Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah canım bence bu işin peşini bırakma
Amin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündüm

Yok kuzum yazdığım zaman kelebek aktifti, onu farkedince önce ona yazdım
Bir de senin kankiler çok biliyorsun paylaşılamiyosun. Niye fmad'ı kaptin diye çıkışmasinlar sonra bana
Ahahahahhaha yok canım artık üçlü kankiyiz K klbk33 sen ben

Kizlar napiyorsunuz
Ben bugün baya yoğunum sabah sporumu yaptim saat 3 gibi pazara gideceğiz annemle akşama spor salonuna ordan çıkınca market alışverişi az öncede kahvaltı ettim ve eve kahvaltı hazırladım bulaşık falan derken günü yariladim

Amin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündüm
Çoook mantıklı
Böyle böyle devam canım yanındayız

Güne gidiyoruuuum
Ödül öğünümü bugün mü yarın mı kullansam diye düşünüyorum yarın da evlenen arkadaşıma gideceğiz

Süpersin ben yatarak yarıladım
Ya çok yorulmuşum spor yapamadım gelince iyi hiss dersem yapacağım
Bir de gece üşümüşüm :/

Güne gidiyoruuuum
Ödül öğünümü bugün mü yarın mı kullansam diye düşünüyorum yarın da evlenen arkadaşıma gideceğiz
Bugun yap canim bence gune gitmisken yarin da az bisi yaparsın bolerek kullan hakkini iyi eglenceler

Süpersin ben yatarak yarıladım
Ya çok yorulmuşum spor yapamadım gelince iyi hiss dersem yapacağım
Bir de gece üşümüşüm :/
Sagol canim ❤
Gelince yaparsın canım dinlenmiş olursun hem dikkat et havalar bozdu üşütme üstünü ört gece ❤

benim vefakar kaptanim, iyiyiz benim durum ayni hala kilo vermeye calisiyorum ama yeni olarak tezimi bitirmeme az kaldi ve yeni aliskanlik edindim sabahlari yuzuyorum .
Sen nasilsin canim?
Teşekkür ederim tatlım iyiyim çok şükür çok sevindim tezin için hayırlısıyla bitir inşallah yüzme konusu zaten hep özendiğim bir durum kilo konusu ise biraz kendine güven biraz azim az da boğazını tuttuğunda yapılamayacak hiç birşey yok

Canım bence harika ilerliyorsun
Sadece istikrarlı ilerle
Harika ama yavas aslinda cocuklar yokken diyetisyene gittigimde kendime ozel menuler hazirladigimda ayda yaklasik 7 kilo veriyordum simdi 2 hafta oluyor geleli buraya 1 kilo 200 gramcik verdim bak buraya gelmeden once 6 mayista basladim diyete yani diyet demiyim dikkat etmeye 83 tum bu cuma 77.3 geldim yani giden kilo 60 70 gunde 5 kilo 700 gr yani durum aslinda harika degil vasat benim icin.ayyy bole hesap yapinca morelim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…