Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Korkuyordur belki ben de korkuyorum o gondollardan ama ogluslarinla binersin sen de

Olur canim. Neden olmasin.

Bu arada kaptanim senin bu fikir almacalarina bayiliyorum soylemeden gecemeyecegim ❤

Sagol canim. Geldi bugun gozlugum, sapkam ve yeni spor cantam. Uyuyup uyancam ve sabah direk havuza onlari kullanmaya.

Sagol canim insallah

Evet bir anda o kadar adrenalin salgilayinca adam ne yapacagini sasiriyordu :))
Nasilsin canim?
iki gundur yine gec saatlere kadar tez yazdim. Cok yorgunum canim. Basim ve gozlerim fena agriyor. Bugun sabahtan bu saate kadar tez yazdim. Az kaldi ins yakindir bitmesi.
Sen nasilsin canim?

Surekli bir fikirle sizi bayiyorum bir otur oturdugun yerde desenize :))
Sen oturdugun yerde oturursan bizim ya da benim kilo verecegim yok canim, cok iyi yapiyorsun.
Ee ben de fikir sorayim o zaman. Canim proteine bagli ya da baska bir degisle az karbonhidrat iceren bir diyetim var. Burdaki zayiflama merkezinden yazmislardi. Onceden yapmistim bu diyeti ve 7ye yakin vermistim ta ki hamilelige kadar da almadim. Ama bu tur bir diyet beni zorluyor cok ac kaldigimi hissediyorum ozellikle ilk gunler. Yapsam mi yeniden bu diyeti ne dersin?
Sorumun sebebi su ki hic cis yeneneme ragmen artidayim yine ve bu da beni mutsuz ediyor. Artik su listeye girnek istiyirum.

Canlanır. Eğlenceli oluyor çünkü

Sagol canim. Geldi bugun gozlugum, sapkam ve yeni spor cantam. Uyuyup uyancam ve sabah direk havuza onlari kullanmaya.
Ohh miiissss :)

Ben suan tamda bahsettigin tarzda bir diyet yapiyorum, protein, salata,sebze,yesillik, cok az karbonhidrat, sifira yakin seker belki gunde 1 porsiyon meyve.
Ilk hafta alismaya calisir vcudun ama 1 haftanin sonunda doyuyor hatta erken birakiyorsun yemegi benim oyle oldu.
Bence ise yarar ve uzun vadede surdurulebilecek bir diyet, diyetten ote yasam bicimi de olur.

Canlanır. Eğlenceli oluyor çünkü

Sen ve Feyzayi es yaparsak yandik:))

Bakalim dikkat edeyim canim ben de tam listene uyamasam da yakin birseyler yaparim.

Şuan bana çok lazım valla o eş Gerçi o eş az önce sen oldun canım bana valla gaza geldim sayende bir kısım hareketi yaptım dinleniyoeum şimdi 1 litre suda bitiyor az kaldı

Kızlar spor listem bu 3 günü bitirdim ben 4.günün hareketine başlayacağım birazdan benimle başlamak isteyen var mı? Ben bu hafta çok yedim hareketsiz kaldım diye bir haftayı birden yapıyorum

Eklentiler

• 8F8F98C0-38A5-44B7-BB16-3CEC89672455.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 21
Mutsuz olma. Zamana bırak. Bu zaman zarfında aynen devam et. Her hafta hızlı hızlı kilolar gitsin istiyorsun ama böyle bişey olması için metabolizmanın hızlı hızlı çalışması lazım ki yaşımız ilerledikçe bu zorlaşıyor
Seni mutlu görmek istiyoruz

Sagol canim insallah bi gitse su kilolar. Kesinlikle haklisin metabolizmayi hizli tutmak lazim. Bakalim ins su sabah yuzmelerimin faydasini gorurum.

ahahhahaha ben varım
biz de yapıyorduk baya iyi oluyordu bence

ahahhahha nedeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…