- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Insallah canim yahoşgeldin canım. Bende emzirirken gelmiştim. Hey gidi günler..
seni paylaşamıyorum
Sana kanki yazdığını görünce kıskandım. Atladım hemenönce benim kankimsin
inşallah olacak. Aynen devam. Bol sporlar
korumadayım. Arada 1 -2 kg alıp tekrar yürüyüşle dengeliyorum.
aynı ben gibisin desene.
oo çok az kalmış. Bu ay mezunsun o zaman inşallah.
bende hep wc de hoplayıp zıplayıp geliyorum. Sende beni gördüm. Zayıflasanda bu durum devam ediyor kk ya takıldıkça
Canim bluetoothlu kulakligim var, bana hic engel olmuyor spor yaparken.Sesli kitabi acip dinliyorum.menu cok karbonhidrat agirlikli ama sporla telafi edilmis
supersin
kaptanim spor yaparken kitap seni yavaslatmiyor mu? ben aksine hizli ritimli sarkilar seciyorum sporda
Aslinda bence biraz fazla bir menu ama sporla birlesinde guzel
Gecti mi? Bende de ara ara dizim sisip agri yapiyor, insallah gecer benimki de, kilo verince dizlere de faydali olucak
dun yine cok huysuzdu ama bugun esim dondu neyseki is gezisinden, gece uyaninca o ilgilendi, ben de dinlenebildim
Zaten bugun ise gec kalmisim, kahvaltim cok fenaeminim sasirmistir vucut ama arti olarak geri donmez insallah
Burasi olmasa kesin birakip diyeti 70leri gecmistim
Evet bazi konusmalar cok sıkıcı oluyor ama bazilari keyifli
Yok, ben de dinleyeyim diye dilini sordum, turkce mi ingilizce mi arattirayim diye :)
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))Anne evi dinlenme tesislerinde hayat çok güzel. Geç uyanabiliyorum burada. Uykuya hasret kalmışım.
Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu?Bugün kahvaltıda herkes börek ağırlıklı gitti. Ben peynir domates. Çeyrek simit yedim sadece. Sanırım başaracağım.
Öğleyin taze fasülye yoğurt salata menüm.
Akşamı düşünmedim daha. Gece geç yatıyorum. Atıştırmam gerekiyor. Ben o atıştırmalıklardan koorkuyorum. İnsan ne yediğini bilmiyor atıştırırken.
Ahahaha kopacagiz cat diye :)Bugun bende sabah 4 egzersiz videosu ve jillian yapınca başımdan parmak ucuma heryerim ağrıyor oyuzden az yapacağım bugün leg raise ve planki sakat falan kalacagim yoksa en sonunda heryerim citirdiyor
Dugunleriniz hayirli olsun, gecmis gecti, sen bugunden itibaren duzenimize don canim :)Selam kizlar haftasonu dugunlerle gecti daha simdi ise geldim akcaya falanda gittik pazartesi tarti bulup tartilamadim. Kacirdim valla dugunler bahane oldu bana. Alkol falanda ictim. Cuma gunu tartilacagim. Oglan ev is arasinda mekik dokuyorum. Bu hafta toparlicam kendimi duzene sokucam.
Birkac gun seni muaf tutalim canim, dizin rahatsiz..Tesekkurler tatlım ceza olmamasina sevindim bugun dizimden dolayı
Haftaya esas listeye dahil olabiliyorsun o zaman takimimiz icin cok guzel olacak verdigin kilolar ama biraz daha katilimini arttirmaya calis canim takima:)Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariyla
Nasil oldu o uzuldugun durumda bir gelisme var mi?Teşekkür ederim.
Benim sürekli koşturmaca.
Dediğim gibi sıkıntılı dönemler atlatıyorum.
Kafam oldukça dalgın.
2 çocuk üstelik.
Çok yoruldum genel olarak.
Hosgeldin aramiza:)Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık kızım var ve fazladan 8 kg m biraz inceledim sanırım emzirende çok var forumda bende diyete girmek istiyorum aslında sağlıklı beslenip bebeğimi beslemek ve bende kilo kaybetmek istiyorum ama bugün sağlıklı şeyler yiyorum yarın yine aynı siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz
Ben arada kalkip muzik acip oynuyorum, ki kutuk gibiyimdir dans konusunda oa ragmen:)Şu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
Bizim takim direk kahve canvarlari :))
Ben de kahve iciyorum ama sadece severek iciyorum, baska nedeni yok
Emziriyorsan maydanoz suyunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir cuma sabit geldin diye motivasyonun azalmamalı, aksine hırslanıp daha çok motive olmalısın.İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Kızım uyuyorken geldim hemen menümü yazmaya.
Sabah
Yok
Ara
Sade nescafe
Öğlen
2 kepçe tavuklu şehriyeli çorba
6 adet köfte
1 dilim karpız
Akşam
2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2 kaşık taze fasülye
Su
2 litre
Spor
1000 adımcık
Bu hafta bana bir şeyler oldu kızlar ya hiç motive olamıyorum sanırım geçen cuma sabit kaldım ya ondan bide hala hastalanmadım o mu şişkinlik yapıyo anlamıyorm kendimi davul gibi hissediyorum. Bugün maydanoz aldım maydanoz suyu deniyeceğim bakalım. Su bile içemiyorum
mezun olacağına inanıyorum❤Insallah canim yahayeller umutlar oyle ama su regl duzensizligi beni zorluyor elimden geleni yapiyorum umarim duzelir de mezun olurum bende
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :))
ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))
akşamı geç yemiştim. Akşam çok erken yattığımdan başka bişey yemeden günü kapattım.Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu
bir kahve canavarı da buradaBizim takim direk kahve canvarlari :)
Gunaydin 4. takimin citirlari,
Menumu yazip uyuyakalmisim, az evvel uyandim uykum kacti bu seferde tablomuzu yaptim:)
Simdi mineralli bir su icip birazdan tekrar uyumayi deneyecegim.
Gununuz guzel, diyetiniz kacamaksiz gecsin.
@Gonulmeyvesi , @Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
D Diyetteanne , @stitch kizlar cocuklar nasil oldu?
@Fatmanur dr gunaydin canim, bugun yediklerinin miktarini biraz arttirabilirsin , dun az yemistin:)2. diyet gunun guzel gecsin
@Kozmogirl17 bugun menune dikkat et canisi, karbonhidrat yeme olur mu?
@cinecin canim nasilsin, ben kahve fotomu cekemedim hala ama aklimda, nasilsin?
K klbk33 ve @Derya_the_queen kizlar anne evi dinlenme tesislerinde hayat nasil :)
@DeryaOnDiet canim sabah gittin mi yuzmeye?
@Aomine Daiki tatil nasil geciyor canim?
@Harpy ne var ne yok canim?Tatil hzirliklarina tam gaz devam mi?
@DenizinYosunKokusu bu ikinci yazisim umarim senden haber alirim canim, her sey yolundadir umarim...
@enimenime ,Elmasyuzuk , fayfeyfiy sizleride opuyorum kizlar..
Amin çok teşekkür ederimoff ya kıyamam. Böyle büyüyorlar. Acil şifalar dilerim.❤
Yok canım emzirmiyorum. Suyla aram iyi aslında normalde 3 litrr kesin içiyordum bugün nedense içemedim. Öğlene kadar 1.5 litre bitiriyordum bugün işten çıkarken daha yarım duruyordu 2 litreyide evde tamamladım. Doğru söylüyorsun hırslanıp dikkat etmem lazım ama benim canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Yarın dikkat edeyimde tartıdaki artım iyice artmasınEmziriyorsan maydanoz suyunu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir cuma sabit geldin diye motivasyonun azalmamalı, aksine hırslanıp daha çok motive olmalısın.
Yoğurt vb olmalı hergün menüde.
Suyla aran niye yok. Cacık falan yapsan yaz günü güzel yenir.
Küçük kuzu da iyileşiyormuş çok şükür. Şimdi atak yapma zamanı. Bol su iç. Olan ödemin gitsin
Benim gunum sasti resmen canim, gece Aras uyandi, uyumadi, salonda uzun saatler oturduk.Ne kadar yogun gecmis gunun, buna ragmen spora gidilmis
Gunaydin kaptanim, iyiyiz sen nasilsin? :)
Harikasin canim:)Aleykğm selam kaptan bend e sporlarımı yaptım duşa gireceğim ama oturdum kaldım...
Fatmanur gelmedi bugun tkima, iyi mi Aysecim?Kizlar napiyorsunuz ☺
Ben spordan geldim dus aldım yemek yedim az önce oturuyorum şimdi belki yürüyüşe çıkarız fatmanur ile haber bekliyorum
Az yemissin canim, bencede maydanoz suyuna ihtiyacin yok.İyi akşamlar kızlar nasılsınız. Kızım uyuyorken geldim hemen menümü yazmaya.
Sabah
Yok
Ara
Sade nescafe
Öğlen
6 adet köfte
1 dilim karpız
Akşam
2 kaşık taze fasülye
Su
2 litre
Spor
1000 adımcık
Bu hafta bana bir şeyler oldu kızlar ya hiç motive olamıyorum sanırım geçen cuma sabit kaldım ya ondan bide hala hastalanmadım o mu şişkinlik yapıyo anlamıyorm kendimi davul gibi hissediyorum. Bugün maydanoz aldım maydanoz suyu deniyeceğim bakalım. Su bile içemiyorum
Cok sukur cok sevindim canim, onlar bir anda sonecekler..Yawrukush biz iyiyiz canım çok sağol diğer alıntı çok uzun diye böyle yazayım dedim. Yüzündeki kızarıklıklar hafiflemiş şükür yarına tamamen geçer gibi inşallah
Cok iyi yapmissin canim.mezun olacağına inanıyorum❤
akşamı geç yemiştim. Akşam çok erken yattığımdan başka bişey yemeden günü kapattım.
bir kahve canavarı da buradaoohh misss
canim suan diyette oldugumuz icin , eminim hepimizin cani neler yemek istiyor.Amin çok teşekkür ederim ❤
Yok canım emzirmiyorum. Suyla aram iyi aslında normalde 3 litrr kesin içiyordum bugün nedense içemedim. Öğlene kadar 1.5 litre bitiriyordum bugün işten çıkarken daha yarım duruyordu 2 litreyide evde tamamladım. Doğru söylüyorsun hırslanıp dikkat etmem lazım ama benim canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Yarın dikkat edeyimde tartıdaki artım iyice artmasın
Bugünü biraz hafif geçirmek istedim cumadan beri yiyorum çünkü birde yarınada dikkat edersem çok artı çıkmam diye düşünüyorumBenim gunum sasti resmen canim, gece Aras uyandi, uyumadi, salonda uzun saatler oturduk.
Sabah bitik haldeydim, esim kalkti, git 2 saat uyu dedi bana, uyudum ancak uyandim, gecem gunduzum sasti bugun..
Harikasin canim:)
Fatmanur gelmedi bugun tkima, iyi mi Aysecim?
Az yemissin canim, bencede maydanoz suyuna ihtiyacin yok.
Kilo almadin ki gecen cuma ,sabit geldin, hepimizin basina geliyor.
Robot degiliz ki bizler, insaniz.
Uzme lutfen kendini , suyunu arttir, gidecek kilolar:)
Cok sukur cok sevindim canim, onlar bir anda sonecekler..
Iste boyle yapacagiz, birbirimize burada destek olacagiz, istedigimiz kilolara ulasacagiz.Bugünü biraz hafif geçirmek istedim cumadan beri yiyorum çünkü birde yarınada dikkat edersem çok artı çıkmam diye düşünüyorumşimdi elime su şişemi alıyorum içmeye devam
İnşallah canım stres yapmaTarcini kestim canim insallah olurum
Inşallah ya
Çok doğru söylüyorsun hedefimi unutmamam lazım kızım hasta olunca düzenim şaştı çabuk salıverdim sporum bile aksadı. Kendimi hemen salmamam gerekiyor ne olursa olsun. Şimdi bu akşam spor porgramına tekrar dönüş yapıyorum 1 haftayı 1 gecede yapıcam kolay hareketler var squat gibi. Baştaki sayılarıda düşük zaten hazır kızım uyuyorken şimdi teli bırakıp başlıyorumcanim suan diyette oldugumuz icin , eminim hepimizin cani neler yemek istiyor.
Mesela cocuklarima ait bir kiler var, orada abur cuburlar, cesit cesit cikolatalar ne ararsan var..
Buzluk dondurma dolu, kunefe dolu..
Ya da esim benim kadar sIki diyet yapmiyor aksamlari yanimda cerez, meyve cani ne isterse yiyor.
Ama bizim bir amacimiz var, buraya neden geldigini hatirla, ilk geldigin gunku hedefini hatirla.
Bu kilolari zaten istedigimiz her seyi yiyerek aldik, birakirsak kendimizi yine kilo aliriz.
Bu girdaba girmek cok kolay, cumayi bekle, her cuma icin kendine bir odul ogunu belirle hafta ici ve azda olsa kilo verip git o en cok istedigin seyi istedigin kadar ye.
Ben guveniyorum buradaki herkese, mezun olacagiz...
Süpersin ben de oturuyorum canımKizlar napiyorsunuz
Ben spordan geldim dus aldım yemek yedim az önce oturuyorum şimdi belki yürüyüşe çıkarız fatmanur ile haber bekliyorum
Canım dayanİyi akşamlar kızlar nasılsınız. Kızım uyuyorken geldim hemen menümü yazmaya.
Sabah
Yok
Ara
Sade nescafe
Öğlen
6 adet köfte
1 dilim karpız
Akşam
2 kaşık taze fasülye
Su
2 litre
Spor
1000 adımcık
hoşgeldin canım. Bende emzirirken gelmiştim. Hey gidi günler..
seni paylaşamıyorum
Sana kanki yazdığını görünce kıskandım. Atladım hemenönce benim kankimsin
inşallah olacak. Aynen devam. Bol sporlar
korumadayım. Arada 1 -2 kg alıp tekrar yürüyüşle dengeliyorum.
aynı ben gibisin desene.
oo çok az kalmış. Bu ay mezunsun o zaman inşallah.
bende hep wc de hoplayıp zıplayıp geliyorum. Sende beni gördüm. Zayıflasanda bu durum devam ediyor kk ya takıldıkça
Canim bluetoothlu kulakligim var, bana hic engel olmuyor spor yaparken.Sesli kitabi acip dinliyorum.
Son 3 gundur spora yuklendim oyuzden yediklerimi bir tik arttirdim kuzum.
Dizim kendiliginde gecti evet, o donem Akin cok kucuktu, hep kucgimda tasiyordum, gibi etkenler galiba agri yapti.
Esinin donmesine sevindim canim, sende biraz olsun dinlenmissin.
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))
Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu?
Ahahaha kopacagiz cat diye :)
Dugunleriniz hayirli olsun, gecmis gecti, sen bugunden itibaren duzenimize don canim :)
Birkac gun seni muaf tutalim canim, dizin rahatsiz..
Haftaya esas listeye dahil olabiliyorsun o zaman takimimiz icin cok guzel olacak verdigin kilolar ama biraz daha katilimini arttirmaya calis canim takima:)
Nasil oldu o uzuldugun durumda bir gelisme var mi?
Hosgeldin aramiza:)
Beraber cok guzel kilolar verecegimize inaniyorum.Ben Ozge, evliyim, 2 oglum var, kilo vermeye calisiyorum:)
Ben arada kalkip muzik acip oynuyorum, ki kutuk gibiyimdir dans konusunda oa ragmen:)
Bizim takim direk kahve canvarlari :))
Gurur duydum seninle :)Çok doğru söylüyorsun hedefimi unutmamam lazım kızım hasta olunca düzenim şaştı çabuk salıverdim sporum bile aksadı. Kendimi hemen salmamam gerekiyor ne olursa olsun. Şimdi bu akşam spor porgramına tekrar dönüş yapıyorum 1 haftayı 1 gecede yapıcam kolay hareketler var squat gibi. Baştaki sayılarıda düşük zaten hazır kızım uyuyorken şimdi teli bırakıp başlıyorum
Video seklindeyse link paylasip yukleyebilirsin ya da dosya ekle linkinden ekleyebilirsin canim.spor programımı buraya yükleyebiliyor muyum kızlar. benimle birlikte başlamak isteyen olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?