- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Sağol canım ❤sendeSüpersin
Tuvaletimiz bozulduAkin tuvalete girdi cikti, sonra yarim saat rahat gecmistir ben ses duydum tuvaletten su sesi, bir gittim, yerler su golu olmus...
Hemen esime haber verdim, sifonun su tankini bosalttim daha fazla sular yere akmasin diye.
Tartim yerdeydi islanmis, hemen kapattim calisacak mi bakalim
Simdi tamirciler geldi, yeni tuvalet aldilar, komple degisiyor tuvalet...
Arkalarindan bir ton temizlik isi cikti bana..
Neyse hemen halloldu en azindan, iyi tarafindan bakayim...
Evet neyseki tuvalet halloldu, tartiya korkudan bakamadim dahaInsallah tartı çalışır kaptanım
Geçmiş olsun en azından hemen hallolmuş iyi tarafından bakmak lazım temizlik işi sıkıntı ama iyi tarafından bakabilirsek spor olur diyim
Iste ben vazgectim bitterden haberin olsun :))Benimde umrumda değil sırf spor olsun diye kaptanımbitter bahane
❤
Evet listeye dahil olunca sorumlulugnda artacak, daha cok dikkat etmek zorunda kalacaksin:)Ooo az kalmis yani takima katilmaya bu bile insani motive edebilir yani tek basina
Es fikrini bende cok begendim
Guzel birgun olmus yine senin icin canim.10 temmuz menüm
Sabah
Ramazan yumurta az pişmiş 3 zeytin 1 ısırık poğaça 3 çatal peynir domates salatalik
Oglen
Kabak yemeği 5 yk domates salatalik
Ara
Anjelika erik 2 kiraz 3 4 üzüm
Akşam
3 yk tavuk sote domates salatası 1 çatal kabak dolmasi
Şu 2 litre civarı bugün çok içemedim
Yürüyüş 30 dk
Oku oku oku bitiremedim maasallah maasallah sen sistemi oturt musun darısı başımizah diyorum ve seni alkışlıyorum kahvaltıda olsa maasallah takardim10 temmuz Çarşamba
Kahvaltı yok
Öğlen 3 yk yoğurt 1 tabak haslama bulgur yarim dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Ara 2 top maraş dondurma 6 adet yeşil erik 1 küçük armut 1 küçük nektari
Spor öncesi
1 küçük avuç kuru yemiş (fındık yer fıstığı badem leblebi kaju karışımı) 1 bardak yeşil çay 2 köfte büyüklüğünde haslama tavuk göğüs
Akşam spor sonrası
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 2 yk yoğurt 1 bardak filtre kahve
Ara 200 ml proteinli süt 4 adet şekersiz light altın başak biskuvisi
Su 4.2 litre
27 dakika jillian level 3
14 dakika tüm vücut egzersiz videosu
12 dakika karin bel egzersizi videosu
10 dakika bacak karin bel videosu
16 dakika bacak basen videosu
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Spor yarışması için
6 dakika plank 6x60
200 adet leg raise 2x100
Akşam salonda
42 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
21 dakika kosu bandı (hit şeklinde 1 buçuk dakika 7.5 yürüyüş 2 dakika 9.5 koşu)
20 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
Akşam yürüyüş yaptık fatmayla 12bin adim 5000 de ben atmistim öğlen salona gidip gelirken toplam 17.104 adim oldu ☺
Of hem spor hem eve hem kendime yemek yapmak evi toparlamak canım cıktı ya keşke annem çalışmasahayat nekadar zor kadın olmak nekadar zor
Çok yorucu benim iki tane bebisim var bol kosturma li geçiyor gunlerimEvet neyseki tuvalet halloldu, tartiya korkudan bakamadim daha
Iste ben vazgectim bitterden haberin olsun :))
Evet listeye dahil olunca sorumlulugnda artacak, daha cok dikkat etmek zorunda kalacaksin:)
Guzel birgun olmus yine senin icin canim.
Nasil gecti gunun?
Bende de var o 2 tane afacandan cok iyi anliyorum seni:)Çok yorucu benim iki tane bebisim var bol kosturma li geçiyor gunlerim
Tabiki istiyorum ben kurallara uymayı severim sadece gün içinde pek fırsat bulamıyorum yazmaya çocuklardan bir de teli elime aldığımda menüleri arıyorum yorum yapayım diye bulduklarıma da yapıyorum elimden geldiğince 19 unda benim tatil dönüşüm oluyor ben de onu soracaktım size o gün tartıyı nerden bulup tartıl cam ben bilmiyorum eve cuma akşam gibi gelicemMavi boncukkk canim 19temmuzda haftaya cuma seninde takimdaki deneme suren bitiyor.Listeye girmeye hak kazaniyorsun.Listeye dahil olmak istiyor musun?
Menulerini paylasiyorsun , cok mutlu oluyorum.Birazda takima katilimini arttirabilsen harika olacak.Ne dusunuyorsun listeye girmek konusunda?
Başıma gelen en güzel iki şey isteyen herkese allahım nasip etsin ben şu anda evimde kalamıyorum kayinvalidemlerdeyim biraz da o yüzden fırsatım olmuyor daha yoğun oluyor burası evime göre tabi iş güç çocuklar vs. Ama daha çok zaman ayırmaya calisicamBende de var o 2 tane afacandan cok iyi anliyorum seni:)
Gunler sayelerinde su gibi akiyor...
Evde henuz tartin yoktu degil mi canim?Tabiki istiyorum ben kurallara uymayı severim sadece gün içinde pek fırsat bulamıyorum yazmaya çocuklardan bir de teli elime aldığımda menüleri arıyorum yorum yapayım diye bulduklarıma da yapıyorum elimden geldiğince 19 unda benim tatil dönüşüm oluyor ben de onu soracaktım size o gün tartıyı nerden bulup tartıl cam ben bilmiyorum eve cuma akşam gibi gelicem
Allah hayirli, saglikli, mutlu, uzun omurler versin hepimizin evlatlarina..Başıma gelen en güzel iki şey isteyen herkese allahım nasip etsin ben şu anda evimde kalamıyorum kayinvalidemlerdeyim biraz da o yüzden fırsatım olmuyor daha yoğun oluyor burası evime göre tabi iş güç çocuklar vs. Ama daha çok zaman ayırmaya calisicam
Dedim dedim ya söz tabi şimdi şöyle ben ,ayinvalidemden 5 günlüğüne ayrılıyorum mini bir tatil için pazar çıkıp cuma tekrar kayın vLideme gelicem bu cuma bildirim olucak ama önümüzdeki cuma akşam üstü gelirim kayinvalide me olur 26 sinde da girebilirim listeye o sorun değil ben burda olduğum sürece istikrarlı oluyorum zaten ağzıma birşey atacağım zaman akşam menüye nasıl yazacağımı düşünüp yemiyorumEvde henuz tartin yoktu degil mi canim?
Bir tarti alabilmen mumkun olacak mi tatil sonrasi?
Kayinvalidende varsa yola cikmadan orada tartilabilir misin?
Eger 19unda tartilma firsatin olmayacaksa, 1 hafta daha bekleyip, 26sinda da dahil edebiliriz seni listeye...
Allah hayirli, saglikli, mutlu, uzun omurler versin hepimizin evlatlarina..
Haklisin insan evinde olmayinca duzeni degisiyor, daha zor oluyor takima gelmek.
Ama sozu kaptim senden, daha cok zaman ayiracagim dedin
Tamam canim anladim durumunu, o zaman zorluk olmasin 26si listeye giris tarihin diye yazalim kenara.Yawrukush
Dedim dedim ya söz tabi şimdi şöyle ben ,ayinvalidemden 5 günlüğüne ayrılıyorum mini bir tatil için pazar çıkıp cuma tekrar kayın vLideme gelicem bu cuma bildirim olucak ama önümüzdeki cuma akşam üstü gelirim kayinvalide me olur 26 sinde da girebilirim listeye o sorun değil ben burda olduğum sürece istikrarlı oluyorum zaten ağzıma birşey atacağım zaman akşam menüye nasıl yazacağımı düşünüp yemiyorum
Merhaba sorduğun için teşekkür ederim.Canim bluetoothlu kulakligim var, bana hic engel olmuyor spor yaparken.Sesli kitabi acip dinliyorum.
Son 3 gundur spora yuklendim oyuzden yediklerimi bir tik arttirdim kuzum.
Dizim kendiliginde gecti evet, o donem Akin cok kucuktu, hep kucgimda tasiyordum, gibi etkenler galiba agri yapti.
Esinin donmesine sevindim canim, sende biraz olsun dinlenmissin.
Ahh ahh catlayacagiz orta yerimizden, yoo hic kiskanmiyoruz ki :)))
Menun cok guzel gitmis buraya kadar, bundan sonrasi nasil oldu?
Ahahaha kopacagiz cat diye :)
Dugunleriniz hayirli olsun, gecmis gecti, sen bugunden itibaren duzenimize don canim :)
Birkac gun seni muaf tutalim canim, dizin rahatsiz..
Haftaya esas listeye dahil olabiliyorsun o zaman takimimiz icin cok guzel olacak verdigin kilolar ama biraz daha katilimini arttirmaya calis canim takima:)
Nasil oldu o uzuldugun durumda bir gelisme var mi?
Hosgeldin aramiza:)
Beraber cok guzel kilolar verecegimize inaniyorum.Ben Ozge, evliyim, 2 oglum var, kilo vermeye calisiyorum:)
Ben arada kalkip muzik acip oynuyorum, ki kutuk gibiyimdir dans konusunda oa ragmen:)
Bizim takim direk kahve canvarlari :))
Diliyorum seni mutlu edecek sekilde neticelenir...Merhaba sorduğun için teşekkür ederim.
Gayet kötü geçiyor.
Sabırla susuyor iyi şeylerin olmasını bekliyorum.
Dayanamayacak gibi oluyorum ama susmaktan başka çarem yok.
Canim viski ve sarap olmamis menunde.Bende menümü yazayım.
Sabah 1 haşlanmış yumurta 3-4 zeytin yarım dilim kepek ekmek 2 bardak çay. (Açlıktan ölmüşüm sabah iyi yedim.)
Öğlen, 2 kase tavuk çorbası bol baharatlı.
Akşam,yemedim.
5-6 bardak viski 1 bardak şarap.
Su, 2 litre.
Benden bu kadar.
Buna benzer bişey ama çok ağır.Diliyorum seni mutlu edecek sekilde neticelenir...
Sabretmek insani bir sure sonra rahatlatiyor.
Tam olarak nasil bir durumla karsilastin bilmiyorum fakat kisa zaman evvel bende uzulecegim bir olay yasadim.
Kendimi savunmaya bile ugrasmadim, zamanla insanlarin yaptigi yanlislar ve haksizliklar ortaya cikti.
Suan icim cok rahat, dilerim sende ferahlarsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?