Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sevindim

Ay nasıl olayım canım yaaaa aynı bildiğin gibi yoğunum valla bugün ilk defa evdeyim temizlik yaptım canım çıktı daha yemek yapcam ama ne yapcam karar veremedim
Ben mantarli tavuk sote ve besamel soslu makarna yapıcam tabi makarna esime ve ogluma tavuk sote de banaaaa

Selamlar kizlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz ,gecmisi bitiirip, kuzularima kahvalti hazirlayacagim.
Sonrada esimle biz kahvalti yapmadan ac karnina spor salonuna gidecegiz.
Donustede biz guzel bir kahvalti yapariz:)
selam canim, iyi sporlar. evdeydim ben butun gun, cok iyi degilim. Buyuk ihtimalle yarin da boyle gececek. canim cok tatli istedi ve 1 avuc findikla kuru kayisi yedim. ama istegimi bastirdi

Canim sen dinlen hafta sonu, ilik icecekler ic, dikkat etmeye devam et..

Sagol kuzucum, insallah bekliyoruz seni de en kisa zamanda
Doktor neden sezeryan dogum dusundu?
Her sey yolunda mi?

Günaydın ❤❤❤❤❤Nasılsınız bakalım kızlar nasıl gidiyor diyet
Hosgeldin canim, nasilsin?
Yogun bir gun gecirmissin temizlik , yemek...

aslinda biskuviye kadar kotu degildi canim sadece lahmacun belki 1.5 yerine 1 olabilirdi. Ama umarim ikramlari yememissindir , ayy simdi bana da hatirlattin bilerek Turk marketine gitmiyorum ne zaman gitsem canim cok fazla sagliksiz sey istiyor
Biskuvileri Akinla Arasa aldim ama dun cayla huplettim Deryacim.
Odul ogunumdu , ozlemisim cayla birseyler atistirmayi:))

Günaydınn güzel enerjiler hepimize
Emegine saglik, 4.takimimiz her yerde:)

Sen harika bir detaysin Deryacim, gercekten.

Kaptancım ev interneti carsamba filan sanirim. Telefonumdakine ise daha 10 gun var. Aksam esimin tel netine baglanip birazcik da onun netini sömüreyim bu aksm menumu paylasirim insallah
Tamam cani, bu arada eslestik takimimizin icinde, onuda haber vereyim kuzum:)

Cok guzel canim :)

Ödül galiba :)
Evet odulun dibiydi :)))

ve ben sporumu yaptim bakalim aksama dogru iyi hissedersem biraz daha yaparim. Simdilik : 30 dakika leslie, 3 dakika ay yuryusu, 2 dakika plank (1dkX2den)
O halde sporda mi yaptin canim, masallah sana.

Evet canim 400gr arti ile sonuncu oldu baska bir arkadas.
Kazen editorun belirli kriterleri varmis, hicbirimiz bilmiyoruz ,fakat o kriterlere uyan mezun uyelere pro uyelik hediye ediyorlar.
Seni mezun edince kendim olmus gibi sevinecegim canim...

selam canim, iyi sporlar. evdeydim ben butun gun, cok iyi degilim. Buyuk ihtimalle yarin da boyle gececek. canim cok tatli istedi ve 1 avuc findikla kuru kayisi yedim. ama istegimi bastirdi
Canim yazdim sana, lutfen dinlen bugun ve yarin.
Zaten calisan bir insansin, yeterince yoruluyorsun.
Yarinda iyi hissetmezsen spor yapma, muaf sayariz seni kuzum..
Kuru meyveler tatli istegini cok guzel bastiriyor.(kayisi, hurma, incir)Afiyet olsun :)

Amin canım tamam bugün pakedim yok 4 dal sigara ile idare edeceğim akşama kadar dayanabilirsem almayacağım şimdilik paket az içerim sigarada az olursa diye düşündüm
Canim azar azar vucudun cok hissetmeden azalt.
Haftada 2-3 tane azalt mesela, yavas yavas at vucudundan..

Yine kosturuyorsun canisi :)

Canim ayda 7 kilo vermek saglikli bir kilo verme yontemi degil.
Haftada 500-1000grdan fazla verilen kilolar, saglikli sekilde verilmiyor ve kilo verdikten kisa sure sonrada aliniyor.
Sen dogr yoldasin, bu sekilde kalici kilo vereceksin..

Azıcık üşüttüm galiba inşallah üşütmem zaten allerji bana yetiyor
Sende mi hasta oldun kuzum, sicak bir seyler ic.
Dikkat et kendine..

@tuzsuz_ruh
Annemlerde köfte vardı.
Kayınvalidemde sarma ile kızartma var. Fikir olsun
Ne guzel menuler :))

Sagol canim. Salona havuza gitme diyor esim haftasonu ama evde lesli filan yaparim 30 dk. Kendime hedef koydum ne olursa olsun hergun spor

Sagol canim. Salona havuza gitme diyor esim haftasonu ama evde lesli filan yaparim 30 dk. Kendime hedef koydum ne olursa olsun hergun spor
Evet salonda terler daha kotu olabilirsin, havuzdan sonrada usutebilirsin, hakli esin en iyisi evde olman.
Iyi hissedersen evde yaparsin o halde sporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…