Aldim randevu canim bakalim ne suprizle karsilasicamBekletirsen daha kötüde olabilir ALLAH korusun o yüzden aksatmadan git derim
Keşke spor olsaydı bu menüye canım sana en iyisi ceza verelim yap 200 hayali ip ve 50 jj hadi bakalım10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
Bakarim canim tesekkur ederimSağol Özlemcim, senin kullanıcı adını ilk gördüğümde aklıma gelmişti bir türlü yazamadım. Kozmikbakim diye bir site var burçlarin günlerine göre saç kesim bakım boyama makyaj önerileri filan var. Hatta KKdan biri söylemişti daha önce, bir göz atın eğlenceli gelmişti bana
Şendere yaziliya canımBen nasil yazildigini bulamamistim, iyi fikir aslinda
Elmasyuzuk canim sen yazmissin, bize anlatsana nasil ekleniyor?
Tamam canımÇok sağlıklı değil biliyorum ama 1 ay böyle olucak sonra düzelticem
Aksama kadar guzelmis ama baklava lahmacun sarap uclusu bozmus sanki10 temmuz menum:
08:00 patatesli peynirli tuzlu kek 1 dilim, cay (ise gec kaldim bugun, usual sandvic hazirlamaya vaktim kalmadi ☹)
09:30 filtre kahve
12:30 2.5 kepce nohut yemegi
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
17:00 bir adet lahmacun, 1 dilim baklava, yarim bardak sarap
Su yine cok yok ☹
Spor da yok ☹
tamam canim yapacagim bugunKeşke spor olsaydı bu menüye canım sana en iyisi ceza verelim yap 200 hayali ip ve 50 jj hadi bakalımsuyu arttirrrrrrr
Nane limon icmek kusmana yardimci olur derler ama kusmak rahatlatir mi bilmem. maden suyu icebilirsen o iyi gelebilir belki. Neler yedin simdiye kadar, birseyler mi dokundu acabaKizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Haklisin ama haklı olmak bahane üretmek olmasın spor şart helede bu menüye kesin bugün bol spor bol su istiyorum yarın eksi için lütfen canım yaparsın sentamam canim yapacagim bugun
odevlerden cok stres yapmaya basladim, yetistiremiyorum. o yuzden boyle oluyor sanirim
oysa bugune kadar eksi olmasa bile cok motiveydim, demekki ben stresten yiyorum
Nereden yaziyoruzArkadaslar herkes isminin altina kilosunu hedefini falan yazsa nasil olur
Aynı şeyler aslındaNane limon icmek kusmana yardimci olur derler ama kusmak rahatlatir mi bilmem. maden suyu icebilirsen o iyi gelebilir belki. Neler yedin simdiye kadar, birseyler mi dokundu acaba
Kendi profil sayfanda, hesap detaylarinin altinda ozel baslik yerine yaziyorsun canimNereden yaziyoruz
cok gecmis olsun canim.Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Sağol canım ❤cok gecmis olsun canim.
Benden sana tavsiye ben de kolay istifra edemem. Bolca su ic arka arkaya.
sonra lavaboya git egil ve parmagini kullanarak istifra etmeye calis
Benim de aynen öyle stitchcim, niye böyle olduk acabaGunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor.fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Burada bu sene hic sicak olmadi, 3-4 gundur kesintisiz yagmur da varBenim de aynen öyle stitchcim, niye böyle olduk acabayarın cuma tut kendini deyip duruyorum. Burda hava kapalı hatta soğuktu epey ondan olabilir mi acaba .
Sıcakta yenmiyor zaten ama serin havalarda daha zor işimiz
Bence de katılırlarBu hafta hayali ip atlama yapalım diyoruznedersiniz
Evet hareketler biraz ağır zorlayıcı yanmalar çok normal çokta iyi amailk günden bukadar zorlamaya gerek yok kimsede katılmadı bu hafta hayali ip yapalım dedik ona herkez katılır eminim inşallah
Haklısın hayatım ya, cidden o moda girmiştim, bir de şimdi tatil filan. Düzenim bozuldu, ama olsun 20sinden sonra yine dönüp dolaşıp devam edicem ideal kiloya varma yolculuğuma. Sayılı gün zaten, biraz keyif yapmaya hakkım olsunBurada bu sene hic sicak olmadi, 3-4 gundur kesintisiz yagmur da var
Senin nedenin belli, biz seni mezun etmistik gecen hafta ama kk kurallari geri yakaladi, bir hafta daha dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?