- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Korkuyordur belki ben de korkuyorum o gondollardanHepimizin canim:)
Esimle sevgiliyken arada boyle lunaparklara giderdik, gondola vs.ye binerdik bana sarilirdi, elimi tutardi.Demistim hah kafa dengim evlenincede gider catlayana kadar egleniriz.Evlendikten sonra adam dedi ki Ozge ben lunaparklari hic sevmiyorum gidelim sen eglen ben asagida bekleyeyim seni:))
Hayallerim suya dustu :))
Olur canim. Neden olmasin.FIKIR ALMACA
Kizlar eskiden takimda es uygulamasi yapiyorduk yine yapsak mi?
Soyle ki herkese bir es seciyorduk kaptan ve yardimcilar, bu esler 1 hafta boyunca esinden sorumlu oluyordu.
Ona destek oluyor, menulerini yorumluyor, spor yapmamissa kiziyor, sarsiyor, kendine getiriyor.
K klbk33 vefayfeyfiy kankilerin muhabbetinden geldi aklima:)
Tabiki esler diger eslerede biraz rakip oluyor.
Takimimiz cok sessiz ne dersiniz biraz canlandirir miyiz es uygulamasiyla?
Evet bir anda o kadar adrenalin salgilayinca adam ne yapacagini sasiriyordu :))Korkuyordur belki ben de korkuyorum o gondollardanama ogluslarinla binersin sen de
Bu arada kaptanim senin bu fikir almacalarina bayiliyorum soylemeden gecemeyecegim ❤FIKIR ALMACA
Soyle ki herkese bir es seciyorduk kaptan ve yardimcilar, bu esler 1 hafta boyunca esinden sorumlu oluyordu.
Ona destek oluyor, menulerini yorumluyor, spor yapmamissa kiziyor, sarsiyor, kendine getiriyor.
Surekli bir fikirle sizi bayiyorumBu arada kaptanim senin bu fikir almacalarina bayiliyorum soylemeden gecemeyecegim ❤
Sagol canim. Geldi bugun gozlugum, sapkam ve yeni spor cantam. Uyuyup uyancam ve sabah direk havuza onlari kullanmaya.Cok iyi yapmissin bu azimle haketmistin:)
Gule gule, bol sulu gunlerde kullan..
Ahaha caktirma canim kizlari korkutuyorum :)
Ya yanmak guzelde , popo kemigim cok aciyor mat ustunde dahi yapsam.
Kas agrisi degil bu kemigim saplaniyor vucuduma :)))
Bugun daha hic yapmadim leg raise, kizarik resmen totom :))
Aci yok demis miydik:)))
Cok eglenceli ve bol misafirlikli sizin hayatiniz ne guzel Feyzacim :)
Sagol canim insallahCok iyi fikirmis kaptanim, ben de ted talks dinliyorum bazen araba kullanirken youtube'dan :)
iki menu de guzel olmus canim
evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Canim devamlilik cok onemli, sakin vazgecme ki biz seninle veremiyoruz kilo, devamlilik olunca gidecek o kilolar
Harikasin
Aman sakin haaa yeme
bizde de 3 gundur durmadan yagan yagmur var, offf sicaklar gelsin
Canim bence menun az, kahvaltiya yumurta ekle mutlaka yiyebiliyorsan, ogle yemegini de atlama. 2bucuk saat spor yaptim diyorsun, bayilirsin bu menuyle ve devamlilik saglayamazsin
iyi tatiller canim
Gecmis olsun canim, duymustum o hastaligi ama henuz tanismadik biz. Atlatirsiniz insallah en kisa zamanda
Senin menulere bakamiyorum ben artik, menulerde kacamak oluyor ama sporlara bakiyorum, diyorum 1 tepsi baklava yese o bile erir bu sporlara
320 leg raise ne yaaa, haftanin spor yarismasi kaptanlar arasi butun hiziyla suruyor
iki gundur yine gec saatlere kadar tez yazdim. Cok yorgunum canim. Basim ve gozlerim fena agriyor. Bugun sabahtan bu saate kadar tez yazdim. Az kaldi ins yakindir bitmesi.Evet bir anda o kadar adrenalin salgilayinca adam ne yapacagini sasiriyordu :))
Nasilsin canim?
Sen oturdugun yerde oturursan bizim ya da benim kilo verecegim yok canim, cok iyi yapiyorsun.Surekli bir fikirle sizi bayiyorumbir otur oturdugun yerde desenize :))
Canlanır. Eğlenceli oluyor çünküFIKIR ALMACA
Ohh miiissss :)Sagol canim. Geldi bugun gozlugum, sapkam ve yeni spor cantam. Uyuyup uyancam ve sabah direk havuza onlari kullanmaya.
Ben suan tamda bahsettigin tarzda bir diyet yapiyorum, protein, salata,sebze,yesillik, cok az karbonhidrat, sifira yakin seker belki gunde 1 porsiyon meyve.Sen oturdugun yerde oturursan bizim ya da benim kilo verecegim yok canim, cok iyi yapiyorsun.
Ee ben de fikir sorayim o zaman. Canim proteine bagli ya da baska bir degisle az karbonhidrat iceren bir diyetim var. Burdaki zayiflama merkezinden yazmislardi. Onceden yapmistim bu diyeti ve 7ye yakin vermistim ta ki hamilelige kadar da almadim. Ama bu tur bir diyet beni zorluyor cok ac kaldigimi hissediyorum ozellikle ilk gunler. Yapsam mi yeniden bu diyeti ne dersin?
Sorumun sebebi su ki hic cis yeneneme ragmen artidayim yine ve bu da beni mutsuz ediyor. Artik su listeye girnek istiyirum.
Canlanır. Eğlenceli oluyor çünkü
Bakalim dikkat edeyim canim ben de tam listene uyamasam da yakin birseyler yaparim.Ohh miiissss :)
Ben suan tamda bahsettigin tarzda bir diyet yapiyorum, protein, salata,sebze,yesillik, cok az karbonhidrat, sifira yakin seker belki gunde 1 porsiyon meyve.
Ilk hafta alismaya calisir vcudun ama 1 haftanin sonunda doyuyor hatta erken birakiyorsun yemegi benim oyle oldu.
Bence ise yarar ve uzun vadede surdurulebilecek bir diyet, diyetten ote yasam bicimi de olur.
Sen ve Feyzayi es yaparsak yandik:))
Şuan bana çok lazım valla o eşFIKIR ALMACA
Mutsuz olma. Zamana bırak. Bu zaman zarfında aynen devam et. Her hafta hızlı hızlı kilolar gitsin istiyorsun ama böyle bişey olması için metabolizmanın hızlı hızlı çalışması lazım ki yaşımız ilerledikçe bu zorlaşıyorSen oturdugun yerde oturursan bizim ya da benim kilo verecegim yok canim, cok iyi yapiyorsun.
Ee ben de fikir sorayim o zaman. Canim proteine bagli ya da baska bir degisle az karbonhidrat iceren bir diyetim var. Burdaki zayiflama merkezinden yazmislardi. Onceden yapmistim bu diyeti ve 7ye yakin vermistim ta ki hamilelige kadar da almadim. Ama bu tur bir diyet beni zorluyor cok ac kaldigimi hissediyorum ozellikle ilk gunler. Yapsam mi yeniden bu diyeti ne dersin?
Sorumun sebebi su ki hic cis yeneneme ragmen artidayim yine ve bu da beni mutsuz ediyor. Artik su listeye girnek istiyirum.
Sagol canimMutsuz olma. Zamana bırak. Bu zaman zarfında aynen devam et. Her hafta hızlı hızlı kilolar gitsin istiyorsun ama böyle bişey olması için metabolizmanın hızlı hızlı çalışması lazım ki yaşımız ilerledikçe bu zorlaşıyor
Seni mutlu görmek istiyoruz
ahahhahahaFIKIR ALMACA
yooo bence çok hoş olay :)Surekli bir fikirle sizi bayiyorumbir otur oturdugun yerde desenize :))
ahahhahha nedeeenOhh miiissss :)
Ben suan tamda bahsettigin tarzda bir diyet yapiyorum, protein, salata,sebze,yesillik, cok az karbonhidrat, sifira yakin seker belki gunde 1 porsiyon meyve.
Ilk hafta alismaya calisir vcudun ama 1 haftanin sonunda doyuyor hatta erken birakiyorsun yemegi benim oyle oldu.
Bence ise yarar ve uzun vadede surdurulebilecek bir diyet, diyetten ote yasam bicimi de olur.
Sen ve Feyzayi es yaparsak yandik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?