Sonra +800 .. kanki dayanEvet spa lazim bana. sabah tartildim yine 66.3um
dikkat ediyorum ama sabit bile degilim hatta +800 cok fazla, neden oldu ki
az once dayanamayip kahvemin yanina ufak bir parca kek aldim
*** 4. Takım 630. Etap ***
Harpy (65.9///%) izne ayrilmak istiyor
Minikpanda1107 (89.2///%) izne ayrilmak istiyor
Derya_the_queen (64.7///%)
enimenime (84.9///%)
Elmasyuzuk (56.4///%)
Diyetteanne (66.3///%)
Yawrukush (66.2///%)
cinecin (60.1///%)
fmad (55.0///%) 587. etaptan mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 25.06.19, hedef kilo 56
4. Takım ortalaması:
DenizinYosunKokusu (72.8///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrildi
DeryaOnDiet (68.8///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrildi
stitch (65.5///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
tomrs (57.7///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, baslangic tarihi 30.04.19, hedef kilo 53
sertugba (76.1///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, baslangic tarihi 21.06.19, baslangic kilo 78, hedef kilo 65
Kozmogirl17 (77.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:28.06.19 , baslangic kilosu:78.5 , hedef kilosu:70
Mavi boncukkk (86.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
Konus dinliyorum (67.7///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
gogo2405 (68.6///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Canfeb (63.0///%) izinde 622. etapta 63.0kg ile izne ayrildi
Fatmanur dr (108.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:09.07.19 , baslangic kilosu:108 , hedef kilosu:61
Bilgeasya (70.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:10.07.19 , baslangic kilosu:70 , hedef kilosu:61
Canım yağmurları yolladın sağılasın ben sıcakları üfledim ama gelmedi galiba sanaBurada bu sene hic sicak olmadi, 3-4 gundur kesintisiz yagmur da var
Senin nedenin belli, biz seni mezun etmistik gecen hafta ama kk kurallari geri yakaladi, bir hafta daha dedi
Süpersin11 temmuz
Spor: yürüyüş, yarım saat de yüzme (hava serin, bulutlu; deniz de ılıktı. Bizden başka yüzen de yoktu)
Su:3 lt. ye tamamlarim yatana dek
Menü: sabah 8.30 klasik kahvaltı
Ara: 1bardak çay, bir çay kaşığı bal
Ara: 2 kuru kayısı, çay bardağı ile süt
Öğle: sebzeli - köfteli çorba, bir iki çatal tavuk yemeği
Ara: 2 bardak çay, bir avuç badem
Ara: sade Türk kahvesi
Akşam (18.30 yani az önce) eşimin lahmacununun ucu, haşlanmış yumurta üstüne yoğurt ve pul biber
Özletme kendiniii bizi hatırladıkça da su iç ve zıplaKizlar ben saliya kadar yokum, arada mola verince gelebilirsem gelirim ama saliya kadar odevlerime yogunlasacagim, izin aldim. o yuzden yarin size bol eksiler, opuldunuz xx
yarin cok erken kalkip once ise gelmem lazim, tartilip cikmaya calisacagim
Aldim aldim ama teee 26 sina verdiler ozamana kadar olmessemCanim bence kilo vermeyi stres yaptin, hayatinda baska stresli durumlarda var , oyuzden kilo vermen zorlasti..
Canim isten eve gidince azda olsa spor yap oldugun yerde tamam mi?
Cok iyi yapmissin, hadi iyi haberler insallah..
Nasil oldun kuzum?
Cok uzgunum boyle oldugu icin, benim hatam oldu
Canim netini kullanma o zaman ama yarin mutlaka kilo bildirimini yap tamam mi?
Basit bir sey yapip aksam yemegiini halledersin kuzum.
Bugun ki menun guzel :)
Evdede spor yapcaksin bence:)
Hosgeldin canisi , seni gormek ne guzel, bekliyoruz :)
Cok guzel Deryacim :)
Gözumuz aricak canimKizlar ben saliya kadar yokum, arada mola verince gelebilirsem gelirim ama saliya kadar odevlerime yogunlasacagim, izin aldim. o yuzden yarin size bol eksiler, opuldunuz xx
selam canim, yuzdum tabiki. gittim sabah havuza yine ayni rutin dus makyaj sac ordan direk iseSelamlar kizlar, bir hizla gecmisi okudum bitirdim.
Ne zaman ki gecmisi bitiriyorum, oyle hafif hissediyorum ki, belki sizede oyle oluyordur.
@Derya_the_queen canim senin bu hafta zorlanman, kilo vermede sIkinti yasamanin sebebi belli.Biz seni mezun ettik, sonra mezun degilsin dedikAma bu hafta kilon ne olursa olsun uzulme, hala menulerine dikkat etmen bile cok sorumlu bir davranis..Bende yerin ayri...
DeryaOnDiet yuzdun mu bugun canim, kuzun nasil, isler, odevler nasil?
stitch canim bence senin sIkintin is, cocuk, odevler, deadlinelarina da epey az kaldi, stresin cok.Stres kilo vermedeki en buyuk engellerden biri.Kilo vermeyi kafandan cikart ,ev-cocuk iile ilgili seylerde esinden yardim iste, azaltabildigin kadar azalt.Yedikllerine de dikkat et ama tartiyi vs dusunme.Rahatlat bir kafani...
Elmasyuzuk nasil oldun canim, miden nasil, rahatladin mi ?
Kolay gelsin canim. odevlerini bitirince gel aramiza ozletme kendiniKizlar ben saliya kadar yokum, arada mola verince gelebilirsem gelirim ama saliya kadar odevlerime yogunlasacagim, izin aldim. o yuzden yarin size bol eksiler, opuldunuz xx
Icicez inşallah kahveyi o fincanladan. Nöbetçi değilim izindeyim hala ama kalan ufak tefek eşyaları toparladık geç kaldık yatmayaDikkat et canim, kendin icin en onemlisi, eksi geleceksin insallah:)
Canim meyvelerde cok sekerli, kalorili cok tuketme.
ben iyiyim kuzum , cocuklar,onlarin kurslari, yaz tatili, evin isleri , spor ,diyet derken gun akip gidiyor.
Seramik kursu buldum, yazilsam mi diye dusunmekteyim, suan ki gundemim bu:)
Sende salma kendini, yarin yeni bir gun:)
Sagol canim benim :)
Canim kalori olarakyediklerin diyete uygun ama cogunlukla hep karbonhidrat tuketmissin o olmamis.
Yarin daha saglikli beslenmeye calis canim.
Ay insallah ablacim ,o kahve fincanindan kahveni icerim bakarsin , belli mi olur:)
Isler azar azar, yavas yavas olsun , caniniz sag , keyfiniz yerinde olsun.
Nobetci miydin bugun, saat gec olmus..
Ya ben de yaptim ama nerden yaptigimi unuttum profili duzenle kismindan yanilmiyorsamNereden yaziyoruz
canim biraz az geldi menun, aksam hic degilse bir salata ve et seviyorsan et mi yeseydin acaba.11 temmuz menü
Sabah 1 tabak çorba 1 kase yoğurt
Akşam karpuz peynir 2 dilim kepek ekmeği
Su 3 litre daha da içerim
Bugün salona gidemedim ama birazdan yürüyüşe çıkıcam (kızmayın yarın düzelticem menümü)
ben cok yedigimden galiba az geliyor menuler gozume. Anlasilan sorun bende11 temmuz menum
Sabah
1 has yumurta 4 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
Fasulye kavurmasi 3 yk domates salatalik 1 tane yaprak sarma
Aksam
Yemedim ogleni 5 de yedim cunku
Cayin yanina biraz tuzsuz fistik yerim
Su 2 litre
Yuruyus 45 dk
genelde böyle yiyorum yarın et koydum menümü düzelticem bu durumucanim biraz az geldi menun, aksam hic degilse bir salata ve et seviyorsan et mi yeseydin acaba.
istahin mi yoktu? Ya da persembe diye ozellikle mi boyle dikkat ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?