- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
Bana biraz az geldi yediklerin o kadar az yemeye iyi enerjin olmus spor yapabilmissin birsuru 2 ogun mu besleniyorsun biraz proteini arttirabilirsin diye dusunuyorum afiyet olsun10 temmuz
Sabah yarım simit yedim 11.00
Akşam çorba yoğurt 17.00
Ara öğün 1 tane şeftali
3 litre su içtim
Havuza gittim 2 saat kadar yüzdüm akşam da yürüyüşe gittim
Ben onun yerine sopalarım seve seve seni gidi seni hele bir ye bakGunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor. @fmad nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
2 butun haslanmis misir mi. Sanki vurucu darbeyi yapmissin dondurmalar nesfitler maasallah vericegin kilo az sanirim dolu dolu bir menu afiyet olsun10 temmuz Çarşamba
Spor: Kordon'da yürüyüş ☺
Menü:
Sabah: kaşarlı tost, çay (yola çıkacaktık)
Ara: benzinlikciden Nescafe (sakersiz ama süttozluyanında da nesfit bar, yarısı)
Öğle saat 2 gibi: buraların meşhur Biga köftesi 10 köfte (parmak şeklinde küçük) , soğan domates
Ara: tek top sade dondurma (külahını yemedim)
Akşam: iki haşlanmış mısır ( bari dedim akşam abartmayayim)
Çay iki bardak
Evet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3umBen onun yerine sopalarım seve seve seni gidi seni hele bir ye bak
Ben nasil yazildigini bulamamistim, iyi fikir aslindaArkadaslar herkes isminin altina kilosunu hedefini falan yazsa nasil olur
BasardimArkadaslar herkes isminin altina kilosunu hedefini falan yazsa nasil olur
Boy da yazsak iyi olur sankiBasardim
Aksama kadar her sey iyiydi aslinda lahmacunda tamam ama baklava sarap ustune spor da yok su da yok10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
sagol canimDeryaOnDiet tatlım bence protein ağırlıklı işe yarar kesinlikle ama lifli şeyler de ekle. Zaten öyle yazmışsın ki senin böyle bir listeyle devam etmek istediğin belli. İlk günler zor olur haklısın ama sabır
Çok sağlıklı değil biliyorum ama 1 ay böyle olucak sonra düzelticemHarikasın canım ben bukadar yesem sabaha ölüm çıkarnormalde sanada kızardım ama hedefini biliyorum ondan acele ediyorsun anlıyorum ama birazdaha ye bu sekilde de sağlıklı olmaz zaten hem Spor yapıyorsun hem yürüyüşe çıkıyoruz biraz yiyelim güç olsun
Çok yememeye çalışıyorum 1 ay böyle devam etmem gerekiyo sonra düzelticem teşekkür ederimBana biraz az geldi yediklerin o kadar az yemeye iyi enerjin olmus spor yapabilmissin birsuru 2 ogun mu besleniyorsun biraz proteini arttirabilirsin diye dusunuyorum afiyet olsun
Onu da ekledim :)Boy da yazsak iyi olur sanki
Sabah simiti yemek zorunda kaldım yumurta yiyemiyorum ben doyuyorum aslında bana o kadar az gelmiyoCanim menulerin cok az ve pek besleyici degil. yarim simit iki dilim ekmek demek, onun yerine bir dilim ekmek ile peynir, domates ve yumurta tuketmeye calis kahvaltida.
Aksam da az geldi, doyuyor musun sen bu kadar yiyerek. Aclik moduna sokacaksin bosu bosuna vucudunu.
Evet biliyorum, disardaydik. ama aslinda cok az baklava da sarap da. sarap aldim, elimde durdu aslinda icemedim. baklava da herkes cok ovunce bir dilim tadina bakmak icin aldim.Aksama kadar her sey iyiydi aslinda lahmacunda tamam ama baklava sarap ustune spor da yok su da yok
Protein de almalisin ama bence kahvaltida. yanina ayran ekle simidinin? veya beyaz peynir ile domates?Sabah simiti yemek zorunda kaldım yumurta yiyemiyorum ben doyuyorum aslında bana o kadar az gelmiyo
Canim aksama kadar guzel hatta cok iyi dikkat etmissin. Sarap da tamam ama baklava olmasaymis cok iyi olurmus10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
Aha ben sana yeme demedimmi hemde cuma öncesi sana sopa var sopa aaaaEvet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3um
dikkat ediyorum ama sabit bile degilim hatta +800 cok fazla, neden oldu ki
az once dayanamayip kahvemin yanina ufak bir parca kek aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?