- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
persembeye yakisir olmus canim menun. sporun harika masallah11 temmuz
Spor: yürüyüş, yarım saat de yüzme (hava serin, bulutlu; deniz de ılıktı. Bizden başka yüzen de yoktu)
Su:3 lt. ye tamamlarim yatana dek
Menü: sabah 8.30 klasik kahvaltı
Ara: 1bardak çay, bir çay kaşığı bal
Ara: 2 kuru kayısı, çay bardağı ile süt
Öğle: sebzeli - köfteli çorba, bir iki çatal tavuk yemeği
Ara: 2 bardak çay, bir avuç badem
Ara: sade Türk kahvesi
Akşam (18.30 yani az önce) eşimin lahmacununun ucu, haşlanmış yumurta üstüne yoğurt ve pul biber
süpersin kuzum11 temmuz menum
09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.
su: 4 litreye yakin
spor: 21 dakika yuzme
6000 civari adim
10dk dans cezamdi
Yawrukush Elmasyuzuk
tamam canim. Oturtursun zamanla yeme duzenini.genelde böyle yiyorum yarın et koydum menümü düzelticem bu durumu
süper ama su az daha artsın canım11 temmuz menum
Sabah
1 has yumurta 4 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
Fasulye kavurmasi 3 yk domates salatalik 1 tane yaprak sarma
Aksam
Yemedim ogleni 5 de yedim cunku
Cayin yanina biraz tuzsuz fistik yerim
Su 2 litre
Yuruyus 45 dk
begenmene sevindim canim gozume cok geldi yazincasüpersin kuzum
bu satten sonra sadece su abartmadan hatta su da 4tü di mi bence harikabegenmene sevindim canim gozume cok geldi yazinca
kaptanım gitmeden yakalayabilirsem bu saatten sonra spor ödem tutar mı ne yapayım yapayım mıKizlar Arasi cimnastik dersine goturdum ,ordanda markete ugrayip esimin isyerine geldik.Oglen yemegimizi yiyip eve donecegiz.Aktif olamiyorum eve gidene kadar.☺
Yaptim canim bendeYa ben de yaptim ama nerden yaptigimi unuttum profili duzenle kismindan yanilmiyorsam
Canim listeye girerken mezun kilon yazilmaliymis galiba, kaptan yazmisti o kiloyuTatlım benim kilo yanlış
Tamamdir, gidip mekik cekeyim ben birazSonra +800 .. kanki dayan
Heheh bizde de hava biraz isindi ama hala kapali ve ruzgarli, gunes gostermedi o guzel yuzunuCanım yağmurları yolladın sağılasın ben sıcakları üfledim ama gelmedi galiba sana
Ay ozlenir miyimÖzletme kendiniii bizi hatırladıkça da su iç ve zıpla
Sağol canım ❤Geçmiş olsun canım
Yaaa cok tatlisinizGözumuz aricak canim
Ya oglen bisey yemedinmi canim aksam guzel olmus ama11 temmuz menü
Sabah 1 tabak çorba 1 kase yoğurt
Akşam karpuz peynir 2 dilim kepek ekmeği
Su 3 litre daha da içerim
Bugün salona gidemedim ama birazdan yürüyüşe çıkıcam (kızmayın yarın düzelticem menümü)
Valla suyunda menunde sporunda harika bir11 temmuz menum
09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.
su: 4 litreye yakin
spor: 21 dakika yuzme
6000 civari adim
10dk dans cezamdi
Yawrukush Elmasyuzuk
Sagol canimKolay gelsin canim. odevlerini bitirince gel aramiza ozletme kendini
Merhaba biz iyiyiz canım sen nasılsınmerhabalar... kizlar evdeki net iki gundur yok bir sure daha olmayacak. Telefonumdakini de evdekine guvenerek bol bol kullanmistim bitti bitecek. O yuzden sık sık giremiyorum. Hatta cogu zaman kapatiyorum mobil veriyi. Oyle iste.. siz nasılsınız?? Net sıkıntısından mesajlari da okuyamadım hersey yolundadur insallah. Bu arada 3 gun benim misafirlerim vardi 2 gundur de ben miisafirlige gidiyorum yani ben de durumlar cok iyi degil.
Yawrukush Elmasyuzuk
Sağol canım şuan daha iyiyim spora gidince düzeldi sabahları öğlenleri oluyor bulantı 2 gündür akşama düzeliyor anlamadıminsallah canim ya . cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?