Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyyy çok kötü olmuş

10 temmuz menüm
Sabah
Ramazan yumurta az pişmiş 3 zeytin 1 ısırık poğaça 3 çatal peynir domates salatalik
Oglen
Kabak yemeği 5 yk domates salatalik
Ara
Anjelika erik 2 kiraz 3 4 üzüm
Akşam
3 yk tavuk sote domates salatası 1 çatal kabak dolmasi
Şu 2 litre civarı bugün çok içemedim
Yürüyüş 30 dk

Insallah tartı çalışır kaptanım
Geçmiş olsun en azından hemen hallolmuş iyi tarafından bakmak lazım temizlik işi sıkıntı ama iyi tarafından bakabilirsek spor olur diyim
Evet neyseki tuvalet halloldu, tartiya korkudan bakamadim daha

Benimde umrumda değil sırf spor olsun diye kaptanım bitter bahane
Iste ben vazgectim bitterden haberin olsun :))

Ooo az kalmis yani takima katilmaya bu bile insani motive edebilir yani tek basina
Evet listeye dahil olunca sorumlulugnda artacak, daha cok dikkat etmek zorunda kalacaksin:)

Es fikrini bende cok begendim

Guzel birgun olmus yine senin icin canim.
Nasil gecti gunun?

Oku oku oku bitiremedim maasallah maasallah sen sistemi oturt musun darısı başımizah diyorum ve seni alkışlıyorum kahvaltıda olsa maasallah takardim

Çok yorucu benim iki tane bebisim var bol kosturma li geçiyor gunlerim

Tabiki istiyorum ben kurallara uymayı severim sadece gün içinde pek fırsat bulamıyorum yazmaya çocuklardan bir de teli elime aldığımda menüleri arıyorum yorum yapayım diye bulduklarıma da yapıyorum elimden geldiğince 19 unda benim tatil dönüşüm oluyor ben de onu soracaktım size o gün tartıyı nerden bulup tartıl cam ben bilmiyorum eve cuma akşam gibi gelicem

Bende de var o 2 tane afacandan cok iyi anliyorum seni:)
Gunler sayelerinde su gibi akiyor...
Başıma gelen en güzel iki şey isteyen herkese allahım nasip etsin ben şu anda evimde kalamıyorum kayinvalidemlerdeyim biraz da o yüzden fırsatım olmuyor daha yoğun oluyor burası evime göre tabi iş güç çocuklar vs. Ama daha çok zaman ayırmaya calisicam

Evde henuz tartin yoktu degil mi canim?
Bir tarti alabilmen mumkun olacak mi tatil sonrasi?
Kayinvalidende varsa yola cikmadan orada tartilabilir misin?
Eger 19unda tartilma firsatin olmayacaksa, 1 hafta daha bekleyip, 26sinda da dahil edebiliriz seni listeye...

Allah hayirli, saglikli, mutlu, uzun omurler versin hepimizin evlatlarina..
Haklisin insan evinde olmayinca duzeni degisiyor, daha zor oluyor takima gelmek.
Ama sozu kaptim senden, daha cok zaman ayiracagim dedin

Yawrukush
Dedim dedim ya söz tabi şimdi şöyle ben ,ayinvalidemden 5 günlüğüne ayrılıyorum mini bir tatil için pazar çıkıp cuma tekrar kayın vLideme gelicem bu cuma bildirim olucak ama önümüzdeki cuma akşam üstü gelirim kayinvalide me olur 26 sinde da girebilirim listeye o sorun değil ben burda olduğum sürece istikrarlı oluyorum zaten ağzıma birşey atacağım zaman akşam menüye nasıl yazacağımı düşünüp yemiyorum

Tamam canim anladim durumunu, o zaman zorluk olmasin 26si listeye giris tarihin diye yazalim kenara.
Iyi geceler, iyi istirahatler.

Merhaba sorduğun için teşekkür ederim.
Gayet kötü geçiyor.
Sabırla susuyor iyi şeylerin olmasını bekliyorum.
Dayanamayacak gibi oluyorum ama susmaktan başka çarem yok.

Merhaba sorduğun için teşekkür ederim.
Gayet kötü geçiyor.
Sabırla susuyor iyi şeylerin olmasını bekliyorum.
Dayanamayacak gibi oluyorum ama susmaktan başka çarem yok.
Diliyorum seni mutlu edecek sekilde neticelenir...
Sabretmek insani bir sure sonra rahatlatiyor.
Tam olarak nasil bir durumla karsilastin bilmiyorum fakat kisa zaman evvel bende uzulecegim bir olay yasadim.
Kendimi savunmaya bile ugrasmadim, zamanla insanlarin yaptigi yanlislar ve haksizliklar ortaya cikti.
Suan icim cok rahat, dilerim sende ferahlarsin...

Canim viski ve sarap olmamis menunde.
Sebebi sekerli ve kalorili icecekler.
Farkindayim suan uzgunsun ama bu icecekler sadece kisa sureli bir rahatlama hissi verecekler sana ve diyetini etkileyecekler.
Bunun yerine gidalarini duzgun bir sekilde ye...
Bu arada spor yapabildin mi bugun canim, tabloya ekleyecegim icin soruyorum.

Son düzenleme:
Buna benzer bişey ama çok ağır.
Sağlam kafayla kaldıramıyorum artık.
2 bebeğim var uğurlarında nelere omuz gerdiğim 2 bebeğim.
Doğumlarım ve sonrası her zaman yanlız ama dimdik.
Hiç düşmeden yürüdüğüm yol.
Ekmek teknem..
İnsanların gözünde,gururum,onurlu duruşum,dosdoğru oluşum,güvenilir oluşum.
Ben bunları hiç kolay kazanmadım hiç.
Ağlaya ağlaya kendimi yırta yırta kazandığım bu duruşu,el birliği ile üzerime oynanan iftiralar.
Zor dayanıyorum.
Bu yolun da bir sonu var ama yorgunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…