Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim gecmis olsun biraz dinlen istersen havuza yarin devam ederisin evde biseyler yapabilirsin sen bana saglam lazimsin biran once iyilesmen icin dinlenmen gerekiyor tatlım sen iyi olucaksinki haftaya saflam adimlarla baslayabilesin

menun de guzel ki dun cumaydi zaten cuma gunu tatli yiyerek en iyisini yapmissin.
Ama sporun bir harika masallah

Menü güzel canım su cok az olmuş busefer spor iyi misafirlikte yapmadığın kaçamak için ceza vermiyorum ben

insallah canim.

Canim gecmis olsun biraz dinlen istersen havuza yarin devam ederisin evde biseyler yapabilirsin sen bana saglam lazimsin biran once iyilesmen icin dinlenmen gerekiyor tatlım sen iyi olucaksinki haftaya saflam adimlarla baslayabilesin
sagol canim, ay yuruyusu cok iyi fikirmis ben de yapayim esim kizimi d alip cikti simdi tam zamani ay yuruyusunun ve plank yapasim var bir suredir yapmadim

Tamam kaptanim inşallah iyiki varsınız ❤
Önümüzdeki hafta için randevu alacağım kaptanım pazartesi resmi tatil 15 temmuz nedeniyle
Hurman bitti geçen hafta annemde çok yiyor onu dayanmıyor bize almam lazım
Tatlandiricim var evde onunla birşeyler yapıyorum iyi oluyor

Menü güzel su az spor güzel kaptanım

Menü su Spor güzel kaptanım 4 tane biskuviden birşey olmaz erir o uyurken bile

Tamam kaptanım çok güzel eşlemeler olmuş inşallah takımımıza güzel bir haraket ve kiloda eksi katacak

Makarna salatası kek pilav olmamış kalanı iyi canım

menun de guzel ki dun cumaydi zaten cuma gunu tatli yiyerek en iyisini yapmissin.
Ama sporun bir harika masallah
Evet canim onun rahatligiyla yedim ama yine diyet tatli yaptim sekersiz taylandiricili şekere kendimi çok alıştırmak istemiyorum tatlı krizlerinde yoksa tutamam sonrasında zor olur diye sagol canim ❤

1. 6. Takım mıydı ayyy çok sevindim

Süper

Ödül galiba :)

K klbk33 FitFiliz canım kankilerm nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…