Sağol adaşcım, iyiyim annecime de kavuştum. Meşhur dinlenme tesislerindeyim yani ben de sonundasagol canimins iyi olacak ahh ben de bir gelsem senin kilona ve muzniyyete yaklassam super olacak.
Adim adim istediklerimi yapiyorum bakalim biraz yavas ilerliyorum ama umarim sonucu guzel olacak. Su gunluk yuZmenin de eserini vucudumda gorurusem moralim iyice yerine gelecek
Sen nasilsin canim?
Maşallah çok az canım10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Neler ettiiiiinGunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor.fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Baklava mıııı su az mı10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
di mi di miBaklava mıııı su az mı
Spor yok mu
Aman ALlah ıımmmmm
Çok güzel kaptişim... inşallah az bir artıyla kurtarırım.. onun için dua ediyorumGunaydin 4. takimin citirlari,
Menumu yazip uyuyakalmisim, az evvel uyandim uykum kacti bu seferde tablomuzu yaptim:)
Simdi mineralli bir su icip birazdan tekrar uyumayi deneyecegim.
Gununuz guzel, diyetiniz kacamaksiz gecsin.
@Gonulmeyvesi , @Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
@Diyetteanne ,stitch kizlar cocuklar nasil oldu?
@Fatmanur dr gunaydin canim, bugun yediklerinin miktarini biraz arttirabilirsin , dun az yemistin:)2. diyet gunun guzel gecsin
@Kozmogirl17 bugun menune dikkat et canisi, karbonhidrat yeme olur mu?
@cinecin canim nasilsin, ben kahve fotomu cekemedim hala ama aklimda, nasilsin?
@klbk33 veFitFiliz kizlar anne evi dinlenme tesislerinde hayat nasil :)
DeryaOnDiet canim sabah gittin mi yuzmeye?
Aomine Daiki tatil nasil geciyor canim?
@Harpy ne var ne yok canim?Tatil hzirliklarina tam gaz devam mi?
@DenizinYosunKokusu bu ikinci yazisim umarim senden haber alirim canim, her sey yolundadir umarim...
sserendipity , Elmasyuzuk , fayfeyfiy sizleride opuyorum kizlar..
insallah canim ya . cok gecmis olsunSağol canım ❤
1.5 litre su içtim arka arkaya bulantı devam kusma yok birde dier önerini deniyim kusarsam rahatlarim inşallah
Insallah cnaim ya gitsin artik su kilolarimSağol adaşcım, iyiyim annecime de kavuştum. Meşhur dinlenme tesislerindeyim yani ben de sonunda
Ayrıca hem sana güveniyorum ben, azmine güven canımın içi. Takıma da girince lokomotifimiz olursun bence
Senin tortilla dürümlerini okuyunca canım çekiyor hepKizlar bugunku menumu de paylasayim
08:00 kahvalti dürümü (tam bugday tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu nescafe, kucuk bir parca kek (3 lokma)
12:30 7 adet kofte (kucuk) ve salata
14:30 sutlu nescafe
Su simdilik 1.5lt
Spor hala isteyim, henuz birsey yapmadim
Aksama yemegim yok evde, bir fikrim de yok ne yapsam
Yalniz olsam gecistirirdim ama bakalim. Belki yogurtlu yumurta yaparim esime de uyarsa
CanımmmSelamlar kizlar, bir hizla gecmisi okudum bitirdim.
Ne zaman ki gecmisi bitiriyorum, oyle hafif hissediyorum ki, belki sizede oyle oluyordur.
FitFiliz canim senin bu hafta zorlanman, kilo vermede sIkinti yasamanin sebebi belli.Biz seni mezun ettik, sonra mezun degilsin dedik Ama bu hafta kilon ne olursa olsun uzulme, hala menulerine dikkat etmen bile cok sorumlu bir davranis..Bende yerin ayri...
DeryaOnDiet yuzdun mu bugun canim, kuzun nasil, isler, odevler nasil?
stitch canim bence senin sIkintin is, cocuk, odevler, deadlinelarina da epey az kaldi, stresin cok.Stres kilo vermedeki en buyuk engellerden biri.Kilo vermeyi kafandan cikart ,ev-cocuk iile ilgili seylerde esinden yardim iste, azaltabildigin kadar azalt.Yedikllerine de dikkat et ama tartiyi vs dusunme.Rahatlat bir kafani...
Elmasyuzuk nasil oldun canim, miden nasil, rahatladin mi ?
Senden haber almak ne guzel Fatimecim:)Günaydın kızlar..
İnşaAllah iyisinizdir, gelemiyorum artık hiç, sonlara doğru daha zor oluyormuş..
Öyle canım, uğrayamıyorum hiç..
Sıcak bir yandan, diş, damak ağrısı bir yandan.. Gece uyuyamamak ayrıca büyük sıkıntı.. Kısaca idare ederek yuvarlanıyorum diyeyim
Zaten en fazla 2-3 ay sonra buradayım :)
Bakalım bir doğum nasıl olacak.. Doktor sezeryan diyor gerçi, ben de onu istemiyorum, yine de sağlık olsun da durum hangisine müsait olursa öyle olacak..
Yok canim es yerine ceza yapmak yok, ilkkez duyuyorum bunu.Ayy canım geçmiş olsun, çok iş çıkmıştır sana
Ama kısa zamanda hallolmasina ve tartina birsey olmamasına sevindim.
Eşleştirme işi çok güzel olur iyi düşünmüşsün kaptanım ama eşleştiğin kişi yerine ceza yapmak olmasa bu sefer? Çünkü modumu düşürüyordu benim. Ama yardımlaşmak ya da rekabet etmek güzel oluyor eşleşmelerde
Bence menude, sporda cok guzel:)10 temmuz Çarşamba
Spor: Kordon'da yürüyüş ☺
Menü:
Sabah: kaşarlı tost, çay (yola çıkacaktık)
Ara: benzinlikciden Nescafe (sakersiz ama süttozluyanında da nesfit bar, yarısı)
Öğle saat 2 gibi: buraların meşhur Biga köftesi 10 köfte (parmak şeklinde küçük) , soğan domates
Ara: tek top sade dondurma (külahını yemedim)
Akşam: iki haşlanmış mısır ( bari dedim akşam abartmayayim)
Çay iki bardak
Bugun zorlayacagim yine kendimi bakalim :)Çok sevindim kaptanımtartiya bak korkunun ecele faydası yok kaptanım
Kendi kendimemi yarışayım kaptanım bende yapmıyım ozaman
Yok o sali gununundu ama cok spor yapmistin bende not yazmistim, sporlarin cok guzel ceza yapmana gerek yok diye:))Aha ceza yemişim100 jj hemen yapayım ozaman
Canim cok az yiyorsun, diger arkadaslarda soylemis ama bu sekilde saglikli kilo veremezsin.10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Sopalari gostermis kizlar :)))Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor.fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Canim sabit cikmanin takima hicbir zarari yok, izne ayirirsak ,en az 2 hafta donemiyorsun takima.Canımmm
Peki napalim bu haftayı kaptanım sahi, ben sanırım sabit çıkarım. Eğer bu hafta iddialiysak izinli gosterebilirsin beni Özge'cim.
Canim bence kilo vermeyi stres yaptin, hayatinda baska stresli durumlarda var , oyuzden kilo vermen zorlasti..Evet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3um
dikkat ediyorum ama sabit bile degilim hatta +800 cok fazla, neden oldu ki
az once dayanamayip kahvemin yanina ufak bir parca kek aldim
Canim isten eve gidince azda olsa spor yap oldugun yerde tamam mi?10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
Cok iyi yapmissin, hadi iyi haberler insallah..Aldim randevu canim bakalim ne suprizle karsilasicam
Nasil oldun kuzum?Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Cok uzgunum boyle oldugu icin, benim hatam olduHaklısın hayatım ya, cidden o moda girmiştim, bir de şimdi tatil filan. Düzenim bozuldu, ama olsun 20sinden sonra yine dönüp dolaşıp devam edicem ideal kiloya varma yolculuğuma. Sayılı gün zaten, biraz keyif yapmaya hakkım olsun, çook yorulduğum bir sene olmuştu
Canim netini kullanma o zaman ama yarin mutlaka kilo bildirimini yap tamam mi?merhabalar... kizlar evdeki net iki gundur yok bir sure daha olmayacak. Telefonumdakini de evdekine guvenerek bol bol kullanmistim bitti bitecek. O yuzden sık sık giremiyorum. Hatta cogu zaman kapatiyorum mobil veriyi. Oyle iste.. siz nasılsınız?? Net sıkıntısından mesajlari da okuyamadım hersey yolundadur insallah. Bu arada 3 gun benim misafirlerim vardi 2 gundur de ben miisafirlige gidiyorum yani ben de durumlar cok iyi degil.
Yawrukush Elmasyuzuk
Basit bir sey yapip aksam yemegiini halledersin kuzum.Kizlar bugunku menumu de paylasayim
08:00 kahvalti dürümü (tam bugday tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu nescafe, kucuk bir parca kek (3 lokma)
12:30 7 adet kofte (kucuk) ve salata
14:30 sutlu nescafe
Su simdilik 1.5lt
Spor hala isteyim, henuz birsey yapmadim
Aksama yemegim yok evde, bir fikrim de yok ne yapsam
Yalniz olsam gecistirirdim ama bakalim. Belki yogurtlu yumurta yaparim esime de uyarsa
Hosgeldin canisi , seni gormek ne guzel, bekliyoruz :)Çok güzel kaptişim... inşallah az bir artıyla kurtarırım.. onun için dua ediyorum
Cok guzel Deryacim :)11 temmuz
Spor: yürüyüş, yarım saat de yüzme (hava serin, bulutlu; deniz de ılıktı. Bizden başka yüzen de yoktu)
Su:3 lt. ye tamamlarim yatana dek
Menü: sabah 8.30 klasik kahvaltı
Ara: 1bardak çay, bir çay kaşığı bal
Ara: 2 kuru kayısı, çay bardağı ile süt
Öğle: sebzeli - köfteli çorba, bir iki çatal tavuk yemeği
Ara: 2 bardak çay, bir avuç badem
Ara: sade Türk kahvesi
Akşam (18.30 yani az önce) eşimin lahmacununun ucu, haşlanmış yumurta üstüne yoğurt ve pul biber
Tamamı zaman canımcım devam etmeyi istiyorum zaten ben de, ama takım etkilenmesin diye öyle söyledim.Canim sabit cikmanin takima hicbir zarari yok, izne ayirirsak ,en az 2 hafta donemiyorsun takima.
Birde izinde kilo alma durumuda oluyor genelde, izne ayrildigin kiloya dusmeden de donemiyorsun takima.
Senin 200 gramin var mezun olmana kuzum.64.7 idin gecen hafta 64.5 ile mezun olabiliyorsun.
Bana sorarsan bu kadar sona yaklasmisken 200grami verip mezun edelim seni.Bu hafta olmazsa da haftaya olsun canim..Sen ne dusunuyor ve ne istiyorsun onemli olan bu..
Canim tam bugday sandvic yerine tortilla icine sariyorum, dokulmuyor yemesi daha kolay oluyorSenin tortilla dürümlerini okuyunca canım çekiyor hepbir kere ıspanaklı yapmıştın geçenlerde özellikle onu
Kopyalicam bı gün kahvaltını haberin olsun stitchcim
Yapicam kaptanim, eve gidince hic olmazsa biraz ziplar biraz mekik cekerim :)Canim bence kilo vermeyi stres yaptin, hayatinda baska stresli durumlarda var , oyuzden kilo vermen zorlasti..
Canim isten eve gidince azda olsa spor yap oldugun yerde tamam mi?
Cok iyi yapmissin, hadi iyi haberler insallah..
Nasil oldun kuzum?
Cok uzgunum boyle oldugu icin, benim hatam oldu
Canim netini kullanma o zaman ama yarin mutlaka kilo bildirimini yap tamam mi?
Basit bir sey yapip aksam yemegiini halledersin kuzum.
Bugun ki menun guzel :)
Evdede spor yapcaksin bence:)
Hosgeldin canisi , seni gormek ne guzel, bekliyoruz :)
Cok guzel Deryacim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?