Süpersin6 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.00DA
2 haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
5 yesil zeytin
Kasar ve lor peyniri
4 parca kavun
ARA 13.00DE
Sade filtre kahve
2 adet hurma
OGLEN 14.30DA
Firinda tavuk
Sogus salata
ARA 17.00DE
100 kalorilik sekersiz proteinli sut
AKSAM 18.45TE
1 porsiyon somon baligi
Bolca yesil salata
3 kucuk parca karpuz
SU: 2.2 lt, 2.5ltye tamamlayacagim zorla
SPOR: 2 bucuk saat havuzda cocuk oynatma, yer yer yuzme, yer yer ziplama hoplama :)) ve gunun geri kalaninda surekli adimlama.
Harikasın canım nescafe umarım are olandır7temmuz c.tesi
Spor: yüzme ve su hareketleri.
Su:3 lt. +
Menü:
Sabah 9: haşlanmış yumurta, bol domates salatalık, light peynir, kepekli ekmek, sütlü çay
Ara: çay, kahve
Öğlen 13: ayran, tost (pek seçenek yoktu)
Ara: sütlü Nescafe, granola bar
Akşam: ızgara köfte 4 tane, yanında da karışık salata
(Kızlar tartildim bu sabah, cumaya göre artidayim ama regl durumum var belki düşer)
Süper o zaman erimiştir kanki harikasınMalesef kahvaltı yerine bisküvi yedim yolda geç kalıyorduk çünkü oda doyurmadı 1 simit aldım nikah taama hepsini erken saat yedim erimistir ya insallah
Canım sadece 1 genç kız bir de bize geldi yaMenu guzel canim beğendim ben sporlarda iyi suda öyle misafir varken menüler daha çok bozulur sen iyi atlatmışsın
Canım ne kadar kullandın ilacıAyy ben size soracaktım. Hani tatilden önce kontrole gittim demiştim ya kan tahlilinde demirim normal aralikta (hatta alt sınıra daha yakın) ama ferritinim düşük. Dr. demir ilacına gerek yok dedi ama ben kullanayim diyorum. Herkes kendinin doktoru ya biraz, demir kullandigim zamanlar daha sakin oluyorum ben. Belki kilo vermeye de etkisi olur.
Sizce ne yapayım? Gerçi muhtemelen sağlık tavsiyesi vermek istemezsiniz kızlar ama
Daha kullanmadım feyzacim. En son geçen yaz almıştım demir hapınıCanım ne kadar kullandın ilacı
Sağ ol kuzu bakayım ben o kitabaTeşekkürler canım, gerçi bu uzun bir süreç. Beraberiz yine
Ooo Gizemcim menülerin harika ötesi. Evde hazırlıyor olman farkettirmiş gerçekten. Bye bye Starbucks, hello evyapimi
Ben de başladım bir kitaba, gerçi okuyamıyorum çocuk peşinde koşmaktan. Tanrının formülü diye bir kitap Einstein, bilimsel şeyler, ajanlık konulu bir kitap. Pek anlatamadim ama daha ben de başındayım, sürükleyici aslında
Spor motivasyonunu nasıl sürekli kılıyorsun? Onu da bizimle paylaşsan ne faydalı olur canımNapiyorsunuz kizlar ben sabah sporumuda yaptım erken kalkinca herkez uyurken
Bugün yorgun hissetmiyordum yapım dedim
Herkese gunaydin kizlar, mutlu pazarlar diliyorum.
@Harpy nasilsin canim, tatil hazirliklari basladi mi?
Aomine Daiki bugun nasilsin canim?
@sertugba goremiyorum senide diyeti birakmadin degil mi?
@DenizinYosunKokusu canim merak ediyorum senide bir ses ver...
@Diyetteanne sen nerelerdesin kuzum?
@Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz diyetleriniz nasil gidiyor, yardima ihtiyaciniz var mi herhangi bir konuda? @Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk , @Konus dinliyorum
M Minikpanda1107 canim senin aktif bir sekilde aramiza katilmani cok istiyorum fakat bir gun mesaj yaziyorsun sonra bir kac gun hic gormuyoruz seni.Takimimizin bazi kurallari var eski kaptan yardimcisisin sen herkesten iyi bilirsin.Gunluk duzenli menulerini yazmali, takim arkadaslarinin menulerine yorumlar yapmali, bizlerle sohbet etmelisin.3 gunluk menunu arka arkaya yazmaktansa hergun duzenli yazmalisin.Daha onceki deneyimlerime dayanarak ve uzulerek yaziyorum ki , bu sekilde takima ugramayan uyelerimizle ilgili gecmiste sIkIntilar yasadik malesef.Sen birde listedesin kuzum, bu durumla ilgili bir gelisme gorebilecek miyiz senden?Sinavin vardi hakliydin, sonra bazi sIkIntilarin oldu zaman verdim, seni bunaltmadik ama artik takima donmelisin!!!
Kontrol edeyim canim bilgilerini..İzne çıkabiliyorsam çıkabilir miyim Bi süre kendimi daha toplayamadım çünkü aktif olamıyorum burda kafamda bişeyler var sürekli unutuyorum yazmayı
Sağol canımArkadalar herkesi tebrik edrim guzel sonuçlar ama nasil sonuncu olmuşuz ki??
Okuyup hatirladiklarimdan bi kac say yazayim
Aomine Daiki cok geçmiş olsun canim. Kimsenin gece gece başkasına bunu yaşatma hakkı yok. Problemlii birisi belli ki canini sikma.Bebek konusunda da hayirli zamanda saglikli hayirli bir bebisin olsun ins.
FitFiliz tebriklerrrrrr canim ne guzel bir haber. Taze mezunumuz. Darisi başımıza
@Wizardmom tekrar geçmiş olsun. Bu hafta cok guzel bir ekşi olmuş. Tebrikler canim
@yawbu haftasonu pek aktif olamıcam sanirim. Yine elimden geldiği kadar da gitlrmaya çalışırım. Emeklerin icin teşekkürler
Oldum canım oldum... bide o beni savcılığa şikayet edecekmiş.. ne diyecekse.. savcıya karı koca şey yapıyo diyecek herhalde töbe yaaALLAHINDAN bulsun nebiçim bir insanmış insan bile demek istemiyorum ona cok sinirlendim basima gelse ben katil olurdum ya sikayetci ol canim ozel hayati ihlal ceza alır
Daha iyiyim kaptişim ama alt komşumuda kafamda tatile getirdim galiba... kocama az yaklaşayım diyorum kadın geliyor aklıma psikolojimi bozdu yemin ederimHerkese gunaydin kizlar, mutlu pazarlar diliyorum.
@Harpy nasilsin canim, tatil hazirliklari basladi mi?
Aomine Daiki bugun nasilsin canim?
@sertugba goremiyorum senide diyeti birakmadin degil mi?
@DenizinYosunKokusu canim merak ediyorum senide bir ses ver...
@Diyetteanne sen nerelerdesin kuzum?
@Aramiza yeni katilan arkadaslarimiz diyetleriniz nasil gidiyor, yardima ihtiyaciniz var mi herhangi bir konuda? @Gonulmeyvesi , @Mavi boncukkk , @Konus dinliyorum
M Minikpanda1107 canim senin aktif bir sekilde aramiza katilmani cok istiyorum fakat bir gun mesaj yaziyorsun sonra bir kac gun hic gormuyoruz seni.Takimimizin bazi kurallari var eski kaptan yardimcisisin sen herkesten iyi bilirsin.Gunluk duzenli menulerini yazmali, takim arkadaslarinin menulerine yorumlar yapmali, bizlerle sohbet etmelisin.3 gunluk menunu arka arkaya yazmaktansa hergun duzenli yazmalisin.Daha onceki deneyimlerime dayanarak ve uzulerek yaziyorum ki , bu sekilde takima ugramayan uyelerimizle ilgili gecmiste sIkIntilar yasadik malesef.Sen birde listedesin kuzum, bu durumla ilgili bir gelisme gorebilecek miyiz senden?Sinavin vardi hakliydin, sonra bazi sIkIntilarin oldu zaman verdim, seni bunaltmadik ama artik takima donmelisin!!!
Canım haftada en az 3 gün kırmızı et ye ve yanında limonlu salata ye hatta ete sıkıp da yiyebilirsin deDaha kullanmadım feyzacim. En son geçen yaz almıştım demir hapını
Canım sen büyüttükçe kafanda büyür önemsiz olan bir şeyDaha iyiyim kaptişim ama alt komşumuda kafamda tatile getirdim galiba... kocama az yaklaşayım diyorum kadın geliyor aklıma psikolojimi bozdu yemin ederim
Hareketleri izlerken alt karın kaşlarımda bir yanma hissettim daha izlerkenKizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
Öncelikle ilk hareketimiz
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar bu egzersizler özellikle göbek ve bel bölümünden şikayetçi olanlar için 1 e 1
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı
Ben bugün ve yarın online olamaya bilirim kızlar yarın akşama gelirim ama bugün evde olmayacağız misafirlikteyiz orda kalacağız 2 dakika fırsat bulup girdim paylaşım yapmak için pazartesi görüşürüz sızı seviyorum ❤
Canim keyfiniz bol olsun:)Herkese günaydınkaptise iyi geceler
Biz kahvaltı faslını bitirip Bursa'ya geçiyoruz kızlar, yani yine yolculuk var. Allah'tan kısa sayılır ama bu sıcakta o bile zor geliyor.
Kestane şekerine dayanmaya çalışıcam söz
Cok fazla canim 2 tabak , 1 tabak bile cok kuzum, sen azalt onu.:)2 yemek tabagi karpuz
ben cok seviyorum canim, macha tea iciyorum, hatta detoks cayida var bazende onu iciyorum.Evet hayatım dışarıda insanın düzeni bozuluyor. Kendi yaptığım tarifleri özledim
Bir yandan tarif biriktirmeye devam ediyorum insta'dan. Bugün macha tozlu bir tarif beğendim ama macha denemedim daha önce, belki dönünce yaparim. Tadını bilen var mı aranızda kızlar? Çayı da var. Vardır aktarlarda heralde, unutmazsam alicam.
Kendini daha iyi hissedeceksen kullan kuzum:)Ayy ben size soracaktım. Hani tatilden önce kontrole gittim demiştim ya kan tahlilinde demirim normal aralikta (hatta alt sınıra daha yakın) ama ferritinim düşük. Dr. demir ilacına gerek yok dedi ama ben kullanayim diyorum. Herkes kendinin doktoru ya biraz, demir kullandigim zamanlar daha sakin oluyorum ben. Belki kilo vermeye de etkisi olur.
Sizce ne yapayım? Gerçi muhtemelen sağlık tavsiyesi vermek istemezsiniz kızlar ama
Iyi eglenceler ve yuzmeler :)simdi cikiyoruz aquapark var kapali oraya gidecegiz hem kizimiz oynar babasiyla hem de yari olimpik havuzunda ben yuzerim.
Yap kuzum :)Ahahahhaha tamam kaptan :) bugün akşam gidiyor misafir bakalım
Yapabilirsem akşam spor yaparım
Cok guzel ben iddiali bir yarismaciyim :))Kizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz ☺
Elinizden geleni yapın arkadaşlar bu egzersizler özellikle göbek ve bel bölümünden şikayetçi olanlar için 1 e 1
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz ☺
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı ☺
Ben bugün ve yarın online olamaya bilirim kızlar yarın akşama gelirim ama bugün evde olmayacağız misafirlikteyiz orda kalacağız 2 dakika fırsat bulup girdim paylaşım yapmak için pazartesi görüşürüz sızı seviyorum ❤
O komsunun senin tatilini bozmasina, seni uzmesine izin verme sakin.Daha iyiyim kaptişim ama alt komşumuda kafamda tatile getirdim galiba... kocama az yaklaşayım diyorum kadın geliyor aklıma psikolojimi bozdu yemin ederim
Ne oldu hayirdir canim?Hareketleri izlerken alt karın kaşlarımda bir yanma hissettim daha izlerken
İnşallah yapabilirim bugün kötü bir gündü:/
Kizlar bu haftaki yarisma icin bildiginiz gibi 2 egzersiz ayarladim bize 2 side bel karin kaslarını çalıştıran harika egzersizler hem zor değil hepimizin yapabileceği şeyler sağlık sorunu olan ve zorlanan arkadaşlar bu egzersizlerden muaflar onlar yürüyüşe devam
1.plank
2. Hareketimiz
2.leg raise
Videolarda detaylı görsel anlatım mevcut kızlar bunlara bakarak günlük sporlarınıza bu 2 egzersizi de ekleyerek yapabildiğiniz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet saniye olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz ☺
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz ☺
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?