sekilde aciklanmiyor bu durum,bizimle ayni sekilde baska bir takim kaptanida uyesini ayni durum sebebiyle mezun edemiyor.Seabahara yazdim seni haberdar edecegim canim.

Daha kullanmadım feyzacim. En son geçen yaz almıştım demir hapını
Canım haftada en az 3 gün kırmızı et ye ve yanında limonlu salata ye hatta ete sıkıp da yiyebilirsin de
Yoğurt da yiyebilirsin bir sıkıntı olmaz ama limon emilimini arttırıyor

Daha iyiyim kaptişim ama alt komşumuda kafamda tatile getirdim galiba... kocama az yaklaşayım diyorum kadın geliyor aklıma psikolojimi bozdu yemin ederim
Canım sen büyüttükçe kafanda büyür önemsiz olan bir şey
Boşveeeer kocişinle yılda kaç kere tatile çıkabileceksin bu zamanlar gelmeyecek
Bu fırsatı güzel kullan

Hareketleri izlerken alt karın kaşlarımda bir yanma hissettim daha izlerken
İnşallah yapabilirim bugün kötü bir gündü:/

Canim keyfiniz bol olsun:)

2 yemek tabagi karpuz
Cok fazla canim 2 tabak , 1 tabak bile cok kuzum, sen azalt onu.:)

ben cok seviyorum canim, macha tea iciyorum, hatta detoks cayida var bazende onu iciyorum.

Kendini daha iyi hissedeceksen kullan kuzum:)

simdi cikiyoruz aquapark var kapali oraya gidecegiz hem kizimiz oynar babasiyla hem de yari olimpik havuzunda ben yuzerim.
Iyi eglenceler ve yuzmeler :)

Ahahahhaha tamam kaptan :) bugün akşam gidiyor misafir bakalım
Yapabilirsem akşam spor yaparım
Yap kuzum :)

Cok guzel ben iddiali bir yarismaciyim :))

O komsunun senin tatilini bozmasina, seni uzmesine izin verme sakin.
Cikart onu kafandan, esinle keyfine bak canim.
Baskalarini unut...

bende bunu bekliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…