Tarçınlı suyu kestin di miiiSağol knki inşallah
53 hedef 3.4 kilo kaldıama regl olamadım 2 hafta olcak baya ödem yaptım gibi eksi az oluyor yada olmuyor ya
Ben de başlayamadım kahve içiyorum daha çok yakayım diyeAma ben isyerindeyim
Ben de başlayamadım kahve içiyorum daha çok yakayım diye
Spordan önce iç :) içtiysen kaldır totoyu zıpla azıcık
Ben de kahve iciyorum ama sadece severek iciyorum, baska nedeni yok
haha dusunsene ofiste basliyormusum ziplamaya, herkes deli diye bakarSpordan önce iç :) içtiysen kaldır totoyu zıpla azıcık
Ahahahhahahaha ay bir düşündüm dehaha dusunsene ofiste basliyormusum ziplamaya, herkes deli diye bakar
neyse ust katta cok kullanilmayan bir oda var, arada oraya kacip oglenleri zipliyorum
Canim arkadaslar da demis bende ayni seyi soyleyecegim, menun ve sporlarin cok guzel.
Harika bir baslangic yapmissin:)
Daim olsun.
Canim annenle doyasiya guzel vakit gecir , biz buradayiz, cuma bildirimini unutma yeter:)
Cok guzel bir menu ve spor yine :)
Benim iki ogluma da oldu birkac kereler canim.
Yuksek atesten dolayi, akabinde kizarikliklar, dokuntuler oluyor.
Endise etme dokuntuler olduysa, toparlaniyordur kuzucuk.
Acil sifalar tekrardan...
Oyy oyyy oyy menuye ceza gelcek canisi:)
Hosgeldin canim, gecmis olsun tekrar.
Neden uyusmuyor acaba senin disin?
Kuafor isleri mis gibi, cocuklari evde birakiyorsun ya ohh onu kendine ayirdigin muthis bir zaman gibi gor:)
Gunaydin 4. takimin citirlari,
Menumu yazip uyuyakalmisim, az evvel uyandim uykum kacti bu seferde tablomuzu yaptim:)
Simdi mineralli bir su icip birazdan tekrar uyumayi deneyecegim.
Gununuz guzel, diyetiniz kacamaksiz gecsin.
@Gonulmeyvesi , @Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
D Diyetteanne ,stitch kizlar cocuklar nasil oldu?
@Fatmanur dr gunaydin canim, bugun yediklerinin miktarini biraz arttirabilirsin , dun az yemistin:)2. diyet gunun guzel gecsin
@Kozmogirl17 bugun menune dikkat et canisi, karbonhidrat yeme olur mu?
@cinecin canim nasilsin, ben kahve fotomu cekemedim hala ama aklimda, nasilsin?
K klbk33 ve @Derya_the_queen kizlar anne evi dinlenme tesislerinde hayat nasil :)
@DeryaOnDiet canim sabah gittin mi yuzmeye?
@Aomine Daiki tatil nasil geciyor canim?
Harpy ne var ne yok canim?Tatil hzirliklarina tam gaz devam mi?
@DenizinYosunKokusu bu ikinci yazisim umarim senden haber alirim canim, her sey yolundadir umarim...
@enimenime ,Elmasyuzuk , fayfeyfiy sizleride opuyorum kizlar..
yaaa neden uyusmuyor acaba
bitti mi bu sefer dis tedavin, yine gitmen gerkiyor mu, cok gecmis olsun
kafaya takmama sanatini ben de okuyayim diye dusunuyordum, turkce mi ingilizce mi dinliyorsun kaptanim? ben de dinleyeyim bari, iyi fikir
heheh ben uyumamistim ama kizim cok agladi, huysuzluk yapti. kucagimda sallayip uyutabildim ama 1.5 saat surdu uyutmasi, belim cikti. okuyordum mesajlari, yazamadan ben de uymusum yaninda
Guzel olmus menun canim
Ver kaptanim, beni cezalar gaza getiriyor spor yapmak icin
Evet bu ulkede cok zor antibiyotik veriyorlar saglik sistemi bedava diye. bir yerde iyi, cok almadigin icin alinca hemen ise yariyorlar
Canim cok meyve olmamis tabii ama spor yaparak telafi etmissin bebegin izin verdigi kadar bence. sen daha fazla da yapardin ama bebekle biliyorum durumunu
Plank ilk baslayinca zor oluyor gercekten, yaptikca sure uzuyor. bence 5 kez deneyerek harika yapmissim. Hergun ekle bence planki sporlarina, inanilmaz faydali bir hareket.
Hevesin kirildikca da gel sohbet edelim, burada kizlarin yaptigi sporlari, kactigi kacamaklari gordukce motive olamamak elde degil
Bence dondurmada problem yok ama sabah olmamis hic. Sigara boregi kizartma, en kotu tip boreklerden. Gerci tum gun boyunce yediklerine bakilirsa kalori olarak cok degil gibi de ac kalmissin bence bu menuyle aldigin onca kaloriye ragmen
Canim saglik en onemlisi, muzun yaninda sut de icseydin bence, hatta yarim muz ve bir bardak sut
Evety canim, ve hepimiz de kilo vermek istiyoruz. neden yapiyorsak bunu kendimize ve birbirimize
Harikasin
Cok gecmis olsun, doktora gittin mi dizin icin hic? ihmal etme, diz cok onemli
Ne kadar yogun gecmis gunun, buna ragmen spora gidilmisselam kızlar bugün resmen tükendim yaa yetişemiyorum hiç biryere.. sabah 10da oğlumu bıraktım, 2 kargo şirketi dolaştım internet alışverişi iadeleri için, oradan fitnessa geçtim, 40 dk crunch dersi, 50 dk zumba, ışık hızıyla duş alıp oğlumu almaya gittim, onu alıp kasaba uğradım, eve geldim, öğlen yemeğini hazırladım, yedik, kızımı yatırdım, akşam yemeği için kabak ve patlıcan oydum doldurdum, zaten saat zaten 5 olduşimdi dolmanın pişmesini bekliyorum sonra çocukları parka indirimcem sonra eşim gelince de ona çocukları fırlatıp tekrar dişçiye gitmem lazım umarım bu sefer uyuşturmaz vallahi gına geldi neyse bu sefer son ağustoza kadar bir daha oturmicam o koltuğa
teşekkürler canım. neden uyuşmadığını anlayamadım 2 seferdir böyle oluyor.. kime bırakıyorum ben çocukları yaaa hiç haberim yokmaalesef kaptişim kızım şuan okula da gitmiyor bırakacak biri de yok o yüzden benimle olacak belki oyun odasına falan bırakabilirim ama oarada bile olsa aklımın bir kenarı onda kalıyor
aynen kaptişim sporla beraber götürmeye çalışınca çok yoğun olmaya başladı..
bu akşam da gidicem canım.. sonra ağustos sonuna kadar başka yok :)
Gunaydin kaptanim, iyiyiz sen nasilsin? :)Selamlar kizlar, uyandim , takima damladim:)
Nasilsiniz?
Aleykğm selam kaptan bend e sporlarımı yaptım duşa gireceğim ama oturdum kaldım...Selamlar kizlar, uyandim , takima damladim:)
Nasilsiniz?
Tarcini kestim canim insallah olurumTarçınlı suyu kestin di miii
Oooo bitmiş bitmiş bir şey kalmamış
Hiç tanışmazsınız inşallah canım çok zor ateş hep 38 -39lardaydı birde yarım saat iniyor sonra tekrar 38 39. Ateşin yanında birde mızmızlık var tabi hiçbir şeyi beğenmeme ne yapsan ağlamaCok iyi fikirmis kaptanim, ben de ted talks dinliyorum bazen araba kullanirken youtube'dan :)
iki menu de guzel olmus canim
evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Canim devamlilik cok onemli, sakin vazgecme ki biz seninle veremiyoruz kilo, devamlilik olunca gidecek o kilolar
Harikasin
Aman sakin haaa yeme
bizde de 3 gundur durmadan yagan yagmur var, offf sicaklar gelsin
Canim bence menun az, kahvaltiya yumurta ekle mutlaka yiyebiliyorsan, ogle yemegini de atlama. 2bucuk saat spor yaptim diyorsun, bayilirsin bu menuyle ve devamlilik saglayamazsin
iyi tatiller canim
Gecmis olsun canim, duymustum o hastaligi ama henuz tanismadik biz. Atlatirsiniz insallah en kisa zamanda
Senin menulere bakamiyorum ben artik, menulerde kacamak oluyor ama sporlara bakiyorum, diyorum 1 tepsi baklava yese o bile erir bu sporlara
320 leg raise ne yaaa, haftanin spor yarismasi kaptanlar arasi butun hiziyla suruyor
hoşgeldin canım. Bende emzirirken gelmiştim. Hey gidi günler..Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık kızım var ve fazladan 8 kg m biraz inceledim sanırım emzirende çok var forumda bende diyete girmek istiyorum aslında sağlıklı beslenip bebeğimi beslemek ve bende kilo kaybetmek istiyorum ama bugün sağlıklı şeyler yiyorum yarın yine aynı siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz
Kankiiiiiiiiiiiineler oluyor hemen geçmiş yapıyprum
inşallah olacak. Aynen devam. Bol sporlarAllah ım ne olur cumaya 58 ler ve daha da aşağılar ♥♥♥
korumadayım. Arada 1 -2 kg alıp tekrar yürüyüşle dengeliyorum.
Şu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
oo bunada 1 rakip haha
oo çok az kalmış. Bu ay mezunsun o zaman inşallah.Sağol knki inşallah
53 hedef 3.4 kilo kaldıama regl olamadım 2 hafta olcak baya ödem yaptım gibi eksi az oluyor yada olmuyor ya
bende hep wc de hoplayıp zıplayıp geliyorum. Sende beni gördüm. Zayıflasanda bu durum devam ediyor kk ya takıldıkçahaha dusunsene ofiste basliyormusum ziplamaya, herkes deli diye bakar
neyse ust katta cok kullanilmayan bir oda var, arada oraya kacip oglenleri zipliyorum
Yemek çok az canım Su da az spor olmaması normal birazdaha yemeye çalış canım ozaman sporu arttirirsinİyi akşamlar kızlar nasılsınız. Kızım uyuyorken geldim hemen menümü yazmaya.
Sabah
Yok
Ara
Sade nescafe
Öğlen
2 kepçe tavuklu şehriyeli çorba
6 adet köfte
1 dilim karpız
Akşam
2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2 kaşık taze fasülye
Su
2 litre
Spor
1000 adımcık
Bu hafta bana bir şeyler oldu kızlar ya hiç motive olamıyorum sanırım geçen cuma sabit kaldım ya ondan bide hala hastalanmadım o mu şişkinlik yapıyo anlamıyorm kendimi davul gibi hissediyorum. Bugün maydanoz aldım maydanoz suyu deniyeceğim bakalım. Su bile içemiyorum
off ya kıyamam. Böyle büyüyorlar. Acil şifalar dilerim.❤Hiç tanışmazsınız inşallah canım çok zor ateş hep 38 -39lardaydı birde yarım saat iniyor sonra tekrar 38 39. Ateşin yanında birde mızmızlık var tabi hiçbir şeyi beğenmeme ne yapsan ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?