- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Amin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündümİnşallah canım bence bu işin peşini bırakma
Aynen canım en güzeli doğal seker olmadı tatlandirici rafine şekere hayıriyi yapmissin cnaim, haklisin en iyisi sekeri hic denememek galiba
Çoook mantıklıAmin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündüm
Güne gidiyoruuuumKizlar napiyorsunuz
Ben bugün baya yoğunum saat 3 gibi pazara gideceğiz annemle akşama spor salonuna ordan çıkınca market alışverişi az öncede kahvaltı ettim ve eve kahvaltı hazırladım bulaşık falan derken günü yariladim
İyiyiz haydi spora..
Süpersin ben yatarak yarıladımKizlar napiyorsunuz
Ben bugün baya yoğunum sabah sporumu yaptim saat 3 gibi pazara gideceğiz annemle akşama spor salonuna ordan çıkınca market alışverişi az öncede kahvaltı ettim ve eve kahvaltı hazırladım bulaşık falan derken günü yariladim
Cok sagol canim iyiki varsiniz siz ❤Çoook mantıklı
Böyle böyle devam canım yanındayız
Ben biraz halsiz hissediyorum ve güne gidiyorum kelebeğimİyiyiz haydi spora..
Kendinize bugün için hedef koyun kızlar
Sen nasılsın
Bugun yap canim bence gune gitmisken yarin da az bisi yaparsın bolerek kullan hakkiniGüne gidiyoruuuum
Ödül öğünümü bugün mü yarın mı kullansam diye düşünüyorum yarın da evlenen arkadaşıma gideceğiz
Sagol canim ❤Süpersin ben yatarak yarıladım
Ya çok yorulmuşum spor yapamadım gelince iyi hiss dersem yapacağım
Bir de gece üşümüşüm :/
Teşekkür ederim tatlım iyiyim çok şükür çok sevindim tezin için hayırlısıyla bitir inşallah yüzme konusu zaten hep özendiğim bir durum kilo konusu ise biraz kendine güven biraz azim az da boğazını tuttuğunda yapılamayacak hiç birşey yokbenim vefakar kaptanim, iyiyiz benim durum ayni hala kilo vermeye calisiyorumama yeni olarak tezimi bitirmeme az kaldi ve yeni aliskanlik edindim sabahlari yuzuyorum .
Sen nasilsin canim?
Gördüm olsun zaten yaz geldi gidiyor ha gayretGünaydıııınn artık eşlerimiz var
Harika ama yavas aslinda cocuklar yokken diyetisyene gittigimde kendime ozel menuler hazirladigimda ayda yaklasik 7 kilo veriyordum simdi 2 hafta oluyor geleli buraya 1 kilo 200 gramcik verdim bak buraya gelmeden once 6 mayista basladim diyete yani diyet demiyim dikkat etmeye 83 tum bu cuma 77.3 geldim yani giden kilo 60 70 gunde 5 kilo 700 gr yani durum aslinda harika degil vasat benim icin.ayyy bole hesap yapinca morelim bozulduCanım bence harika ilerliyorsun
Sadece istikrarlı ilerle
tamam cnaim yap sen de ay yuruyusunuSupersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu
Sağol canım bakıcamBugun yap canim bence gune gitmisken yarin da az bisi yaparsın bolerek kullan hakkiniiyi eglenceler
Azıcık üşüttüm galiba inşallah üşütmem zaten allerji bana yetiyorSagol canim ❤
Gelince yaparsın canım dinlenmiş olursun hem dikkat et havalar bozdu üşütme üstünü ört gece ❤
yok cnaim yardimci degildim. Eskiden takimdaydim izne gittim, kilo alip geldimSen eski yarismacisin dimi iznemi ayrilmistin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?