Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kız sen harikAsın

Süper
Benim bu hafta gün haftam... bakalım

Süper

sagol canim, ay yuruyusu cok iyi fikirmis ben de yapayim esim kizimi d alip cikti simdi tam zamani ay yuruyusunun ve plank yapasim var bir suredir yapmadim
Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım
Makarna salatası kek pilav olmamış kalanı iyi canım
Bu bide dikkat etmis halim yaniii ne cok yiyormusuz normalde demek ki

Evet canim onun rahatligiyla yedim ama yine diyet tatli yaptim sekersiz taylandiricili şekere kendimi çok alıştırmak istemiyorum tatlı krizlerinde yoksa tutamam sonrasında zor olur diye sagol canim ❤
iyi yapmissin cnaim, haklisin en iyisi sekeri hic denememek galiba

Bende 1.30 gibi cocuklari uyutup yapmayi planliyorum canım guzel bi baslangic oldu canım

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)

Kelebekcim teşekkür ederim bunları bilmem iyi oldu hatta gaza geldim. Eğer 400le sonuncu olunduysa gerçekten takımlar harika
Biz de öyle olalım bu hafta. Şu an karşımda pide yiyor bizimkiler oldukça iç açıcı. Bir ısırık alırım gelince diyordum ama mesajıni tam zamanında okudum
Yarın eksiye gecerim düne göre umarım. Öğleni de atlattım sayılır bir akşam kaldı dikkat etmem gereken.
Bir de pro üyelik belki olabilir diyorsun mezun olunca, ne güzel

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)
Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu

Supersin canim bende simdi pazara gidicem cocuklari uyuttuyorum geldigimde yapicam ay yuruyusunu
Ben pazara gidince çok meyve alıyorum canım ya, sonra fazla şeker yemiş oluyorum bunu farkettim. Dün pazar vardı burda bu kez sadece kayısı aldım. Diğer meyvelere direndim.

Canım bence harika ilerliyorsun
Sadece istikrarlı ilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…