Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar bugün resmen tükendim yaa yetişemiyorum hiç biryere.. sabah 10da oğlumu bıraktım, 2 kargo şirketi dolaştım internet alışverişi iadeleri için, oradan fitnessa geçtim, 40 dk crunch dersi, 50 dk zumba, ışık hızıyla duş alıp oğlumu almaya gittim, onu alıp kasaba uğradım, eve geldim, öğlen yemeğini hazırladım, yedik, kızımı yatırdım, akşam yemeği için kabak ve patlıcan oydum doldurdum, zaten saat zaten 5 oldu şimdi dolmanın pişmesini bekliyorum sonra çocukları parka indirimcem sonra eşim gelince de ona çocukları fırlatıp tekrar dişçiye gitmem lazım umarım bu sefer uyuşturmaz vallahi gına geldi neyse bu sefer son ağustoza kadar bir daha oturmicam o koltuğa

teşekkürler canım. neden uyuşmadığını anlayamadım 2 seferdir böyle oluyor.. kime bırakıyorum ben çocukları yaaa hiç haberim yok maalesef kaptişim kızım şuan okula da gitmiyor bırakacak biri de yok o yüzden benimle olacak belki oyun odasına falan bırakabilirim ama oarada bile olsa aklımın bir kenarı onda kalıyor

aynen kaptişim sporla beraber götürmeye çalışınca çok yoğun olmaya başladı..

bu akşam da gidicem canım.. sonra ağustos sonuna kadar başka yok :)

Ne kadar yogun gecmis gunun, buna ragmen spora gidilmis
Selamlar kizlar, uyandim , takima damladim:)
Nasilsiniz?
Gunaydin kaptanim, iyiyiz sen nasilsin? :)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Kızım uyuyorken geldim hemen menümü yazmaya.
Sabah
Yok
Ara
Sade nescafe
Öğlen
2 kepçe tavuklu şehriyeli çorba
6 adet köfte
1 dilim karpız
Akşam
2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2 kaşık taze fasülye

Su
2 litre
Spor
1000 adımcık
Bu hafta bana bir şeyler oldu kızlar ya hiç motive olamıyorum sanırım geçen cuma sabit kaldım ya ondan bide hala hastalanmadım o mu şişkinlik yapıyo anlamıyorm kendimi davul gibi hissediyorum. Bugün maydanoz aldım maydanoz suyu deniyeceğim bakalım. Su bile içemiyorum

Hiç tanışmazsınız inşallah canım çok zor ateş hep 38 -39lardaydı birde yarım saat iniyor sonra tekrar 38 39. Ateşin yanında birde mızmızlık var tabi hiçbir şeyi beğenmeme ne yapsan ağlama

hoşgeldin canım. Bende emzirirken gelmiştim. Hey gidi günler..
Kankiiiiiiiiiiii neler oluyor hemen geçmiş yapıyprum
seni paylaşamıyorum
Sana kanki yazdığını görünce kıskandım. Atladım hemen önce benim kankimsin
Allah ım ne olur cumaya 58 ler ve daha da aşağılar ♥♥♥
inşallah olacak. Aynen devam. Bol sporlar
@cinecin canııııım nerdesin

K klbk33 kankim korumadasın di mi sen nasıl gidiyor :)
korumadayım. Arada 1 -2 kg alıp tekrar yürüyüşle dengeliyorum.
Şu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
aynı ben gibisin desene.
oo bunada 1 rakip haha

Sağol knki inşallah
53 hedef 3.4 kilo kaldı ama regl olamadım 2 hafta olcak baya ödem yaptım gibi eksi az oluyor yada olmuyor ya
oo çok az kalmış. Bu ay mezunsun o zaman inşallah.
haha dusunsene ofiste basliyormusum ziplamaya, herkes deli diye bakar
neyse ust katta cok kullanilmayan bir oda var, arada oraya kacip oglenleri zipliyorum
bende hep wc de hoplayıp zıplayıp geliyorum. Sende beni gördüm. Zayıflasanda bu durum devam ediyor kk ya takıldıkça

Yemek çok az canım Su da az spor olmaması normal birazdaha yemeye çalış canım ozaman sporu arttirirsin
Maydanoz limon cubuk tarcin nane ve yesil cay bunlari karistirip icecek yapabilirsin guzel odem attiriyor canim

Hiç tanışmazsınız inşallah canım çok zor ateş hep 38 -39lardaydı birde yarım saat iniyor sonra tekrar 38 39. Ateşin yanında birde mızmızlık var tabi hiçbir şeyi beğenmeme ne yapsan ağlama
off ya kıyamam. Böyle büyüyorlar. Acil şifalar dilerim.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…