Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Bana biraz az geldi yediklerin o kadar az yemeye iyi enerjin olmus spor yapabilmissin birsuru 2 ogun mu besleniyorsun biraz proteini arttirabilirsin diye dusunuyorum afiyet olsun

Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor. @fmad nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Ben onun yerine sopalarım seve seve seni gidi seni hele bir ye bak

2 butun haslanmis misir mi. Sanki vurucu darbeyi yapmissin dondurmalar nesfitler maasallah vericegin kilo az sanirim dolu dolu bir menu afiyet olsun

10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹

Aksama kadar her sey iyiydi aslinda lahmacunda tamam ama baklava sarap ustune spor da yok su da yok

sagol canim ins iyi olacak ahh ben de bir gelsem senin kilona ve muzniyyete yaklassam super olacak.
Adim adim istediklerimi yapiyorum bakalim biraz yavas ilerliyorum ama umarim sonucu guzel olacak. Su gunluk yuZmenin de eserini vucudumda gorurusem moralim iyice yerine gelecek
Sen nasilsin canim?

Çok sağlıklı değil biliyorum ama 1 ay böyle olucak sonra düzelticem

Bana biraz az geldi yediklerin o kadar az yemeye iyi enerjin olmus spor yapabilmissin birsuru 2 ogun mu besleniyorsun biraz proteini arttirabilirsin diye dusunuyorum afiyet olsun
Çok yememeye çalışıyorum 1 ay böyle devam etmem gerekiyo sonra düzelticem teşekkür ederim

Sabah simiti yemek zorunda kaldım yumurta yiyemiyorum ben doyuyorum aslında bana o kadar az gelmiyo

Aksama kadar her sey iyiydi aslinda lahmacunda tamam ama baklava sarap ustune spor da yok su da yok
Evet biliyorum, disardaydik. ama aslinda cok az baklava da sarap da. sarap aldim, elimde durdu aslinda icemedim. baklava da herkes cok ovunce bir dilim tadina bakmak icin aldim.

Canim aksama kadar guzel hatta cok iyi dikkat etmissin. Sarap da tamam ama baklava olmasaymis cok iyi olurmus

Evet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3um
dikkat ediyorum ama sabit bile degilim hatta +800 cok fazla, neden oldu ki
az once dayanamayip kahvemin yanina ufak bir parca kek aldim
Aha ben sana yeme demedimmi hemde cuma öncesi sana sopa var sopa aaaahatta oklava suyu arttır ödem içecekleri yap iç yarına eksi gelir ama o keke ceza var sporunu yap peşin peşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…