Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Keşke spor olsaydı bu menüye canım sana en iyisi ceza verelim yap 200 hayali ip ve 50 jj hadi bakalım suyu arttirrrrrrr

Bakarim canim tesekkur ederim

Aksama kadar guzelmis ama baklava lahmacun sarap uclusu bozmus sanki

Keşke spor olsaydı bu menüye canım sana en iyisi ceza verelim yap 200 hayali ip ve 50 jj hadi bakalım suyu arttirrrrrrr
tamam canim yapacagim bugun
odevlerden cok stres yapmaya basladim, yetistiremiyorum. o yuzden boyle oluyor sanirim
oysa bugune kadar eksi olmasa bile cok motiveydim, demekki ben stresten yiyorum

Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
Nane limon icmek kusmana yardimci olur derler ama kusmak rahatlatir mi bilmem. maden suyu icebilirsen o iyi gelebilir belki. Neler yedin simdiye kadar, birseyler mi dokundu acaba

tamam canim yapacagim bugun
odevlerden cok stres yapmaya basladim, yetistiremiyorum. o yuzden boyle oluyor sanirim
oysa bugune kadar eksi olmasa bile cok motiveydim, demekki ben stresten yiyorum
Haklisin ama haklı olmak bahane üretmek olmasın spor şart helede bu menüye kesin bugün bol spor bol su istiyorum yarın eksi için lütfen canım yaparsın sen

Nane limon icmek kusmana yardimci olur derler ama kusmak rahatlatir mi bilmem. maden suyu icebilirsen o iyi gelebilir belki. Neler yedin simdiye kadar, birseyler mi dokundu acaba
Aynı şeyler aslında
Sabah yulaf lapası az peynir ve yumurta 3 4 parca karpuz
Az öncede 1 nektarı 4 adet ekşi erik ve 1 dilim armut yedim başka bisi yok ama kusucak gibiyim kusamiyorumda bulantı acayip var nane limon deneyeyim ozaman maden suyu var evde içiyim şimdi

Kizlar benim migdem bugün çok kötü sabahtan beri bir bulandtı var şuan iyice arttı napacagim bilmiyorum kolayda kusamıyorum
cok gecmis olsun canim.

Benden sana tavsiye ben de kolay istifra edemem. Bolca su ic arka arkaya.
sonra lavaboya git egil ve parmagini kullanarak istifra etmeye calis

cok gecmis olsun canim.

Benden sana tavsiye ben de kolay istifra edemem. Bolca su ic arka arkaya.
sonra lavaboya git egil ve parmagini kullanarak istifra etmeye calis
Sağol canım ❤
1.5 litre su içtim arka arkaya bulantı devam kusma yok birde dier önerini deniyim kusarsam rahatlarim inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz? ben bugun giremedim, gecmis cok birikmis
bir ara okuyup yetisecegim :)
bugun nedense keyfim yok, canim cok yemek yemek istiyor. fayfeyfiy nerdesin sekerim, gel sopa goster bana
Benim de aynen öyle stitchcim, niye böyle olduk acaba yarın cuma tut kendini deyip duruyorum. Burda hava kapalı hatta soğuktu epey ondan olabilir mi acaba .
Sıcakta yenmiyor zaten ama serin havalarda daha zor işimiz

Benim de aynen öyle stitchcim, niye böyle olduk acaba yarın cuma tut kendini deyip duruyorum. Burda hava kapalı hatta soğuktu epey ondan olabilir mi acaba .
Sıcakta yenmiyor zaten ama serin havalarda daha zor işimiz
Burada bu sene hic sicak olmadi, 3-4 gundur kesintisiz yagmur da var
Senin nedenin belli, biz seni mezun etmistik gecen hafta ama kk kurallari geri yakaladi, bir hafta daha dedi

Bence de katılırlar

Burada bu sene hic sicak olmadi, 3-4 gundur kesintisiz yagmur da var
Senin nedenin belli, biz seni mezun etmistik gecen hafta ama kk kurallari geri yakaladi, bir hafta daha dedi
Haklısın hayatım ya, cidden o moda girmiştim, bir de şimdi tatil filan. Düzenim bozuldu, ama olsun 20sinden sonra yine dönüp dolaşıp devam edicem ideal kiloya varma yolculuğuma. Sayılı gün zaten, biraz keyif yapmaya hakkım olsun , çook yorulduğum bir sene olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…