Gunaydin OzlemcimGunaydin canim kayinvalidemler dis hedigi der ilk kez onlardan duymustum o ismi degisik gelmisti biz yapmazdik pek bole seyler bilmeyizde ama oblar isteyince Koray'a yaptim eee Kutay'ımada yapmazsam olmaz baya dogum gunu gibi kutlamali oluyor yani .Baska turlu yetistiremezdim tek basima okadar seyi en guzeli parca parca yapmak iste
Gunaydin Ozlemcim
Evet hedikte deniyor, bugdayda, haklisin cocuklara hak gecmesin diye ilkine ne yapilirsa 2.sinede yapiliyor.
Ilk oglumda o kadar hevesliydim ki..Her seyi yaptik, hatta 6. aylarini, yari yaslarini bile kutladik..
Ama 2. cocuk, gurbette tek basima her seye kosmak, gecen senede 10 yil yasadigimiz sehri, evimizi birakip goctuk buraya, tum arkadaslarim Houston'da kaldi.
Onlarda olmayinca hicbir seyi kutlayasim gelmiyor..Dusunsene 1 tane turk arkadasim yok burada 15 aydir..
Oyuzden diyecegim o ki tatli telaslar bunlar.
Kurabiye, pogaca, borek vs yapar atarsin buzluga.
Bir salatalarin bir pastan kalir..
Haklisin hepsi, hepiniz iyi ki varsiniz...Olsun ailen senin herseyin olmusturr cocuklarin esin.
Ee burdaki arkadaslarda gununu dolduruyor iste ben burda konustugum kadar esimle konusmuyorum valla
Aynen ole canım ne guzel tam 4 yildir gorusuyormussun bak belki normal arkadaslarinla gorusmezdinn bukadar.Doguma kadarda diyet harkaymıs canımKozmogirl17 Canim 4 yil once 4. takima kilo vermeye gelmistim, buyuk oglum 2 yasindaydi.
Burada oyle guzel arkadaslarim oldu ki.
Normalde arasam karsima o kadar kafa dengi arkadas toplulugu, bir arada cikmaz.
Birbirimizi uzunca aylar burada tanidik, sonra birbirimizin telefonlarini aldik, whatsapptan ekledik, 4 yil bitti, suan aile gibiyiz.
Ben 2. ogluma hamile kaldim, dogum yaptigim geceye kadar takima devam ettim.
Sonra hepimiz mezun olduk, izne ayrildik derken buradan ayrildik ama birbirimizi birakmadik.
Simdi o 4.takim arkadaslarimla kardesten ote yakiniz, kardesim olsa onlar kadar severim ancak.
Yani haklisin soylediginde, oyle icten, dogal arkadasliklar kuruluyor ki burada , kardes gibi, candan...
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | 10DKD ?? | 100IA | |||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | 200IA | |||||
Elmasyuzuk | ODUL | 100JJ | |||||
DeryaOnDiet | 10DKD | ||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | 200IA | ||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | ODUL | 10DKD | 100JJ | 100IA | |||
Sertugba | |||||||
klbk33 | |||||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | ODUL | 10DKD ?? | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Fatmanur dr | |||||||
Yok canim hamileligimde diyet yapmadim, kaptanliga devm etttimAynen ole canım ne guzel tam 4 yildir gorusuyormussun bak belki normal arkadaslarinla gorusmezdinn bukadar.Doguma kadarda diyet harkaymıs canım
Hmm ozamanda kaptandin canim sen baya tecrubelisin ozamn canimYok canim hamileligimde diyet yapmadim, kaptanliga devm etttim
Eltim beni cagirdi, nasil oldu cagirdi anlamis degilim lafina cok guldum:))Iste bu saatler cocuklarin uyur uyanik halleri benimde hala yatakta uzanir oldugum halim esimi geciriyorum size yaziyorum hemen birazdan uyanirlar kahvalti telasi baslar sonra eltim cagirdi bugun oturmaya misafiri gelicekmis nasil oldu beni cagirdi onuda anlamis degilim oraya gidicem ama karbonhidrat yok cumaya az kaldi insallah
Evet ama kac yil ara verdim kurallar degisti, ben her seyi unuttum,alismaya calisiyorum yeni yeni :)Hmm ozamanda kaptandin canim sen baya tecrubelisin ozamn canim
Evet onunda oglu var koraydan 50 gun buyuk birbirlerini cok seviyorlar cokta kavga ediyorlar eltimde kaldiramiyor bunu gorusmek istemiyor o yuzden ama dayak yiyen taraf hep bizimki oluyor biz bisey demiyoruzEltim beni cagirdi, nasil oldu cagirdi anlamis degilim lafina cok guldum:))
Guzel gecsin gununuz, afiyet olsun.
Evet ama kac yil ara verdim kurallar degisti, ben her seyi unuttum,alismaya calisiyorum yeni yeni :)
Kavga etmeyen, oyuncak kavgasi yapmayan, bagirip aglamayan cocuk var mi , yok.Evet onunda oglu var koraydan 50 gun buyuk birbirlerini cok seviyorlar cokta kavga ediyorlar eltimde kaldiramiyor bunu gorusmek istemiyor o yuzden ama dayak yiyen taraf hep bizimki oluyor biz bisey demiyoruz
Oyle olmasi lazim ama eltim anlamiyor cokbirazda ppsikolojik sorunlari var onun ogluna kimse birsey demesin istiyor aman sabah sabah eltim cekilmiyorKavga etmeyen, oyuncak kavgasi yapmayan, bagirip aglamayan cocuk var mi , yok.
O yuzden rahat olmak lazim, bizim esimle dusturumuz bir yeri kirildi mi , kesildi mi, bir sey oldu mu?
Olmadiysa kavgaya, oyuna devam :))
Neyse herkes mutlu olsun yasaminda deyip konuyu kapatalim.Oyle olmasi lazim ama eltim anlamiyor cokbirazda ppsikolojik sorunlari var onun ogluna kimse birsey demesin istiyor aman sabah sabah eltim cekilmiyor
Ozlem bunu begendiNeyse herkes mutlu olsun yasaminda deyip konuyu kapatalim.
Kizlar ben spor salonuna kaciyorum, 2 saat antreman yapicam.
Bu haftadan itibaren spor salonundaki derslerede katilacagim.
Birde biraz intensive antreman yapacagim, kilolar bolca gider insallah.
Aklimdayken yazayim;
Dahlia_ Fatimem hic gelmiyorsun her sey yolunda mi , bebisimiz nasil?
@DenizinYosunKokusu sen nasilsin canim?
@Diyetteanne nasil oldu kuzun ,atesi dustu mu?
@Wizardmom daha iyi misin canim?
@enimenime , @Aomine Daiki , @sertugba , @Canfeb nerelerdesiniz, nasilsiniz kizlar?
Kozmogirl17 sende bu aksam gelmedin takima, gozumden kacmadi :)
Herkesi optum, ben spora kactim, iyi istirahatler hepinize.
Ayy canım geçmiş olsun, çok iş çıkmıştır sanaTuvaletimiz bozulduAkin tuvalete girdi cikti, sonra yarim saat rahat gecmistir ben ses duydum tuvaletten su sesi, bir gittim, yerler su golu olmus...
Hemen esime haber verdim, sifonun su tankini bosalttim daha fazla sular yere akmasin diye.
Tartim yerdeydi islanmis, hemen kapattim calisacak mi bakalim
Simdi tamirciler geldi, yeni tuvalet aldilar, komple degisiyor tuvalet...
Arkalarindan bir ton temizlik isi cikti bana..
Neyse hemen halloldu en azindan, iyi tarafindan bakayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?