Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Insallah canim ya hayeller umutlar oyle ama su regl duzensizligi beni zorluyor elimden geleni yapiyorum umarim duzelir de mezun olurum bende

Canim bluetoothlu kulakligim var, bana hic engel olmuyor spor yaparken.Sesli kitabi acip dinliyorum.
Son 3 gundur spora yuklendim oyuzden yediklerimi bir tik arttirdim kuzum.
Dizim kendiliginde gecti evet, o donem Akin cok kucuktu, hep kucgimda tasiyordum, gibi etkenler galiba agri yapti.
Esinin donmesine sevindim canim, sende biraz olsun dinlenmissin.

Anne evi dinlenme tesislerinde hayat çok güzel. Geç uyanabiliyorum burada. Uykuya hasret kalmışım.
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))

Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu?

Bugun bende sabah 4 egzersiz videosu ve jillian yapınca başımdan parmak ucuma heryerim ağrıyor oyuzden az yapacağım bugün leg raise ve planki sakat falan kalacagim yoksa en sonunda heryerim citirdiyor
Ahahaha kopacagiz cat diye :)

Dugunleriniz hayirli olsun, gecmis gecti, sen bugunden itibaren duzenimize don canim :)

Tesekkurler tatlım ceza olmamasina sevindim bugun dizimden dolayı
Birkac gun seni muaf tutalim canim, dizin rahatsiz..

Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariyla
Haftaya esas listeye dahil olabiliyorsun o zaman takimimiz icin cok guzel olacak verdigin kilolar ama biraz daha katilimini arttirmaya calis canim takima:)

Teşekkür ederim.
Benim sürekli koşturmaca.
Dediğim gibi sıkıntılı dönemler atlatıyorum.
Kafam oldukça dalgın.
2 çocuk üstelik.
Çok yoruldum genel olarak.
Nasil oldu o uzuldugun durumda bir gelisme var mi?

Hosgeldin aramiza:)
Beraber cok guzel kilolar verecegimize inaniyorum.Ben Ozge, evliyim, 2 oglum var, kilo vermeye calisiyorum:)

Şu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
Ben arada kalkip muzik acip oynuyorum, ki kutuk gibiyimdir dans konusunda oa ragmen:)

Ben de kahve iciyorum ama sadece severek iciyorum, baska nedeni yok
Bizim takim direk kahve canvarlari :))

Emziriyorsan maydanoz suyunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir cuma sabit geldin diye motivasyonun azalmamalı, aksine hırslanıp daha çok motive olmalısın.
Yoğurt vb olmalı hergün menüde.
Suyla aran niye yok. Cacık falan yapsan yaz günü güzel yenir.
Küçük kuzu da iyileşiyormuş çok şükür. Şimdi atak yapma zamanı. Bol su iç. Olan ödemin gitsin

Insallah canim ya hayeller umutlar oyle ama su regl duzensizligi beni zorluyor elimden geleni yapiyorum umarim duzelir de mezun olurum bende
mezun olacağına inanıyorum❤
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :))

ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))

Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu
akşamı geç yemiştim. Akşam çok erken yattığımdan başka bişey yemeden günü kapattım.
Bizim takim direk kahve canvarlari :)
bir kahve canavarı da burada oohh misss

off ya kıyamam. Böyle büyüyorlar. Acil şifalar dilerim.❤
Amin çok teşekkür ederim
Yok canım emzirmiyorum. Suyla aram iyi aslında normalde 3 litrr kesin içiyordum bugün nedense içemedim. Öğlene kadar 1.5 litre bitiriyordum bugün işten çıkarken daha yarım duruyordu 2 litreyide evde tamamladım. Doğru söylüyorsun hırslanıp dikkat etmem lazım ama benim canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Yarın dikkat edeyimde tartıdaki artım iyice artmasın

Ne kadar yogun gecmis gunun, buna ragmen spora gidilmis

Gunaydin kaptanim, iyiyiz sen nasilsin? :)
Benim gunum sasti resmen canim, gece Aras uyandi, uyumadi, salonda uzun saatler oturduk.
Sabah bitik haldeydim, esim kalkti, git 2 saat uyu dedi bana, uyudum ancak uyandim, gecem gunduzum sasti bugun..

Aleykğm selam kaptan bend e sporlarımı yaptım duşa gireceğim ama oturdum kaldım...
Harikasin canim:)

Kizlar napiyorsunuz ☺
Ben spordan geldim dus aldım yemek yedim az önce oturuyorum şimdi belki yürüyüşe çıkarız fatmanur ile haber bekliyorum
Fatmanur gelmedi bugun tkima, iyi mi Aysecim?

Az yemissin canim, bencede maydanoz suyuna ihtiyacin yok.
Kilo almadin ki gecen cuma ,sabit geldin, hepimizin basina geliyor.
Robot degiliz ki bizler, insaniz.
Uzme lutfen kendini , suyunu arttir, gidecek kilolar:)

Yawrukush biz iyiyiz canım çok sağol diğer alıntı çok uzun diye böyle yazayım dedim. Yüzündeki kızarıklıklar hafiflemiş şükür yarına tamamen geçer gibi inşallah
Cok sukur cok sevindim canim, onlar bir anda sonecekler..

canim suan diyette oldugumuz icin , eminim hepimizin cani neler yemek istiyor.
Mesela cocuklarima ait bir kiler var, orada abur cuburlar, cesit cesit cikolatalar ne ararsan var..
Buzluk dondurma dolu, kunefe dolu..
Ya da esim benim kadar sIki diyet yapmiyor aksamlari yanimda cerez, meyve cani ne isterse yiyor.
Ama bizim bir amacimiz var, buraya neden geldigini hatirla, ilk geldigin gunku hedefini hatirla.
Bu kilolari zaten istedigimiz her seyi yiyerek aldik, birakirsak kendimizi yine kilo aliriz.
Bu girdaba girmek cok kolay, cumayi bekle, her cuma icin kendine bir odul ogunu belirle hafta ici ve azda olsa kilo verip git o en cok istedigin seyi istedigin kadar ye.
Ben guveniyorum buradaki herkese, mezun olacagiz...

Bugünü biraz hafif geçirmek istedim cumadan beri yiyorum çünkü birde yarınada dikkat edersem çok artı çıkmam diye düşünüyorum şimdi elime su şişemi alıyorum içmeye devam

Bugünü biraz hafif geçirmek istedim cumadan beri yiyorum çünkü birde yarınada dikkat edersem çok artı çıkmam diye düşünüyorum şimdi elime su şişemi alıyorum içmeye devam
Iste boyle yapacagiz, birbirimize burada destek olacagiz, istedigimiz kilolara ulasacagiz.

Çok doğru söylüyorsun hedefimi unutmamam lazım kızım hasta olunca düzenim şaştı çabuk salıverdim sporum bile aksadı. Kendimi hemen salmamam gerekiyor ne olursa olsun. Şimdi bu akşam spor porgramına tekrar dönüş yapıyorum 1 haftayı 1 gecede yapıcam kolay hareketler var squat gibi. Baştaki sayılarıda düşük zaten hazır kızım uyuyorken şimdi teli bırakıp başlıyorum

Canım dayan

Kankimmm inşallah

İnsanın canı çekiyor ya

Gurur duydum seninle :)

spor programımı buraya yükleyebiliyor muyum kızlar. benimle birlikte başlamak isteyen olur belki
Video seklindeyse link paylasip yukleyebilirsin ya da dosya ekle linkinden ekleyebilirsin canim.

FIKIR ALMACA

Kizlar eskiden takimda es uygulamasi yapiyorduk yine yapsak mi?
Soyle ki herkese bir es seciyorduk kaptan ve yardimcilar, bu esler 1 hafta boyunca esinden sorumlu oluyordu.
Ona destek oluyor, menulerini yorumluyor, spor yapmamissa kiziyor, sarsiyor, kendine getiriyor.
K klbk33 ve fayfeyfiy kankilerin muhabbetinden geldi aklima:)
Tabiki esler diger eslerede biraz rakip oluyor.
Takimimiz cok sessiz ne dersiniz biraz canlandirir miyiz es uygulamasiyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…