Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol adaşcım, iyiyim annecime de kavuştum. Meşhur dinlenme tesislerindeyim yani ben de sonunda
Ayrıca hem sana güveniyorum ben, azmine güven canımın içi. Takıma da girince lokomotifimiz olursun bence

Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor. fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Neler ettiiiiin
Koş zıpla hemen kanki

Baklava mıııı su az mı
Spor yok mu
Aman ALlah ıımmmmm

merhabalar... kizlar evdeki net iki gundur yok bir sure daha olmayacak. Telefonumdakini de evdekine guvenerek bol bol kullanmistim bitti bitecek. O yuzden sık sık giremiyorum. Hatta cogu zaman kapatiyorum mobil veriyi. Oyle iste.. siz nasılsınız?? Net sıkıntısından mesajlari da okuyamadım hersey yolundadur insallah. Bu arada 3 gun benim misafirlerim vardi 2 gundur de ben miisafirlige gidiyorum yani ben de durumlar cok iyi degil.
Yawrukush Elmasyuzuk

Kizlar bugunku menumu de paylasayim

08:00 kahvalti dürümü (tam bugday tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu nescafe, kucuk bir parca kek (3 lokma)
12:30 7 adet kofte (kucuk) ve salata
14:30 sutlu nescafe
Su simdilik 1.5lt
Spor hala isteyim, henuz birsey yapmadim

Aksama yemegim yok evde, bir fikrim de yok ne yapsam
Yalniz olsam gecistirirdim ama bakalim. Belki yogurtlu yumurta yaparim esime de uyarsa

Çok güzel kaptişim... inşallah az bir artıyla kurtarırım.. onun için dua ediyorum

Sağol adaşcım, iyiyim annecime de kavuştum. Meşhur dinlenme tesislerindeyim yani ben de sonunda
Ayrıca hem sana güveniyorum ben, azmine güven canımın içi. Takıma da girince lokomotifimiz olursun bence
Insallah cnaim ya gitsin artik su kilolarim

11 temmuz
Spor: yürüyüş, yarım saat de yüzme (hava serin, bulutlu; deniz de ılıktı. Bizden başka yüzen de yoktu )
Su:3 lt. ye tamamlarim yatana dek
Menü: sabah 8.30 klasik kahvaltı
Ara: 1bardak çay, bir çay kaşığı bal
Ara: 2 kuru kayısı, çay bardağı ile süt
Öğle: sebzeli - köfteli çorba, bir iki çatal tavuk yemeği
Ara: 2 bardak çay, bir avuç badem
Ara: sade Türk kahvesi
Akşam (18.30 yani az önce) eşimin lahmacununun ucu , haşlanmış yumurta üstüne yoğurt ve pul biber

Selamlar kizlar, bir hizla gecmisi okudum bitirdim.
Ne zaman ki gecmisi bitiriyorum, oyle hafif hissediyorum ki, belki sizede oyle oluyordur.
FitFiliz canim senin bu hafta zorlanman, kilo vermede sIkinti yasamanin sebebi belli.Biz seni mezun ettik, sonra mezun degilsin dedik Ama bu hafta kilon ne olursa olsun uzulme, hala menulerine dikkat etmen bile cok sorumlu bir davranis..Bende yerin ayri...
DeryaOnDiet yuzdun mu bugun canim, kuzun nasil, isler, odevler nasil?
stitch canim bence senin sIkintin is, cocuk, odevler, deadlinelarina da epey az kaldi, stresin cok.Stres kilo vermedeki en buyuk engellerden biri.Kilo vermeyi kafandan cikart ,ev-cocuk iile ilgili seylerde esinden yardim iste, azaltabildigin kadar azalt.Yedikllerine de dikkat et ama tartiyi vs dusunme.Rahatlat bir kafani...
Elmasyuzuk nasil oldun canim, miden nasil, rahatladin mi ?

Senin tortilla dürümlerini okuyunca canım çekiyor hep bir kere ıspanaklı yapmıştın geçenlerde özellikle onu
Kopyalicam bı gün kahvaltını haberin olsun stitchcim

Canımmm
Peki napalim bu haftayı kaptanım sahi, ben sanırım sabit çıkarım. Eğer bu hafta iddialiysak izinli gosterebilirsin beni Özge'cim.

Senden haber almak ne guzel Fatimecim:)
Hamileligin son zamanlari zor oluyor ama artik sona yaklastin kuzum.
Sag salim dogsun bebisin insallah, guzel haberlerinle bekliyoruz seni

Yok canim es yerine ceza yapmak yok, ilkkez duyuyorum bunu.
Sadece birbirimize destek, menulerimize yorum vs yapacagiz.

Bence menude, sporda cok guzel:)
Hatta sporuna cok ozendim..

Çok sevindim kaptanım tartiya bak korkunun ecele faydası yok kaptanım
Kendi kendimemi yarışayım kaptanım bende yapmıyım ozaman
Bugun zorlayacagim yine kendimi bakalim :)

Aha ceza yemişim 100 jj hemen yapayım ozaman
Yok o sali gununundu ama cok spor yapmistin bende not yazmistim, sporlarin cok guzel ceza yapmana gerek yok diye:))

10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Canim cok az yiyorsun, diger arkadaslarda soylemis ama bu sekilde saglikli kilo veremezsin.
Ve hatta 1 ay buna devam edeceksen bi noktada vucudun kilo vermeyi durdurup, kitlik var sanip, yedigin seyleri depolayabilir.
Hedefin ne bilemiyorum fakat spor yapiyorsun ve protein tuketmezsen kaslarindan kaybetmeye baslarsin.
En azindan az yemek istiyorsan peki oyle yap ama menulerine protein ekle.Sebze ,salata ekle olur mu canim...

Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor. fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Sopalari gostermis kizlar :)))

Canımmm
Peki napalim bu haftayı kaptanım sahi, ben sanırım sabit çıkarım. Eğer bu hafta iddialiysak izinli gosterebilirsin beni Özge'cim.
Canim sabit cikmanin takima hicbir zarari yok, izne ayirirsak ,en az 2 hafta donemiyorsun takima.
Birde izinde kilo alma durumuda oluyor genelde, izne ayrildigin kiloya dusmeden de donemiyorsun takima.
Senin 200 gramin var mezun olmana kuzum.64.7 idin gecen hafta 64.5 ile mezun olabiliyorsun.
Bana sorarsan bu kadar sona yaklasmisken 200grami verip mezun edelim seni.Bu hafta olmazsa da haftaya olsun canim..Sen ne dusunuyor ve ne istiyorsun onemli olan bu..

Evet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3um
dikkat ediyorum ama sabit bile degilim hatta +800 cok fazla, neden oldu ki
az once dayanamayip kahvemin yanina ufak bir parca kek aldim
Canim bence kilo vermeyi stres yaptin, hayatinda baska stresli durumlarda var , oyuzden kilo vermen zorlasti..

Canim isten eve gidince azda olsa spor yap oldugun yerde tamam mi?

Aldim randevu canim bakalim ne suprizle karsilasicam
Cok iyi yapmissin, hadi iyi haberler insallah..

Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Nasil oldun kuzum?

Cok uzgunum boyle oldugu icin, benim hatam oldu

Canim netini kullanma o zaman ama yarin mutlaka kilo bildirimini yap tamam mi?

Basit bir sey yapip aksam yemegiini halledersin kuzum.
Bugun ki menun guzel :)
Evdede spor yapcaksin bence:)

Çok güzel kaptişim... inşallah az bir artıyla kurtarırım.. onun için dua ediyorum
Hosgeldin canisi , seni gormek ne guzel, bekliyoruz :)

Cok guzel Deryacim :)

Tamamı zaman canımcım devam etmeyi istiyorum zaten ben de, ama takım etkilenmesin diye öyle söyledim.
Zaten şimdi artık en azından ev ortamındayim. Bu hafta olmazsa bile haftaya daha iyi olur menülerim ve mezun olurum umarım

Senin tortilla dürümlerini okuyunca canım çekiyor hep bir kere ıspanaklı yapmıştın geçenlerde özellikle onu
Kopyalicam bı gün kahvaltını haberin olsun stitchcim
Canim tam bugday sandvic yerine tortilla icine sariyorum, dokulmuyor yemesi daha kolay oluyor
burada taze ufak ispanak satiyorlar salatalarda yemege, ispanak faydali diye alip ekliyorum ben de, veya roka, veya evde hangi yesillik varsa. erken kalkabildiysem de yumurta

Yapicam kaptanim, eve gidince hic olmazsa biraz ziplar biraz mekik cekerim :)
yagmur da dindi sonunda, belki kizimla yuruyuse giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…